icon

Dovolili by ste 17,5-ročnému synovi, aby u nás prespala jeho 16,5-ročná frajerka?

10. dec 2025

Dovolili by ste 17.5rocnemu synovi aby u nas prespala jeho 16.5rocna frajerka?jasne ze jej usteliem v obyvacke a vsak policajta cez noc robit nebudem.ex sa vyjadril ze stym nesuhlasi no a ja si pridem ako keby ich podporujem v sexualnych radovankach.

anickaaa6aaa
11. dec 2025
@vevesh

@anonym_db93ce praveze nie som nastavena na xy frajerov a frajeriek, ale kladiem doraz na spravny vyber. Ale to neznamena, ze kazdy ma spravny vyber na 1x a to si musia upratat deti a bez prespavaciek. Plus na sobas potrebuju deti moj suhlas, cize priestor na spoznanie sa bude... (ina kultura)

@vevesh to fakt? Tvoj súhlas na sobáš?

zuzana76
11. dec 2025
@anonym_db93ce

@zuzana76 naštastie, moje hladanie partnera sa tiež skončilo v takom mladom veku a nelutujem absolútne😁

@anonym_db93ce ked dnes citam, ake to je komplikovane, samý ghosting a breadcrumbing a zombieing a neiem co este, som aj ja rada, ze to takto vyslo 😀

vevesh
11. dec 2025
@anickaaa6aaa

@vevesh to fakt? Tvoj súhlas na sobáš?

@anickaaa6aaa mimo temy, ale ano.

anonym_db93ce
11. dec 2025
@zuzana76

@anonym_db93ce ked dnes citam, ake to je komplikovane, samý ghosting a breadcrumbing a zombieing a neiem co este, som aj ja rada, ze to takto vyslo 😀

@zuzana76 okrem ghostingu ani neviem o čom hovoríš a to som relatívne mladá🤣

zuzana76
11. dec 2025
@anonym_db93ce

@zuzana76 okrem ghostingu ani neviem o čom hovoríš a to som relatívne mladá🤣

@anonym_db93ce 😀

anonym_61660f
11. dec 2025
@sissy27

@anonym_61660f a ty tu vidis niekde prispevok od matky toho dievcata? Lebo ja nie. Autorka musi rozhodnut za seba a svojho syna, nie za slecnu a jej rodicov. Alebo teda co by sa pre nu zmenilo, keby slecna mala 19 a on 17,5? To by ste zas pindali, ze si nasiel staru rasplu 😂
A ci by som ja pustila? Pre mna je to celkom vtipna otazka - moja dcera chodila na sportove sustredenia a tabory od 5 rokov, vzdy zmiesany kolektiv. Takze ak by chcela prespat v 16 u priatela, tak by ma to nejak extra nezaskocilo a v podstate by som nemala ani protiargument - na tyzdnove sustredenie stovky km daleko moze ist aj s nim a jedna noc by mal byt problem? 🤷‍♀️ ja som v tom veku bola kazdy vikend sama doma, ziadny problem.
Proste 18 nie je ziadna magicka hranica na takeho aktivity, ovela dolezitejsie je to, co sme ako rodicia investovali do vychovy, vztahov a dovery s nasimi detmi. Ja som s vysledkom svojej prace spokojna, dcera uz je dospela, tak to mozem zhodnotit.

@sissy27 a co to ma s tym spolocne ze to nepise matka dievcata ale matka syna? Obidve si musia uvedomit ze dievca ma iba 16. A co ked tvoja dcera chodila od 5rokov na tabory? Ved 5-6-7... rocne deti nesexuju. Zasa si to cele prekrutila. A nikto nehovori ze 18je magicka hranica. Ty budes ten typ zeny, ze ked sa jedna o cudzie deti jasne ,pohoda , neni problem ale ked sa zacne jednat o tvoje tak kilometrove rozdiely v nazoroch.

sissy27
11. dec 2025
@anonym_61660f

@sissy27 a co to ma s tym spolocne ze to nepise matka dievcata ale matka syna? Obidve si musia uvedomit ze dievca ma iba 16. A co ked tvoja dcera chodila od 5rokov na tabory? Ved 5-6-7... rocne deti nesexuju. Zasa si to cele prekrutila. A nikto nehovori ze 18je magicka hranica. Ty budes ten typ zeny, ze ked sa jedna o cudzie deti jasne ,pohoda , neni problem ale ked sa zacne jednat o tvoje tak kilometrove rozdiely v nazoroch.

