icon

Frajer sa pozerá na značky môjho oblečenia

28. jan 2023

Chodím s frajerom asi 4 mesiace a poslednú dobu si všímam, že zakaždým keď sa idem prezliecť sa pozerá na značky môjho oblečenia, naposledy trička 😀 cítila som sa trápne, lebo povedal, že takú značku nepozná, mám vkus ale nechodím v značkových. On je z lepších pomerov, ale je normálne aby toto riešil 30 ročný chlap? Je moc náročný aj čo sa týka celkového výzoru žien.

svetlonos
28. jan 2023

No nepoznas znacku milacik, bo ty by si do obchodov, v ktorych nakupujem, ani nevosiel 😏 - by bola moja reakcia na pana znackoveho.
A za mna- kopla by som do prdele takeho z kratsej cej cesty. Nemam chut byt niekoho znackovou, vzdy typ top dekoraciou! Si predstav, ze pocas tehu ti prepnu hormony, stitna a budes vselico len nie typ top super vyzerajuca.
Odkopne ta ani sa nestihnes zbadat. Je velmi povrchny. Nehovorim, ze sa clovek o seba nema starat, no podla toho co pises on povrchovu upravu posuva zrejme nad dolezitejsie hodnoty.

autor
28. jan 2023

@olimuc nepracuje v tej oblasti, ale stretáva sa s takými povrchnymi kamošmi, ktorí majú aj o 10 rokov mladšie partnerky a potom mu z toho šibe

autor
28. jan 2023

A raz keď som iba vybehla z jeho domu v domácom oblečení, ale peknom! že ideme na kávu tak išiel dobre že nie o pár metrov ďalej od mňa 🤣 v takýchto situáciách neviem ako reagovať z toho šoku

marcellka32
28. jan 2023

Neviem, či si odkázaná fakt len na neho, už dávno by nebol mojim partnerom...čítaj si komentáre znova a znova

rivini
28. jan 2023

Ja sa tiez obcas pozriem kamoskam na znacku oblecenia, ale skor preto, ze sa mi nieco paci a chcem vediet, kde to kupit😂. A tiez ma zaujima kvalita oblecenia, ale ak by mi chlap pozeral na znacky oblecenia a este sa ma na ne pytal, velmi by mi to vadilo a nemyslim si, ze by som s takym clovekom mohla byt. Moj muz tiez nekupuje lacne fast fashion veci a tiez pochadza z lepsich pomerov ako ja, no naozaj nikdy toto neriesil, ani pred svadbou, ani teraz.

lindusss2016
28. jan 2023

Ja som tiez zamladi riesila znacky a riesim ich aj teraz, ale uplne v inom zmysle. Pre mna uz je (ospravedlnujem sa, ak sa toto niekoho dotkne) clovek, ktory sa oblieka akoze do znaciek hlupy a velmi egoisticky 🤷 za prve, znacky (netusim, aky styl znaciek preferuje mlady pan, ale v podstate sa to tyka takmer vsetkych) vacsinou vyrabaju svoje odevy vo fabrikach, ktore absolutne nesplnaju podmienky na dostojnu pracu pre robotnikov, vacsinou vo vzdialenych krajinach a vo velkej miere z pofiderneho materialu... Pre mna synteticky material je absolutne neprijatelny, vacsina znackovych topov je z polyesteru 🤢 to je to iste, ako nosit na sebe plastove flase, no fujky. Aj ked su bavlnene, nosia sa sem cez pol zemegule, co je absolutne neekologicke. Ludia platia obrovske prachy za logo, o kvalite pomlcim... Miesto toho, aby radsej podporili handmade vyrobcu a nakupili prave tu lokalnu znacku, treba pozerat na povod a druh materialu, na energiu, s akou to ten clovek vyraba a v neposlednej rade na to, co sa s danou vecou stane, ked ju uz ja nebudem potrebovat, resp.ked sa vynosi...

