icon

Dá sa zoznámiť s tým pravým, keď mám 35 rokov a jedno dieťa?

23. mar 2021

Čo myslíte, dá sa zoznámiť ešte s tým pravým, ak mám 35r a jedno dieťa? Či už zostali len "vadné" kusy? Som smutná.

Strana
z3
marseillefan
24. mar 2021

Pripomenula si mi jednu epizódu Sexu v meste, kde sa Carrie sťažovala, že v jej veku, je v chlapoch, s ktorými "randí", stále nejaký háčik. Buď majú nejakú úchylku, alebo im v niečom preskakuje, bývajú s mamkou, atď... až narazila na perfektného muža. Nemohla uveriť, že taký muž existuje a že nemá žiadnu "zvrátenosť", tak ju to tak škrelo, že keď nebol doma, začala sa mu hrabať vo veciach, prehadzovať fotky, atď... Pristihol ju... a vtedy si uvedomila, že to ona je v ich vzťahu tá "prepnutá".
Takže moja odpoveď znie - áno, takého muža stále vieš nájsť, aj keď je to nepomerne ťažšie... ale máš mu čo ponúknuť ty?? 🙂

obuveli
24. mar 2021

@78787878 neboj oni na to prídu 😀 a budú sa smiať tak ako my teraz 😀

gabriela_obzerova
24. mar 2021

@babls5 tak ja som na pokeci stretla len idiotov 😂😂😂

zitulina
24. mar 2021

Ja som si našla keď som mala 37 rokov s jedním detskom. Som šťastná. Hore hlavu,držím ti palce. 😊

jeliz59
24. mar 2021

Píšeš ako keby si mala 10 deti že ktorý chlap si ťa dá na krk.... 🤣 Stará nie si!jedno dieťa určite prekážka nie je ženy s viac deťmi stretli lásku!!!!!držím palce 🤗

bennn
Odpoveď bola odstránená
soldi
25. mar 2021

Dakujem za diskusiu 😀 ja mam 35 a 4 male deti. Som pekna, nezavisla a skromna samozrejme 😀
Ale uprimne silno pochybujem ze stretnem niekoho kto by mal zaujem riesit 4 cudzie deti. 🤷‍♀️

petronelka47
25. mar 2021

hmmm a kto by chcel ženu s dieťaťom a ešte postihnutú 😂

kubkovamama
25. mar 2021

Jasné,rozvedená,2 deti,on jedno,ďalšie spoločné,mám 36 a min rok sme sa vzali.😉A má dosť podobných úplne normálnych kamošov medzi 30-45 čo sú na tom podobne,takže nie sú len vadne kusy..takisto aj medzi nami ženami sú riadne mimo kusy priznajme si.😂Na zoznamke buď veľmi opatrná.Viem,že teraz sa osobne zoznámiť niekde v práci,vonku,je takmer nemožné a nechceš byť sama,zoznamka je podľa mňa dosť riziko.Ale poznám v okolí páry,ktoré sa našli a pekne im to funguje.Mna môj terajší manžel dlho uháňal, strašne sa mi páčil,ale rok som sa robila akože nič kým som ho poriadne neotukala,najprv sme spolu trochu pracovali a hlavne som to nechala na deti nech rozhodnú ako ďalej.A vyhral u mňa tým,že od začiatku ich zapájal,v podstate sme nič neriešili bez nich.Vacsina chlapov randí spôsobom "odloz deti k rodičom" apod.To môjho nikdy nenapadlo.Takze tým si ma napolovicu získal.Takisto o mne povedal rodine,známym,nemal problém ma predstaviť aj s deťmi.Vsimaj si maličkosti,ako sa chová,neprehliadaj varovné signály-zenska intuícia asi nikdy neklame,ak sa ti niečo nezdá pravdepodobne to tak aj bude.Ale určite niekde je ten naj pre teba.Iba to netlačit, jednoducho sa objaví

cicuca
25. mar 2021

Každý máme v tomto svete druhú polovicu našej duše ;) treba na to myslieť a byť otvorený možnostiam. Nie je dôvod mať pochybnosti v tomto smere ;)

kvietocka33
25. mar 2021

Ja som tiež rozvedená mám už 38 a 11,ročného syna tiež by som ešte stretla "pravú" lásku, cítiť opäť objatie muža ... Len asi teraz v tejto dobe keď je všetko pozatvarane ťažko niekoho nájsť ....

