Aký máte názor na ženu, kvôli ktorej bol muž neverný svojej manželke?
Predstavte si situáciu žena + ženatý muž = pomer.
1.Čo si myslíte o tej zene? Odhliadnuc od toho muža. Zaujíma ma len váš názor na ženu.
2. Zažili ste už, že ženatý chlap opustí ženu a ide za milenkou?
Ďakujem krásne za odpovede
1) Nesudim, zivot prinasa kadejake situacie a pokial nepozname pozadie, tazko sa k tomu vyjadrovat.
2) Zazila, na vlastnej kozi. Mna rozchod posunul, jemu stastie nepriniesol.
o tej zene si nemyslim nicv. Myslim si o tom chlapovi. ON je na vine. ON ma vediet, ze je zenaty. ON sa ma kontrolovat. Ta druha je slobodna. Nevieme, co nataraju taki chlapi milenke. Napr. ze su slobodni, ze su rozvedeni, ze ich zena opustila a poodobne. Takze nie TA ZENA, ale TEN CHLAP je hazel.
Co ja viem, mozno mladost? Poblaznenie? Adrenalin? Neviem kolko mileniek sa vidi so zenacom v svadobnych satach ale je to asi velmi malinke percento, nakolko milenka vie ze ked podviedol raz spravi to znova ;)
V nikoho topankach ste nekracali, nesudte
@stanulienkat presne mam identicku skusenost “rozvadzam sa” alebo ze je slobodny :D cize o zene to vobec nie je
@stanulienkat Myslím, že tu nie je debata o ženách ktoré nevedeli, že milenec je ženatý. Je to o ženách, ktoré to vedia veľmi dobre a sú také chudery, že im nevadí, že od nich idú k rodine a na ňu si spomenie až vtedy, keď mu to opäť bude vyhovovať. A ona čaká a čaká.
@katkati a nie je chyba v tom chlapovi? Podla mna je obycajny chudak on. Len manzelky rady valaju vinu na cudziu zenu,miesto toho,aby si urobili poriadok s muzom.
@katarinka289 ono to podla mna nie je len o laske.
@stanulienkat Jasné, že je chudák a ober chudák.Ja len na margo toho, že podľa niektorých je ona bez viny. Ale ona je spoluvinnicka. On chudák, ona chudera.
@katarinka289 Veď presne o to ide, keď ju nemiluje, nech odíde, nech jej dá šancu na lepší život, bez podvodov.
Jedine to, že polovica žien za to, že ich manžel opustil vini milenku, nie manžela či nefunkčny vztah... Nesudim, pretože závisí od konkrétnej situácie.
Ja som bola milenkou zenateho muza. Najskor mi nepovedal ze ma zenu. A zrazu ma zenu a 2 deti? Do toho mi povedal, ze spolu ziju/neziju, ze je rozvod na spadnutie. Ja som nevedela co mam s tym robit. Uz som sa stihla zamilovat. On neustale manzelku ohovaral, ja som bola blba zamilovana a verila mu. Nakoniec mi doslo ze klame, zena bola v pohode a on bol krivak. Nevernici maluju take medove fuzy milenkam popod nos, ze by si pozerala. Milenku su hlavne mlade baby bez skusenosti vztahov a zodpovednosti. Preto su aj cielovka. Oblbnut mladu babu je velmi lahke. Samozrejme teraz mam 36 a nikdy by som so zenatym nebola, ale ked som mala 17, to som bola tela a nevedela som ktora bije. A on toho super vyuzil.
1. Taka žena nemá u mňa charakter. Kradne muža druhej. milenka je žena bez chrbtovej kosti, ktorej záleží len na sebe. Nemysli na druhú ženu, ktorej ubližuje a ta sa trápi, a chudáci deti duplom.
2. Poznám jednu, keď odišiel muž od ženy s 2 deťmi, s milenkou si urobil ďalšie dieťa, a našiel si ďalšiu. Takže sa to "milenke" len vrátilo... A myslím, že zaslúžene...
Môj názor, muž ktorý podvádza, to urobí znova. .
@mircalla Ja nepoznám v reále ani jednu ženu, ktorá by vinila iba milenku. Skoro každý muž má po zistení doma peklo a až potom príde na rad milenka. A väčšina manželiek len si ponadáva, že je to štetka a ma ju na háku. Muž to ma ešte dlho alebo do konca života na tanieri. To len tu v príspevkoch to vyznieva tak, že muž nič a vinná je milenka. Realita pre muža je iná. Iba malé percento žien je doma ticho, lebo manželka sa bojí urobiť doma cirkus, alebo aj ona milenca, tak jej to je jedno.
Milenky nemaju zaujem o vztah. Vyhovuje im ze chlap je nedostupny pre trvaly pomer. Desi ich byt vo vztahu. Maju strach zo zavazkov. Ak chlapove manzelstvo skonci a on sa nastahuje k milenke, skor alebo neskor sa rozidu. Su milenky ktore sa v sebe nevyznaju a nevedia ze maju strach zo zavazkov a nechapu preco sa im v zivote nedari ale su aj take ktorym to je jasne a pre ne je milenka profesia. Chodia po svete a rozbijaju manzelstva. Takych treba vyfackovat.
Nepoznam pripad kedy manzel opustil rodinu a bol stastny s milenkou.
Keď suka nedá, pes neskočí.
