Kto má ustúpiť prvý?
Žienky, prosím si názor. Sme s priateľom spolu len krátko. Je odo mňa starší o 8 rokov. Ide o to, že on je trochu konzervatívnejsi, bez jeho súhlasu som dala na soc.siet jeho súkromné fotky, ktoré boli určené len pre mňa. Samozrejme, že bol album zabezpečený, súkromný, viditeľný len pre mňa a neho, čiže nik iný ich nemal šancu ani len vidieť. Bolo to len preto, že som mala plnú pamäť v mobile a tak som ich prvoplanovo uložila tam, miesto PC, prišlo mi to rýchlejšie. Krátko na to mi písal, čo robia jeho fotky na soc.sieti, že on by si nič také nedovolil a napriek môjmu vysvetleniu napísal, že soc.sietam neveri a každý lepší programátor sa k nim v pohode dostane ak chce. Ok, tak som hneď album zmazala, aj mu to napísala, ale bol dosť naštvany, tak som sa naštvala aj ja, že z toho robi takú vedu, ospravedlnila som sa, a viac dom neodpísala. To bolo včera večer. Napísal mi potom, ze ma ľúbi. Na to som nereagovala a v noci došla sprava iba "dobrú nocku prajem". Trucovala som. Takže som neodpísala. Lenže odvtedy mlčí aj on. Je síce mimo nášho mesta, je rozvedený a šiel k svojim rodičom na víkend, aj za dcérkou, takže viem ze sa jej venuje celý víkend a užíva si chvíle s nou, keďže je s ňou menej a miluje ju nadovšetko. Ale tak čakala som, že sa ozve... A on nič. Ja som nahnevaná... Za iných okolností by som sa ozvala prvá, áno urobila som chybu. Ale ja som sa ospravedlnila, a on tiež mohol reagovať inak a nie sa hneď naštvať a on sa mi za hlúpe poznámky keď sa naštval neospravedlnil. Tiež by mohol... Takže teraz mlčíme obaja. Štve ma to, cely deň čumím na mobil. Chyba mi a ľúbim ho. Ale proste nie som schopná urobiť prvý krok, mam pocit, že by mal on, keďže tak reagovať vôbec hneď nemusel a mohol sa tiež ospravedlniť... Zajtra večer sa vráti, mali sme sa vidieť.. Ale takto :/ co si myslite vy, kto má urobiť teraz prvý krok?
@radkanika radu? Dospej, si jedno ufnukane vymaznacene dobou skazene dievča, neviem koľko máš rokov, či máš deti, , ale chovás sa jak ufnukana pubertacka, odstrihni sa od FB a jemu podobných sietí a začni žiť skutočný život a ešte si uvedom, že ak je rozvedený a má dieťa aj ono je jeho a bude súčasťou vášho zivota či sa ti to páči alebo nie
jezisu kriste amen maria tma ...
@radkanika rochzod cez smsku, ci chat riesia tak max stredoskolaci, nie dospeli ludia. davat toutocestou ultimativne otazky, ci sme este spolu, alebo nie, nech napise, to je hodne do bravicka.
mala som ti ja uz vcera vecer napisat - ze si mu napisala, ze ta to mrzi, OK, zazila si rozumu, ale tam si to mala skoncit. max dopisat, ze bez neho salies a uz sa na neho zajtra /dnes tesis. ale davat detinske otazky, ci cem spolu atd, resp potom rano cakat na smajlika - a ked tam nie ej, tak pruuuuser, bohumile - to kde sme?
zrob sebe dobru kavu, upec mu daky kolac a vecer mu ho zanes, resp mu ho zanes pred tym, ako pride, nech ho tam caka, a ziadne otazky! max mu tam nechaj srdco male nakreslene - holt to staci.
