icon

Ako skončiť s neverou?

zajacik1234
13. aug 2014

ahojte..som 19 rokov vydatá,manžel robí mimo okresu,chodí domov raz do mesiaca...máme spolu tri deti...16,14,8....pred tromi rokmi som sa zoznámila s jedným mužom,tiež je ženatý,má tiež tri deti.....najprv sme si len volali, občas sme sa stretli na káve a po troch mesiacoch som sa sním prvý krát vyspala...volali sme si každý deň,ale stretávali sme sa raz do mesiaca,potom raz za dva týždne a teraz každý týždeň...priznám sa,neviem si bez neho predstaviť život, ale rozvádzať sa nechcem....už som mala zopárkrát nápad skončiť s tým,ale trápila som sa riadne..tak som pokračovala a pokračujem ďalej...viem,že to nejde,ale chcem oboch...momentálne som v situácii znova to ukončiť,ale bojím sa trápenia...máte niekto skúsenosti, po akej dobe by to asi prešlo,alebo už s tým budem žiť do konca života...

irusa
13. aug 2014

ináč šťastný to chlap, že ma doma taký poklad 😅

zajacik1234
autor
13. aug 2014

@janickacrazy to by som určite nechcela

adri266
14. aug 2014

@zajacik1234 len mi tak napadlo, som si ista, ze Tvoje deti o tom nieco vedia. A mozno sa tym aj trapia. Predsa len, aj moja dcera si vsimne, ak sa niekam vyobliekam, vyfintim,a nechci mi povedat, ze k milencovi si chodila v zastere ci teplakoch.

hanatom
14. aug 2014

@evgenika áno, tak to beriem aj ja.
A zazila som to z druhej strany, takže si musela prežiť ten "cirkus" okolo toho všetkého....

oravese
14. aug 2014

Ste totalny sebec. Pravdaze sa vam to nechce uoncit, ved vam to vyhovuje, a je vam jedno ze pride jeho rodina o otca ako aj vasa.

lenbea
14. aug 2014

@zajacik1234 ako by si sa citila, keby to robil Tvoj muž? a milenec ta tiež ma asi len na jednu vec. a čo deti, keby sa to dozvedeli. treba asi pracovať na vzťahu s manželom. neodsudzujem, len dakedy musi viťaziť rozum.

adamuska
14. aug 2014

@adri266 no aj ja sa čudujem, že by si okolie nevšimlo kde chodí a tie deti, čo sú slepé?

adri266
14. aug 2014

@adamuska mozno chodievala na /postelny/ aerobic 😎

nada1326
14. aug 2014

@zajacik1234 viem ze je tazke sa vzdat milenca, ale nebojis sa reakcie deti ked to praskne? zaco ta budu mat potom...

ajsenz
14. aug 2014

Nevolať,nepísať, povedať mu, že si si vybrala rodinu..skončiť je jednoduché je to iba na Tebe či prídeš o rodinu alebo iba o milenca.. Lebo deti ti to dajú pekne vyžrať.

adulienka13
14. aug 2014

fu zena 🙂 ja osobne by som neverna nevedela byt a ani ju odpustit neviem. U teba by to vyriesilo to keby ste sa s manzelom zblizili opat kedze sa nechces rozvadzat ... a inak po tom co som si tu precitala ze on nechce bohvie ci tam on nema nejaku milenku ak si mu dala najavo ako ti chyba a ze ho potrebujes mat blizsie ak je este po tych rokoch medzi Vami nieco tak sa o to pokusi alebo ti to adekvatne vysvetli ze preco nie a vy za nim nemozete ist? aj druhy kasanova zide z oci ...

adri266
14. aug 2014

@adulienka13 ja by som to brala s rezervou, co napisala. Ked si vezmem, ze chlapi tu na vychode bezne odchadzaju do Nemecka ci na zapad SR, lebo tu by zarobili 250 E cisteho, tak sa necudujem, ze ak to je aj jeho pripad, ze nechce ist domov

anatalia77
14. aug 2014

@adri266 ano aj takto to moze byt..

zajacik1234
autor
14. aug 2014

@adri266 ja chodim vyfintena stale,aj ked idem do prace,aj niekde s detmi...proste,ked idem z domu,stale sa pekne obleciem....a z domu za milencom neodchadzam,riesime to inac,takze deti neukracujem o nic

mima4
14. aug 2014

@zajacik1234 chces skoncit s neverou? ano alebo nie?

