Maloletá dcéra dostala list od polície
dobrý deň
minulý týždeň prišiel list - je na pošte , pre našu maloletú dcéru z OR PZ (okresné riaditeľstvo policajného zboru .
s manželom sme zostali veĺmi zaskočení. Nerozvádzame sa, deti vychovávame slušne, žiadne sťažnosti na deti nemáme, dokonca sa aj slušne učia... Len tak rozmýšľam čo by sa stalo keby sme list nevyzdvihli? Prišli by policajti pre dcéru? Stretol sa niekto s niečim podobným?
To je tu dennodenny šport kobyliek ✌🏼💗😉
Urobili ste s mužom niečo nekalé že máš takéto zmýšľanie a strach? Nerozumiem čoho sa bojíš? Choď to prebrať a nestresuj. Bude to najskôr OP ako píšu baby.
Jasne ignoruj to . Kriminalnicji bezne dostavaju list od policie a ked ho neprevezmu je to to iste akoby sa prestahovali na Belize. Coho sa tak bojis? Ved policia vie kde byva ked Budes ignorovat a je to nieco vazne tak vam budu klopat na dvere. Najskor to je len formalita ako baby prisali.
možno bola niekoho, niečoho svedkom
OMG, mne toto normalne ani mozog neberie, ze niekoho vobec napadne co len rozmyslat nad tym, ze nepreberie list od policie, ktory prisiel na meno maloleteho dietata 🙈 Potom sa cudujme, ze je svet v takychto s*ackach, ked uz ludia nemaju ani zdravy rozum 🙈
Prepáč, ale ty si rodič??? Neprebrala by si list z polície? V momente by som utekala na poštu,duplovane ak je na meno dieťaťa. Zodpovednosť ti nevravi nič? Rozum sa mi zastavuje🤦♀️
Ty sa akoze bojis ist prevziat list z policie ? 👀
Male decko 😃😃😃
Každopádne list chod zobrat na postu a dozvies sa, o čom je. Ked sa budes tomu vyhýbať, aj tak sa tomu nevyhnes. Držím palce!
No,ked to nepreberiete,tak si pridu pre vas vsetkych,aj s dcerou😂 Akoze nic v zlom,ja som tiez nevedela,ze takto posielaju OP, ale ani by mi nenapadlo to neprebrat.Vsak som nic nevyviedla,coho sa mam bat?
Kolko ma tvoja dcera rokov?
Je to obciansky,bez fotky bude miesto zdravotnej karty,nie na cestovanie
Potom daj vediet, co to bolo 😉
Niekedy je vazne na skodu, ze sa da diskusia zalozit anonymne

je to občiansky, aj môj syn to dostal, má 12 rokov
áno prídu a zoberú ti dieťa 😂👍
Už si bola pre ten list? Tak nám napíš čo ti to prišlo.
Prišiel OP bez fotky... Aj. Synovi tak 12 ročnému minulý týždeň. Hoci som mu v lete vybavovala OP normálne s fotkou...
Keby mojmu decku pride takyto list,tak ihned ho vyzdvihnem. Ty budes asi typ cloveka,co zatvara oci pred vecami a tvari sa,ze sa nic nestalo a radsej nebude spavat akoby to mal jednoducho vyriesit a pozriet sa,co v tej zasielke je.
Aha takže za jedinú normálnu odpoveď považuješ len takú ktorá ti úprimne nepovie že je to od teba nezodpovedné takže všetky tie ktoré sa ti tu nepchajú do zadku a netvrdia ti že si super matka Lebo chceš odignorovať list od polície pre tvoje dieťa si potrebovali kopnúť pokiaľ viem bolo tu viacej normálnych odpovedí a aj tá odo mňa... Je to nezodpovedné nech už si berieš z akejkoľvek stránky ja by som to neurobila ani na mieste toho dieťaťa nie to ešte keby som rodič.... Nehnevaj sa ale je to podobné hlúpy argument ako keď niekto povie že kritika automaticky znamená závisť
Prepac ale ked ti pride list trebars zo sudu nepreberies??? To co je za zmyslanie.
Len davaj bacha, ked si ho nevzdvihnes, povazuje sa za doruceny. A este davaj bacha, aby ta potom policajti nenahanali aj.doma.
Ci sa budes pred nimi teraz pre zmenu zamykat???
Omg 👎👎👎
Co myslis, ze na nu hodili vrazdu? 😀 Takto neverit vlastnemu dietatu...vsak ked nic neurobila, co sa trasies?
nasmu tiez prisiel OP bez fotky a nieco som postrehla, ale museli sme si najst a precitat kvoli comu prisiel
Inak chudak dcera ze mas o nej taku biednu mienku ze sa bojis prevzat list z policie s jej menom.
A čo tak si to ísť prevziať? Potom budeš vedieť čo to je buď občiansky alebo zatykač na tvoju dcéru.Mozno niekoho okradla alebo nedajbože niekoho zabila.Ale to by asi neposielali list ale rovno by prišli k vám domov
@klarissa25 a este napise ze jej dcere sa neda verit, asi uplne zlyhala vychova
To je ohromný postoj jedného rodiča. Si myslíš, že nepreberies list a problém sa stratí? Si vôbec ty dospelá? Co sa tu vypytujes? chod na postu, preber list a ries. Tak sa totiž ma rodič správať, nie ako tela vypisovať blbosti po internetoch. Ak by môjmu dieťaťu prišiel takýto list, nechám všetko tak a v sekunde utekám na postu.
Ale no. Radšej prebrať, takto sa budete doma zožierať. Lepšie je vedieť a mať jasno v tom, čo je obsahom zásielky. 😉
Zacina to nepreberanim listov od polície, potom od banky, potom od exekutora... A potom sa čudujeme, preco ma Borisko dlhova amnestia toľko hlasov vo voľbách.
Zivot je tak krásny, keď sa da žiť bezstarostne. Proste nit rozumu, hlava nebolit
mne sa to stalo… a tiez som z toho bola vystrasena… Nakoniec to bolo vypovedanie na policii. ako svedok… bola svedkom nejakej situacie, a oznacili ju ako svedka a policia ju vyzvala vypovedat ako svedok …

radsej sa nad tym zamysli, co ti tu napisali. "potrebovali si kopnut", jasne, rychlo hlavu do piesku, ako aj pri zltom listku z policie, co?