Ako zvládať nudu a nečinnosť na home office?
Ahojte, od 1.9. som nadtupila do korporatu na 100 home office. Zatial dostavam take ulohy, ze mi zaberu 15minut denne. Problem je, ze mame trackovanu aktivitu na pocitaci, takze musim nieco robit aby ma neodhlasilo no ja nemam co. Stretli ste sa s tym???? Pozicia velmi dobre platena, no bruatlne ma to nebavi, dookola citam firemne smernice, aby mi neskapala obrazovka :(
Dat si termin s managerom a povedat mu ze nemas co robit. Ak by to bola hodina-dve denne, budis. Ale ak mas realne vyplnenych 15 min denne, raz to praskne
@anonym_autor daj si pod mys daku vibracnu podlozku, nech ti hybe s mysou a chod si robit svoje. Mas job snov, robis minimum za slusny peniaz. Kazdy schopny clovek by tuto sancu vyuzil - mozes si popri tom robit co len chces - hobby, podnikanie... Ja som si cely zivot vyberala zamestnania, kde som za co najviac penazi robila co najmenej a nic lepsie som v zivote urobit nemohla. Bud vdacna
Dat si termin s managerom a povedat mu ze nemas co robit. Ak by to bola hodina-dve denne, budis. Ale ak mas realne vyplnenych 15 min denne, raz to praskne
@anonym_316df4 a preco by mala proaktivne si pytat viac roboty, nech neni blba 😃. Ved ked na to dojdu, tak na to dojdu, potom jej pridaju pracu. Ale dobrovolne si pytat viac roboty.. to neviem co za degesa spravi 🤣
No prve mesiace je to volnejsie, lebo sa mas zapracovat. Ak sa miesto toho nudis, obzeras a potom ti navalaju 100% prace, nebudes stihat studovat, ako co ma byt urobene.
Nezabúdaj, v korporátne vedia ľahko skontrolovať aktivitu na PC, niekde vedia pozrieť čo si reálne robila istý čas spätne, nie len 1 deň. Tá behajuca myš po nečinnej obrazovke nespraví aktivitu. Takže súhlasím, toto rieš s manažérom, nie ja MK.
Ale ja som to riesila 🙂 nerozumieme si - pytala som si pracu, ulohy, tasky. Ja neviem ci predchadzajuci clovek bol idiot na danej pozicii, no je to o tom, co mne trva 15 minut pomocou AI agenta a ppmocneho excelu s makrom 🫣 ja proste REALNE mam tie veci nastudovane. Odppved bola, ze Take it easy, you have time… bla bla😁 totalna blbost mat trackovaci softver v pocitaci na toto. Ja mam urobene vsetko🫣
@anonym_316df4 a preco by mala proaktivne si pytat viac roboty, nech neni blba 😃. Ved ked na to dojdu, tak na to dojdu, potom jej pridaju pracu. Ale dobrovolne si pytat viac roboty.. to neviem co za degesa spravi 🤣
@anonym_23aca7 to je tvoja mentalita. Ja som to spravila. Nebudem sa 7:45 krutit na stolicke a na prazdno suchat myskou. Najma ked na zaciatku ocakavaju ze sa zabehnes. Ako sa zabehne za 15 minut denne?
@anonym_autor Za tyzden si vytvorila AI agenta, ktory vsetko za teba urobi? Tak vypni agenta a rob to ty. Tak vyriesis trakovaciu aplikaciu. Nastav si call s managerom, kde mu ukazes svoju automatizaciu a ponuknes, ze nieco take vytvoris aj kolegom.
Neboj, si nova to prejse ja tiez prve dni som nemala co robit a po mesiaci sa to zmenilo. Uzivaj si tieto dni volna, postupne sa to rozbehne.
Co by za to ludia dali 😀 Ale aj tak mi to akosi nejde do hlavy. Ako ti mozu dat pracu, ktora ti realne zaberie iba 15 minut denne? A to si akoze zamestnana na plny uvazok? Asi by som o tom povedala sefovi, nech ti teda prideli nieco dalsie, ved toto by ma umordovalo pravdepodobne 😀 Ale nesnazila by som sa to kamuflovat takymto sposobom, aby to vyzeralo akoze nieco robim... Takto asi nikomu nepomozes. A co vlastne robis, ak to teda nie je tajne? 😀
Troll.
Je na to appka mouse clicker, nainštaluješ zapneš a bude ti pracovať kurzorom.
@anonym_autor ak si tam prave nastupila, tak nevies kto co robi a kto je kto.
Daj si mitingy s kolegami, nech ti vysvetlia co-kto robi a ako je to spojene...ci po tyzdni uz aj tomu rozumies?
Alebo sa skus zamysliet, co by si tak mohla priniest do timu a skus zistit, ci uz niekto s tym napadom neprisiel. To by ti mohlo zabrat trochu casu 🙂
Podľa mňa toto nemôže byt pravda, veď 100%HO už ponúkaný skoro vôbec nie je 😀 a ak je Dana pozícia taka jednoduchá, že ju za 15minut autorka spraví, tak sa tam dlho neohreje, veď v každej veľkej firme prepúšťajú a redukujú čo sa dá, ti čo ostávajú, robia oveľa väčšie objemy prác. Tomuto by som uverila tak pred 8-10rokmi, nie v dnešnej dobe.