... ja som ozaj zvedava, ako tato telenovela skonci, akokolvek, ty sa musis naucit komunikovat s dospelymi chlapmi/ludmi. nemozes cakat, ze tivsetci budu odpovedat formou, akou ty ocakavas. to mu mozesnapisat sms a v zavere dat ako moznost tri odpovede: A,B,C, - nech si vyberie, aby si ty bola spokojna.
takze pokoj, komunikuje s tebou, ak odmeranejsie, tak - hold - tvojou vinou. ked pride, ziadne vylevy ani zachvaty a otazky ci rozchod a ci co. pretoze ten stres si robis sama vo svojej hlave.
a ano, aj ja sa priklanam k tomu, ze sukromne foto urcene len pre teba (ozaj nevieme, co tam bolo) nemaju co robit na FB, hoc aj v sukromnom albume, nie je nic jednoduchsie, ako naburat profil. poucila si sa, zalohuj foto na PC.
@radkanika a ty uz si rozvedena???? Kde mas deti, ked mas cas riesit taketo prkotiny? Ja teda neviem, ale matka dvoch deti a chce trucovat a dosahovat u muzov vzdy to svoje a mysliet si, ze to co chcem dosiahnem si mala asi skusat na svojom muzovi, alebo sa mylim???? 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/chlapcek-v-detskej-izbe-ladenej-do-ruzova/
https://www.modrykonik.sk/forum/hladame-lekara/detsky-psycholog-v-kosiciach/
a vela inych tem tu mas
takze za mna nehraj sa na pani, lebo slecna zjavne nie si 😉 dokonalu, ktoru bude muz obsakovat a splni jej vsetko lebo trucuje, na to uz zial asi nemas, pretoze s dvomi detmi, to nie je uz take jednoduche trucovat a davat foto na FB cloveka s ktorym si kratky cas je drzost, takze trucovanie nie je na mieste. A ked je chlap na zaciatku vztahu schopny ignorovat takto svoju lasu, tak mas zjavne smolu....
@radkanika pises o priatelovi, ze je rozvedeny a ma dieta...a ty si tiez uz bez chlapa? A tvoje dve deticky co na noveho ocka?
@henikav hmm zaujímavé, že si si našla fotky na "nejakom cudzom zahraničnom blogu"... To akože náhodne? Hmm... Kolko takých blogov vo svete a na rôznych portáloch existuje a ty na tie svoje fotky narazíš... Pre mna dosť neuveriteľné. Prepáč.
Áno, jasné že sa dá nabúrať do profilu, ale aj do tvojej mailovej komunikácie, aj ked posielaš fotočky maminke cez email. To je úplne jedno či je to cez FB alebo cez gmail alebo zoznam alebo .. To je úplne jedno. Nehovoriac, že tu na MK sa dajú tiež fotky zneužiť z albumov. Takže záleží. Potom nikde nepísať, najlepšie ani emaily. 😉
@radkanika minuly rok v marci si bola este s manzelom?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-sa-nepohadat-s-rodinou-2/
a teraz sa zduvas, lebo sa nejaky muz, s ktorym sikratko urazil, ze si naplieskala jeho fotky, napriek tomu, ze si vedela aky ma vztah k socialnym sietam na FB a cudovala si sa, ze sa nastval a este si sa chcela hrat na chrumkavu????? Ved to nemozes mysliet vazne, dospela zena s dvomi detmi, uz zjavne nemas adolescentne roky a ides sa hrat na bebebebebe dievcatko a k tomu sa prezentovat ako coolova zena zijuca na fb a to s fotkami chlapa, ktory s tym nesuhlasi, tak toto nie je dobry start na novy vztah zeny s dvoma detmi. A najma nie spravanie, ktore sa paci muzom, skor im to lezie na nervy...
