Kedy spomenúť, že mám dieťa?
Začínam opäť randiť po veľmi dlhej dobe a neviem presne ustriehnuť čas kedy povedať chlapovi že mám dieťa? Ešte počas písania mi to príde skoro alebo? Jeden chlap mi o dieťati povedal až na 3 rande, z čoho som bola dosť prekvapená a tomuto sa chcem vyhnúť ale 🤷♀️
Podľa mna tiež hneď na začiatku.. naco si máte 2 mesiace písať a potom povie že aha, ok, nemám záujem…
A keď sa ta pyta co si robila cez vikend tak co povies? Budes klamat a vymyslis si nieco?
Tak asi skor ako sa namotas. Ja by som povedala hned. Radsej nech zuteka z kratsej cesty. Potom ked by som sa namotala a on zdupkal zranilo by ma to. Tak nech vie do coho ide,.
Najlepsie co najskor, este v uvode, takto rovno vyselektujes tych co im to vadi a nestracas zbytocne cas.
Hneď, ja som tiež nechcela chlapa s deťmi
Okamzite.
Hned na začiatku najlepšie nie po roku stretavania alebo pol roku niektory chlapi deti nechcu tak tak radšej to ukončiť skôr.
toto je ta informacia, ktoru treba povedat ihned, ako baby vyssie spominali - napisat do profilu. Pre mna, ak by chlap napisal, po par tyzdnoch pisania/zoznamovania, ze ma dieta, nasadil by mi blikacku do hlavy, ze preco mi to nepovedal hned. Asi tak.
Určite hneď,nema zmysel naťahovať písanie alebo aj stretnutie ak to tomu chlapovi nakoniec bude vadiť...teda buď mu to vadí alebo nie...tam iná cesta nie je..nemá zmysel to hovoriť neskôr
Ja to vôbec nepíšem hneď, až keď som si ako tak istá, že by z toho mohlo byť stretnutie. Na prvom stretnutí to poviem. A nemyslím,že je to neskoro.
Ak si pisete na zoznamke, tak uz v profile si to kludne mohla mat
@namornicka no dnes sa to dosť posúva, ja teda mám kolegyňu, čo má 50+ a dieťa 7-rocne a chlap môže mať aj v 50-tke malé deti
Keď by si to normálne povedala aj niekomu inému v bežnej komunikácii. Jednému som povedala tak, keď sme sa spoznali v Belgicku, že idem do Bratislavy, lebo musím vyzdvihnúť dieta.
Teraz si píšem s jedným a taká situácia ešte nenastala. Mne je jedno, či ma chlap deti alebo nie, podstatne je, či chce nejaké mať ešte v budúcnosti alebo nie 🤣 či ma niekto dieta považujem za dobre vedieť, ale nie tak zasadne ako príklad politické smerovanie… treba nechať voľný priebeh aj plynutiu informácii
Hned.
no za mňa hned ako ešte len komunikujete teda píšete.Ja by som tiež nechcela chlapa s dieťaťom a cítila by som sa doslova oklamaná keby mi to povie až na stretnuti a totálne naštvaná.Keby to viem popredu tak by sme si aspoň ušetrili kopu času
@anonym_autor Ja to mam uvedene v profile na zoznamke ale ja mam pocit ze to ti muzi necitaju. A teraz prvykrat si pisem s niekym kto ma zaujal a neviem ako mu to napisat lebo planujeme stretko.. mne napr.nevadi aj keby sme boli len kamosi a budem mat noveho partaka na turisgiku, neberiem to ze hned ideme nieco budovat..raz som to niekomu napisala aj ked som to mala uvedene a ghostol ma nebolo to moc prijemne 😀 nemate nejake rady ako to napisat?
@anonym_autor Ja to mam uvedene v profile na zoznamke ale ja mam pocit ze to ti muzi necitaju. A teraz prvykrat si pisem s niekym kto ma zaujal a neviem ako mu to napisat lebo planujeme stretko.. mne napr.nevadi aj keby sme boli len kamosi a budem mat noveho partaka na turisgiku, neberiem to ze hned ideme nieco budovat..raz som to niekomu napisala aj ked som to mala uvedene a ghostol ma nebolo to moc prijemne 😀 nemate nejake rady ako to napisat?
@anonym_f780bd úplne normálne to napíš, radšej teraz ako po stretnutí. Ja som tiež mala dieťa a našla som si super muža na zoznamke.

Aj ja hned. Uz pri pisani. Prvom zoznameni.