(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
MAM ZAOCKOVANE A NEZAOCKOVANE DIETA A VSETKYM VAM TU ,LEN JEDNO NAPISEM ,ZE LUTUJEM ,ZE SOM BOLA TAKA NAIVNA ,ZE SOM VERILA TOMU ,ZE OCKOVANIE JE TA DOBRA VEC PRE DIETA! JA UZ NIKDY TU CHYBU V ZIVOTE NESPRAVIM! A TYM CO TU PREHLASUJU ,ZE OCKOVANIE JE TO NAJLEPSIE PRE DIETA ODKAZUJEM,ZE SA VELMI MYLIA,LEBO VOBEC NEZAZILI SKUTOCNU PRAVDU O OCKOVANI! TEN KTO NEZAZIL NEPOCHOPI A AKO TU NIEKTO NAPISAL JE TO ,AKO LOTERIA NA KOHO TO ZNOVA VYJDE MAL UPLNU PRAVDU! NESUDTE,LEBO BUDETE SUDENI A CO NA DRUHYCH VIDITE CAKAJTE NA SEBE!
@katkaajurko ak by sme preferovali co bol na zacitaku,..tak by boli vsetci ZA vakcny..mozgy sa vymyvaju totiz uz detom.. ake je to super..ja som o tom bola presvedcena 37 rokov..a hups..udiala sa zmena..akosi to nejde s tvojim principom comu som verila prvemu..
@prevenar https://vedomec.com/2017/01/04/v-kalifornii-po-... ano mozeme im tlieskat
@kaja73 fantasticky zdroj - ten vedomec.sk , tlieskam. nech namatkou som preklikala a zlepenec rad konspiratorov... od liecenia vitaminom C pocnuc. ach jaj, co na to povedat. radsej nic.
@prevenar
@kaja73 grafy vám nesedia, graf vyskytu autizmu v kalifornii, stupajuci trend, druhý graf je vyvoj zaočkovanosti, akosi si ide každy po svojom.
http://www.sacbee.com/site-services/databases/a...
http://www.latimes.com/local/lanow/la-me-ln-cal...
Druhá vec zaočkujeme o dve percentá viac detí a to može podla vás sposobiť o 17% viac autistov? poprosím vysvetliť ako to je možne, to by sa musela zmeniť vakcína aby dokázala sposobiť takýto prudký narast autizmu.
@adsumus dala si sem len dva vakciny..ale ich je ovela viac....kazda ma svoj vplyv..napr heb B sa dava u novordencov myslim od roku 1991 v USA ..a niekdy vtedy aj zacal prudsi narast autizmu..ak sa pichne nieco tak inavzivne novordencovi nie je sanca zistit aky by bol bez tej vakciny..to ze dieta nema ockovanie na osypky,neznamena ze nema na hep.b ci inu..ono by bol potreby ozav nestranny poctivy vyskum,nie len akoze vyskum.ked sa datami sa manipuluej ako to vyhovuve tomu kto financuje vyskum..
minimalne sa vie, ze afroamerickí chlapci maju vyrazne vyssie riziko autiizmu po podani MMR do 36m veku..a bolo to umylsene vynechane so studie...potvrdil to aj Dr Thompson ktory sa zucastnil na tej studii..
@adsumus
@novana https://www.c-span.org/video/?327309-1/us-house... od 1h 02minuty o tom hovoria v senate..je to v angline.viem vam preposlat aj preklad ak treba...
@adsumus
@novana jednu podstatnu vetu sem prelozenu skopcim je ku koncu prejavu
..Domnívám se, že jsme úmyslně zatajili kontroverzní výsledky a neuvedli jsme je do konečného dokumentu, připraveného pro publikování v časopise Pediatrics.“
kto rozumie po anglickyy si to vie sam overit..hadam je to doveryhodne kedze je to video zaznam prejavu poslanca
@kaja73 Vsetci hovoria o naraste autizmu, co vsetko je zahrnute do tych cisiel,ked sa na to pozrieme z hladiska kodu diagnozy? Lebo je rozdiel,ci sa bavime o klasickom autizme (F84.0)alebo o celej skupine pervazivnych vyvinovych poruch (MKCH-10).
@senta_sofia narasta jedno aj druhe..asi to vyhodnocuje vsetko spolu to nevem..ale stup to vsetko.aj u nas na SK..
dalsi preklad videa
Všichni autoři a já jsme se setkali a rozhodli se někdy mezi srpnem a zářím roku 2002, že neuveřejníme žádnou ze souvislostí, které se týkaly rasy, jak bylo zjištěno v dokumentu. Někdy dost brzy po této schůzce jsme se rozhodli, že vyřadíme všechny informace týkající se rasy a jejího vlivu. Spoluautoři naplánovali schůzku, aby zničili všechny dokumenty, které se týkaly studie. Zbývající čtyři spoluautoři se všichni setkali a přinesli velký odpadkový koš do místnosti, kde byla schůzka, prošli všechny tištěné kopie dokumentů ze studie, o kterých jsme si mysleli, že je musíme vyřadit a dali jsme je do velkého odpadkového koše.
mna len napada, kolko takychto neakceptovatelnych vysledov "kvalitnych"studii sa takto este skartovalo?
@kaja73 ale to nie je pravda tato studia bola stiahnutá, hooker je na omyle, mal už tretí rok nato aby dokázal svoj názor, že autizmus u afroamerických chlapcov je po očkovaní 340% vyšší ako u ostatných detí, nestalo sa tak.

@katkaajurko asi sa nemaju dozvedieť všetko, čo sa okolo očkovania deje, stačí, čo pusti prevenar a vybavene. ja si myslím, že ludia nepočuvaju argumenty, lebo sa rozhoduju na základe pocitov, nie rozumu, strach je silnejší ako rozumný argument, strach sa da vykynožiť len iným strachom u niektorých ludí. bohužial.