monicka144
25. mar 2021

Myslím si, že to hce len čas. Možno ak to prestaneš takto silno riešiť, tak ti proste do cesty ten pravý príde sám. Každý máme niekde tu svoju polovičku, no čas kedy ju stretneš proste neovplyvniš

foxyfox
25. mar 2021

Môj maximálne nespoločenský otec si po smrti mamy našiel vo veku 55 rokov super ženu. Absolútne zbytočný príspevok, samozrejme, že si nájdeš 😋

nikesz17
25. mar 2021

jeeej dievčence aké povzbudivé slová❤

kukucka26
25. mar 2021

Áno dá určite ja neľutujem tiež som bola s jedným dieťaťom a teraz mám naj muža s mame sest detičiek

obuveli
25. mar 2021

bože baby prestaňte tu v prvom rade fňukať ....ktorý chlap chce ufňukanú ženskú? Zamyslite sa nad tým čo viete ponúknuť jemu .... iné tu nečítam chcem nájsť pravú lásku a chcem a chcem ..... presne takto ju nenájdete. Nehľadajte život nieje o chlapovi buďte sami sebou žite svoj život naplnený a spokojný svoje záujmy svoje názory a ON s nájde sám.

pimpulka
25. mar 2021

@obuveli presne tak. A hlavne- toto je môj názor- podľa mna ľudia by sa mali usadit po 35-40r😁vtedy su zrelí, ponaučení, vedia kde je sever, vedia co chcú a co UZ nikdy viac nechcú.... som staršia ako zakladateľka témy a ako väčšina prispievajúcich, ale je mi sveta žiť. Nemenila by som, muži si ma vážia teraz viac ako predtym. Lebo uz sa vie co sa vediet ma🙂

obuveli
25. mar 2021

@pimpulka ja mam 48 tiez som uz starsia zelenina a vzdy sa smejem ked sa chce zoznamovat chlap evidentne v mladsej vekovej skupine na co vzdy hovorim dakujem uz svojho zajacika mam 😀.

zvieratko31
26. mar 2021

@sonalove s týmto bojujem už pár rokov, asi mi chýba sebaláska, hlavne si podvedome priťahujem otcovi podobných partnerov. Kvôli zlému vzťahu, s čím vo svojom vnútri neviem pracovať, keďže sme donedávna bývali veľa spolu a veľmi ovplyvňoval môj život. Teraz mi skončil zničujúci vzťah, no stále sa nevzdávam a verím, že ten pravý príde 🙏 mám za chvíľu 37 a dcérka 9. Oslovilo ma, čo si napísala, preto to píšem 🙂

zvieratko31
26. mar 2021

@obuveli ja zase fňukám vieš z akého dôvodu? Teda nefňukám, len mám z toho obavu. Byvam v mestečku, ktoré milujem a odísť odtiaľto nechcem určite. 15 tis obyvateľov. Pohybujem sa tu roky. Neviem, tu zrejme nie je žiadny chlap pre mňa, obávam sa, či môžem vôbec niekoho stretnúť, keď tu pomaly všetkých poznám... resp. nepoznám, no som tu už veľmi dlho a nič...

terezka023
26. mar 2021

Dá sa spoznala som manžela ako 30 ročná a mala som už 5 ročného chorého syna

beta83
26. mar 2021

@soldi poznám ženu zo 4 deťmi ktorá krátko po 40 nasla dobrého muža 😃 Na lásku nikdy nie je neskoro

1angelika
1. apr 2021

@horalka1986 aký bol dôvod rozvodu ak sa môžem opýtať? kľude IP

fotoarch
Autor odpoveď zmazal
fotoarch
1. apr 2021

Keďže polka slovákov sa rozvádza, rozchádza... Čo by na tvoju otázku povedali tie ktoré chcú napísať - a dá sa po 45tke s troma deťmi ? 😉 .... Možno je problém skôr v tom, že keď člověk nepochopí prečo žil doteraz s niekým, nájde neskôr to isté len v ,,bledomodrom ,, ...

Strana
z3