Dosť nechápem co ma s mojim terajším vzťahom spoločne to, čo som riešila pred rokom, dvoma, piatimi. Vyťahujete tu moje príspevky z minulosti a ideme ma súdiť, akým právom? Pýtala som sa na moju terajšiu situáciu, problém, nie na to co na to moje deti či bývalý ci co. Vy akože nik nemáte minulosť? Keď sa bavím o jednej veci, bavím sa o jednej. Toľko k vašim podryvacnym posledným príspevkom. Ak by som kvôli tomu vytvorila nový nick, zas by boli teórie o tom ze je to vymyslené atď. Tak možno nie som dokonalá ako väčšina z vás, ale ani ľudí nesudim a neukázam ako poniektoré vy.
netrucuj, neprospieva to vzťahu 🙂 snaž sa brať veci s nadhľadom,bude sa ti lepšie žiť
@elizabeth22 ďakujem. Budem ak dostanem príležitosť ešte
@radkanika nikto ta nesudi, ale nebudes asi velmi dlho rozvedena a urcite ani nie si dlho "vo vztahu s " tvoje vyjadrovanie a popis situacie je totiz ako u 18rocnej dievciny, normalna - prepac-zrela zena, ktora zjavne presla jednym vztahom by uz asi mala vediet ako sa chovat vo vztahu a pristupovat trochu zreljsie ako ja si vydupkam aj tak vzdy to co chcem a vsetci muzi mi aj tak ustupili, pretoze som taka neskutocne rozkosna ked trucujem, tak sa to tu snazis prezentovat, ale zial, akurat si normalneho a zdraveho muza a este aj od teba starsieho, takze to nebude ziadne ucho, odplasis.
Jak male deti :D :D:D ..
Skoro všetko som si prečítala a mám len jeden postreh: ak by on náhodou videl toto čo sem píšeš, tak sa riadne nasere... Veď si sem prepísala celý váš súkromný rozhovor, tuctom cudzích ženských o ktorých nič nevieš 😀 Keď ho naštval Fb, kam sa musí ešte aj "nabúrať nejaký programátor", aby sa k tým fotkám vôbec dostal... Tak ti garantujem, že z tohto príspevku by ho rovno vystrelo.
@radkanika sorry, moja, ale naozaj som si myslela, ze si mlade zabiatko, co doteraz malo len take "pubertalne" lasky.....podla tvojho vyjadrovania a toho, co tu riesis.
nechce sa mi verit, ze dospela zena s dvoma detmi, pocitam ze uz mas cez 30 moze riesit taketo "prkotiny", doslova.....
Takze len tolko na zaver: ak ti na nom zalezi, treba rychlo dospiet a prestat hrat tie "psycho" hry, ze skusas az kam mozes zajst a ze u chlapov vzdy dosiahnes vsetko, co si zaumienis........ lebo vsetkeho do casu a jedneho dna natrafis na chlapa, co taketo hry nehra a ak to nanho skusis, posle ta niekam, lebo je dospely a nema to zapotreby, natahovat sa o fazulky. A aby si potom nezistila, ze prave on bol ten "pravy" pre teba, len uz je neskoro.
Ale ktovie, mozno je to naopak, mozno ho chces len preto, ze s nim nemozes "kyvat". Ak by si mohla, uz by si ho mala dost a hladala ineho, na ktorom si mozes skusat svoje zenske "zbrane".
Ale taketo chovanie je velmi detinske, a normalny chlap to prekukne. Tak si daj bacha, lebo uz sa ozvat nemusi a potom co urobis?
@sharmana nemam 14 rokov aby som si musela vymyslat, bola to fotka mojej torty, hladala som inspiracie na dalsiu tortu, zadala som pink doll a medzi obrazkami som si samozrejme moju spoznala, bola sucastou nejakeho pink blogu, kazdy si svoju pracu spozna aj medzi milionmi, blog kde niekto pridaval vsetko co sa mu pacilo v ruzovej farbe. Nevadi mi to neriesila som to. Keby to ale boli osobne fotky, to by sa mi nepacilo. Ale tu neriesime toto a je to fuk ci ty veris alebo neveris. Fotky sa mozu dostat do nepovolanych ruk, nepozname situaciu, mozno ten clovek si chrani sukromie po zlych skusenostiach, mozno nechce aby sa jeho ex nieco viac o nom dozvedela, tam moze byt 50 dalsich mozno.
