Ako vás vytáčajú manželia?
Prispejte svojou troškou, čím vás vie manžel vytočiť dozelena a s odstupom času sa na tom bavíte?
Môj má špecializáciu domáci vysávač. Keď je doma, je schopný vysávať aj 5 krát za deň a to nepreháňam, len preto, že "sa natrúsilo"
Raz som šla akurát s kamarátkou na Zumbu, prišla k bránke a pýta sa, že či manžel upratuje. A ja, že hej, už štvrtýkrát, som rada, že idem z domu, lebo už mi z toho vysávača hučí v hlave. 🙂
A este cura postojacky nejakym zahadnym sposobom tak, ze stale ocika okolie a mna ide vystriet, ked par minut po tom, co zachod umyjem a vyvoniam, smrdi cela kupelna ako pansky pisoar (asi mam extremne citlivy nos, lebo drahy samozrejme nic neciti). A cikat posediacky vraj nemoze preto, lebo si automaticky vezme casopis a hned aj kaka 🙂 Len teraz dufam, ze nechodi na modrehokonika 🙂
môj si dáva budík na 4.00 ale vstáva až o 6.00, budík vyzváňa každých 10 minút, aj suseda mi už hovorila, že ona vstáva o 4.00 na náš budík, keď mu ho vypnem úplne, nadáva, že zaspí, a pritom sa všade sťažuje,ako on musí vstávať o 4.00. Nikdy nevynesie smeti, radšej to utlačí nohou, že ešte netreba vyniesť, že je tam miesto. Nevie, kde čo máme, nič nenájde, nič nevidí, aj keď sa na to pozerá. Keď má na chvíľu postrážiť decká, takmer vždy zaspí a to je ako keby boli samé doma. Na moje rozčuľovanie mi povie, že šak som tu pri nich, no ale keď spí, môže aj bomba vybuchnúť a on by nepočul. Takto zaspáva skorokaždý deň, ja po celomdni čo som zavretá doma sa nemám ským porozprávať, len kukám na spiacu múmiu. A keď vypnem televízor, že idem spať, zrazu sa preberie, že nevypínaj, ja pozerám. A samozrejme,spí ďalej.
@ichbinich ok tak ja ju teda zalozim 😅
@tatko_bebe:
Predpokladam, ze tam budete pisat o tom, ako vam lezie na nervy, ked vam vravime, aky je bordel, ze mate davat dosku na wecku dole a ze vam nemame nadavat za rozlozene pradlo, a ze mame konecne upratat v chladnicke tak, aby ste vsetko nasli, ze 😉 😀 😀 😀
Môjmu drahému som utorok večer o pol ôsmej prala čierne nohavice, lebo ráno išiel na služobnú cestu a vtedy zistil, že ich má špinavé a mal ich hodené už mesiac len tak na stoličke. Ale keď došla na druhý deň svokra a začala aký je mm vychovaný a syn si robí čo chce-že pôjde ku nej na jeden rok na prevýchovu- hneď som spustila... a keď viem, že príde, jeho slipy a ponožky nechávam v kúpeľni, tak aspoň aj ona vidí aký vychovaný je jej syn...
@ichbinich nemyslim si, mozes kludne prispiet
@tatko_bebe: Teraz musim bezat, odpisem asi az zajtra 😉
@simca06022011 načo ti je taky chlap? 😕
@sashabb no nemozem s tebou suhlasit co sa prkna na wecku tyka. Pani maju k ich potrebe na to urceny pisoar. A ze ho nemaju pani tvorstva v bytoch ci domoch je ich problem. Sedacie wc je sedacie wc a doska patri dole, pripravena k sedeniu. Ak si ju niekto potrebuje dat dole potom hadam nema problem vzapati ju ulozit do povodnej polohy. Dvere od chladnicky tiez zatvarame za sebou ked ich otvorime ako aj ine veci davame do poriadku a nepozastavujeme sa nad nimi. Nechat prkno hore je totalna nevychovanost a buranstvo. Uz len z ohladu na fakt, ze ak ju treba dat po niekom dole treba ju chytit a to sa asi malokomu chce. Preco by som mala ochytavat wc dosku? O nehygiene pri curani na stojaka ani nehovorim. Stacil mi jeden dokument a mam dost dodnes. Okrem ineho, ako sorry ale chlap ma tak lahke bytie, ze nevidim najmensi dovod im to este ulahcovat v tomto smere. Nech sa racia obtazovat v zivote aj pani. To minimum ako sklopit dosku ich nezabije. Je to dokonca uplne smiesne zaoberat sa tym ako neviem akou narocnou cinnostou. Doslova trapne ak ma niekto este aj s tymto problem!
@sashabb na jedovanie :P
@miku1 ...moj zehlenie vyriesil tak, ze kosele nosi do zehliarne.... a ostatne sa u nas nezehli, lebo zo susicky to rovno posklada.....ani neviem kde zehlicka je...... 😉
@awalancha3 moja krstna to vymyslela lepsie, okrem toho, ze krstny ma snad 50 koseli, 😅 zehli len tu cast, co vpredu vidno zo saka, sak to ostatne sa v obleku aj tak ulisuje do ineho tvaru 🙂
pri vyzuvani vzdy slahne svoje obrovske topane na moje fajnove male najlepsie semisove topanocky.
najlepsie ked prsi a pride zvonka 🙄
kosele nastastie nenosi, ale tie som zazila pri mojom ex. pri druhom bola poziadavka No.1 - NENOSIT KOSELE :P
a viem cim ho vytacam ja : ked sa pyta kade ma ist / ulice/ a ja mu zacnem vysvetlovat ake fasady maju domy okolo ktorych ma ist. 😅 vtedy u nas atmosfera neidentifikovane hustne.
a vytaca ma ked ma v kazdej izbe pustenu inu hudbu a vsetko rovnako nahlas.
