Manželovi zadržali vodičský preukaz
Ahojte,
dnes manžela odchytila ráno polícia a mal v dychu zvyškový alkohol - 0,15 ktoré kleslo v priebehu 10 minút na 0,10. Vodičský preukaz mu len zadržali a vraj sa mu úrady ozvú od jedného do dvoch dní. Nemal doteraz žiadne priestupky, bola to len hlúpa náhoda a aj policajti boli ústretový, no vraj museli spraviť záznam. Keďže potrebujeme auto a ja nemám vodičský preukaz, život nám to veľmi skomplikuje - vraj by za to mala byť len pokuta, nič viac. No chcem sa uistiť, či to tak skutočne je, alebo nie. Som vystresovaná a potrebujem nejaké istoty...
@fireheart Tak to je prúser a riadny. Možno záleží od policajtov, ale poznám prípad a bolo to drné až moc.Tiež nafúkal len zostatkový z večera.Nie len že mu zobrali vodičský preukaz, ale aj pokuta nepatam presne či 500 či 600 € a musel robiť nanovo skúšky už po novom. Takže sa priprav aj na takú možnosť. A zaobstaraj odvoz,alebo vodičák.Pretože dotyčný mali rovnaký problém. Držím palce.
A tuto máte všetky tie "ja vodicak nepotrebujem lebo manžel ma odvezie" ....
Chyba štátu? Fúha jediný na vine je muž, a nech pyka, vodičák mu nedajú určite za týždeň, ja by som mu zobrala na pol roka a nabudúce nech zváži či bude chlastat úbožiak
A potom, ze na co si ma zena robit vodicak , vsak aj tak nikdy nesoferuje a ma na ti lidi - az kym ich nema.
Už zmazala tie urážky, to bude tiež žena vysoká inteligencia, kto neslope tomu sa to nestane
@fireheart aj keby sa mi to stane, nie som zavisla na muzovom soferovani, cize aj jeby mu ten vo zoberu neostaneme na holičkach
Autorka ved sme Ti slusne odpovedali. Ja napriklad kompetentne, moj manzel pracuje ako skr.vysetrovatel. To ale nic nemeni na tom ze Ti pisem aj to, ze ano, moze si za to tvoj muz sam, nie tento štat. Mozno je aj dobre ze sa to stalo, on si da nabuduce pozor a ty si mozes spravit vodicak lebo naozaj nikdy nevies co sa stane a budes musiet soferovat ty . Viem ze si nasrata, ale tieto zeny tu niesu tie, na ktore by si mala byt nahnevana. Je to tvoj muz
Inak k tej otrasnej slovaci,vsak jedina kto sa otrasne sprava si tu ty 😃
@fireheart Ale to nie je na vine krajina, sú predpisy pre vodičov a keď policajti zistia, že nie sú dodržiavané, tak postupujú podľa predpisov.
Aj muž keď musí chodiť autom do práce ráno, tak vynechal už aj pivo a kupuje si iba nealkoholické, už si naň zvykol, aj v aute si nosí, lebo, že na pumpe sú drahé.
Každeho,komu zadržia vodičak čaká rovnaká tortura s lekármi,pokutami,opatovnymi testami a papierovackami.Vsetko záleží od policajtov.Mohli čakať a dať mu fúkať aj 3x.Keby klesalo,tak sa ani nemusel priznať,že pil alkohol.Nafukate aj z kofoly btw.
Ale spravili dobre,teraz mu to prejde,nabudúce už nemusí,lebo bude mať záznam.
Žena,nauč sa šoférovať a muž nech prestane chlastat.
Policajti spísali záznam a podstúpila ho na DI v okresnom meste. A tam záleží od policajta ako rozhodne. Po väčšine ale ako píšu baby, odobratie VP na pár mesiacov, lekársky posudok možno a v najlepšom prípade "len" pokuta, ale nerátaj v desiatkach eur....

Ale musis priznat ze to je len jeho chyba .. nie štátu.Vsak ked viem ze som jediny kto v rodine moze soferovat, nesadam za volant ked som predtym pil. Ano kazdy robi chyby . Ma poucenie do buducna