icon

Kontrolujete svojím manželom mobil????

veralka
9. dec 2010

Ked je mimo manžel ,napr,sa sprchuje a mobil má položeny na stole neláka vas sa v nom poprehabavať???

Strana
murinka
9. dec 2010

parkrat som to urobila ale nic som nenasla a hanbila som sa za to 😔 odvtedy som to uz nerobila 😅

bubelko
9. dec 2010

nie

briketa
10. dec 2010

podla hesla nerob nic co by ti vadilo aby robila tvoja polovicka.
nie nemam nutkania, myslienky ani podozrenia. volne pouzivame jeden druheho telefon, ktory je prave poruke.
my doma nedelime okrem spodneho pradla nic na moje a tvoje, vsetko je nase 😀

klincek
10. dec 2010

este nikdy som to ziadnemu partnerovi neurobila, a ani neplanujem. snad nebudem musiet 😉
ale chapem zenu, ktora ma podozrenie na neveru a inak to zistit nevie..(to je to "musiet").

titkovamiriam
10. dec 2010

nie 😉

olivova
10. dec 2010

? preco by ma malo nutkat? v podstate nemame problem obcas jeden druheho zastupit (ked manzel ide mimo na svoje aktivity, poprosi ma dvihat tel. a vybavovat veci), takisto ked ho zabudol doma, dala som mu svoj...Ale ani vtedy ma nenapadlo napr. citat jeho sms...
V podstate - keby ma chcel podviest, tak tomu urcite nezabranim kontrolou mobilu....

mimkao
10. dec 2010

Tak isto ako briketa, aj my užívame telefón ktorý je práve poruke. Ja sa v manželovom ale hrabem viac ako on v mojom, pretože on má viacej aplikáci ako ja a keď niečo potrebujem, tak väčšinou beriem jeho. Ale nie v sms.
V tomto má u mňa max dôveru a ja u neho tiež.
ale taktiež sa nečudujem ženám, ktoré to robia. Veď ak je podozrenie, tak si myslím, že žena urobí dobre, ak nájde dôkaz, aby ju muž dlho neťahal za nos... 😒

katecameron
10. dec 2010

pozrela no a co nehanbim sa za to nerobim to nejako pravidelne akoze kontrola a ohladom toho nerob druhym to co nechces aby robili oni tebe mne by to nevadilo keby sa aj on pozrel do mojho mobila mam ho polozeny na skrinke takze mozno to spravil aj on ja nemam co pred nim skryvat 😎

claudica
10. dec 2010

Nie, ani nutkanie som nemala. A bola by som hrozne sklamaná, keby to robil on mne. Nie preto, čo tam mám, nemám čo tajiť, ale predsa...vadilo by mi to. Áno, aj u nás sa stane, že mi podá svoj mobil, aby som volala z neho, lebo má voľné minúty alebo tak, ale ani mi nenapadlo sa v ňom hrabať. To isté platí o mailoch....
Ak by som mala nejaké podozrenia, určite by som sa na to pýtala priamo a to isté očakávam od neho. 😵

959touareg
10. dec 2010

V zivote by ma to nenapadlo. Je to predsa jeho osobna vec a to, ze sme manzelia nas neopravnuje robit taketo trapne veci. Kazdy z nas ma pravo na sukromie aj v manzelstve. V ziadnom pripade nie je k dobru si hovorit uplne vsetko. A uz sa stalo mnohokrat, ze ked sa manzel-manzelka hrabali v mobile polovicky, tak sa dopatrali k niecomu, co potom aj lutovali, ked to zistili. Casto je lepsie radsej nic nevediet, ako byt nechtiac prekvapeny.
Osobne pre mna by to bolo velmi ponizujuce,aby som sa mu v nom prehrabavala. Kolkokrat si manzel zabudol doma mobil a lezal na skrinke aj viac hodin a v zivote by ma nenapadlo sa mu v nom prehrabavat. Pre mna je jeho mobil tabu, ako moj pre neho. Povazujem ho za jeho sukromnu vec, tak ako aj on moj mobil. Tiez sa mi nikdy nehrabal v kabelke. To je dalsia z veci,ktoru povazujem za moju osobnu vec a nezniesla by som, keby mi ju bez mojho vedomia otvoril, nedajboze sa v nej hrabal. Dalsia z veci je penazenka.....maily sukromne.....

vodnarky
10. dec 2010

nie..vobec...ani on mne..aj ked ich mame stale volne polozene a mohla by som sa pozriet hocikedy... 😉

sue
10. dec 2010

...ešte ma to nenapadlo a dúfam, že ma to ani nenapadne... myslím si, že keby som mala podozrenie, tak by som to asi spravila... alebo vtedy, keď by si ho začal strážiť on...

jarunka111
11. dec 2010

neviem síce, prečo ťa to tu zaujíma, či sa podľa tohto rozhodneš, či to spraviť alebo nie, ale ja áno 🤐

martina2001
11. dec 2010

nie, nepovažujem to za potrebné ani nutné kontrolovať mu mobil. Bežne používam telefón manžela na volanie a nikdy ma nenapadlo mu ho skontrolovať. Je to vec dovery, a ak ju nemáte není čo riešiť ďalej, tento názor zastávame my doma. Ja napríklad chodievam pracovne aj na manželovú mailovku a nikdy ma nepadlo otvoriť iný mail ako na ktorý som čakala, a to isté aj u mňa robí.

