Ako reagovať, keď sa syn priznal k homosexualite?
Som dospelý muž pred 30 - kou ale mám svoje tajomstvo... rodičia a rodina ako ste zareagovali na to keď sa vám syn priznal?
Veď to nie je choroba, ľúbila by som ho ďalej a dúfala, že raz stretne dobrého partnera a že mi ho predstaví a budem im variť segedín😂
Akurát by ma mrzelo, že som zlyhala ako matka natoľko, že sa mi to vplyvom spoločnosti bál povedať hneď, ako to vedel...
@anonym_autor klamala by som, keby som napísala, že by ma to nezaskočilo, zaskočilo. Povedala by som mu, že ho mám rada a je pre mňa podstatné, aby bol v živote šťastný, či už s mužom alebo so ženou.
@anonym_autor ja mam trojročneho a som zmierena aj s manželom so vsetkym . S orientaciou , aj keby bol farar a nikdy sa neoženil, atd…. Budem šťastna ak bude mat pracu kde bude dobre zarabat a bude šťastny. Je to moj syn a vždy ho budem milovat. Ja som to v sebe vyriesila este pred tehotenstvom❤️🙏🏻jedine co si zelam aby bol moj syn zdravy a šťastny. drzim ti palce nech aj tvoji ta prijmu aky si lebo si urcite uzasny clovek. Drzim pslce .
@anonym_autor u nás mám pocit , že by to viedlo k rozvodu, nakoľko manžel je veľký homofób.
Ja by som sa s tým nejak popasovala , ale bolo by to sakra ťažké pre mňa
ja by som to vôbec neriešila. jednoducho jeho život, jeho vec. pre mňa by bolo dôležité, že sa vie o seba postarať, že si vie udržať prácu, ktorá ho uživí, v ideálnom prípade ho bude baviť a že je spokojný a šťastný. ale ja som mimoriadne otvorená voči rôznym týmto odchýlkam.
Ja si myslím,že každá mama si pozná svoje dieťa a určite dačo tuší. No ak by som to nevedela, najskôr by som ostala v jemnom šoku, no po minúte by som ho objala a poďakovala za dôveru. Život prináša kadečo a toto nie je nič tak hrozné. Každý človek je jedinečný
@anonym_autor záleží akú máš rodinu starších ľudí? ako reagujú na homosexualitu ty s nimi žiješ už by si mohol tušiť reakciu.Moj muž má hlúpe komentáre na túto tému tiež som sa s ním pochytila, že čo ak nás syn by mu to priznal?Ja by som to zobrala normálne poznám veľa homosexuálov, ale tvoja rodina to tak nemusí prijať.Mozno to už vedia, ale určite by sa ti uľavilo.
Ja by som s tym problem nemala, ale poznas si svoju rodinu, vies co ocakavat. Keby mi decko dovlecie nejaku stranicku knizku nepoviem, ale byt gayom je ok, tak to priroda zariadila a hotovo
Mám 40 a mala som počas strednej školy 4 kamarátov , čo sa priznali rodine , ako sú orientovaní . Všetci rodičia to zobrali v pohode a vlastne nikto z nich nebol ani prekvapení . Mylsim si , že tvoji rodičia to už aj tak dávno vedia . A na tvojom mieste , by som sa s rodičmi porozprávala - “priznala “ , nechceš predsa cely život žiť v pretvárke . Zas nemusíš hneď priateľa domov priniesť , ale aj ty potrebuješ prežiť svoj život šťastne . Drzim palce
@anonym_autor normalni rodicia to davno vedia a vidia. Nemam syna lwn dcery a viem od ich 13 ze donesu domov chlapa. Ak by aj nie, dolezite pre mna by bolo aby zili slusne a spokojne, je mi jedno s kym.
@anonym_autor brala by som to ako zlyhanie, že ako som mohla dopustiť aby sa toto z neho stalo. Povedala by som mu, že môžeme ďalej vychádzať pokiaľ ma dištancuje od jeho partnera / partnerov. Vysvetlila by som mu, že vidieť dvoch mužov ako partnerov sa mi hnusí.
@anonym_autor brala by som to ako zlyhanie, že ako som mohla dopustiť aby sa toto z neho stalo. Povedala by som mu, že môžeme ďalej vychádzať pokiaľ ma dištancuje od jeho partnera / partnerov. Vysvetlila by som mu, že vidieť dvoch mužov ako partnerov sa mi hnusí.