adri266
14. aug 2014

@zajacik1234 takze si ho volas k sebe 😕 😨
V podstate je to jedno. Mima ma pravdu. Chces to skoncit ci nie? Mala by si si vybrat a fakt sa nad tym zamysli. Lebo mne to vyzera, ze ani jeden vztah TA nenaplna. Milenec je zenaty, a silno pochybujem, ze kvoli Tebe sa rozvedie. Manzel je doma raz do mesiaca a podla Tvojich slov ho uz ani nemilujes. Tu si fakt mas vybrat iba mensie zlo 🙄

mima4
14. aug 2014

@adri266 niektori ludia potrebuju proste po papuli, aby sa zobudili... 😉

mimka11111
14. aug 2014

na CBS REALITY beží jeden program " Podvodníci".....ide o to, že podozrievavý partner poprosí "štáb", resp. "detektívov" o pomoc...má podozrenie na neveru partnera...tí detektívi neverníka pár dní sledujú a potajomky nahrávajú jeho "výjazdy" napr. do práce, a to by ste sa velmi čudovali, kde ten dotyčný chodí a čo robí 😀 ....hehe, no velmi zaujímavé a aj zábavné sledovanie, samozrejme poučné pre všetkých....a výsledok? konfrontácia s dotyčným novým párikom..... 😀 , juuuuuj,škoda,že čosi takéto neexistuje aj na SK, to by bolo pozeráničko.... 😀

sunshineka
14. aug 2014

vzi sa do koze manzela.nikto si nezasluzi byt takto ponizeny.zazila som neveru a velmi to bolelo.pre mna bola tato skusenost velmi ponizujuca.dodnes nechapem ako mi to mohol urobit.prave pre ten pocit bolesti a trapenia sa,by som muza nikdy nepodviedla.prilezitosti je dost.ale nie je umenie podlahnut,ale odolat.zamysli sa,co vlastne chces.aky priklad chces dat detom?ze je normalne,ak je otec mimo domova a mamicka si to poriesi milencom?neodsudzujem ta,ale musis sa pre jedneho rozhodnut.snad ti tato nevera pomoze ozivit vztah s muzom.na milenca zabudnes a ostanu ti pekne spomienky,ktore ta budu hriat pri srdci

zuzanockamt
14. aug 2014

@zajacik1234 to co chces musis vediet sama ... tazko sa radi ... nesudim, chapem ... ale tu sa rady nedockas, tu je to sama konzervativna moralistka a najradsej by ta videli na zapalenej hranici ako v stredoveku 😝 ... je to tazke rozhodnutie, ale asi by som volila manzela - predsa je to istota, mas pri nom, co potrebujes - materialne, lebo po citovej stranke urcite nie - to sa proste neda, ked chlap doma nie je, preto si si nasla nahradu, to je pochopitelne ... ale asi sa ti uz neoplati a nema vyznam po 19 rokoch vztahu nieco menit ... zazila si nieco nove, tak si na to zachovas spomienky a budes spominat po veceroch cakajuc na manzela, ktory pride raz za cas domov 😝

zita19
14. aug 2014

@zajacik1234 len aby si o par dni, tyzdnov pod inym nickom nezakladala temu, ze ti stary na bokovku prisiel... Teda mat milenca, tak cusim a uzivam si a nebudem to rozoberat s nikym. A uz vôbec nie v tomto kurniku, odkial to hociktora sliepka moze vykotkodakat...

bubelko
14. aug 2014

@zajacik1234 suhlas so @zita19 . je ti luto, ze sa to muz este nedozvedel? potrebuje, aby sa to prevalilo? to, ze nemas fotku, neznamena, ze ta niekto nespozna podla prejavu a nevyzvoni to tvojmu muzovi...

