(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@lenadka o koloidnom striebre, jeho užívaní a čo spôsobuje, či skôr nespôsobuje si treba riadne načítať....argýriu ( modrú pokožku ) spôsobuje metalické striebro, nie koloidné, aj to je ešte otázne, pretože ten modrý muž užíval po hektolitroch práve nie to koloidné striebro aj s NaCl a ešte sa aj slnil. Argýria je iba kozmetický problém, nie zdravotný, to len na margo...a tu sa musím zasa toho petra zastať, pretože to očkovanie proti argýrii myslel ironicky 🙂 vzhľadom na jeho príspevky, jeho status tu....
V Taliansku umrelo male dievcatko niekolko dni po ockovani Infanrix hexa na SIDS, sud priznal v r. 2013 rodicom odskodne 200 000 eur a dozivotnu rentu 700 eur/mesiac plus dalsie kompenzacie
@libawet striebro je kov tak ci tak, len koloidna forma znamena nadrobno rozomlete v roztoku... vonkajsie pouzitie - ok, vnutorne este tak pri nejakej infekcii. rozhodne nie preventivne kazdodenne uzivanie. logicky - striebro nema v tele nejaku vyznamnu ulohu ako vitaminy ci "bezne" mineraly, takze neustale ho umelo dodavat "preventivne" nedava velky zmysel.
@libawet ozaj by ti nevadilo byť taká modrá? Vieš, keď je to "len" kozmetický problém...Lebo mne hej 🤔 asi každá normálna žena by to tak nebrala, že je len modrá, depresie, pocit že som škaredá, sociálna izolácia adť. minimálne tak by som sa cítila...pre mňa to nie je LEN. A dieťa také, fú vieš si predstaviť v škole, to posmievanie, odčleňovanie, šikana...nenahovarajme si, že by sa to nedialo.
No možeme začať overovať v praxi či treba očkovať deti alebo nie.
"V Univerzitnej nemocnici Bratislava bol prijatý pacient v klinickom stave zodpovedajúcom vírusovému ochoreniu morbil. Zdroj nákazy nie je zatiaľ známy, v súčasnosti prebieha epidemiologické vyšetrenie," povedala hovorkyňa nemocnice Eva Kliská. Pacient je aktuálne izolovaný, aby sa obmedzilo šírenie choroby.
"Pacient bol prijatý dňa 5. decembra pre horúčnaté ochorenie s vyrážkami. V epidemiologickej anamnéze uvádzal pobyt v Rakúsku. V súčasnosti prebiehajú laboratórne vyšetrenia, ktoré ešte nie sú ukončené," uviedol hlavný hygienik SR Ján Mikas.
Muz, ktoreho prijali na Kramare ma 39 rokov. Urcite bol povinne ockovany, ako je mozne, ze ma osypky?
antivax má veštecku gulu určite bol
Uvidime, ake info bude zverejnene, vek - 39 rokov naznacuje, ze sa narodil v r. 1978 za socializmu, kedy boli deti ockovane aj v skole a rodicia nemali ziadne informacie o neziaducich ucinkoch a pod.
vitamic C- myty a fakty : http://www.lovcisarlatanov.sk/vitamin-c-myty-a-...
aj na vit. D sa v poslednej dobe kladie dôraz, najmä pri neurologických ťažkostiach
Škoda, že som si nestihla prečítať odpoveď ohľadom kanalizácie. Zaujalo ma to preto, lebo ma to pri čítaní naviedlo na čisto hypotetickú myšlienku. Totiž ak sa nákaza šíri vzduchom, v prípade epidémií, až pandémií by sa mohla "kanalizáciou", možno umelým dažďom, teda nejakým "vedením" vniesť účinná látka priamo do ovzdušia, aby si poradila so škodlivými látkami už mimo tela. Je mnoho zádrhelov ako napr. alergie na danú látku pri vdýchnutí, intoleranciu na určitú zložku, čo to spraví s malými deťmi, s chronicky chorými alebo majúcuimo špecifické ochorenia. Univerzálna látka a prídavné látky neexistujú. Napr. obyčajný vit. C, ktorý sa tu rozoberá - neviem či existuje prípad poškodenia organizmu pri styku s týmto vitamínom. Je pravda, že niektoré vírusy, bacily, baktérie.... sa prejavia až na "živnej pôde" (napr. živý organizmus) , no keď sa zlikviduje už preventívne vo vzduchu, nemá sa ako dostať na živnú pôdu. Píšem čisto ako laik
Rada by som poukázala na to, že antivax propagátori v tejto diskusii sa pohybujú na hranici zákona, aby ste nedopadli ako MUDr. Eleková – česká (alternatívna) lekárka, na ktorú podali trestné oznámenie za šírenie poplašnej správy. Lekárka totiž vyhlasuje, že očkovanie je nepotrebné až škodlivé.
Tento fakt by mali pri čítaní diskusie brať do úvahy aj @admin (ni) @xxxxxnnnnn dokonca je to na zváženie blokovania týchto užívateľov. Poraďte sa s prevádzkovateľom stránky, čo tu budete tolerovať/ prehliadať.
@lenadka Nehnevaj sa, ale neprehanas to už? Naozaj ma prekvapuje, ako tu vystupujes. Trestné oznámenia? Šírenie poplašnej správy? Akej? Že mi po očkovaní vážne ochorelo dieťa? Benefity plošného očkovania nekladieme nad blaho vlastného dieťaťa?
Rovnako budeš pristupovať k ľuďom propagujucim očkovanie i cez mŕtvoly?
Je veľmi nepríjemná predstava, že na úradoch riešia neočkovancov osoby, ktorým je práca prednejšia pred záujmami tých najzranitelnejších.
Skús sa prosím na problém pozrieť i z pohľadu rodiča, ktorý musí mať pochybnosti po náhlych nevysvetlitelnych problémoch u dieťaťa po očkovaní. Potom by si možno zvážila slová o trestnom oznámení.

@eva8 to preto lebo ich matky boli očkovane.tak sa to prenieslo...🙊