Zlatokop
Ahojte.Co by ste povedali na chlapa ktoremu ste uz mnoho odpustili,tolerujete jeho pohlad na svet aj ked je diametralne odlisny od toho vasho s vedomim ze nikoho netreba menit a byt s nim je predsa moja volba nik ma nenuti takze stazovat sa nema zmysel.
Byva u mna rok a neprispieva vobec na domacnost-financne.Narodilo sa nam dietatko a slubov bolo kopec ako sa o nas postara.Presli 2mesiace ktore mal tahat on a do dnesneho dna som nevidela od neho ani euro.Je dobrovolne nezamestnany a spokojny a vysmiaty ze ziaden problem.Taham vsetko sama a uvedomujem si ze nastupom na rodicak to cele padne na hubu-nezvladnem to....Poslat ho prec je jedina moznost ale nedokazem to urobit.Zmena v jeho vnimani reality a zavazkov je zrejme nemenna.Stve ma vsak ze som do nasho vztahu vela investovala a vidim,citim ze k zmene sa nedostanem.Ma niektora podobnu skusenost?
@lindusss2016 ja keby nou tak si ho vezmem za manzela 🙂 🙂 🙂
@lindusss2016 uz je dospely.my v tej dobe ked ho zobrali tam sme byvali u svokry.dnes tvrdi ze sa mu stalo to najlepsie co mohlo lebo inak by skoncil mozno aj na drogach.dnes ma priatelku ziju pekne.piseme si pridu k nam.no len clovek sa snazi dat detom to co mu chybalo vtedy ale je to zas dalsi extrem co tiez neni dobre.ako si tu strednu cestu clovek tazko hlada.
@zrzka696
A na co tu tvoju rezervu potreboval? Nebolo ti to cudne? Zhrabol od teba prachy, ale tvoj byt platit odmieta. No ries to cez pravnikov moja zlata, lebo velmi zle dopadnes. Aj tie peniaze sa pokus z neho vymamit. Da sa to, aj ked si mu pozicala len na dobre slovo, kamoska tak tiez pozicala 2000€, trvalo to sice chvilu, ale ma ich naspat
@lindusss2016 no ak nema zmluvu, alebo mu ich neposielala na ucet , tak vymoze holi prd
Vidis to,10r sa snazis o dieta a teraz,ked si konecne mama,musis ist od dietata po 6m do prace a deti v tomto obdobi najviac namu pottebuju.Nieje ti toto luto?Ze kvoli svojej hluposti ides id 6m do roboty a nechas ho napospas cudzej opatrovatelke?A to ako budes kojit?Ved ho oberas o materske mlieko.A to vsetko kvoli neschopnemu chlapovi,no stak ti za to?A potom radsej ho uz vykopni,ved predpokladam ze niesi najmladsia a treba livaky na skolky,skoky pre dieta.Tak tie peniaze,za kt zivis darmozraca,radsej ukladaj malemu do pancuchy alebo vkladnej knizky.
a baby prestaňte jej nakladať, ona toto všetko dobre vie. Len musí spraviť pre ňu ten ťažký krok a zariskovať. Byť sama s dieťaťom. Otvoria sa Ti iné možnosti a príde aj chlap, ktorý si Ťa bude vážiť a ocení to. Máš rodičov, zázemie, ľudí, ktorí ťa majú radia keby vedeli pravdu podržia Ťa. A ver, Tebe sa uľaví. Pretože ten krok si spravila.
@zrzka696 to nie je zlatokop to je zdochliak 🙂 jemene povedane este 🖒
a je ti len na obtiaz kedze este aj zivit ho musis
@ema234
Kamoska to nejak dokazala. Ale je pravda, ze dotycny dlznik asi ten dlh priznal pred pravnikom a spisali zmluvu.
a preco sem pises, ked sa aj tak nikam nehybes? a nic neriesis, nikto to za teba neurobi
@zrzka696 keď ste "pracovali" na bábätku, tak si to vedela, že sa o vás nepostará, lebo ti k tomu dal všetky indície. Ale dala si prednosť sebaklamu, rovnako ako klameš samu seba, keď hovoríš o veľkej láske. Žiaľ, toto nie je láska - je to práve nedostatok lásky k sebe samej, nedostatok úcty k sebe samej a je to kopec strachu zo samoty, čo ťa pri tomto človeku, ktorý ťa využíva (a ty to vieš), drží. Uzavreli ste obchod - on je s tebou a ty mu za to poskytuješ výhody vďaka ktorým nemusí pracovať. Dobrá správa je, že ty môžeš kedykoľvek, aj hneď teraz, od tejto nepísanej "dohody" odstúpiť, poslať ho preč, nedávať mu už žiadne peniaze, žiadať späť peniaze, ktoré si mu požičala (prípadne o tom informovať aj jeho rodinu) a požiadať o výživné. Že on neodíde z tvojho domu? V tom prípade by som mu povedala, že budem nútená zavolať políciu. Je to parazit a teda sa tak aj chová - parazit sa bráni odchodu z miesta, kde sa mu výborne parazituje. Parazit nechová city k svojmu hostiteľovi, ostáva len, kým je mu dobre.
zamilovanost opadne a potom co..jooj baby sak ste len sproste ..sorry inac to neviem napisat..chces mat doma povalaca? babo sa vam narodilo mozes si zacat hlavu trieskat...aby ho zenska zivila ostuda takého chlapa bych hnala svinskym krokom bud by tahal do roboty alebo by tahal z baraku..
