Chcem sa volať ako moje deti
Ahojte. S priateľom máme dve deti 2r a 3r. Zobrati niesme a tu je kameň úrazu. Chcela by som sa volať rovnako ako moje deti. Ale s priateľovou rodinou nemáme dobré vzťahy. Nebavíme sa už pretože ma nemajú radi nikdy ma vlastne neprijali. Aj keď ja som sa snažila roky. Myslím že im by to asi mohlo vadiť že mám priezvisko ako oni. Už premyslam pár dní. Je mi to aj proti srsti ale na druhej strane chcem sa volať ako moje deti. Kašľať nato? Alebo kašľať na nich a s priateľom sa vziať?
@loginexistuje veď keď sa o tom bavíme tak sa bavíme o malej svadbe na úrade v súkromí s mojou sestrou a so švagrom. Pred hotovú vec ho veľmi postaviť nechcem lebo to by dostal šok a bol by cirkus humberto.
@mamula20 to je krásne takto to chce asi každá ale keď neplánovane otehotnies a do toho prídu problémy finančné, rodinné, tak takúto rozprávku proste nezazijes. Nestazujem sa práve naopak som rada že sme si prešli všetkými tými zlými obdobiami a aj skrz to sme držali spolu. Niekedy to prosté nejde presne podľa plánu
@simsalabim ako myslím o ruku požiadať. Veľmi by som chcela aby ma najprv požiadal o ruku malo by to úplne iné čaro ako keby dojdem za ním že "čau v utorok máme svadbu priprav sa" 😏 neviem no aspoň toto mohlo byť pekne
Prestan zit ako v romantickej komedii.Zlato mame 2 deti bolo by dobre zobrat sa aky navrhujes termin?Ina cesta nie je necakaj, ze Ta pri zapade slnka poziada o ruku
Vieš ono teraz už romantickubziadost o ruku nečakaj obzvlášť nie po dvoch deťoch kt nesú jeho meno. On už má všetko, full service doma, deti nesúce jeho meno, istotu ze tak rýchlo neodíde, tak nemá dôvod niečo menit
Cize vlastne kamen urazu je v tom, ze Ty sa chces vydat, len priatel sa nema k poziadaniu o ruku. Tak by som s nim len hodila rec, neutralne, ze pocuvaj ma, "Jozko", nerozmyslal si o tom, ze by sme sa vzali, ked uz sme di zalozili rodinu? Co hovoris na september? Alebo ako to navrhujes? Bez nejakych emocii...nebudem Ti nakladat, ze to uz ste mali mat davno vykomunikovane...teraz treba riesit racionalne aktualnu situaciu. A jeho rodina s tym samozrejme nema nic.
@luccija ale to nie je žiadna romantická komédia. Toto je fakt. Keď sa teda pozerám že to má byť pekne. Ak sa pozerám iba z toho právneho dôvodu a a povinnosti tak áno no ..
@cocolino234 no áno lebo je to pre mňa pekná vec celý život som snívala o tom a zrazu si to musím odbiť po dvoch deťoch na úrade za 5 minút bez svadby. Ach..
@sense veď to je pekné že má všetko ale v podstate mu ešte nepatrím takže to neznamená že ho nikto nikdy neopustí. Všade sa uvádzam predsa ako slobodná
@elenita no už áno keď je to už v štádiu že "musím" čo kukám čo mi tu ženy píšu na čo všetko nemám nárok tak niesom vôbec nikde brana ako jeho rodina
Ale on vie ze neodídes. Status vydatá alebo slobodna je v prípade odchodu jedno, odísť môžeš aj vydatá aj slobodna
A na to aby mal všetko, nepotrebuje "aby si mu oficiálne patrila", keďže ma to aj bez toho
Tak, ak si chcela byt princezna a mat svadbu skor a nie si to odbit na urade mali ste to riesit skor.Mas nejaku predstavu ako to malo byt ja som zase mikdy nevhcela byt princezna a cela svadba mi nahana stres🙂
..aj teraz mozes mat velku svadbu a vsetko...saty...
ale takto on ma teba na varenie upratovanie na sex a nema voci tebe zavazky tie ma len voci svojim detom
z aleho dovodu mu nechces povedat Janko 8.8 2022 aky pekny datum nevezmeme sa vtedy ? mam zistit na urade ci maju volno ? (datum si dopln podla lubovole)
ak sa ale bojis po dvoch detoch polozit mu tu otazku lebo sa bojis ze to odmietne odovie neurcito a pod tak mas iny problem ako priezvisko a dost velky
ak chces velku svadbu tak si ju urob ved to je len a len na vas aka bude
No len keď si snívala romantický sen o zásnubách a svadbe nemala si rodit deti mužovi, ktorý neni tvoj manžel. On sa nemá prečo ženiť. Má deti, sex, domácnosť a ešte aj “slobodu”. Už nemôžeš čakať romanticke zásnuby. Už len treba vyriešiť situáciu k spokojnosti oboch.
Vy ste mi dali teda riadnu facku realitou, až som smutna, že naozaj je to tak... Som asi naozaj naivná, myslela som si, že každý muž ktorý miluje svoju priateľku, ju jedného dňa proste požiada o ruku 💔 asi sa toho naozaj nedočkám, keď už do teraz nič? Ale tiež som si vedomá, že keď je to z lásky berú sa ľudia aj bez detí, iba tak, lebo chcú byť svoji. Teraz to vidieť, že ak by sme sa brali my, bolo by to proste iba z nejakých iných dôvodov. Smutné.
