V servise bez súhlasu vymenili batériu: Musím zaplatiť?
Notebook som odniesla do servisu, lebo sa prehrieval a vypínal. Pri preberaní mi oznámili, že okrem čistenia vymenili aj batériu za 120 €, hoci mi cenu vopred nepotvrdili a na zákazkovom liste bola uvedená len diagnostika.
Môžu odo mňa žiadať zaplatenie celej sumy, keď som tú výmenu neschválila?
@anonym_bf16d6 ty si bol pri tom keď tam ten notas niesla? Čosi mi hovorí že nie kamo
@anonym_70828e on tam byť nemusela,bola tam zadávateľka otázky.Keby bola nejaká komunikácia zo strany servisu,tak by sem nepísala
@anonym_70828e on tam byť nemusela,bola tam zadávateľka otázky.Keby bola nejaká komunikácia zo strany servisu,tak by sem nepísala
@rozculena jaj ty si nepochopila. Nevadí, vysvetlím.
Logicky že tam nebol a preto nevie ako tá komunikácia prebehla . Chápeš?
@anonym_autor ziadaj staru bateriu ako dokaz jej vymeny, nafot si ju a zavolal spolocnosti ktora tieto notebooky vyraba(/predava na Slovensku) ci sa jedna skutocne o diel z tvojho notebooku, ak nie, jedna sa o podvod, hned na to by som kontaktoval policiu a v jej sprievode si dotycny notebook prevzal a nezaplatil, na zlodejov musis razne, to kde taku hrali ze bez opytania ti vymenia bateriu za 120€? Jednoducho sa chcu na tebe umelo nabalit a kto tvrdi ze sa prave koli baterii notebook prehrieval a vypinal, klame.

@anonym_70828e komunikacia zlyhala, ale treba napisat ze zo strany servisu, kamo.
@anonym_bf16d6 ty si bol pri tom keď tam ten notas niesla? Čosi mi hovorí že nie kamo