ls56
28. jan 2023

Ani by som sa necudovala keby si hovorila o mojom ex🤣🤣🤣😅😅

katkami123
28. jan 2023

On sa stretáva len s takymi ľudmi aký je on sám, priateľov si vyberáme. Chápem, ze si zamilovaná a máš ružové okuliare a tak sa snažíš jeho spravanie ospravedlniť niekym tretím, kto za to môže a ma na neho zlý vplyv, ale ako píšeš, on sa takto sprava aj v súkromí s tebou, jednoducho povedané, on je taký debil a nik za to nemôže. Značkové veci a najlepšie, aby tu značku všetci videli si hlavne kupujú ľudia s nízkou sebahodnotou, ktorí potrebuju byt obdivovaní okolím. Keby mal normálne zdravé sebavedomie, nemusel by si svoje ego dvíhať cez značky. V konečnom dôsledku u to len háby, v zahraničí som pracovala v značkových obchodoch, všetko to chodí zabalené z obrovských krabiciach z Číny. A nikdy mi nenapadlo ľudí súdiť podľa oblečenia a pozerať im na značky. Tam bude s chlapom viac problémov, skrz jeho ego. Múdry ľudia investujú peniaze úplne inam ako sú napr. nehnuteľnosti atď. a nepotrebujú aby nad ich mikinkou niekto híkal.

Ešte by ma zaujimalo či ma vlastne bývanie a aké, auto… alebo len žije v detskej izbe v mama hoteli, pripadne podnajom niekde a vlastne nemá nič, ale ide sa hrdiť tričkom s nápisom. Lebo veľa ľudí ma v dnešnej dobe veľmi zvláštnu finančnú gramotnosť - v style - z ruky do huby, ale nech druhí vidia, ze akože na to mám.

marcellka32
28. jan 2023

No a ešte napíš tie akože značky: lebo ak je to Calvin Klein, Guess, Tommy Hilfiger, a podobné tak to sa neradi medzi neviem aké kvalitné oblečenie, vyrobené v Číne

stanulienkat
28. jan 2023

Musíš mu povedať, že TY si značka a nepotrebuješ si zvyšovať ego pseudohandrami pre zakomplexovaných ľudí.🙃

ttonicum
28. jan 2023

Poznala som takeho experta, ktory riesil tiez znacky mojho oblecenia, ja som sa do jeho kuskov z kauflandu nestarala. Nechapem ludi, co nevedia predychat, ze si niekto moze kupit aj drahe oblecenie. Zi a nechaj zit 🙂.

hankab
28. jan 2023

@ttonicum autorka tu riesi presny opak toho, co si napisala ty.. ked na to clovek ma a potrpi si na drahe oblecenie, nech si ho kupi. Ale vyzadovat od inych, aby sa obliekali podla jeho gusta a “znackovo” je sedlacina.

katkami123
28. jan 2023

@ttonicum
Ja som zažila zas niečo, kedy sa dotyční oblečení od hlavy po päty v Calvin Clein a Tommy Hilfiger starali do toho ako je možné, ze keď sme zariadzovali dom, chcela som kvalitne vybavenie a kvalitnú umývačku riadu, ktorú oni nemali lebo im stačí ručne umývať. Značkoví boli, ale zabitím brali najlacnejší z Merkury Marketu, lebo už nezvýšilo. Ja zas nepotrebujem byt Tommy Hilfiger, ale mám poriadne vybavenie v dome, roboticky vysavac a všetko co potrebujem. Ako som písala, každý ma inú finančnú gramotnosť.

nyusika
28. jan 2023

A možno za tým netreba nič hľadať, proste nepozná značku 😁

petina5001
28. jan 2023

A možno to je úplne naopak... Ste spolu krátko, čo ak sa snaží viac ťa spoznať, zistiť čo sa páči tebe, čo máš rada. Každá značka ma iné veľkosti, už skoro každý obchod má vlastnú značku. Možno sa len snaží zorientovať, aby keď ti bude chcieť urobiť radosť, vedel kde a čo hľadať 😉

afrrodita
28. jan 2023

Asi ma 15 rokov.