@anonym_61660f citanie s porozumenim nebude tvoja silna stranka, ze? 😐 skusim znova: dcera chodila do taborov a na sportove sustredenia OD 5 rokov, nie len V 5 rokoch. Az do dospelosti, aj v puberte…
A dalsia vec - z akeho titulu by matka chlapca rozhodovat o tom, ze zuzka u nas nemoze prespat lebo ma len 16, zavolaj janu, ta ma 18, to uz je v poriadku? Moze nesuhlasit s prespanim, ale nech tie argumenty maju hlavu a patu.
Vy sa tu poniektore tvarite, ze 18 je magicka hranica, nie ja 😃 ( to bude tiez to tvoje slabsie citanie s porozumenim). Ked pre 16-17r je prespat nevhodne, ale 18r by ste to dovolili, tak vy tomu cislu davate nejaky specialny vyznam, nie ja. A stale ste mi ani jedna nevysvetlili, v com je teda ten rozdiel, ked to dovolite pred alebo po 18. narodeninach - to bude asi tym, ze same neviete, len proste to tak chcete a hotovo.
K tomu nezmyslu o tom, ze mam iny meter na cudzie a vlastne, sa ani vyjadrovat nebudem, to uz fakt neviem, kde si toto vytiahla 🤣 snad ta to nebolelo 🫶

tilly
11. dec 2025

Lebo sex sa dá praktizovať len noci a len v posteli doma... 17 ročný so 16rocnou to už dávno majú za sebou. Nepotrebujú prespavacku

jakoma
11. dec 2025

@anonym_autor to, s kym 17.5 rocny syn spava je jeho vec, ale prespavacku by som nedovolila - az po napr. roku vztahu - co by som ratala od kedy vam ju predstavil ako priatelku. Ak odide z domu povedzme na 23, tak vam doma dovtedy neprespi 40 dievcat ale iba velmi male mnozstvo

anonym_61660f
12. dec 2025
@sissy27

@anonym_61660f citanie s porozumenim nebude tvoja silna stranka, ze? 😐 skusim znova: dcera chodila do taborov a na sportove sustredenia OD 5 rokov, nie len V 5 rokoch. Az do dospelosti, aj v puberte…
A dalsia vec - z akeho titulu by matka chlapca rozhodovat o tom, ze zuzka u nas nemoze prespat lebo ma len 16, zavolaj janu, ta ma 18, to uz je v poriadku? Moze nesuhlasit s prespanim, ale nech tie argumenty maju hlavu a patu.
Vy sa tu poniektore tvarite, ze 18 je magicka hranica, nie ja 😃 ( to bude tiez to tvoje slabsie citanie s porozumenim). Ked pre 16-17r je prespat nevhodne, ale 18r by ste to dovolili, tak vy tomu cislu davate nejaky specialny vyznam, nie ja. A stale ste mi ani jedna nevysvetlili, v com je teda ten rozdiel, ked to dovolite pred alebo po 18. narodeninach - to bude asi tym, ze same neviete, len proste to tak chcete a hotovo.
K tomu nezmyslu o tom, ze mam iny meter na cudzie a vlastne, sa ani vyjadrovat nebudem, to uz fakt neviem, kde si toto vytiahla 🤣 snad ta to nebolelo 🫶

@sissy27 fakt sa neuraz ale si ja myslim ze celkovo myslenie je tvoja slabsia stranka a vela prekrucas ... Tak nech prespávajú 15-16rocne deti a budeme vsetci ako v osadach. Deti budu mat deti. To ako keby chlapec prisiel ze ma 14rocnu priatelku a ide ku nim prespat tak jeho matka sa nemoze vyjadrit a stopnut to??? To nemyslis vazne. Predsa len 18rocny aj ked je stale decko troska inak rozmysla ako 15-16rocny. Hlavne uz je zodpovedný za svoje ciny. Nieze ze pride za mamou a povie ze bola pred 18tkou za neho zodpovedna, preco mu to dovolila, nech sa stara o vnuca je to jej vina. A 16rocne dievca nejde k nim domov na sportove sustredenie ci co to tu stale obmielas ale za priateľom. Tak si to uz prekrutila ze 😁 strasne cosi citat po tebe.

simca06022011
12. dec 2025
@anonym_61660f

@sissy27 fakt sa neuraz ale si ja myslim ze celkovo myslenie je tvoja slabsia stranka a vela prekrucas ... Tak nech prespávajú 15-16rocne deti a budeme vsetci ako v osadach. Deti budu mat deti. To ako keby chlapec prisiel ze ma 14rocnu priatelku a ide ku nim prespat tak jeho matka sa nemoze vyjadrit a stopnut to??? To nemyslis vazne. Predsa len 18rocny aj ked je stale decko troska inak rozmysla ako 15-16rocny. Hlavne uz je zodpovedný za svoje ciny. Nieze ze pride za mamou a povie ze bola pred 18tkou za neho zodpovedna, preco mu to dovolila, nech sa stara o vnuca je to jej vina. A 16rocne dievca nejde k nim domov na sportove sustredenie ci co to tu stale obmielas ale za priateľom. Tak si to uz prekrutila ze 😁 strasne cosi citat po tebe.