ninny
11. dec 2010

určite nie... ani mobil, ani e-mail, ani poštu... a to obaja vieme hesla ku všetkému... taktiež ak mu zapípa sms alebo mne, nemám problém povedať mu nech mi ju prečíta a naopak, poza môj chrbát to určite neurobí.. nemáme tajomstva ani čo skrývať.... ale bez toho aby o tom druhý nevedel to nerobíme... 😉

bershka
11. dec 2010

ja nie, aj ked si z casu nacas urobim srandu, ze "idem ti kuknut sms", ale on ma neha tak.... zjavne tam nic nema...

daniela1974
11. dec 2010

my mame hesla ku vsetkemu, aj k mailom, mobily su pouzivame navzajom, mail mu citam, lebo mi to kaze, aby som sa pozrela, ci mu niekto nepise a on cita moje. Ja mam smsky z banky v mobile, jasne ze si ich cita, lebo chce vediet, kolko mame penazi.
Jemu pisu byvale kamaratky aj v vecer, ako sa ma a tak, ale ja som neni ziarliva a co ja viem, ved s nim cakam dieta a je stale somnou tak neviem kedy by ma podvadzal.

stanca22
11. dec 2010

Sem tam mu kuknem do mobilu, aké tam má číseľká a sms ale nie preto že by som mu nedôverovala ale preto, že ma zaujíma o čom si píše môj manžel s ostatnými, už ma zopár krát načapal pri tom, spýtal sa že čo robím s jeho mobilom, reku kukám Ti čo máš nové v mobile a on mi na to, tak kukni ja idem kuk telku zase 😀 Keby chcel, aj on mi môže kuk do mobilu, zopár krát to spravil a ja som si k nemu sadla a kukala s ním, nemáme pred sebou žiadne tajnosti a aj keby sme si dačo nové v ňom objavili, v pohode o tom aj spolu pokeciame ... 😎 Minule som mu našla takú záhadnú sms od jeho kamoša, že ... už to mám, kedy prídeš? Hneď som šla za ním, že o čo sa jednalo, no nemohol mi to povedať, lebo to bolo prekvapenie pre mňa, tak som sa neskôr dozvedela, že našiel moju bundu motorkársku pre mňa, muž mi ju chcel objednať u neho 🙂 Takže tak 😀

stanislavao
11. dec 2010

ja to nerobim, manzel moj asi tiez nepozera. keby som chcela, mozem si jeho pozriet kedykolvek a on moj tiez. ale iatotne, ze keby si ho schovaval, tak by mi to vrtalo v hlave, ale myslim, ze to nieje nutne a pouzivame si aj navzajom mobil. podla mna je to ok.

barborato
11. dec 2010

ja ho nekontrolujem ani sa neskovavam ked sem tam ho mam po ruke aj pred nim ho zoberem a zo srandy mu poviem ze ide kontrola ale to ani sa do neho poriadne nepozrem lebo nezname tel. cisla mi nic nehovoria a tych ma pri jeho praci v telefone neurekom aj keby tam volaku ma na to nepridem (ale ja som si ista ze nema) a sms tam ma len od do mna alebo od mami alebo od operatora sem tam volaka vizitka. Uplne mu verim a ked to sem tam spravi on mne je mi to jedno este sa na tom dobre bavime.

koriatko
11. dec 2010

ono ani nejde o kontrolu, ale o to, ze my mame taky vztah, ze mobily - ako moj tak aj jeho, su uplne otvorene pre oboch... Preto beriem uplne normalne, ze mu do nho pozeram (presne tak ako on mne), ale nie pre kontrolu (nemam totiz co kontrolovat), aj sam mi povie, ze precitaj si co mi ten a ten pisal... alebo ja jemu... My vlastne aj piseme aj telefonujeme z oboch telefonov ako z "nasich", nie z mojho a tvojho... cize ktory telefon mam po ruke, z toho volam / pisem. Inak si to ani neviem predstavit. Ved sme manzelia, pozname si navzajom vsetky hesla na vsetky maily a vsetko, co existuje - nam to tak vyhovuje, proste taky vztah aky mame my sa asi ani neda opisat... vsetko je NASE, o tom je podla mna manzelstvo.

motylik_22
11. dec 2010

baby ja neviem .. my mame tri telefony a nikdy nie je ze ten je moj ten je tvoj,vloame vtedy kedy sa nam ktory hodi,citame sms a vsetko.. nije to len moj alebo len jeho mobil.. mame ich solocne.. akurat katzdy vie ze ja ked niekde idem tak som t mobil takze ked otrebuje niekto nieco odomna tak zvycahjne vola na t mobile... u nas totiz nieje mozne mat jedneho oeratora kedze by sme platili asi 6 krat viac

mrka2
11. dec 2010

nikdy a vobec ma to nelaka.

