Máte radi sushi?
Mám pocit, že som kdesi v diskusiách videla, že to majú ľudia na najvyšších priečkach v obľúbených jedlách, ja som to raz ochutnala a nechápem čo je na tom také úžasné.. obyčajná ryža, trošku nejakého lososa čo vlastne zanikol namočené v extra slanej omáčke. Prosím vás som ja tá čudná alebo má viac ľudí rovnaký názor? 😁
Nie, a to mám rada inak skoro všetko.
Ani nie. Sushi nevyhladavam. Ano, niektori ho miluju.
Milujem sushi. Niekto to ma rad niekto nie, tak ako dalsich xy jedal, treba kvoli tomu zakladat diskusiu?
Mám rada, ale len vybrané ( s lososom, avokádom, uhorkou, hubami...) a v máloktorej reštaurácii mi naozaj chutí .
Ja sa neviem prekonat dat do ust toho slizkeho suroveho lososa😖 Ale zeleninove mam rada a moje deti tiez,aj zazvor a wasabi omacku zlupnu v pohode. Podla mna to je take kontroverzne jedlo. Bud ti hned zachuti,alebo ho nemusis.
Milujem sushi. Niekto to ma rad niekto nie, tak ako dalsich xy jedal, treba kvoli tomu zakladat diskusiu?
@klarissa25 veď je to diskusné fórum... O čom by si sa tu chcela baviť? Evidentne téma na dlhý večer . Nemusia sa tu stále dookola riešiť neverní partneri, protivné svokry, hluční susedia, či?
Nie.Nejem ryby vobec
Milujem a už ju robím doma a Milujem aj poke bowl 😋
Ano mam rada sushi. Treba si ale vediet vybrat. Nie vsade ho vedia spravit. Nemilujem ho. Je to pre mna obycajne jedlo ktore mam rada.
Milujem sushi , ale akurát nie s losom , lebo lososa všeobecne nemám rada .Ale tiež mi zachutilo asi až na tretí krát .
Raz som ochutnala, nikdy viac, strašný hnus.
Mám rada, ale len vybrané ( s lososom, avokádom, uhorkou, hubami...) a v máloktorej reštaurácii mi naozaj chutí .
@anonym_f47965 no to je to, my sme boli v nejakej čínskej reštaurácii v nákupnom centre a teda neviem či tomu dať ešte šancu alebo či som si teda už spravila definitívny názor 😁😁 že opera nič moc, sushi nič moc
Raz som na to bola v reštaurácii, ale za mňa, nič moc. Viac krát tomu šancu dávať nebudem.
raz som si to robila so zeleninou,v reštike by som to nejedla.
Lubim sushi, ale teda keby ho ochutnam prvy krat v zlej restike, tak k nemu dobry nazor isto nemam 🙂 ked ochutnavat taketo jedla, tak nie len tak hocikde
Milujem sushi, ale iba avokádove.
nie
Lubim velmi...rozrobbim si wasabi v sojovke a mega mnam..najradsej mam krevetove
@buberova milujem sushi a teda zalezi aj kde si ho ochutnala, lebo nie je sushi ako sushi 🤷🏼♀️
Neviem, čo je zvláštne na tom že niekomu chutí a niekomu nie. Veď to je ako s akýmkoľvek iným jedlom. Ja osobne sushi odjakživa milujem, istý čas som ho aj sama doma pripravovala. Teraz chutí aj mojím deťom, mladšie však zje iba bez ryby, staršia so mnou jedáva všetky druhy.
Ani som to nikdy nejedla a ani ma to neláka skúsiť. Celkovo ázijskú kuchyňu nevyhľadávam
Milujem sushi 😆
Ja neznášam, muž miluje🤣 za mňa extrémne overrated jedlo.
Ano ale ja si davam len tempuru nemam az taku doveru v surove ryby.

@buberova mne nechutí