panidia
15. aug 2014

@zajacik1234 Rozumiem ti,každý hladá to čo doma nemá.Tebe asi chýbalo milovanie a ten pocit byt milovaná.Samozrejme že neschvalujem že máš milenca,ale rozumiem ti.Teda ak to nerobíš z nudy alebo zo vzrušenia zakázaného ...Inak,polož si otázku,či ešte lúbiš manžela - ak áno,ukonči to a ak nie vylož karty na stol a nepodvádzaj a neklam,pravda vždy vyjde najavo.A len tak pre zaujímavost,myslíš že tvoj manžel o ničom nevie,alebo aspom netuší?Len moj ked príde po dlhej dobe z práce tak sa na neho "vrhám" ako divá,ale ty ked máš sex ked nie je doma,tak asi vycíti ked po nom hned neskáčeš,kedže si "uspokojená,či?

adri266
15. aug 2014

@zita19
@bubelko masovi vrahovia sa tak spravaju.. Nechavaju stopy, aby ich nasli, lebo chcu byt odhaleni. Mozno aj ona uz ma po 3 rokoch dost, a nevie, co spravit, tak robi vsetko preto, aby osud rozhodol za nu 😎

zajacik1234
autor
15. aug 2014

@adri266 pisala som tu preto,lebo som potrebovala radu a pomoc a nie to co mi niektore pisete .Ale dakujem za niektore nazory ktore mi pomohli.Vcera som sa s nim pri kavicke porozpravala a so slzami ukoncila nas vztah.V robote som si zobrala dovolenku,aby som tie prve dni nikoho nevidela,len svoje deti.Celu noc som preplakala.viem ze ma caka vela slz,ale viem ze to zvladnem

adri266
15. aug 2014

@zajacik1234 len nechapem, o co Ti slo. Ved sama si vedela, co je spravne. Pisala si, ze lutujes ten vztah. Tak co Ti branilo to ukoncit skor? Fakt si na to potrebovala pocut od nas, ze mu treba povedat zbohom a nevidat sa s nim? 😕
A v robote Ti v pohode dali dovolenku? Lebo ked je teraz dovolenkove obdobie, vacsinou uz maju dopredu naplanovane co a ako a je s tym trochu problem...takisto Tvoj pisomny prejav mi niekoho pripomina, je taky...neemocionalny, no ale to nebudem riesit.

A on to v pohode zobral, ano? Ten vas rozchod. Nebude Ti robit problemy? Predsa, ak Ta vazne lubil, a neslo len o sex, vzdal sa Ta tak lahko nad tou kavickou?

A este moja rada na zaver. Zameraj sa na vztah s manzelom, pis mu listy, aj lubostne, volaj mu, pis si dennik. No a psychologa by som Ti odporucala aj tak, aby si sa s tym vysporiadala. Lebo opat, nevrav mi, ze deti si nevsimnu Tvoju naladu a spravanie.

mysicka36
15. aug 2014

@mimka11111 bola taká na jojke a volalo sa to "Nevera po slovensky" dosť dobré to bolo.
http://www.cas.sk/clanok/23931/boucek-bude-odha...

dandy05
15. aug 2014

len ma tak napadlo

-"Ako si sa mal na tom trojtyždennom skoleni?", pýta sa prvý.
-"Vsak to poznás", hovorí druhý. "Prvý vecer bol zoznamovací vecierok, hned som tam zbalil super babu. Popili sme nejaké vínko, vecera a nakoniec sme skoncili v posteli. Asi po dvoch hodinách super sexu sa tá zenská strasne rozplakala a hovorí: Som taká sprostá, doma mám
celkom pohladného muza, dve krásne deti, co to tu robím."
Tak aj ja som zostal celý smutný a hovorím si: - " Ved aj ja mam doma celkom fajn manzelku a tiez dve velmi pekné deti. Tak som posmutnel az som sa tiez rozplakal...."
-"No a co bolo dalej?",pýta sa kamarát.
-"No nic", hovorí druhý: "Tak sme trtkali a plakali celé tri týzdne!"

zajacik1234
autor
15. aug 2014

@adri266 o čo mi šlo? tak to prišlo,zaľúbila som sa a bolo....my v robote nemame problem s dovolenkou...neviem ako to on zobral,koho ti pripomína moj pisomný prejav?

adri266
15. aug 2014

@zajacik1234 ako to ze nevies? VAri tam nebol? 😕 Nic nepovedal?
A pripominas mi jednu kocku, ktora sa pred par mesiacmi stazovala, ze podozrieva manzela z nevery, a nakoniec vyslo najavo, ze vsetko si vymyslela, lebo sa zabudla odhlasit zo svojho praveho nicku 😝