Ďakujem ženy ❤️
Ja budem teraz hnusná možno,ale autorka, zmier sa s tým,ze on si ťa nevezme. Keby chcel, vzali by ste sa este pred otehotnením, alebo ked si už otehotnela. Ak si ta nezobral ani pri druhom dietati, vy sa už nevezmete. Tak urcite nie,ze jeho osvieti,a klakne si na kolená. To hádam nie si naivná. Máte 2 malé deti,denny stereotyp, pre mna az nepochopitelne,ze o manzelstve hovoríte vramci srandy. Kolko más rokov? A priatel? Lebo toto si mala riesit,ked si uz otehotnela. Ist na úrad,so svedkami a zobrat sa. Vtedy "zatlačiť naňho" ked uz on nemal tolko rozumu. Nie teraz. Jemu to môže byť jedno,či ste zobratý či nie. Vsak deti máte,sex máte, navarené,oprané je aj bez manželstva. To je ako s mojou kolegynou. Otehotnela. Tak nebude svadba,lebo bude vtedy,ked porodi. Potom ked bude mat malá rok. Potom ze je na rodičovskej. Potom vtedy,ked si najde prácu a bude viac penazí. Potom sa prestahovali. Tak bude vtedy,ked sa zabývajú. Toto sú vyhovorky nie kolegyne,ale jej priateľa. Tak kolegyna navrhla nech idu na úrad,vezmu sa a hotovo. To jej priatel nechcel,on chce mat svadbu. Ok tak ze budú mat 30 ľudí. To oriateľ zmenil názor,on chce mať svadbu v tatrách. Odvtedy sa nerozprávajú o svadbe. Ich dcéra pomaly končí základnú, oni chodia do roboty. Kolegyni raz zvonil mobil,ze dosiel k nim kuriér. Ona ze ja som v robote,ale priateľ je doma. Skoro som zo stoličky padla. Tak ona vychováva,varí,perie,sex všetko - a zostala na úrovni mám priateľa. Mám syna, keby toto robil, ja sama by som ho za uši ťahala do obradnej siene.
@katarinakatka57 to niesi hnusná to je pravda...a niekedy mam ale pocit že je to už v tých mužoch proste. Tiež mám synov ale viem k čomu ich chcem od malička viesť a toto to teda nebude.
Ak sa ale teraz vzijem do toho že ja som muž a žena mi porodí dve deti a stará sa a ja som si ju stále nevzal a robím si z toho iba dobrý deň, tak by som sa teda necítila ako chlap a cítila by som sa že tej žene to Dlžín že aspoň toto si zaslúži
Chlapi to tak nevidia..
@mamula20 ja už RD končím takže veľa na mne nezarobí ale ja pravda že to ľutoval keď sa dostávali bonusy 🤣
@luccija ale vidia len majú na saláme ...teda ak majú na saláme ženu
Ja tvojho muža nepoznám, možno je to ozaj len o tom, že je submisivny, pasívny.. napr ja mam s manželom priam osudovy vzťah, je veľký romantik, na našej svadbe mnohým tiekla slzicka a taktiež som tému svadby musela otvoriť ja- jemu to cele proste nedošlo, že kým neplánujes svadbu to aj trvá, alebo že kým reálne príde na svet naše potenciálne dieťa tak to tiež môže ešte trvať a že asi už je najvyšší čas to cele začať riešiť keďže chceme svadbu pred dieťaťom. nemám ale pocit, že by si ma preto menej vážil..
Ešte k peniazom a svadbe, to pre mňa nie je argument. Svadbu vieš spraviť aj za pár stoviek, alebo ani to nie, ak ti ide o manželstvo a nie o párty
@kiki68 nejde, kamarátaka to chcela ale na SR to možné nie je. Dieťa môže mať priezvisko iba jedného z rodičov
Zásnuby sú pekná chvíľa ale svet sa nezastaví, nič sa nimi nezmení okrem jedného prsteňa za pár 100e. To, že si si túto situáciu uvarila sama, keď si mu porodila 2 deti pred svadbou už nezmenis. Ak by ti na svadbe nezáležalo tak je všetko OK. Ale tebe záleží na tom aby si bola jeho manželka. Ak si zmeníš priezvisko, asi si ta už nevezme nikdy, načo... Normálne mu vysvetli, že ti na svadbe záleží a potrebuješ to s nim vyriešiť. Ak ta ľúbi, bez problémov zvládne ten par minútový obrad. Ak nie je schopný urobiť niečo pre teba, pokiaľ tebe na tom záleží a jemu je to jedno, potom by som považovala, či nie je na čase prehodnotiť výber partnera 🙈
prepac ale to s cim zijes? deti to robit vie ale postat na urade 20min nie? ta isto by som deti chlapovi co nevie co sa patri nerodila. Potom sa cudujete ze vas maju za nic

@janewithane no to je pravda on nerád robí veľké prvé kroky. Akože rád by si ma vzal ale jemu sa nechce a už vôbec sa mu nechce dávať peniaze na svadbu.