Ako sa vysporiadať s krivdou?
Chcem sa opýtať, z detstva mám problém s mamou, nikdy nebola správny rodič ale snažila sa. Aj keď nie úplne dobrým spôsobom, robila hrozne veľa chýb, ale mohla si za ne sama a mňa so sebou ťahala. A teraz v dospelosti mám problém sa s tým vyrovnať, ako mi ubližovala a ako sa ku mne správala. Avšak viem, že to väčšinou myslela dobre len to nerobila správne. A ja mám kvôli nej traumu a všetkého sa bojím a cely život na seba nakladam všetko zle, lebo ma to naučila, že vždy je všetko moja chyba a samu seba dávam na posledné miesto a nikdy v ničom nie som dosť dobrá. Neviem sama seba presvedčiť, že je to v poriadku to čo robím a ako to robím, hlavne, že ja som so sebou spokojná nepotrebujem aby bol so mnou spokojný niekto iný. A napadlo mi, že keby som jej tak vnútorné odpustila toto všetko možno by mi to pomohlo v živote. Nemáte radi ako to spraviť?

Ahoj, usudzujem dobre. To čo popisujete, je, že potrebuješ vnútorné uzdravenie. Začiatok je v odpustení. Ak ti to zasahuje do obrazu toho, ako vidíš samú seba,budeš potrebovať aj poradenstvo. Odporúčam kresťanské poradenstvo, dobrí skúsenosť mám s https://www.oz-dwell.com/book-online alebo moja kamarátka má skúsenosť s www.novaperspektiva.com, ona riešila tiež odpúšťanie rodičom a uzdravenie vzťahov. Cez modlitbu prichádza uzdravenie. Boh nás stvoril dokonale aj o tebe povedal, že si dokonala,vzácna, máš veľa darov. Rodičia nám približujú obraz Boha, ale práve cez to,ako to nevedia a veľakrát sa k nám nesprávne správajú, myslíme si,že Boh je taký ako môj Otec, a podobne. Uzdravenie je o Tom, že odpustite rodičom, a poprosime aj my ich o odpustenie. Tiež Boha,lebo nereagujeme ani my veľakrát správne.a potom dovolíme Bohu, aby nám ukázal,ako nás vidí On, a Boh vypisuje do nás novú hodnotu. Je to ako keď máme CD , na ktorom je niečo už nahraté. A potom prepísanie môžeme tie údaje na Tom CD zmeniť. Aj do nás je vpisane nesprávne info skrze správanie rodičov a ich slová, ale Boh svojim uzdravenie prepise a dá nové -novy pohľad na nás samých,pohľad plný lásky a toho,že sme dostatočnú. Nie je to psychológia, je to modlitba a Ježiš. Kresťanská, je dobre vyhľadať kresťanské spoločenstvo, ale aby bolo pod Cirkvou, skoro každé už robí takéto modlitby za vnútorné uzdravenie 💓krby bol záujem,viem doporucit