Dievca - Zbal mu veci, vymen zamok a posli ho kade lahsie - uz vcera bolo neskoro. Ale radsej neskor ako nikdy. Velmi dobre viem, o com pisem (z vlastnej skusenoti). Clovek sa totiz nemeni - nikdy - podstata v nom zostava. Je mi to luto, ale na rovinu povedane - cakas na zazrak, ktory sa konat nebude.
Ak by si zostala s nim, budes zivit seba a v podstate 2 deti -jedno male, jedno velke (este k tomu neposedne a sebecke).
Skus sa na to pozriet aj trosku z ineho uhla- ak niekoho lubis, nenechas ho v takychto existencnych problemoch - nielen ze pomahas, ale tahate spolu za jeden povraz, domov si budujete spolocnymi silami, ktory ma zaklad na PEVNOM VZTAHU, VZAJOMNEJ LASKE, DOVERE A RESPEKTE- Co ti on z tychto veci ponuka? Maj uctu k sebe samej a aj k svojmu dietatu a nedaj viac zo seba robit sluzku, nenechaj sa vyuzivat!
Verim, ze aj rodina Ti pomoze, vsetko sa da riesit. Hlavne sa ho zbav, lebo to bude casom este horsie a to po kazdej stranke ...
A neda mi sa este neopytat. Ok, byvanie a stravu mu platis ty, ale z coho si on hradi oblecenie, kozmetiku a svoje volnocasove aktivity (ktorych ma.asi dost, kedze ma len volny cas)? To mu nebodaj davas aj vreckove? Alebo ako vlastne fungujete? Nerozumiem vobec tomu, ze toto vsetko si schopna utiahnut aj z materskej.
@cichlida len je rozdiel ci je spokojny ako tento cerv alebo hlada pracu, chodi po pohovoroch a maka na sebe aj v menej stastnom obdobi. Na chlapovi vidno ci chce robit alebo sa vezie...
Žiť s takým človekom je hotová samovražda. Keď neprispieva nijako na domácnosť, samým Vám bude lepšie. Mať peniažky pre seba a dieťa a nie takto počúvať len sľuby
@zrzka696 na zaciatku prispevku pises ze nikoho nemenit a na konci ze nedosiahnes zmenu. Spravny partner je taky s ktorym sa zhodnete v zivote na vsetkych podstatnych veciach poriadok sex humor financie sposob travenia volneho casu vychova. Nie iba na niektorych.... vyhod fesaka dom prenajmi a chod k rodicom do 2-3 rokov veku dietata. Pozoadaj obec o jednorazovu podporu pre osamelu matku. Napis na alexis poradnu. Tie mesiace tvojho dietatka ti nikto nevrati. Hentoho debila posli do prdele. Na co ti je????
@zrzka696
a kam sa tych 10 000 eur podelo? Do automatu?
@zrzka696 tak dieťa dáš po polroku do jaslí, ty pôjdeš do práce a pán úžasný si bude domenka guľky váľať? Hádam si nemyslíš, že on bude kŕmiť a prebalovať a bude na rodičovskej dovolenke😠
Už horší scenár si si nemohla vymyslieť. S rezervou ktorú ti fešáčik prehajdákal nevieme na čo si mohla vykryť ako slobodná matka obdobie počas rodičovskej dovolenky.
Áno, len ty vieš prečo si ochotná tolerovať takéhoto dilina u seba doma, bolo by to ok, ak by tým netrpelo tvoje dieťa. Ale toto nevyzerá vôbec dobre. Naozaj ako tu bolo spomínané, skús prenajať študentom ubytovanie ak sa dá a s takýmito financiami by sa to dalo utiahnuť aj bez pána úžasného.
@zrzka696 pozri zbytocne hras formu lebo teba sa nedotkne to "ako sa prezentujeme".
Radsej si ponadavam na fore, ale nenecham si sliapat po dostojnosti a hlavne nikomu nedovolim aby oberal moju rodinu o standard a okradal moje dieta. Hlavne chu.ko pre takeho jedinca nie je nadavka 😉 Ale tebe to asi vazne nedochadza z toho co pises, vies aby sa ti tvoje dieta o par rokov nepodakovalo ked nebude mat ani na desiatu do skoly. Mas tu aj priklad zo zivota.