@anonym_61660f dost zastarale zmyslanie, ze za toto budu deti mat deti :D a smiesne v dnesnej dobe.. deti si spravia aj pocas dna hocikde, to nemusia prespavat.
Ano rodic ked nechce moze stopnut hocico, ci jej alebo jeho. Ale toto je argument ustrachanych roztrasenych rodicov spred 30 rokov... zodpovedna :D nezodpovedna... vzdy su zodpovedni v prvom rade aktery. A ak nie si mam co lieta 24/7 nad dietatom, tak ak sa ma nieco stat stane sa... daju sa pravidla rozne nastavit a netreba hned vsetko zakazovt a zacinas s tymito dochodcovskymi nazormi, ako sa niekto "prespi" hned a bude ohen na streche :D

brontofuz
12. dec 2025

taka dlha diskusia a o takej blbosti, asi sa uz fakt vsetci nudite

anonym_a4757a
12. dec 2025
@simca06022011

@anonym_61660f dost zastarale zmyslanie, ze za toto budu deti mat deti :D a smiesne v dnesnej dobe.. deti si spravia aj pocas dna hocikde, to nemusia prespavat.
Ano rodic ked nechce moze stopnut hocico, ci jej alebo jeho. Ale toto je argument ustrachanych roztrasenych rodicov spred 30 rokov... zodpovedna :D nezodpovedna... vzdy su zodpovedni v prvom rade aktery. A ak nie si mam co lieta 24/7 nad dietatom, tak ak sa ma nieco stat stane sa... daju sa pravidla rozne nastavit a netreba hned vsetko zakazovt a zacinas s tymito dochodcovskymi nazormi, ako sa niekto "prespi" hned a bude ohen na streche :D

@simca06022011 deti sa dostanú k alkoholu aj nikotínu kedy chcú, nebuďme ustráchaní dôchodcovia zrušme teda zákaz, takto to myslíš?
tak ako príležitosť robí zlodeja tak rozumný rodič nebude podporovať takéto prespávačky neplnoletých zaľúbených detí, ktoré ešte nie sú mentálne pripravené na rodinný život

larinka552
12. dec 2025

Závisí od viacerých faktorov. No ak sú rozumní a každý bude v inej izbe a svojej posteli, asi by som dovolila. Ono ide o to, že ak budú mať medzi sebou niečo sexuálne tak to môžu robiť pokojne mimo domu. Sú to už takmer dospelí ľudia a ty im nedokážeš robiť policajta na každom kroku. Môžeš sa s nimi iba porozprávať o tom nech nesklamú tvoju dôveru.

simca06022011
12. dec 2025
@anonym_a4757a

@simca06022011 deti sa dostanú k alkoholu aj nikotínu kedy chcú, nebuďme ustráchaní dôchodcovia zrušme teda zákaz, takto to myslíš?
tak ako príležitosť robí zlodeja tak rozumný rodič nebude podporovať takéto prespávačky neplnoletých zaľúbených detí, ktoré ešte nie sú mentálne pripravené na rodinný život

@anonym_a4757a to ze prespia spolu niekde neznamena ze budu mat orgie v obyvacke... :D to je presne to co si nevedia dospeli predstavit = a je to hanba riadna podla mna, podla seba sudim teba...

mircalla
12. dec 2025

Urcite nedovolila.

lapersefona
12. dec 2025

Nie lebo to nie je spravne

malajezibaba1
13. dec 2025

Ja som asi čudná ale áno, úplne bez problémov, bola by som spokojnejšia, dokonca by mi nevadilo že majú sex. Určite by som slečne nestlala v obývačke. Radšej doma ako niekde opitý v lese.

lentakyterapeut
13. dec 2025

Ano

len_nig
13. dec 2025

Dovolila. Už dávno spolu spávajú takže nevidím absolútne jediný dôvod prečo nie.

detickyy
13. dec 2025

@anonym_autor NIE

anonym_0ce8fb
13. dec 2025

Nedovolila by som to. Mam dve dievcata a nedovolila by som ani aby isli ony ku frajerovi na vikend v 16 ani aby frajer prisiel na prespavacku. Teraz dosla 19r z intraku a skoro po roku chodenia nam ofi predstavila frajera. Boli na vikend a spali v oddelenych izbach. Na intraku nech si robia co chcu, pokial oouzivaju ochranu ale u mna doma, podla mojho. Ked uz budu zit spolu tak to bude ine. Teraz zatial to beriem ako prechodne bluznenie, vysokoskolska laska, ktora moze byt navzdy a nemusi.

