icon

Manžel chce len chlapca

23. mar 2023

Baby, ako by ste reagovali keby vám muž povedal, že nechce dcéru ale syna. Snažíme sa o bábätko a dnes mi toto zapotil. Mám dosť. Stalo sa to už niektorej?

lulupulu
25. mar 2023

@ajush5 amen 🙏

loliki
25. mar 2023

@lulupulu Čítala som. Ale tie komenty napísala neskôr. Ty píšeš o psychopatovi, nie ja.

nika_17
25. mar 2023

To je aka debilina,ze bude chlapec,lebo on ma dvoch bratov.Moj chlap je zo styroch chalanov a ahaho,jeho rodicia maju 6 vnuciek

lenuska852
25. mar 2023

Mal by byť rád že keď ostanes tehotná,a budete mať zdravé dieťa,a nie riešiť pohlavie.dolezite je zdravie a nie pohlavie.my sme chceli s manželom tiež chlapca a máme dcéru ktorá je naše šťastie a nedali by sme ju za nič,ona je nás život.teraz čakáme druhu dcéru a tešíme sa veľmi,nieje dôležité to čo chceme,ale dôležité je si vážiť to čo máme.som vďačná za to čo nam pán boh dal,mám úžasného manžela,nadhernu dcéru,o chvíľu druhu a nič iné nepotrebujem.tak povec manželovi, že nech to bude čokoľvek,hlavne nech je zdravé.my keď sme sa dozvedeli že budeme mať druhe dievčatko ,tak ja som sa tak strašne potešila,ale ťa radosť bola preto taká lebo pol roka sme sa snažili a nedarilo sa,tak preto sa tak strašne teším tej malinkej zabke 😊keď som ostala tehotná,tak mne bolo hneď od začiatku jedno čo to bude,hlavne nech je zdravé a iné nepotrebujem

mandarinka555
25. mar 2023

To nie sú urážky....baby majú pravdu...Tvoj drahý nech sa pustí do čítania a niečo si o tom naštuduje.... Evidentne mu chýbajú základné vedomosti.

lucopeda
25. mar 2023

Dont stress, ak sa narodi dievca bude makky ako makkys. 😊

zuzanka2301
25. mar 2023

To u mňa není chlap ale obycajny Bastard keď povie také dačo

pehavcek
25. mar 2023

Mila autorka.Vy ste si to s muzom uz vysvetlili Diskusiu tu uz citat nepotrebujes.Takze si uzivajte vyrobu.Prajem nech je babo hlavne zdrave 😉

lucuskak
25. mar 2023

Podľa mňa keď zbadá vaše dieťatko tak sa zaľúbi, či to bude chlapček alebo dievčatko. Veď bude jeho 🙂

dadka_bb
25. mar 2023

@bennn hahah 👍👍🤣

evuska32
25. mar 2023

Väčšina chlapov chce dcéru len o tom ešte nevie 🤭 môj chcel strašne syna (má prvorodeného syna a vôbec si nerozumejú) druhá je dcéra a teda tá ho vždy vie "uvariť" 😛

marco88
25. mar 2023

Dcérky sú úžasné deti🥰
Neboj, keď ho tá malá princezna obíjme a povie mu tato. Bude ju ľúbiť❤️

Jedna známa porodila začiatkom 80 rokov druhého syna a jej muž túžil po dcére, po pôrode tohoto druhého syna sa z manželkou mesiac nebavil a nerozprával, lebo mu porodila syna a on chcel dcéru🤦🏻‍♂️
Potom ho to prešlo a bol milujúcim otcom🤗
(Bolo to v dobe, keď sa vopred nezisťovalo pohlavie)

preciosa
26. mar 2023

Tak ti poviem ze manžel má 2 bratov a mame 2 dcéry a posledný je syn ...takze asi tak

megan777
26. mar 2023

Ano stalo, nemohli sme mat a ked sa konecne podarilo a ked sa byvaly dozvedel ze bude dievcatko plakal, ze on chce chlapca,no nakoniec to bolo zavcasu a gynekolog sa pomýlil a bol chlapec.Ono aj zena tuzi po dievcatu niekedy a nie vždy to vide ale jedna rada,ja mam chcapcov 2 presne na plodne dni.A nic na tom nevidim mozno tuzi po chlapcovi ale uvidis kwby sa aj dievcatko narodilo bude ju velmi lubit.