@anonym_8092e3 matka roka
@anonym_8092e3 fakt musí byt hnusne , pozerať na svoje spokojné a šťastné dieťa . Ako sa toto z neho stalo ? WTF 🤯Ako ja dokážem pochopiť , že ako matka , by si z toho nebola nadšená , ale predsa len to je tvoje dieťa , nech je aké je, aj keď nespĺňa tvoje ideálne predstavy, stále ma právo na svoje šťastie , nikomu tým neubližune a keď už ty ako matka ho nepodporis/ nepodržiš , potom kto ?
Ja by som to vzala v pohode. Mám viac známych lgbt a všetci sú to úžasní ľudia. Nemám dôvod ich odsudzovať.
Ja mám 2 deti pubertakov. Mali sme takú debatu že keby si našli ciganku, alebo cernosku ako by som reagovala. A keby si našli rovnaké pohlavie ako by som reagovala. Tak som im vysvetlila že v prvom momente možno trochu sok. Ale je mi v podstate jedno koho si nájdu. Nech sú šťastní, to je pre mňa dôležité
@anonym_8092e3 matka roka
@amdornik ale prosim ta, zas nejaky troll, je to tu samy chapavy a normalny komentar, tak musel niekto rozvirit slnieckarsku nudu, nie? 😂
@anonymny_autor pridavam sa k vacsine, nech je kludne gay, ale zdravy, stastny a rozumny clovek.
@anonym_8092e3 fakt musí byt hnusne , pozerať na svoje spokojné a šťastné dieťa . Ako sa toto z neho stalo ? WTF 🤯Ako ja dokážem pochopiť , že ako matka , by si z toho nebola nadšená , ale predsa len to je tvoje dieťa , nech je aké je, aj keď nespĺňa tvoje ideálne predstavy, stále ma právo na svoje šťastie , nikomu tým neubližune a keď už ty ako matka ho nepodporis/ nepodržiš , potom kto ?
Ja by som to brala ako svoje osobne zlyhanie, že môj milovaný syn by sa mi bál s niečim takým “priznat”. Vlastne mi príde zvláštne, aby si to jedna matka nevšimla aj sama od seba. Ale keby sa vyslovene “bál” tak by som si asi hlavu doma trieskala že kde som spravila chybu, či som ho nepočúvala ako sa cíti.. Hlavne nech je šťastný v živote, to si zelam najviac
Tak my ked sa s muzom pozerame na naseho 4 rocneho syna, ako bezi 😀, tak s tym tak nejak uz ratame 😀 skor nas prekvapi, ak bude na baby.
Ale teda vazne, bolo by mi to jedno, len nech je stastny. Ja zijem z Spanielsku, tu je to omnoho otvorenejsie. Mam vela kamaratov a kolegov, ktori su homosexuali. Niektori su prelietavejsi, niektori maju 30 rokov toho isteho partnera. 54 rocny kolega - jeho mama tento rok oslavila 90tku a berie to uplne normalne.
@anonym_8092e3
fuj!
@anonym_autor moj ma 14 a viem to uz nejake dva roky.Nepriznal sa, bol maly, asi ani sam este nevedel.zistila som to tak nejako sama.Teraz sa o tom aj bavime uz. Inak Ty ako gay, kedy ti to uz bolo jasne, v akom veku?
Trvalo roky, pokiaľ som sa dostala do tohto štádia, že to akceptujem a nič mi to nerobí. Môj brat je homosexual, vedeli sme to všetci od malička, tušili sme to od cca jeho 3 rokov, správal sa ako dievča. Teraz je dospelý, úspešný muž. Všetkých nás to zmenilo, dokonca aj môj manžel ho ma rad. Už máme aj túto debatu za sebou a svojho syna by sme nikdy nezavrhli, keby náhodou…
Bola by som veľmi nešťastná. Ale syna by som určite nevymazala zo života.
My máme ešte malé deti ale v tomto máme jasno, ak by boli homosexuáli a priznali by sa nám tak by sme to prijali úplne bez problémov, je to normálna vec 🙏 držím palce aj tebe
Ja nechápem celý tento "coming out" a priznávanie sa k nejakej orientácii...načo...raz je to moje decko a je mi výsostne jedno, koho tr.ká s prepáčením, hlavne nech je šťastný a nech nájde k sebe dobrého a rozumného partnera, no nie? Celé to priznávanie mi príde také...zbytočné alebo ako to povedať. Ja sa k svojmu decku nebudem správať inak, či bude ma ženy, na mužov, na všetkých alebo na nikoho🤷🏻♀️
@anonym_8092e3 musíš mať veľmi dobrý vzťah s deťmi, zrejme zdrhli v 18tke a všetko pred tebou tajili. Ak deti nemáš, ani to nemeň.

@anonym_autor a ty si myslis,že ti ešte nik nevie?