icon

Manžel dnes nastúpil prvý deň do práce, ale nedá sa tam robiť kvôli zdravotným problémom

lejaa76
8. nov 2021

Dobrý večer chcela by som sa opýtať, manžel dnes nastúpil prvý deň do roboty no ale nedá sa tam robiť kvôli zdravotným problemom a mám otázku či môžem ísť na on či mám nárok?
Ďakujem 😊

Strana
z2
draik
8. nov 2021

Trošku si to zadávateľka poplietla, ale špekulanti sa takto zamestnávajú a potom hodia na PN. Nemusia pracovať a minimálne nemocenské majú v kapse. Na zimu ideálne, potom zase robia na jar na čierno.

tom_i
8. nov 2021

@malinoismum nezhoreli? 😁 Lebo mne v poslednom čase vždy

tom_i
8. nov 2021

A milá autorka kľudne sa daj na PN a manžel nech sa potí v práci a keď pôjde aj on na PN dovi dopo práca

vanda323
8. nov 2021

@galganka Hahah máš pravdu

vanda323
8. nov 2021

@nikpa Mám plnú skrinku pukancov pošlem ti?

vanda323
8. nov 2021

@malinoismum Zlataaaaa 😘😘😘

zojazoja
8. nov 2021

@viestta 🤣🤣 nerooob 🤣

nikpa
8. nov 2021

@vanda323 netreba mi do tej veľkej riti 😅😂 ale ďakujem

martinkatinka
8. nov 2021

A nema chlap len svalovicu, pretoze dlho nerobil 8 hodin v kuse? To chce ....

malinoismum
8. nov 2021

@tom_i chvalabohu nezhoreli ;) ale minule mala “asistentka” že varila s tatinom - doma smrad na týždeň…
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ja mám odhad na svoju mikrovlnku “dôchodkyňu” 😉😅😛

tom_i
8. nov 2021

@malinoismum ani za svet

vanda323
8. nov 2021

@nikpa Aleeeee prestaň aká veľká rit, prosím ťa kým ju nemáš ako Nicky Minaj si ok 😄😄😄

tom_i
8. nov 2021

@malinoismum to ani za svet patrilo tomu zelenému cudi

oliva276
9. nov 2021

Ja sa občas divím, že sem vôbec niekto napíše - mnohé otázky sú len prihrávkou na smeč ironickým exhibicionistkám.

Autorka - aj po prvom dni v práci je možné ísť na pn.

malinoismum
9. nov 2021

@oliva276 Ako pardon - ale ironicky ta musím opraviť , autorka je tehotná a pritom študentka na strednej, jej manžel bol v robote 1 deň a ONA CHCELA ÍSŤ za NEHO NA PN. Keď už chces byt “nositeľka februárového víťazstva “ a pomaly ju uznat práceneschopnou, tak sa nauc citat s porozumením. 🙂

jana_eyre_2
Autor odpoveď zmazal
iwesska
9. nov 2021

@oliva276 Ale ona sa pyta,ci moze ist na PN ona,nie on,nepride ti to divne? Akoze on sa zamestnal a ona pojde za neho na PN? 🤔 Sa potom necuduj tym komentom,lebo to by ani dobry reziser nevymyslel.

natassha1
9. nov 2021

ak spravne citam, pytas sa ci mozes ist ty miesto manzela na PN? nie je to preklep, lebo potom nerozumiem. nemozes ist miesto niekoho ineho. a ak ma on nevyhuvujece pracovne prostredie, nech si skusi najst inu pracu.

janinka007
9. nov 2021

@natassha1 zbytočna tvoja námaha, užívatelka už včera zrušila účet...

Strana
z2