Manžel dnes nastúpil prvý deň do práce, ale nedá sa tam robiť kvôli zdravotným problémom
Dobrý večer chcela by som sa opýtať, manžel dnes nastúpil prvý deň do roboty no ale nedá sa tam robiť kvôli zdravotným problemom a mám otázku či môžem ísť na on či mám nárok?
Ďakujem 😊
A milá autorka kľudne sa daj na PN a manžel nech sa potí v práci a keď pôjde aj on na PN dovi dopo práca
@tom_i chvalabohu nezhoreli ;) ale minule mala “asistentka” že varila s tatinom - doma smrad na týždeň…
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ja mám odhad na svoju mikrovlnku “dôchodkyňu” 😉😅😛
Ja sa občas divím, že sem vôbec niekto napíše - mnohé otázky sú len prihrávkou na smeč ironickým exhibicionistkám.
Autorka - aj po prvom dni v práci je možné ísť na pn.
@oliva276 Ako pardon - ale ironicky ta musím opraviť , autorka je tehotná a pritom študentka na strednej, jej manžel bol v robote 1 deň a ONA CHCELA ÍSŤ za NEHO NA PN. Keď už chces byt “nositeľka februárového víťazstva “ a pomaly ju uznat práceneschopnou, tak sa nauc citat s porozumením. 🙂
ak spravne citam, pytas sa ci mozes ist ty miesto manzela na PN? nie je to preklep, lebo potom nerozumiem. nemozes ist miesto niekoho ineho. a ak ma on nevyhuvujece pracovne prostredie, nech si skusi najst inu pracu.

Trošku si to zadávateľka poplietla, ale špekulanti sa takto zamestnávajú a potom hodia na PN. Nemusia pracovať a minimálne nemocenské majú v kapse. Na zimu ideálne, potom zase robia na jar na čierno.