Ako zvládnuť priateľa, ktorý často navštevuje rodičov?
Ahojte, potrebujem asi sa len vyrozpravať a počuť vaše názory. Obaja sme po tridsiatke, bývame spolu rok. Priateľ odišiel k rodičom na dva dni, hoci bývaju len 20 km. Vôbec sa mi to nepáči, neviem si predstaviť aby hocikedy išiel k rodičom na 2-3 dni keď budeme mať deti. Vraj to potrebuje a nemôžem mu to zakazať. To ani nechcem ale nestači navštiviť ich na zopár hodín? Nič extra tam nerobí, v lete niekdy pokosí. Rodičov má vitálnych. Strašne ma to zraňuje.
@marianarem tak nútiť dospelého syna určite nebudem aby chodil ku mne spať keď bude mať spolu polovičku 🙂
@1ryba keď mu lezie niečo na nervy, má to so mnou vykomunikovať a nie pobaliť sa a idem k rodičom na dva dni.
@dory11 to ste vy, ja na to mám iný názor. Nehovorím, že treba byť 24 hod.spolu ale predsa rodina má chodiť spolu.
@earlgrey áno ale keď toto bude robiť keď budeme mať bábätko, určite by som netolerovala. Muž sa má správať ako muž.
@1ryba bavíme sa jasné, pýtala som sa ale odpovedi som sa nedočkala. Stíhačka nie som, často mi hovorí, že som skvelé dievča, tolerantná atď
Bavim sa, fakt 😃.
Ja mam rodicov tak 20-25min cesty autom a so synom tam idem vzdy na 2 noci.
Aj keby som sla niekedy na noc sama bez maleho ich pozriet,moj muz by bol s nim uplne v pohode. Neviem ako casto chodi tvoj frajer, my ideme raz za mesiac, mesiac a pol a inak nechodime
@earlgrey keby chodil na návštevu domov, na pár hodín, to by mi nevadilo ale na 2-3 dní?
Mne sa to zdá teda dosť čudne. Chodí tam určite k rodičom? A cez týždeň dva dni, či cez víkendy? Vyzerá to tak, že potrebuje čas pre seba, nie je vyhorety? My sme teda s manželom spolu vyše 11 rokov a takéto veci nikdy nerobil, je rád s nami doma, aj s našimi deťmi.
Úplne ta chápem, blikali by mi kontrolky, že toto bude robiť stále, aj keď prídu deti.
@srdeenko19 k rodičom chodí, som si istá. No veď práve, voľno chce venovať rodičom a nie svojej polovičke? Po roku? Už teraz potrebuje oddych od nášho vzťahu? Chodí aj s kamošmi na túry, nič me nezakazujem ale časom sa priority menia. Keď má niekto vzťah a myslí vážne tak mal by brať ohľad aj na polovičku.

Co ja viem tak choď snim .
Pozri ja som z partnera v januári 2025 už 5 rokov spolu máme 1.dieta čo mám 3 roky a 7mesiacou.
A pol roka sme na manželia .
A proste ja niesom svoj právna a mám právo ísť kde chcem poviem mu kde idem a neriesi to vôbec aj on chodí kde chce aj bez zo mňa .napríklad v lete som išla k môjmu ujovi po dlhom čase to bolo miesto kde som sa konečne vyspala PS : malú som mala zo sebou ale proste mi tam bolo super premna je to ako doma byť keď som u môjho uja a čo skoro si to zopakujem lebo to proste potrebujem