@radkanika neber si ustipacne prispevky k srdcu, ty sama si vyselektuj tie ktore sa ti snazili poradit a uvedom si ze kazdy robi chyby, dolezite je z nich sa poucit a podobnym chybam sa vyvarovat. Vidis komunikuje s tebou, netlac na pilu, ono sa to utrasie a vsetko bude fajn
Bože, presne takto som sa chovala k frajerom ako teenagerka 🙈😄 A keď to vidím takto v podaní niekoho druhého, musím uznať, že som bola dobre tupá.
@radkanika Strašne dúfam, že nemáš viac než 20 rokov... inak hanba obrovská. V takom prípade by som ťa kopla do zadku na jeho miestne.
@petkashop ale ze ma viac, ma a k tomu uz aj dve deti.....takze hanba ako vysita...
@maciatkolulu Wau... tak... to nemám slov 😂👏🏽
Áno áno, už som tu písala viac krát. Zachovala som sa hlúpo detinsky a neviem ešte ako. No ukamenujte ma teraz, lebo nik iný vo vzťahu chyby nerobí. Niekto podvádza, niekto klame, niekto ma iné nedostatky, tak ja som trucovala. Boooze sa pototo z toho všetci. Všetko už viem, už ste mi to tu milión krát otrieskali o hlavu. A viem ze teraz mi neostáva iné než čakať. Tak snáď to nie je tak zle a dostanem ešte šancu.
@evita_g úprimne dosť mi je to jedno. Len je blbosť ťahať to tu, nič to s tým nemá. Každý sme iný, každý bol inak vychovávany, má inú povahu. Som možno niekedy detinska, ale som aj zodpovedná milujúca matka a tak ako viem partnera potrápiť, viem mu dat aj toľko a viac lásky. Rozhodne to nie je o tom, že každý deň mu čosi robím, scény ci tak. Keby áno, ani to tu neriešim a beriem už ako realitu. Mame pekný vzťah, občas sú nezhody, ktoré si vydiskutujeme, spoznávame sa tak je to normálne ze hľadáme kompromisy. Tentokrát to proste blbo vypálilo, mojou chybou, no stalo sa. Urobila som co som mohla, viac už spraviť neviem, iba čakať. Ľúbim ho. Takže počkám. Ale asi je prirodzené, že mám strach, že o neho pridem alebo že už som možno prišla.
Ahoj,vsetko tu uzbolo napisane...mna este napada jedno..ty vies,ze priatelneuznava soc.siete. evidentne ty nimi zijrs,kedze si si jeho fotky na soc.siet ulozila..akby som ho lubila a nechcela o neho prist k tym kompromisom by som zaradila este aj OBMEDZENIE soc.sieti..ja som bola na tom podobne..a ani nevies ako mi je bez fb dobre...;)
@henikav tie fotky mozno nasli cez google...
@stella03 ďakujem, už sme v pohode, už sme aj chvíľu volali a písali a je zas ako predtým. Nie na 100%,ale tak na 90% už určite. Dnes sa nevidíme, príde nakoniec až zajtra, ale hlavne je ze ma chce vidieť a ze sa vraj na mňa veľmi teší, lebo ma ľúbi... Veľmi 🙂 tak hádam už bude všetko OK. Ďakujem všetkým. Veľa mi vaše slová, výčitky dali.

Inak,ja keď to tu tak čítam,tak neviem, či som mala takéto chovanie a zmýšľanie v teenege dobe...ale však nevadí, každý raz dospeje. O to viac nechápem toho tvojho priateľa, že sa zapodieva tebou, lebo mať doma nie jedno, ale dve deti,z ktorých jedno si hovorí frajerka,tak neviem. A to akože bez urážky, ale ak by si mu dala prečítať túto diskusiu, už by ste asi spolu neboli, ak je aspoň trošku zodpovedný a hľadá niečo skutočné. Toľko môj názor.