A ked mi zakazuje vyhadzovat stare haraburdy lebo jemu sa este zidu.A oblecenie ktore nemal na sebe odkedy sa pozname - dobre dlho . lebo veri ze do toho este schudne. 😔
ten moj je v domacnosti super - netreba mu nic hovorit, sam vidi co treba spravit a urobi to. Umyje riad, odprace, pozameta, uprace pradlo, nakupi, odlozi oblecenie a sam si aj urobi jest ked robim nieco ine.... skratka pohoda.
S cim ma ale vytaca je jeho nespolocenskost. Teda - velmi dlho mu trva kym si niekoho oblubi a pusti k telu. V spolocnosti sa len mraci a takmer nic nehovori, bavi sa len medzi starymi znamymi..... Tak velmi vtedy zavidim kamoskam, ktore maju ukazkovych zabavnych spolocenskych chlapov!
Ale beriem to tak, ze nikto nemoze mat vsetko.... A radsej nech je doma normalny a napomocny ako by mal byt lenivy a ohurovat cudzich ludi v spolocnosti...
Ked sa snažim rozpravat vazne a on na mna hodi taky ksicht na odlahcenie, ze by som ho ani nespoznala, keby som tie grimasy nemala pred očami kazdy den. 😅
Ked je presvedceny o svojej pravde a aj tak po 2 dnoch zisti ze som mala pravdu 😠
A ked ho sklbi smrtelna choroba u muzov na 6 písmen: SOPLÍČEK....tak by som ho najradsej nakopala do riti, ale to moje chudatko ked na mna pozrie tymi krasnymi očkami, tak mu odpustim ajto, že mi kazdych 5sekund opakuje, že uz urcite umiera 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@adkoalauri zabil by som Ta-typicka zena Vy ste vsetky rovnake. Ja sa naopak na prichod svokry vzdy strasne tesim, to je totiz jedine obdobie ked draha brutalne poupratuje cely byt, vs nacaca uplen ze luxus. Ked odide zase je vs po starom 😀
@jabadaba sama mas problem dosku chytat ale muz si ju ma chytit a potom si ma do ruky chytit pri curani svoj penis ze? To je hygienicke jak hovado 😅
Ja som sa ju naucil davat hore nohou 🙄
otvorena zubna pasta na umyvadle 🙂
otvorena zubna pasta je v pohode, horsie je ked ju niekto ako moja draha vytlaca zasadne v strede 😀
@tatko_bebe nikto nikomu nekaze davat dosku hore. Moze muz curat po sediacky. V com je problem? A je to navyse ovela hygienickejsie. Si mrkni dokument o tom ako sa moc rozprasuje do okolia pri jeho dopade na vodnu hladinu wecka z vysky v akej chlap moci. Potom Ta to prejde. Nic gustiozne. Cize, kazdy mame na vyber. 😉
toto je parádna téma 🙂 už dávno som sa tak nenasmiala 😀 😀 😀
moj (sice nie manzel)
1. aj napriek tomu ze nieco sme prediskutovali , nikdy o nicom nevie, teda kam mame ist, co sa deje atd..Top asi bolo , ked som na party s kamosmi spominala ze idem na muzikal - a on tak poznamenal 'ze ako ze on o tom nic nevie' A pritom mi ten listok na muzikal daroval ON na narodeniny 😀 😀
2 .nikdy nic nevie najst - ja presuvam veci , zvycajne aj dobru skrinku otvori, kuka sa priamo a spyta sa ze 'kde som dala napr . sojovu omacku?' pritom sa na nu kuka
3. vzdy ma vsetko cas, hlavne ked ideme von, poviem ze odchadzame o 3.30 , tak 3.35 sice pride na prizemie ze ja a mala nastupena a vtedy si zmysli ze on potrebuje na WC
4. ked ma on malu na starosti mala spi do 9tej...to mne sa vzdy zobudi 7.30 rano
5. rano ked ide do prace, tak berava 4-5 veci , zo zasady mu polozaspana vymenujem kde co je ...ked nepokryjem vsetky moznosti vzdy si najde dovod preco ma zobudit a co nevie najst ..ale vzdy to ma tam kde si to vecer nechal..
@tatko_bebe aj ja vytlacam pastu ako sa podari. aj v strede. aj mm to irituje 😀
dosku davat dole nohou sa nepatri. nauc sa to radsej bradou ked sa ti ju protivi chytit.
a na svoj penis si zakup rukavice ked si ho nechces chytat rukami.
najlepšie je ked sa chlap nauči doma čurať posediačky... nechapem, prečo by v tom mal byť problem... či, tym trpí mužské ego???? Navyše som videla dokument, a ako dopada z vyšky ten moč a vyprskuje, tak sa uvolnuje čpavok, ktory je potom v ovzduší a nedajbože ked mate spojene wc s kupelnou, to mate potom aj na kefkach a tak podobne. Určite je najlepšie čurať po sediačky 😀 😀
@ada32 WTF? si zabila, rukavic mam plno vsade v praci, v aute tiez :D ale az tak daleko ako Ty som neni 😀

@mimikas U draheho to zatial nezabralo, chodi si po topanky na dvor a smeje sa 🙂