(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@peter952 tak co vies slubit matkam, ak nebudu ockovat? Ake davas zaruky a na zaklade coho?
@peter952 mas napisane ,ze si z Vajnor ,nemalo byt ta viac trapit zamorenie pody pod tvojim obydlim ,ci vody ,ci spodnej vody z toxickej skladky dimitrovky ,nezamyslel si sa ,ze tvoje problemy ,problemy tvojho dietatka su z toho ,ze zijete na toxickej zemi ...co robis pre to ,aby sa tato vec riesila ,pretoze sa ta to bytostne dotyka a moze to mat velmi tazke nasledky na tvojom potomstve ....inak o priesakoch sa vie nejake to desatrocie ,takze nie ,ze tam mate hroznu smogovu situaciu ,zijete na toxickej zemi a okolo seba mate toxicku vodu ,mozno aj pitnu ,kedze prehrdzavene trubky maju urcite priesaky ...ak pouzivaj britu ,hold smola je na prd ,cisti pomaly nic a este ti kazdou filtraciou pridava do vody riadne davky hlinika....no co ty na to ,neminas svoju energiu a cas na nespravnom mieste.
Američtí vědci objevili lék na rakovinu. Rozhodli se ho ale zničit, protože vakcinace je proti přírodě 🙊🙉 😂 http://az247.cz/americti-vedci-objevili-lek-rak...
@peter952 no vidim, ze postupujes presne v duchu AV logiky.
odpovede na vase otazky, co sa netykaju smrtelnych a prisernych nasledkov po ockovani, nemame, ale zato sme uz celkom pokrocili v technike klamania. sme v tom majstri. a dnes sme vam navarili takyto plagat (vid hore.) 🙂
jaaaaj, vy sa pytate, ze ake istoty ponukame, ak nebudete ockovat.
nooo....
well...
teda...
viete...
to mate tak...
nechcete si radsej pozriet nas novy transparent? je bohovsky, vsak? makali sme na nom celu noc!
ta desiva informacia - ze mate zimomriavky? a tie sipky, to bol Petrov napad, on je v tom dobry.
trosku pokryvkava grafika, ale len co sa naucime robit s Photoshopom, bude to lepsie.
viete, boj za neockovanie, to je zivotne poslanie. chcu nas znicit. ti "oni". farmamafia, vlada, NWO a tak, vsak viete, tradicny nepriatel.
ale my sa nedame, je to boj, je to vojna! je nacase, aby sme povstali spoza pocitacov ... (ty nie, petko, ty sed, dychaj, ukludni sa, teba sme nemysleli) ... a znicili tu zberbu z ockovacieho hnutia. treba sa obetovat za svoju pravdu! ... (vsak, hovorim, ze ty nie, peter, daj si trochu whisky, si nejaky zeleny. dost co nam ozelenel prevenar.).
🙂
..kto ma zaujem o realitu ohladom cierneho kasla, moze sa mrknut na statisticke spracovanie v podani slovenskych a ceskych zdravotnickych statistickych uradov.
najpostihnutejsiu skupinu nakazenych tvoria deti do 12 rokov - najzaockovanejsia skupina.
pravda oslobodzuje
@prevenar Dnes bola u mna kamaratka ktora ma ročné dieta , narodilo sa v 8 mesiaci s tym ze muselo byt hned operované koli vrodenej srdcovej vade. Uz ma za sebou dve operacie a este ju bude jedna čakat . pochopitelne, očkovat dieta s takouto diagnozou je nemyslitelné. Bojí sa jedine čierneho kašla ze by to mala nezvládla keby ho dostane. Preto kontaktovala znameho Csc 76 ročného pána doktora "najvačšiu kapacitu na SR " či je možné dostat trojvakcínu ktorú maju v CR pretoze hexu určite dat nemoze, že čo ak zomrie ? Tento pán jej povedal že koli jednému decku sa tym zaoberat nebude a ziadne kardio choroby ho nezaujimaju ze ma dat hexu. a ze keby si aj zozenie 3vakcinu tak je to stale 50:50 ze čierny kašel moze dostat aj tak. k tomu umrtie je mozny vedlajsi učinok. tlieskam csc. mudr.prof:clap:
@teegreen Som sa tiez "pobavila" -rodicia co neveria vakcinam veria lem bludom a su to vlastne hlupaci....No co viac dodat...
Aj tito rodicia verili "bludom", ze vakciny sú bezpečné a pre všetkých nevyhnutne.😖
http://www.lidiligy.cz/chlapce-ktery-ochrnul-po...
@peter952 je zaujimave sledovat, ako maju ludia pocit, ze vystudovali 6r mediciny, maju neskutocne skusenosti a mozu sa pliest do prace lekarov, lebo oni tomu rozumeju. Povedat, ze pediater nevie nic o ockovani je prinajmensom trufale a vela napovie o inteligencii cloveka.
@pampeliska84 Nie ze nic nevie ale kolko sa na skole venovali za tych 6rokov štúdia vakcinam,ockovaniu a potom po studiu, vies to? Ked ti pediater v pohode chce zaockovat chore dieta-to vie co robi? Myslim,ze v takomto pripade je mu to jedno, proste sa drzi ocko kalendára a je mu jedno ci to bude alebo nebude mat nasledky. To je moj nazor. A to naozaj nemam nic proti ockovaniu.
@evittam praveze tato pediatrička mojej kamaratky povedala ze v ziadnom pripade nezaočkuje toto dieťa ze sa da doviezt ta trojvakcína len to musí cez toho pana ktorý ma na starosti cely očkovací systém na SR. Takze aspon tato pediatrička má rozum