icon

Máte radi sushi?

buberova
22. júl 2025

Mám pocit, že som kdesi v diskusiách videla, že to majú ľudia na najvyšších priečkach v obľúbených jedlách, ja som to raz ochutnala a nechápem čo je na tom také úžasné.. obyčajná ryža, trošku nejakého lososa čo vlastne zanikol namočené v extra slanej omáčke. Prosím vás som ja tá čudná alebo má viac ľudí rovnaký názor? 😁

Strana
z3
eviq
22. júl 2025

@buberova mne nechutí

mimacaci
22. júl 2025

@buberova neviem, ci to mam rada, v zivote by som to do ust nedala, uz len vzhladom k zlozeniu.

anonym_5a62f8
22. júl 2025

Nie, a to mám rada inak skoro všetko.

barka1
22. júl 2025

Ani nie. Sushi nevyhladavam. Ano, niektori ho miluju.

klarissa25
22. júl 2025

Milujem sushi. Niekto to ma rad niekto nie, tak ako dalsich xy jedal, treba kvoli tomu zakladat diskusiu?

anonym_f47965
22. júl 2025

Mám rada, ale len vybrané ( s lososom, avokádom, uhorkou, hubami...) a v máloktorej reštaurácii mi naozaj chutí .

kwakina
22. júl 2025

@buberova u mna je na jednej z najvyssich priecok 😁 Mnam! 🤤

iwesska
22. júl 2025

Ja sa neviem prekonat dat do ust toho slizkeho suroveho lososa😖 Ale zeleninove mam rada a moje deti tiez,aj zazvor a wasabi omacku zlupnu v pohode. Podla mna to je take kontroverzne jedlo. Bud ti hned zachuti,alebo ho nemusis.

anonym_f47965
22. júl 2025
@klarissa25

Milujem sushi. Niekto to ma rad niekto nie, tak ako dalsich xy jedal, treba kvoli tomu zakladat diskusiu?

@klarissa25 veď je to diskusné fórum... O čom by si sa tu chcela baviť? Evidentne téma na dlhý večer . Nemusia sa tu stále dookola riešiť neverní partneri, protivné svokry, hluční susedia, či?

doriiis
22. júl 2025

Nie.Nejem ryby vobec

stellarstar
22. júl 2025

Milujem a už ju robím doma a Milujem aj poke bowl 😋

anonym_597701
22. júl 2025

Ano mam rada sushi. Treba si ale vediet vybrat. Nie vsade ho vedia spravit. Nemilujem ho. Je to pre mna obycajne jedlo ktore mam rada.

lenka.25
22. júl 2025

Milujem sushi , ale akurát nie s losom , lebo lososa všeobecne nemám rada .Ale tiež mi zachutilo asi až na tretí krát .

strongi
22. júl 2025

Raz som ochutnala, nikdy viac, strašný hnus.

buberova
autor
22. júl 2025
@anonym_f47965

Mám rada, ale len vybrané ( s lososom, avokádom, uhorkou, hubami...) a v máloktorej reštaurácii mi naozaj chutí .

@anonym_f47965 no to je to, my sme boli v nejakej čínskej reštaurácii v nákupnom centre a teda neviem či tomu dať ešte šancu alebo či som si teda už spravila definitívny názor 😁😁 že opera nič moc, sushi nič moc

huxy
22. júl 2025

Raz som na to bola v reštaurácii, ale za mňa, nič moc. Viac krát tomu šancu dávať nebudem.

slavomira236
22. júl 2025
@mimacaci

@buberova neviem, ci to mam rada, v zivote by som to do ust nedala, uz len vzhladom k zlozeniu.

@mimacaci ja som to tiez v ustach memala mam 47 a ani nedam

rozculena
22. júl 2025

raz som si to robila so zeleninou,v reštike by som to nejedla.

cyberk
22. júl 2025

Lubim sushi, ale teda keby ho ochutnam prvy krat v zlej restike, tak k nemu dobry nazor isto nemam 🙂 ked ochutnavat taketo jedla, tak nie len tak hocikde

terry2003
22. júl 2025

Milujem sushi, ale iba avokádove.

cina1
22. júl 2025

nie

henka123123
22. júl 2025

Lubim velmi...rozrobbim si wasabi v sojovke a mega mnam..najradsej mam krevetove

milanemila
22. júl 2025

@buberova milujem sushi a teda zalezi aj kde si ho ochutnala, lebo nie je sushi ako sushi 🤷🏼‍♀️

raffaella
22. júl 2025

Neviem, čo je zvláštne na tom že niekomu chutí a niekomu nie. Veď to je ako s akýmkoľvek iným jedlom. Ja osobne sushi odjakživa milujem, istý čas som ho aj sama doma pripravovala. Teraz chutí aj mojím deťom, mladšie však zje iba bez ryby, staršia so mnou jedáva všetky druhy.

226lenka
22. júl 2025

Ani som to nikdy nejedla a ani ma to neláka skúsiť. Celkovo ázijskú kuchyňu nevyhľadávam

ariannazara
22. júl 2025

Milujem sushi 😆

lucia13022023
22. júl 2025

Ja neznášam, muž miluje🤣 za mňa extrémne overrated jedlo.

gab1sol
22. júl 2025

Akurát dnes som bola prvýkrát. Muž to má rád, mňa to nelákalo. Ale deti sú na prázdninách, tak sme išli na rande. A teda, už ma dlho presviedčal… Nebolo to zlé, ale zatiaľ ma to neohúrilo/nepobláznilo. Ale teda, je toho podstatne viac ako len obyčajná ryža, kúsok lososa v slanej omáčke. 😉

muminka27
22. júl 2025
@doriiis

Nie.Nejem ryby vobec

@doriiis sushi neznamena automaticky ryba, ja mam rada avokadove a uhorkove

neviem_123
22. júl 2025

Ano ale ja si davam len tempuru nemam az taku doveru v surove ryby.

Strana
z3