Vytvorila si nieco, co tvoje ulohy splni za 15 min .. si v skusobnej dobe … 15 min urobi nadcas nejaky kolega a ty si nadbytocna na mieste, kde si momentalne … len raz to niekto vyuzije … nechval sa … len raz ti niekto ukradne tvoj zlepsovak a momentalne je setrenie a redukovanie in
Ale ja som to riesila 🙂 nerozumieme si - pytala som si pracu, ulohy, tasky. Ja neviem ci predchadzajuci clovek bol idiot na danej pozicii, no je to o tom, co mne trva 15 minut pomocou AI agenta a ppmocneho excelu s makrom 🫣 ja proste REALNE mam tie veci nastudovane. Odppved bola, ze Take it easy, you have time… bla bla😁 totalna blbost mat trackovaci softver v pocitaci na toto. Ja mam urobene vsetko🫣
@anonym_autor no je ta skoda na takej pozicii, lebo nie len, ze firma z teba nema to najlepsie, ale ani ty potom nemas motivaciu a ako vravis, praca ta nebavi. Smutne :( Akoze ja by som sa pobavila este raz s line manazerom a povedala otvorene, ze toto ta nemotivuje, skor naopak. A ak to nezaberie, isla by som este za manazerom manazera, alebo sa dobrovolne prihlasila na nejake projekty, celokorporatne aktivity atd, to zaroven pomoze zviditelnit sa. robim to tak ci tak, ale skor nech mam trochu zmenu, no u teba by to realne padlo na urodnu podu a pre niekoho by tvoja praca bola naozaj pomoc a prinos.
Podľa mňa je toto len začiatok, zabehávanie sa a práce neskôr bude dosť, treba počkať.
@anonym_23aca7 to je tvoja mentalita. Ja som to spravila. Nebudem sa 7:45 krutit na stolicke a na prazdno suchat myskou. Najma ked na zaciatku ocakavaju ze sa zabehnes. Ako sa zabehne za 15 minut denne?
@anonym_316df4 lenze ty nie si sikovna a nemas co ine robit, len pracu. Takze ty by si suchala len myskou, ostatni schopni ludia si riesia napriklad svoj biznis alebo robia ine uzitocne veci. Takze esteze existuju ludia ako ty, ktorych moze zamestnavatel vyuzivat 🤣🤣🤦♀️
troll, tak tomuto neverim ani nahodou.
este by ma zaujimalo, ktory z korporatov to je.....
lebo ziaden z korporatov nedava momentalne 100% HO. a ziadny novy zamestnanec nema na 15 minut pracu..... aj ked si si urobila AI agenta.....
sorry ale neverim Ti ani slovo.
teda to ze mas AI agenta, moze byt, ale inak nie
lebo ziaden z korporatov nedava momentalne 100% HO. a ziadny novy zamestnanec nema na 15 minut pracu..... aj ked si si urobila AI agenta.....
@lucik194 Ja robím pre korporát a máme všetci 100% HO, na Slovensku ani nemáme kancelárie
@lucik194 moj brat aj dve svagrine majú 100 % home Office..
Na jednej strane by som asi využila čas doma, na strane druhej som mala raz takú prácu. Tvorila som popisy produktov pre jeden eshop. Bolo to v kancelárii a občas som mala HO. Reálne boli dni, kedy som fakt nemala čo robiť. Tých 8h ma išlo poraziť. Asi som taká povaha. Teraz mám prácu, kde sa skôr nezastavím, ale ten deň v práci zbehne rýchlo a je to pre mňa oveľa lepšie. Ale mám aj o 700€ vyšší plat. Hoci občas príde únava, ale proste viac ma unavilo, keď som len nečinne sedela a rátala minúty do konca.
@anonym_autor daj si pod mys daku vibracnu podlozku, nech ti hybe s mysou a chod si robit svoje. Mas job snov, robis minimum za slusny peniaz. Kazdy schopny clovek by tuto sancu vyuzil - mozes si popri tom robit co len chces - hobby, podnikanie... Ja som si cely zivot vyberala zamestnania, kde som za co najviac penazi robila co najmenej a nic lepsie som v zivote urobit nemohla. Bud vdacna
@anonym_23aca7 porad take zamestnanie. Na homeoffice
Baby prosim vas, neviete poradit firmu pre IT ckara programatora, 100% home office, ktora berie novych ludi 🙏🙏🙏
jaska, stare zmluvy su aj na 100 perc HO...... ale nove zmluvy uz tak nedavaju.....
@lucik194 Ja robím pre korporát a máme všetci 100% HO, na Slovensku ani nemáme kancelárie
@viktoriaandrascik prosím ťa o aký korporát ide?
@anonym_autor
Môj muž robí má IT oddelení a vedel krásne skontrolovať všetko aj ohľadom (je) práce z domu... .
Ries s nadriadeným.

@anonym_autor videl som lifehack, mysku polozit na smart hodinky 🙂 🙂