alexa21
13. dec 2025
@anonym_autor

@janinah kazdy byvame na dedine a su zle spoje.su odkazaní na nas rodicov aby sme ich vyvazala a odvazali co je teda dost otravne

@anonym_autor asi dostanem, ale ja by som dovolila.
Myslím, že mladí sa nebudú oddávať nejakým orgiam keď vedľa spi mama.
Na druhej strane, zakázané ovocie najviac chutí, preto myslím ze radšej nech sú doma pod dohľadom ako niekde v kríkoch.
Neviem, ja som mala voľnosť, dôveru. Frajer u nás tiež pre spával, diskotéky povolené,, večierka po dohode a nikdy som nesklamala. Práve preto lebo som si tu slobodu a dôveru vazila.
Za to spolužiačky držané pod zámkom, v celibát e to rodičom pekne spočítali. Jedna tehotná v 17tich,dalsia radodajka...
Nechcem a ani nebudem skatulkovat, vždy je to individuálne, je to len moja skúsenosť.
Mam doma 17 ročného syna a keby za mnou s niečím takým prišiel, dovolila by som.
Ale zase... Neviem ako to bude keď bude mať 17 dcéra 😂😂😂😂

anonym_0ce8fb
13. dec 2025
@alexa21

Na druhej strane, zakázané ovocie najviac chutí, preto myslím ze radšej nech sú doma pod dohľadom ako niekde v kríkoch.
Neviem, ja som mala voľnosť, dôveru. Frajer u nás tiež pre spával, diskotéky povolené,, večierka po dohode a nikdy som nesklamala. Práve preto lebo som si tu slobodu a dôveru vazila.
Za to spolužiačky držané pod zámkom, v celibát e to rodičom pekne spočítali. Jedna tehotná v 17tich,dalsia radodajka...
Nechcem a ani nebudem skatulkovat, vždy je to individuálne, je to len moja skúsenosť.
Mam doma 17 ročného syna a keby za mnou s niečím takým prišiel, dovolila by som.

@alexa21 preco si myslis, ze tym ze niekto nedovoli aby chodili prespavat frajeria a aby chodili 16r dievcata prespavat k frajerom ich rodicia drzia pod zamkom🤔.

anika2007
13. dec 2025

NIE ! este tych frajeriek bude mat mozno vela ,...a to si mysli,ze kazda u vas bude prespavat???

anonym_e0bfe4
Autor odpoveď zmazal
anonym_e0bfe4
13. dec 2025

@anonym_autor môjho priateľa matka bola úžasná. Boli sme vo veku autorkinho syna a vždy mi dovolila prespať. Bola normálna matka narozdiel od mojej. Nechala nás žiť si svojím životom lebo bola múdra a sama si uvedomovala určite že jasné že spolu spavame. Kdekoľvek sa to dá, v prírode, no kde len chceš. Takže nevidela dôvod zákazat mi spat u nej, ani k nám do izby nechodila, vždy klopala a čakala či môže vojsť. Úžasný človek, doteraz sme vlastne spolu.

spenat9
13. dec 2025
@anonym_autor

@chrobak7 ex byva vo svojom
Toto ma byt prespavanie u nas.
Stretavaju sa od leta,pisu si dlhsie
Byvame daleko od seba a okrem toho na dedinach tak ze su odkazaní na vyvoz a odvoz.preto sa stretavaju aj pomenej ked ze skola atd.
Neviem ako to je vazne ,bola sa ukazat zoznamit pred 3t knam.syn bol zopar krat u nich .
To ci spali alebo nespali neviem...prilezitost sj najdu ked chcu nemusi ani u nas prespat

@anonym_autor jezisi ved maju 16 a 17.. vacsina ludi v tomto veku zacina byt sexualne aktivny tak co je aky problem? Ci si myslis ze to robit nebudu ked im nedovolis prespat v jednom dome cez noc? :D :D pravdepodobne spolu uz aj tak davno spali.. jedine co ty by si mala riesit je edukovat syna a kupit mu kondomy.. nezi v minulosti preboha

spenat9
13. dec 2025
@alexa21

@alexa21 ver tomu ze im bude jedno ze mama spi vedla.. pokial travia cas u nich doma cez den tak pokial chceli tak tam tie orgie uz aj tak davno robili.. vsak su to takmer dospeli ludia, ja nechapem co tu robite vsetci z toho vedu

anonym_ea49f9
13. dec 2025

Dovolila, preco nie. Ak suhlasia rodicia slecny, tak ano. Lepsie nez sa maju niekde tulat po zime. Mohli by sme si urobit pekny vecer, potom by som ich nechala v izbe. Ale so synom mam prebrate tieto veci, aj co sa tyka ochrany. Moj syn ma frajerku od 17 a su spolu uz 5 rokov, chodila k nam v podstate od zaciatku.