icon

Je priateľova záľuba detinská?

Včera o 13:35

Priatel ma 35 rokov a volny cas travi tym ze si maluje plastove figurky z nejakej spolocenskej hry. Potom sa s tym chodi hrat s kamaratmi do herne. No a s tymto dokaze zabit cele hodiny, kludne pri tom presedi cely vikend. Mame jednu izbu akoze "pracovnu" a tam to ma poroztahovane a vystavuje si to vo vitrinkach. Navyse to nie je najlacnejsia zalezitost a podla mna by tie peniaze mohol radsej investovat alebo ich dat do domacnosti. Inac si vo vsetkom rozumieme ale s tymto sa neviem stotoznit. Som vadna ked si myslim ze 35 rocny chlap by mal mat trochu serioznejsie konicky?

Strana
z4
sense
Včera o 19:52
@mimikas

My s muzom stale hravame hry a mame doma cez 50 spolocenskych hier 🤣🤣. Ja mam svoje konicky muz svoje, sme dospely ludia a bavia nas ine veci. Hadam necakas ze ked je s tebu uz nebude nic robit nikdy sam?

@mimikas veru aj my hrávame človeče, alebo dokonca hali gali 🙈

zuzana76
Včera o 19:52
@anonym_8958d8

@zuzana76 akoze hej, ked sa vezme do uvahy ten cas, ze je to kazdy vikend takto, tak ano, je to kus na povazenou...🤔

@anonym_8958d8 ona ma mozno strach, ze ked raz bude chciet dieta, ze vlastne bude mat deti dve, bude musiet zaopatrit aj dieta a manzel si bude v izbe malovat a hrat sa. Ale to je o komunikacii, musia si ujasnit, ako to vidia, on ju ubezpecit, ze ked bude dieta, tak obmedzi svoje hranie a bude sa venovat dietatu a ona zase bude respektovat jeho zalubu. Lebo akokolvek by bol nejaky konicek vzneseny, pokial mu ten partner obetuje vsetok volny cas a na rodinu "zabudne", tak to v poriadku nie je. Alebo teda zavisi od tolerancie toho druheho partnera, su zeny, co si povedia, hlavne, ze nesedi v krcme, tak nech si maluje a zena poriesi domacnost a deti. Vsetko je o vzajomnej komunikacii.

anonym_8958d8
Včera o 19:53
@zuzana76

@anonym_8958d8 ona ma mozno strach, ze ked raz bude chciet dieta, ze vlastne bude mat deti dve, bude musiet zaopatrit aj dieta a manzel si bude v izbe malovat a hrat sa. Ale to je o komunikacii, musia si ujasnit, ako to vidia, on ju ubezpecit, ze ked bude dieta, tak obmedzi svoje hranie a bude sa venovat dietatu a ona zase bude respektovat jeho zalubu. Lebo akokolvek by bol nejaky konicek vzneseny, pokial mu ten partner obetuje vsetok volny cas a na rodinu "zabudne", tak to v poriadku nie je. Alebo teda zavisi od tolerancie toho druheho partnera, su zeny, co si povedia, hlavne, ze nesedi v krcme, tak nech si maluje a zena poriesi domacnost a deti. Vsetko je o vzajomnej komunikacii.

@zuzana76 suhlasim, asi o toto autorke ide.

anonym_a419b7
Včera o 20:00

Tak môj manžel rad knihy, drevené 3d puzzle, kde jeden ks stojí okolo 70-100, samozrejme to zaberá kopec miesta a mame ich uz asi cez 70.
Teraz začal vyšívať- ano dobre čitate.
Ja mam rada klasika puzzle, a mám ich tiež plnú skriňu len ich nemám kedy stavať.

maca1984
Včera o 20:18
@kiki68

@amonet mohol by zacat napr potapat ako ja 🙈😀 Nechci vediet tie sumy

@kiki68 ajej, potápanie. To sú zas ine sumy 😁

janickacrazy
Včera o 22:15

@anonym_autor tu nie je problém v tom, či je záľuba detinska, ale že pri nej trávi veľmi veľa času. To by aj mne vadilo. Môj muž má ako záľubu motorku a ide sa odviezť na 2-3 hodiny cez víkend a zvyšok venuje mne a deťom.

anonym_97acd5
Včera o 22:52

@anonym_autor Tak ak ťa to upokojí môj manžel má celú izbu zberateľské kúsky jeho obľúbenej skupiny. K tomu všade Dvd,knihy a podrobné veci.V priebehu týždňa chodia u nás balíky aj 4x do týždňa. Syna naučil tiež zberateľskej vášní a izba plná drahých fugúrok a najnovšie skladajú lego seriálových postavičiek ..A podotýkam, že takmer dospelý je už aj syn.

anonym_97acd5
Včera o 22:54
@janickacrazy

@anonym_autor tu nie je problém v tom, či je záľuba detinska, ale že pri nej trávi veľmi veľa času. To by aj mne vadilo. Môj muž má ako záľubu motorku a ide sa odviezť na 2-3 hodiny cez víkend a zvyšok venuje mne a deťom.

@janickacrazy Môj muž celé dni vyše dvadsať rokov trávi vo voľnom čase pri zaľúbách,alebo hrá pc hry.

anonym_81b648
Včera o 22:57

Ale keby to predával, tak by ti to nevadilo že? Nie všetko je o peniazoch a čo by si ty s nimi urobila... Investovať a podobne. Je to radosť, potešenie, ktorá ho robí šťastným. Veď aj ty si nájdi niečo zaujímavé a možno prestaneš všetko prepočítavať. Nie sme roboti, sme ľudia a prišli sme sa na tento svet aj hrať 🙂

Strana
z4