Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@veronikastrickova vyjadriť sa vieme, až príliš jasné, dokonca občas mám pocit, že som kompetentejšia než na úrade zamestnané ženy. Sú otrávené, vyhorené, vyčerpané, nepríjemné ... Niekedy sa im však niet čo čudovať
Ahojte. Ak by mal niekto tabulku kedy maju peniaze cinknut s datumami pripisania na ucet ( ako bola na tento rok), zrejme by to bolo napomocne hodit to sem a ulahcit to niektorym maminam, ze kedy atakovat ucet ;)
Ahojte, nejde mi appka banková, nechodia mi upozornenia, tak dajte vedieť či dnes prišli 🙂
Prima banka Nr pipla
Sv prima banka pridavky na ucte
UniCredit, okr. SC rodičovský + prídavky na účte.
@misinka0611 ja mám rovnakú banku aj okres a ešte nemám 🤷🏻♀️
poprad prima banka na účte prídavky
Teraz nabehol Rodičak a rodinne pridavky... Bratislava-Tatrabanka priezvisko na M

@veronikastrickova toto riešime celý čas, nikto nikam nič neposiela. Ak nás to vo víre života nenapadne, zistíme, až keď peniaze neprídu. Hoci by bolo omnoho jednoduchšie pokračovať kontinuálne vo vyplácaní, kým sa žena nezamestná. Byrokratická šikana.