Neda sa hadzat vsetkych do jrdneho vreca. Au rozne priapady a situacie a zlahc
Ak odpoved potrebujes do spracovania vlastnej statistiky tak ok. Ale hadzat vsetko do jedneho vreca sa neda. Kazda situacia je ina a kazdy vztah ma ine problemy a nedaju sa zuzit do jedneho nazoru. Vinnych mas troch ludi, tri rozne osobnosti, tri rozne situacie a miliardu moznosti ako problem vznikol a ako ho riesit.
Milenka nemôže zato ze Tvoj muž je Ti neverný.. Na vine je vždy manžel ci manželka ktorý podvádzaju
@perdulka7 😂😂
@mimi1983 charakter nema muz. Ani chrbtovu kost. A milenka nekradne muza druhej. Ten muz nema charakter,chrbtovu kost. A on propravil deti o rodinu. Velakrat milenka ani netusi,ze je zenaty a ma deti.
@perdulka7 Je to aj od povahy ženy. Proste, keď viem, že je ženatý, tak môže pre mňa za mňa vyzerať ako boh, ale rázne nie. Tam nech ťahá za ženu alebo nech si narazí inú hus. Ak je niekto nespokojní v manželstve, tak nech sa rozvedie a potom loví.
Nuž chyba je určite na oboch stranách, aj keď ten daný ženatý muž sa previňuje viac - voči svojej manželke, deťom, ktorým sa v danú chvíľu ani nesníva, že otec im rúca ich domov. Každopádne milenka musí mať taktiež morálku pokrivenú, inak by do takého vzťahu nešla.
To, že svoje šťastie nepostavíš na nešťastí iného, nie je len fráza. Aj na modrom koňovi aj v okolí vidno, že aj keď muž opustí svoju rodinu a založí si rodinu s milenkou, táto jeho nová rodina spravidla nebýva šťastná. Nie je to už štandardná rodina, ktorá vznikla čisto z lásky a do ktorej sa montuje prinajhoršom svokra. Už ten počiatok vzťahu je poznačený zlými vzťahmi, krivdami.. A pokračuje za sprievodu rozpadu pôvodného manželstva, určovania výživného. Vstupujú doňho deti z predošlého vzťahu, voči ktorým sa daný muž cíti vinný. Teda v novom manželstve už nerozhodujú len milenka s mužom, ktorého si ulovila. Ale v tomto vzťahu už rozhodujú aj deti z pôvodného manželstva a bývalá žena, s ktorou musí daný muž komunikovať, či chce alebo nie. Peniaze v danom manželstve sa delia nielen medzi spoločné deti, ale platí sa aj výživné na deti z min. manželstva. Termín dovolenky sa určuje aj podľa týchto detí a ich matky. Súkromia si milenka vo svojom novom manželstve tiež neužije kvôli deťom, ktoré po rozvode navštevujú svojho otca a chodia s ním na dovolenky. Konkrétny prípad - muž odišiel pracovať do zahraničia, lebo peňazí bolo málo (výživné, rozdelenie majetku s bývalou manželkou). Keď sa vráti z turnusu domov, s milenkou sa hádajú (nároky na jeho čas si robia aj deti z pôv. manželstva, aj im dáva peniaze, ktoré zarobí v zahraničí).
Každopádne tieto manželstvá často pretrvávajú. Muž už nechce znova zažiť rozvod, opletačky okolo toho a milenka si nechce priznať, resp. nechce priznať pred okolím, že táto osudová láska, kvôli ktorej sa musela rozpadnúť jedna rodina, nie je až taká láska. Že už prestala hrať rolu osudovej, chápajúcej, navoňanej femme fatale a vkĺzla do roviny, keď do svojho muža hučí, rieši s ním spoločné deti, jeho deti, jeho bývalú ženu, účty, domácnosť, jeho matku, otca, aj celé okolie, ktoré ju berie ako rozvracačku rodiny, a na nejaké hrkútanie pomaly nie je čas/chuť.
Skrátka, na to, aby takýto vzťah fungoval, sa musí aj daný muž snažiť oveľa oveľa viac, ako sa musel snažiť v pôvodnom vzťahu (lebo doňho vstupuje oveľa viac rušivých faktorov). Pokiaľ je daný muž ešte aj starší, a v takomto veku si ide zakladať novú rodinku, tak v 50-tke namiesto obháňania "mladého mäska", ako bol zvyknutý, bude chodiť na rodičovské združenia...
A už len posledné - problémy vo vzťahoch boli a budú, v takýchto partnerstvách ešte viac, ako v bežných. Akurát tu musí milenka rátať, že jej novonadobudnutý/uchňapnutý manžel rád rieši problémy únikom zo vzťahu. Čo ak ráno po hádke bude mať v práci jednanie, na ktorom bude prítomná pekná kolegyňa? Čo ak príde do vzťahu kríza? Čo ak začne chodiť neskôr z práce? Kde bol? (tu si môže milenka pospomínať na svoje dávne časy).
Ak už daná milenka je sebecky založená (čo zrejme je), nech vezme rozum do hrsti a uvažuje racionálne. Teda o kúšťok ďalej, než po vášnivú noc. Nech si zráta svoju pozíciu, všetky premenné a nech si rozdumá, v akom vzťahu chce vlastne dlhodobo žiť.
@bolavyzub 👍

@katarinka289 Predstav si, že tvoj manžel by začal byť z nejakého dôvodu doma nespokojný. Odobrila by si mu milenku?