Ak si taka sikovna ako o sebe pises, konecne sa preber a zacni to riesit. Ak si peniaze pozicala vymahaj to cez pravnika. Vazeny pane nech odide po svojich lebo inac by som ho dala vyvliect policajtmi. Davame ti tu milion otazok ale na nicneodpovedas. Nuz nevies ktora z nas ma ake skusenosti, ale jednu vec ti poviem. Nebud prekvapena ked ti jedneho dna zacnu miznut veci z domu. Nuz ale nevadi, ze budes hladovat a tvoje dieta nechas dobrovolne trpiet. Zenska, ktora si uspory necha dobrovolne vyciciat.. a este hovoris o laske.
Ja len neviem, ze akej. Ziadna laska tu nie je. Z jeho strany uz vobec nie. Uz si pocula o tom aby parazit dobrovolne opustil svojho hostitela?!
Nie je nic stratene. Uvedom si ale, ze tvoje dietatko nikdy nebude stastne, ked budes viest takyto zivot. Stastne dieta potrebuje matku, ktora je milovana. V opacnom pripade zostan sama, pouc sa a priprav sa na takeho, ktory si vas zasluzi. Zrejme je tazke byt sama, asi si po veceroch poplaces, ale to tvoje dieta nemusi vidiet. Kdezto hadky, krik, ponizovanie, klamstva, plane sluby, plac..... bude vidiet a bude toho denne svedkom. Naozaj nemas chlapa, ktory je hodny lasky zeny! Som si ista, ze ho opustis, nie je ale jedno kedy.
@zrzka696
Inak, je velka skoda vymenit najkrajsie mesiace a roky s dietatkom za akusi falosnu hrdost (nikto nic nevie, tym padom nepomaha). To ze v zahranici davaju malicke deti do jasli alebo sa o ne celodenne stara cudzia zena, neznamena ze je je to super model.
Ja som rada ze u nas zena, ktora ma zaujem sa venovat dietatku, s nim moze byt doma. Len mi tu nezacnite prosim pisat o takych co su sice doma ale sa nevenuju, o tom nie je rec. Vzdy boli take aj take matky.
Ja pisem o tom ze zakladatelka cakala roky na dieta ktore podla lekarov nemala mat a takto si to zbytocne osolila.
Mna nikdy nezaujimali chlapske reci, pozerala som len na ciny. Preto som v zivote nemala takuto situaciu, hned v zarodku sli takito experti zo zabudnutia a to este len z pozicie "kamarat".
@zrzka696 , bolo povedané takmer všetko, opýtam sa ťa takto: miluješ svoje dieťa? Fakt je toto čo prežívaš to najlepšie pre neho, toto mu "dopraješ"?. Riešiš to, či sa tu do teba niekto obúva, že toto zvládneš. Tvoji rodičia i okolie ťa považujú za schopnú, rozumnú a samostatnú... Čo tak upustiť od svojho ega, nemusia mať všetci o tebe predstavu, že si dokonalá... nie je dôležité, či ťa odpovede iných urazia či neurazia, akú majú o tebe predstavu iní... Neschovávaj sa za výhovorku, že im nechceš robiť starosti... Sorry, sú to prkotiny... Podstatné je len jedno, aká naozaj si, aký je naozaj tvoj život a čo s tým urobíš...
Ako sa hovori cas je liek. Otrepana fraza ale funguje. Cim skor ho vykopnes zo zivota, tym skor ti bude aj lepsie. Radsej si par dni poplac teraz, ako "platit" za tuto chybu po zvysok tvojho zivota.
Tak to som sa s tým ešte nestretla...môj ex bol somár len čo je pravda, ale bol podnikateľ a s peniazmi nebol problém...
Na tvojom mieste mu nájdem prácu a ak odmietne do práce chodiť tak dovi dopo... Žiť z 200 e sa nedá....s rodinou.
@bodka70 velmi dobry postreh. Zabudla som to spomenut. To vysoke ego o sebe jej zatemnuje mozog. :-/ Keby bola taka uzasna sikovna a samostatna jednotka, takeho chlapa by uz davno dala do laty. Bez problemov. Ja len nechapem ako takeho lenivca nevyfiltrovala uz na zaciatku.

Nebyvame daleko ale nasi ma beru za samostatnu a tu dokonalu kt.nerobi chyby takze nic neriesia,nedavaju samozrejmé otazky.Tesia sa z vnucatka a hovorim ja sa nestazujem.Ano moja chyba...ale maju dost rokov a pridavat im starosti...Musim si to vyriesit sama.A spocitane vsetko mam.Kedze som mu dala celu moju rezervu musim ist po pol roku do prace a to je ten problem.Mam dom a za ten treba platit.Este raz nikdy som nikoho nepotrebovala riesila som si vsetko sama.Ked sme "pracovali" cielene na dietatku milionkrat som sa ho pytala ci si je vedomi povinnosti.Jaaaj ani si neviem predstavit ako odidem od malinkej.Fakt som verila ze ho dieta nastartuje velmi po nom tuzil.