Zlatokop
Ahojte.Co by ste povedali na chlapa ktoremu ste uz mnoho odpustili,tolerujete jeho pohlad na svet aj ked je diametralne odlisny od toho vasho s vedomim ze nikoho netreba menit a byt s nim je predsa moja volba nik ma nenuti takze stazovat sa nema zmysel.
Byva u mna rok a neprispieva vobec na domacnost-financne.Narodilo sa nam dietatko a slubov bolo kopec ako sa o nas postara.Presli 2mesiace ktore mal tahat on a do dnesneho dna som nevidela od neho ani euro.Je dobrovolne nezamestnany a spokojny a vysmiaty ze ziaden problem.Taham vsetko sama a uvedomujem si ze nastupom na rodicak to cele padne na hubu-nezvladnem to....Poslat ho prec je jedina moznost ale nedokazem to urobit.Zmena v jeho vnimani reality a zavazkov je zrejme nemenna.Stve ma vsak ze som do nasho vztahu vela investovala a vidim,citim ze k zmene sa nedostanem.Ma niektora podobnu skusenost?
@zrzka696 má zlatého vtáka a zlaté vajcia a vytrtkal ti kompletne rozum aj sebaúctu z hlavy, či ako? Odrbe ťa o 10 litrov a ty ho naďalej živíš? A ešte budeš kňučať že ho miluješ? Až budeš dcére zháňať prachy na vzdelanie, tak sa potlapkaj po pleci, že ako dobre si investovala... Snáď to stojí za to.
Viem si predstavit ze lahke to nie je. A ti co ti tu nakladaju maju bohuzial pravdu ale myslim ze to teraz nepotrebujes pocut. Sama si nestastna, lebo ho milujes, ale bohuzial to nestaci. Az prejdes na rodicak a tvoj prijem klesne o par stovak mesacne, bude to este horsie. Takze tu pomoze jedine, bud sa spamata a najde si pracu alebo adios. Naozaj nemozes zivit seba,.dieta a dalsie dieta. To nie je dobry zaklad pre milujucu a funkcnu rodinu.
Ty nemilujes jeho, ale to, ako si si ho zidealizovala, uz to tu niekto pisal. Nie je to laska, je to len zavislost a nejaky zvyk a ze nechces zostat sama. Ano, chaoem,.samostatna si, ale ten pocit, ze nebude vedla teba nikto lihat a nebudes mat komu slovko povedat, to je ten strach. No verim, ze ked pretrpis to porozchodove obdobie, bude ti uz len lepsie. Teda jasne, ze sa treba pokusit udrzat rodinu, ale uz by som mu naozaj povedala, ze bud zacne pracovat alebo vypadne. Ty vies, kolko casu ti zostava, kym budes bez penazi.
Este prezrad, hlada si vobec pracu, robi pre to nieco a iba sa mu nedari alrbo je takto proste spokojny a nehodla to zmenit?
Ako dlho je bez prace? Pises, ze za cely rok ti neprispieval, ale ze pred tym pracoval. To ti nedaval ani len na svoje zivobytie, ked mal prijem?
Ok, nechce platit tvoj byt, aj ked mate spolu dieta, tak aky tvoj? Ved v nom zije aj on a hlavne JEHO dieta. Ale aj ked toto opomeniem, on nema v tvojom.byte platit tvoj byt, ale svoje zivobytie pre boha ziveho. To ak je taky tupy, ze toto neviem pochopit, tak dakujem pekne. Co robi cele dni taky chlap, ktory nechodi do prace? Pomaha ti s malou a v domacnosti? Alebo sa poflakuje kade tade? Kolko ma rokov?
Chvalabohu, takuto skusenos nemam, Lebo ja by som ju Ani mat nemohla, Aby ma chlap obral o 10tis €, ktore som kludne mohla minut na dieta, na ktore som 10r cakala. No to by som uz nacisto musela mat piliny v tej hlave.
Fajn....z lasky sa najete resp.z tvojich 200€ z RP traja sa uzivite. Uzasne vyhliadky. No Vies co ? Uz vcera bolo neskoro, Ale Ked ho milujes, nie je o com 😄.
@lindusss2016 inak to by aj mna zaujimalo...akosi neobjasnuje situaciu...a taktiez nechapem preco ho ma rodina za " boha" ...ze zije z priatelkinej materskej? Roman zpravali ste sa vobec co bude potom? Ked prejdes na cca 230 e za mesiac?
