Ako zvládnuť priateľa, ktorý často navštevuje rodičov?
Ahojte, potrebujem asi sa len vyrozpravať a počuť vaše názory. Obaja sme po tridsiatke, bývame spolu rok. Priateľ odišiel k rodičom na dva dni, hoci bývaju len 20 km. Vôbec sa mi to nepáči, neviem si predstaviť aby hocikedy išiel k rodičom na 2-3 dni keď budeme mať deti. Vraj to potrebuje a nemôžem mu to zakazať. To ani nechcem ale nestači navštiviť ich na zopár hodín? Nič extra tam nerobí, v lete niekdy pokosí. Rodičov má vitálnych. Strašne ma to zraňuje.
@marianarem tak nútiť dospelého syna určite nebudem aby chodil ku mne spať keď bude mať spolu polovičku 🙂
@1ryba keď mu lezie niečo na nervy, má to so mnou vykomunikovať a nie pobaliť sa a idem k rodičom na dva dni.
@dory11 to ste vy, ja na to mám iný názor. Nehovorím, že treba byť 24 hod.spolu ale predsa rodina má chodiť spolu.
za mňa je to divné. zaujímalo by ma prečo to potrebuje, čo to znamená…
@earlgrey áno ale keď toto bude robiť keď budeme mať bábätko, určite by som netolerovala. Muž sa má správať ako muž.
@1ryba prečítajte si ešte raz môj príspevok
@1ryba bavíme sa jasné, pýtala som sa ale odpovedi som sa nedočkala. Stíhačka nie som, často mi hovorí, že som skvelé dievča, tolerantná atď
Bavim sa, fakt 😃.
Ja mam rodicov tak 20-25min cesty autom a so synom tam idem vzdy na 2 noci.
Aj keby som sla niekedy na noc sama bez maleho ich pozriet,moj muz by bol s nim uplne v pohode. Neviem ako casto chodi tvoj frajer, my ideme raz za mesiac, mesiac a pol a inak nechodime
@earlgrey keby chodil na návštevu domov, na pár hodín, to by mi nevadilo ale na 2-3 dní?
Mne sa to zdá teda dosť čudne. Chodí tam určite k rodičom? A cez týždeň dva dni, či cez víkendy? Vyzerá to tak, že potrebuje čas pre seba, nie je vyhorety? My sme teda s manželom spolu vyše 11 rokov a takéto veci nikdy nerobil, je rád s nami doma, aj s našimi deťmi.
Úplne ta chápem, blikali by mi kontrolky, že toto bude robiť stále, aj keď prídu deti.
@srdeenko19 k rodičom chodí, som si istá. No veď práve, voľno chce venovať rodičom a nie svojej polovičke? Po roku? Už teraz potrebuje oddych od nášho vzťahu? Chodí aj s kamošmi na túry, nič me nezakazujem ale časom sa priority menia. Keď má niekto vzťah a myslí vážne tak mal by brať ohľad aj na polovičku.

Co ja viem tak choď snim .
Pozri ja som z partnera v januári 2025 už 5 rokov spolu máme 1.dieta čo mám 3 roky a 7mesiacou.
A pol roka sme na manželia .
A proste ja niesom svoj právna a mám právo ísť kde chcem poviem mu kde idem a neriesi to vôbec aj on chodí kde chce aj bez zo mňa .napríklad v lete som išla k môjmu ujovi po dlhom čase to bolo miesto kde som sa konečne vyspala PS : malú som mala zo sebou ale proste mi tam bolo super premna je to ako doma byť keď som u môjho uja a čo skoro si to zopakujem lebo to proste potrebujem