Ako vás vytáčajú manželia?
Prispejte svojou troškou, čím vás vie manžel vytočiť dozelena a s odstupom času sa na tom bavíte?
Môj má špecializáciu domáci vysávač. Keď je doma, je schopný vysávať aj 5 krát za deň a to nepreháňam, len preto, že "sa natrúsilo"
Raz som šla akurát s kamarátkou na Zumbu, prišla k bránke a pýta sa, že či manžel upratuje. A ja, že hej, už štvrtýkrát, som rada, že idem z domu, lebo už mi z toho vysávača hučí v hlave. 🙂
Po 35 rokoch? Chilami mam pocit, ze to je uz len zvyk 😒
Ale su aj pekne chvile a velmi pekne spomienky
@janielikk to som rada ze mi niekto rozumie 😀 s tou spongiou to skusim prehodnotit... Mozno to ja robim naopak a nakoniec ho pochvalim za to, ze je setrny ;)
No nezabila som ho!!! Aj ked bolo dovodov dost. A ja planujem stat sa fantastickou babickou 😀 a on prelezat zyvysok zivóta na gauci ☹
ked je tak 10 metrov stvrocovych z bytu je v riti 🙂 vsetko spinave 😉
haha vtipna tema
mna moj vytaca ked si nic co mu poviem nepamata
niekedy nieco poviem a s tym ze je to pokracovanie cohosi a on si nepamata ze som mu cosi povedala 🙂
normalne na zblaznenie niekedy uz som aj rozmyslala ci nema nieco s pamatou
ale asi skor to bude lenivost si spomenut alebo nezajem 🙄
alebo ma proste nepocuva 😕 😨
@seraa heh, nie, takí sú všetci chlapi, majú to totiž v génoch 😉
@simca06022011 vidím, že máme toho istého chlapa 😕
😀 feministicka STRANKA, stacilo keby ste si vypoculi o com sa bavime s kalegami na satni a to su medzi nimi aj velmi vzdelani ludia 😀
Vzdelani neznamena inteligentni 😀 😀 😀
Urcite sme o nic neprisli, ze sme to nepoculi 😀 😀 😀
A btw, co robia vzdelani ludia na satni? Vzdelani ludia maju predsa KANCELARIE. 😀 😀 😀
@tatko_bebe
My si tu tliachame o chlapoch. Sme feministky. Vy si tliachate o babach. Ste mačovia. proste spravodlivost.
My nelozime na vase stranky aby sme zistili o com tlachate a ani nas to netrapi. Vy nelezta na nase stranky, lenze vy ste sraaaasne zvedavi o com tliachame. Vsak o com by ste potom tliachali na tych vasich strankach.
@janielikk
No unas v satniach su povacsinou vysokoskolsky vzdelani (to nepopiera tezu "Vzdelani neznamena inteligentni"), zavisi od profesie. nasi su ITckari vo velkej fabrike.
A vsetkym, dobre sa bavim aj s nasimi chlapmi ked preberaju svoje zeny, svokry, blondinky no proste tliachaju o babach. Ked tliachaju o futbale uz ma to az nelame..
muzi su z marsu, zeny z venuse.... tato tema je jasny dokaz 😉 ale na pobavenie je to ozaj super 😀 😀
mna mm vytaca bordelom
toto je troška iné...to je syn jedného známeho...ale napíšem vám pikošku.. 😀 ....teda manžel jednej známej poslal syna ku kaderníkovi.....ten prišiel za niekoľko hodín...a ostrihaný nebol...sa ho teda pýta, prečo sa nešiel dať ostrihať...a syn mu hovorí...že u holiča /povedal meno holiča/ bolo strašne moc ľudí..., tak že odišiel...jeho otec kričí na svoju manželku a hovorí: počúvaj...on je už lepší ako ja...on mi hovorí, že bol u holiča a bolo tam moc ľudí......podotýkam , že ten spomínaný holič už 2 roky nežije.. 😀 😀 😀
Mňa vytáča to, že keď treba niečo riešiť alebo nemám dobrú náladu, môj manžel sa začne slovne maznať. Hovorí ako malý 3-ročný chlapec a oslovuje ma pri tom Johana.
Ráno, keď vstávame do práce a ja robím rozvoz detí do jasieľ a školy, príde ku vchodovým dverám a na malého volá - Nevinný ahoj.(to hovorí malému na rozlúčku, samozrejme maznavým tónom).
Inak je riadny puntičkár, veci vyukladané, topánky naleštené, tvár a vlasy nagelované. A potom sa aj my musíme stále "savovať" 😀. V domácnosti všetko porobí a aj mimo domu. Akurát keď navarí, našťastie to nerobí často, kontroluje nás či sme všetko zjedli a ako sa pritom tvárime. Viete si predstaviť ako nenápadne škúlim, či ma nevidí a šup do sáčka a rýchlo prepašovať do kabelky, kde to môžem na druhý deň zrecyklovať v práci. Ale čo sa týka koláčov, môžem sa od neho učiť, sú úžasné ako on. 😅

@adri266 Moj je tiez taky nakupci az hruza. Davno isiel do obchodu (uz ho tam neposielam, setrim si nervy) so zoznamom. Mal tam napisany aj toaletak. Prisiel s nakupom vylozil. Pre mna tym vec s poslednym kotucikom skoncila. Za dva dni, krici z hajzla, ze nei ej toaletak. Podala som mu servitky a pockala kym vylezie. Hned ma sprdol, ze v dome nie je toaletak. Pytam sa, za jaktoze nie je toaletak, ked ho mal predvcerom napisany. Nekupil, lebo on NEVIE aky kupujeme (akoby to v konecnom dosledku nebolo jedno do coho si rit vytrie) a JA som mala SKONTROLOVAT ci ho vylozil!
Stale neviem preco som ho este nezabila? 😝