abbey1
11. dec 2010

My si navzájom zdvihneme mobil,ak zvoní a partner nie je na blízku.Nechodím tam cielene snoriť a nie je mi príjemné ,ak by si čítal moje sms,alebo ja jeho.Ale musím priznať,že ženská intuícia ma pred pár rokmi donútila urobiť to.A ja som dnes presvedčená,že nám to zachránilo manželstvo...

oacka
11. dec 2010

vobec ma neláka prehrabávať sa v jeho mobile.... lákajú ma úplne iné veci,ke´d je v sprche. 😀 mobily máme stále vonku na komode,ke´d treba zdvihnem jeho, firemný nezdvíham.99% ľudí,čo mu volá na súkromný,poznám a môžem im odpovedať aj ja,ke´d mm práve nemôže. môj muž má v náplni práce telefonovačky a keby ma chcel podvádzať, pochybujem,že by k tomu používal mobil, je rád, ke´d ho používať nemusí. 😀

pancake
11. dec 2010

som s nim 10 rokov a jeho znacka telefonu je ina ako oblubujem ja, takze ja jeho telefon neviem ani odblokovat. a ked ma bude chciet podvadzat tak to spravi ci sa mu v nom budem hrabat alebo nie. 😎 😎

mikailla
12. dec 2010

Ja som az prekvapena z tych odpovedi 😕 ja pozeranie partnerovho mobilu neberem ako kontrolovanie,normalne si pred nim do neho pozeram a kukam co pise a tak isto aj on moj moze,len ho nezaujimaju zenske keci,vobec to neberem ako kontrolu,ked mi pride sms poviem mu nech ju precita kto a co chce,ked jemu niekto vola zodvihnem,nechapem preco by sme mali sa chovat ze to je tvoj mobil tvoje sukromie,skor sa drzime toho co je moje je aj tvoje! 😉 😉 tiez suhlasim s motylik_22 nase mobili bereme skor ako spolocne.

lucka1987
12. dec 2010

uz nie.. lebo telefonuje pri mne, a ono je to tak ze ked ja ma prevolany pausal mi da jeho tel.(ma tam kopec volnych) on ide na jazdu a on si vezme moj alebo na kerdit co mame doma...
ale ked sme boli zasnubeny tak ano aj som pozerala a hanbila som sa zato.. on nepozera...aspon si myslim
ale mala som na to dovod... jedna **** nemohla rozdychat ze s nou nechel vztah a tak ostali kamarati ale oni si az prislis casto volali a pisali teda ona mala psiatela, ktoreho udajne nelubila a takmer vzdy bola prva ktora prezvonila.. mnohokrat som bola pri tom, a uz som ju prekukla a hend sa mi nezdali ti jej reci.. ona nevedela ze som tam kem mm telefonoval pri mne s nou..
no a potom uz aj on zistil ked mu zacala vypisovat den pred nasou svadbou ze ake hovado si to berie a ze by potrebovala nieco vysvetlit ze chce byt polovnicka a nech ju ide ucit na skusky polovnicke (mm je polovnik) no a to aj jemu prislo divne lebo ona ma bracha polovnika.. a zacala nam zo zivota robit peklo, hdali sme sa koli nej... a mm ju nevdel poslat do riti.. on neviem povedat nie...
ale jedneho dna si predomou vymazal jej cislo a sli sme do predajne a tam si ho zmenil... a od vtedy som kludna 😀 😀 😀

fuu naozaj to bolo peklo ked sa mi vysmievala ze nam dlh trva ta vyroba babatka, a podobne.....

pozeranie mobilu svojmu muzovi je urcitym sposobom narusanie jeho sukromia. kazdy postrebuje aj ked sme uz manzelia kusok svojho uzemia .... ale kedze mi si mobili menime a ked je mm v zahranici bez netu a caka imail tak aj zavola aby som mu pozrela ci mu dosiel takze mame aj hesla nase.... ale nemam potrebu mu tam kukat .... uz ma to preslo..

janka5861
12. dec 2010

nie.......... nemam to rada ja ,tak to ani druhemu nerobim..............

peony
12. dec 2010

My sme s manzelom tiez nikdy nemali tajnosti a hlavne sme si strasne doverovali,ale raz,ked sa mi nezdalo jeho spravanie,bol iny,tak po 11 rokoch manzelstva som sa pozrela do mobilu a to bol rozpad nasho manzelstva.
Mal tam sms od nejakej,co ho miluje a bla bla bla 🙄 . Som rozvedena 4 roky a rok znova vydata a moj terajsi manzel vie,ze ked ma napadne,tak pozriem do mobilu.On to akceptuje,ze s tym nema problem a ja som kludnejsia vzhladom na predchadzajucu skusenost.
Inak,ak by som u prveho manzela nic nenasla,tak by som sa za to pozretie strasne hambila.Ale zo skusenosti mojich znamych viem,ze si to vedia zariadit,tak,ze manzelka nikdy neprecita taketo sms,jednoducho si vymazavaju cisla a sms,alebo si napisu zenu pod muzske meno.Muzi su fikani-niektori.
Ale samozrejme,nie vsetci muzi su taki a dufam,ze tento moj je tiez ten idealny 😀

Strana