@cichlida budu zit z lasky..... 😒
Rozpravali 🙂 ze coho to budes platit reziu, ak mas usetrene tak ok ak nie a on sa k nicomu nema tak dovi dopo
No baby, pre mna by to nebola sranda, ja uz by som inak stresovala... a s panom bozskym by som sa denno denne hadala tak, ze aj v robote by sa citil lepsie 😀
No nie sú to dobre vyhliadky, ale ako tu bolo spomenuté, navrhni mu, že jednu izbu prenajmete, lebo nemas na nájomné, možno to ho trosku prebudí, že príde tým o domáci komfort a bude prispievať..
Odkladaj si blocky na oblecenie a vydavky na dieta. Ma on vobec sajnu kolko stoji balik plienok? Urcite trvaj aj na vyzivnom, treba ist na socialku ho udat alebo sa aspon poradit. Neplni si vyzivovaciu povinnost a za toto tusim beru vodicak, ak nejaky ma. Doma by som prestala varit nakupovat, ... ty chod na obed do restiky na menu za 5€ a on nech zije z luftu.
@obsadenemeno hej hej...to by rad kazdy 🙂
inak sme vsetky mudre ako radio, ale realne sa do nej nevieme vcitit...ked som si predstavila, ze moj chlap je doma mozno pol roka-rok poviem ok..teraz potiahnem ja, chce oddychnut, chce byt s detmi...ale naistotku viem, ze do prace by sa vratil...ale tutok nevim...velmi cudne, ze sa tak obratil, ked si ostala tehu, bo to sa vacsina chlapov skor nabudi na zabezpecovanie 🙂
ultimátum mu daj už iba jedno, bud si do mesiaca nájde robotu a začne prispievať na bývanie a dieťa, alebo ho vyhodíš z bytu
Prípadne máš druhú možnosť, z lásky a z 230 eur budeš živiť dvoch dospelých, bábatko, bývanie, potraviny, plienky atd
Ja len ze ta obral o 10000eur a ty si mu odpustila a este mu dovolis prekrocit prah dveri tvojho bytu? Prepac ale dr.be ti? To ma 20cm ftaka zo zlata?!
Kokos keby mi to urobi cudzi chlap, taky chu.ko ploditel, uz davno by bol u mamicky s trestnym oznamenim na krku! Pane boze zeny hlupe!
@zrzka696 obávam sa že to dopadne nasledovne.... ešte pol roka to nejako pretrpís a potom nebude ina šanca, len dat dieta do jaslí a ty budeš nastúpiť do prace, lebo to neutiahnete. A to si len nevieš predstaviť ten kolotoč - dieťa- práca- domácnosť - chlap- chore dieťa - a samozrejme boj s výčitkami že si musela odísť od malého dieťaťa do prace.
Miluješ ho- a áno je to ťažké- ale láska je predsa o dvoch ľuďoch - tak si dupni! Daj mu ultimátum a hotovo.... toto neutiahnes dlhodobo...
Tu nie je iná možnosť. Treba ho poslať preč a už viac nenaletieť na sladké reči. Už to nie je len o vás dvoch, je tu dieťatko a to potrebuje a bude potrebovať aspoň jedného rodiča so zdravým úsudkom, morálnymi hodnotami a "pudom sebazáchovy". Rýchlo ho vypakuj nielen zo svojho bytu, ale aj zo svojho života. PS: začni riešiť priznanie výživného súdnou cestou a to HNEĎ!!! Nech neskončíš časom na ulici! Z rodičáku to fakt nevykryješ a polročné dieťa dať do jasiel, hmmm trauma na duši malej aj na tej tvojej..
Pozri z pohladu dietata ti poviem tak moj otcim cele roky len hubou mlel ruky od roboty lave len mamku klamal dokonca u nas boli aj pytat peniaze co si kade tade napoziciaval.sedel ku koncu uz len doma bez prace.poviem ti ze detstvo uplne na prd k tomu este aj mama pila hrala automaty potom zakladala co mohla este aj televizor.do skoly som chodila tak ze ked nebolo na listok na vlak tak som nesla skoro som kvoli tomu ani nezmaturovala musela som si ja sama pozicat aby som sa tam mohla vobec dostat ku skuskam.to takyto zivot pre svoje dieta chces?je otazka casu kedy ta to polozi na kolena.pre dobro dietatka vyhod ho.na sex si kup robertka jeho ns to nepotrebujes.len si znicis nervy.drzim palce urob to cim skor.mamka to urobila az ked bola bezdomovec tak si siel kazdy inou cestou a ja som uz zila s mojim muzom horsie dopadol mladsi brat v detskom domove.drzsa a rozhodni pre prospech dietata.
