Čo bude teraz robiť Korčok?
Čo teraz bude robiť? uvidíme ho v tv? založí stranu, bude kandidovať opeť na prezidenta? ale už má 60 rokov, nepôjde už do dôchodku?
@moonlight1210 ano ignorujem nemam za potreby ich sledovať. Okrem pána korčoka ten ma zaujal a potom aj odradil. 🙂
@timea301196 no vidis...nesledujes. Keby si sledovala, tak mas prehlad. Takto mas len hlupe kecy.
Podla mna nahradi Simecku. Ale po tom vsetkom a ako nezvladol prehru si nemyslim, ze na to uplne ma. Ale ktovie
@timea301196 môžeš mi prosím napísať, komu a ako presne sa vo svojom prejave vyhrážal?
Zas... tu človek nemôže vyjadriť svoj názor, lebo sa nezhoduje s inymi a hneď je zdisovaný pod čiernu zem.. táto naša demokracia. :D
Stačilo mi "toto vám nezabudnem" a končím. Prestala som sledovať... proste to nezvládol a podľahol emóciám, keďže sa videl ako víťaz.
@moonlight1210 a presne preto sme takto dopadli ako sa vyjadrila
@timea301196
Nič si nenaštudujem, nevypočujem žiadnu debatu. Zoberiem dve vety z internetu a mám hotový obraz o človeku.
Jedno šťastie, že PP a cely smerohlas sa nevyhrážajú a nevzbudzujú strach v ľuďoch, však? 🤦🏼♀️
Tu kým nepríde reforma školstva a nenaučia sa ľudia kriticky myslieť s nami to lepšie nebude
@timea301196 a aj vies, komu patrilo to "toto vam nezabudnem!" niektori nevedia citat s porozumenim, niektori zjavne nevedia pocuvat s porozumenim... patrilo to smerohlasu a ich ociernovaniu jeho osoby.
@timea301196 komu adresoval "toto vam nezabudnem"?
@matkahelka joj, nemala si to napisat. Chcela som zistit, ci vedela
@eva8 ja viem že to adresoval smeru a spolku.
@terezia323 Nemusiš ma poučovať. :D moja z internetu? Prišla som domov po tom čo som celý deň presedela vo volebnej komisii. Zapla tv a sledovala co sa deje ďalej. Takže tak.
Proste stojím si za tym že to nezvládol a jeho prejav neboj vhodný diplomata a dovidenia.. každý kto sa nestotožňuje s vašimi "demokraticko-liberálnymi" názormi je disovaný.. dovidenia. 😀 aj keby som volila pelegrinyho aj tak by som mala rovnaký názor. Nezvládol to a dovidenia. Žiaľ podľahol emóciám.
@timea301196 a ti nezvládaš, že sa ťa tu dievčatá pýtajú na obyčajne otázky
Chcela by som vedieť či by si reagovala rovnako, keby sa to týkalo tvojho blízkeho. Koľko špiny naňho navalali a on si ani nemôže dovoliť povedať, že je sklamaný?
Je diplomat, ma skusenosti, ovlada viacero jazykov, nemusi byt vobec ma Slovensku. Ludia by sa iba mohli modlit, keby mali take CV ako prave on. Podla mna ma vela moznosti. Je na nom, ci ma chut dalej robit slovensku politiku.
@timea301196 ak to bola odpoveď pre mňa... a toto, čo si napísala "toto vám nezabudnem" zasadíme do kontextu - kde ti z toho vyjde vyhrážka a komu, prosím?
@timea301196 bola vyssia ucast vo vasom okrsku? Kto vyhral u vas v prvom kole? Bolo vela neplatnych volebnych listkov? V prvom kole kruzkovali aj odstupenych kandidatov napriek vyvesenym informaciam? Aku naladu mali volici?
@timea301196 Anooooo lepsi je prejav sudruha Hranola : takto sa to robi do psej matere!!!!! To ti je prejav suci statnika pardon premiera.
Pokial viem pan Korcok nekandidoval za diplomata. Je normalne, ze prejavil emocie.
@kiki68 my si takych múdrych ľudí ani nezasluzime.
@ajvy66 samozrejme, že je lepší. O ňom novinové titulky nepíšu, lebo to je max, čo dokážu prečítať voliči PP.
@rusalinka toto vám nezabudnem nie je vyhrážka? Podľa môjho názoru je
@eva8 bola vyššia ako v prvom kole. V prvom kole vyhral pan korcok teraz vyhral pele. Bolo ale teraz aj dosť cudzích ľudí s hlasovacími lístkami. Nálada bola dobrá. Bolo dosť mladých voličov ale žiaľ v druhom kole sme mali dosť neplatných okolo 6.. keďže krúžkovali pána korcoka. Zároveň preskrtli pele. Dopisovalii tam rôzne názory žiaľ hlasy boli kvôli takýmto ľudom neplatné. Škoda hlasu. Plus na moje počudovanie niekto dopísal aj harabina...
@terezia323 ano navili špiny aj na neho aj na pele. Za mňa nebol ani jeden kandidát vhodný. Radšej mala byt pani prezidentka čaputova. Tá mi sedela ako človek.
@timea301196 pozri, teraz je článok na pravda.sk a buduci prezident tam hovorí, ze " nepriateľov pizve do paláca"
Ja som si myslela, ze v politike, v slušnej krajine máš oponentov.
Budúci prezident sa vyjadruje, tak ako stále- akokeby žil v mafiánskej skupine, pripadne v občianskej vojne.
Len aby si mala prehľad 👍
@timea301196 a ty sa cudujes, že už nechcela viac kandidovať? Veď ako sa k nej správali? Fico, Blaha a spol? Kričali na námestiach, že je americká kurva. A my sme si toto vybrali? Toto nás ma reprezentovať?
@adrianap83 prehľad mám noviny žiaľ nestíham čítať. :D možno si to pozriem. Ale hovorím radšej už nesledujem nikoho lebo to nemá význam.
@timea301196 aké veci na peleho vymysleli? Fotky, nie sú upravené..ako tie od nich...
A mohli by sme pokračovať...

@viestta takých ja radšej ani nesledujem 🙂 pána korčoka som sledovala