taga
28. jan 2023

Nenapadlo ti ani nahodou ze mozno nenapadne zistuje,co sa ti paci a aku velkost nosis, lebo by ti chcel nieco kupit??

janno31
28. jan 2023

Mňa raz vtedy ešte kamarát tiež zhejtoval že som úbožiak že čo som si kedy na seba kúpil kvalitné značkové oblečenie a ešte tak hrdo chytil mikinu za nápis Adidas a že pozri sa tu 😀a darmo vysvetľovať že vtedy som ešte šetril na byt či vôbec vie koľko financií to obnáša..no samozrejme že nie keď detská izba mamka a vybavené..zuby čierne žlté ale k zubárke nie pretože to je drahé..ale Adidas Puma značka musí byť vidieť..sú takí rozmaznaní chlapi ktorých keby mama odstrihne si myslím že do roka by veľmi rýchlo zbadali kde je sever..

nitranka03
28. jan 2023

Tak bych ho kopla do rici, žeby mi aj nohu značkovo osral!!!!!

ttonicum
28. jan 2023

@katkami123 Ok, ak by som zariadovala domacnost a stoji predo mnou otazka, ci chcem umyvacku riadu alebo tie peniaze vrazim do oblecenia, tiez volim umyvacku 🙂. Nedavam drahe oblecenie na piedestal.
Myslela som si, ze autorkin priatel ju sudi, lebo nosi znackove oblecenie.
Btw, vytvarat si obraz o cloveku len na zaklade toho, co nosi je podla mojho usudku plytke.

sszuzu8
28. jan 2023

Ja mám napr značkové takmer všetko. Ale nemusí nikto vedieť že je to zo sekáča za pár drobných 😀

buberova
28. jan 2023

Tak to som ešte nepočula 😂😂

Nie je taka možnosť že si pozerá akú veľkosť tričiek nosíš lebo ti chce nejaké kúpiť? 😂

gerrwie_girl
28. jan 2023

@nyusika súhlasím. A tu už reči o okamzitom rozchode 😀

gerrwie_girl
28. jan 2023

@sszuzu8 aj ja. Ja mam rada značkové veci a nehanbím sa za to. A vôbec mi nevadí kúpiť ich z druhej ruky keď sú v top stave alebo dokonca ešte s visackou 🙂

sorayaardente
28. jan 2023

Ide mu o vzhľad ..predstav si,že by ste mali dieťa,tvoje telo bude po pôrode v hroznom stave,môžeš mať strie,nadváhu,navyše ovisnutu kožu ..sú chlapi,ktorí by ťa nechali,lebo už po pôrode nie si príťažlivá a on je zjavne tento typ...ja som mala jedného kedysi,ktorý vkuse chcel chodiť len do drahých podnikov a ja som sa mala vyparadit...no nie,ďakujem..priority mám inde..našťastie mám muža,čo si má vazi...treba vždy myslieť dopredu

taminka1986
28. jan 2023

To je nejaky vul🤨 Pockaj ked nebodaj priberies alebosi prefarbis vlasy a pan nebude spokojny😅 Takehoto povrchneho chlapa by som nechcela ani zadarmo. Ked som to zacala citat tak som si pomyslela ze nejaky 15rocni ste,ale 30 je moc😀Uz by mohol mat nejaky rozum

natalka13
28. jan 2023

Nieje to normalne. To asi vies.

senta_sofia
28. jan 2023

Prve mi napadlo, ze ta chce mozno prekvapit darom a pozera velkost a znacku.

janage
28. jan 2023

@buberova len to by potom v prípade, keď vybehla s ním z domu v peknom, neznackovom, nechodil za ňou vo vzdialenosti akoby ju nepoznal. Ako písala vyššie 🤔

luczach
28. jan 2023

Niektori ludia su na to zatazeni. Mne by na nom vadila povrchnost. Je povrchny. Je to jedno, aka znacka, hlavne ze to dobre vyzera. Urob si o nom obraz a nie si s nim tak dlho, aby si ho nemohla poslat kade lahsie.