Robotu si nehlada nema zaujem.Mozno ma dar reci a vedel ma vzdy oblbnut ako to napravi ako nam bude dobre.Dala som mu ultimatum,aj zbalila veci a povedal mi ze odide odomna len nohami napred...Mate pravdu mozno som ta chudera ktora sa necha takto ponizovat a ma rada masochizmus kedze ho este stale nevyhodila.Je to sklucujuce ale chcem upozornit ze ja tu neplacem.Toto tu je urcity druh kompenzacie ci vyrozpravania sa.Je nezrely ano decko a casto je na mna zly.Nechcem moje dieta o nic pripravit takze pojdem do prace ale odhodlat sa vykopnut ho je tazke.Neuveritelne?Nemas moje topanky,nepoznas moju cestu tak nesud.A jeho rodina?Nic netusi mozno si myslia ze chodi na fusky...nik sa nepyta a mne je blbe bonznut ho ale uz mam pretecene nervy takze...A viete s jeho mamou som sa zoznamila po 2r.znamosti az teraz v porodnici.Nemali zaujem ma spoznat.Mozno je to tym ze je odomna dost mladsi.A teraz sa pustite ze naco mi je take decko?Hmmm to keby som vedela.
A toto akoze nakladanie tu mi neublizuje.Beriem to ako nazor a prezentaciu kazdej z Vas.
@zrzka696 Normalne by som mu dala termin, do kedy NAJNESKOR si musi najst pracu. Popritom kazdy den by som mu prizvukovala, ze termin sa blizi a v den terminu by som ho vylozila so vsetkym, s cim prisiel. Teraz na to chod cisto matematicky, spocitaj si, dokedy budes moct s dietatom prezit z RP, prip.kolko toho mas usetrene. Podla toho si zorganizuj nastup do prace. Inak to, bohuzial, nevidim. Mozno si sklamana a kedze si na to dieta dlho cakala, myslienka skoreho navratu do prace ta desi. Ale tu ina moznost nie je.
S takymto alebo bez takehoto, je to uplne jedno. Ba co viac, pre teba s dietatom ekonomickejsie.
@zrzka696 Ty ho milujes a on? On Ta vyuziva. Taky uplne obycajny parazit.
@emilia25
Boze moj, to si nvm ani len predstavit, ze rodicia takto dokazu spackat detsvo vlastnym detom, pre ktore by mali robit vsetko. Co tvoj brat? Kolko ma rokov? Nepokusala si sa zobrat si ho k sebe ty?
@zrzka696
No takto, ze z tvojho bytu odide len nohami napred, nie je pravda. Ak.tam nema trvaly pobyt, mozes hocikedy zavolat policajtov a ti ho uz vyvedu aj pekne pod pazusku, ked to inak nepojde. Ak tam trvaly pobyt ma, tak mu proste bez slova zrus a potom volaj policajtov. A ako si to dalej predatavujes, ze pojdes naspat do prace? Dieta do jasiel albo ho nebudaj nechas doma s tatkom na rodicaku? Financne by to bolo sice o nieco.vyhodnejsie, ale vies si predstavit, ze takemu lajdakovi zveris polrocne dieta? Dokaze sa o neho postarat alebo zatial v praci zosedivies?
Stale si neobjasnila, cim vyplna svoj cas, co robi, ked je cele dni doma? To by ma naozaj zaujimalo.
To, ze ho nechces bonznut, je len tvoja blbost. Nici ti zivot a ty ho este chranis. V prvom rade by som ho bonzla na urade, nech si zacne plnit vyzivovaciu povinnost.

@zrzka696 ultimatum treba daj jedno a smytec. Ked je ich privela, stracaju ucinok, kedze ich nedodrzis.....
Takze prajem vela sil, ale sama v hlbke duse citis, ze ta jeho "laska" asi az taka horuca nebude, ze?