katka1389
Autor odpoveď zmazal
gerrwie_girl
26. mar 2023

@zuzanka2301 preboha to co si dovoľujes? 😲 To sú všetci bastardi a ženy sú mrchy keď uprednostňujú jedno pohlavie? Je to úplne normálna vec. Každý má predstavu o svojom dieťati. Tak ako o pohlaví tak mnohí už aj o povolaní svojho dieťaťa. Muž si predstavuje ako ho učí tie typické mužské veci, žena ako dievčatku oblieka saty a zaplieta vlasy. Napísať o niekom ze je kvôli tomu bastard je neskutočne drzé. Píšeš o jej manželovi!

zenulkaaa
26. mar 2023

Jednoducho: chciet mozes, ale vzdy je to 50:50 😄😄😄
Akoze co ked bude dievca tak co sa od vas odstahuje??

kamomille
26. mar 2023

Aj moj muz takuto hovadinu povedal 😅
Uz sme mali syna a obaja mame len bratov, tak ho chytil stres, ze co s dievcatkom 🤦‍♀️
Odporucila som ho medzi jeho nohy, az si to s gulkami vysvetli, kedze dievcatko vyklepal on, u mna sa len pecie 🤣
Okrem toho mu svagrina co potratila neskutocne vynadala...
Mame dievcatko a muz je z nej cely hotovy.... ma ho uplne na povel, takze ja by som sa toho nebala 😁

rivini
26. mar 2023

Tak asi uz len vydiskutovat, ze ako bude reagovat, ked to bude dievcatko. Kam na take“kusy“ chodite🙈🙈…

kika499
26. mar 2023

Áno stalo sa mi to s už teraz ex priateľom nečakane som otehotnela keď som mu povedala že to bude dievčatko povedal že on sa o dievča starať nebude a že nás nechce nikdy vidieť a tak sa aj stalo dnes mám zdravú krásnu dcéru a fungujeme bez neho nie je ani v rodnom liste ani nie sme v kontakte a sme takto omnoho šťastné ako s ním 🙂

taminka1986
26. mar 2023

No hned by ma presla chut z takeho chlapa urobit otca mojich deti

zuzanka2301
26. mar 2023

@gerrwie_girl ako môže jeden chlap povedať žene že nechce dcéru ale len syna už to o ňom svedčí že si neváži ženy a s takým chlapom by som viac nežila no minútu nie to aby som s ním ešte malá aj deti a milá moja napísala som že taký muž je Bastard ale nikde som nepísala že ženy sú mrchy porozmýšľajte nabudúce čo píšete a vôbec sme si nepotykali

gerrwie_girl
26. mar 2023

@zuzanka2301 prvá vec ktorú pri registrácii čítaš/čítate je ze všetky si tu tykame. Je to normálna vec. Preto sa nepýtam žien ktorým odpisujem ci im môžem tykať lebo je to vec ktorú tu robíme všetky 🙂. Vadí to vždy len tým ktorým sa nepáči odpoveď ktorú dostali. Zaujímavé. A ohľadom tohoto. Nečudujem sa ze je toľko rozvodov keď ženy opúšťajú mužov kvôli každej blbosti...

bessie12
26. mar 2023

@zuzanka2301 môj priateľ mi tiež povedal, že by chcel syna a teraz ho mam za to zahlusit?? Samozrejme, že by sa potešil aj dievčatku, ale už ma 2 dcéry a teraz by chcel syna. Ak by to vyšlo, tak by sa potešil. 🤷‍♀️
A navyše tento "problem" už autorka vyriešila. Tak nemusíš urazat jej manžela.

bessie12
26. mar 2023

@zuzanka2301 a k tomu tykaniu. Na to, ze si tu od roku 2012, tak by si mala vedieť, že sa tu len tyka a nie vyka. Je to napísané v kódexe MK.

bafka
26. mar 2023

Bývalý je z rodiny samých chlapcov. Má 3 bratov, 1 sestru, 5 bratrancov. 1 brat má 5 synov, druhý má 3 synov…keď sme soolu chodili, tvrdil, že on bude mať len chlapcov….teraz má 3 deti, dve prvé sú dcéry 😃jeden jeho bratranec má z 5 detí 3 dcéry… druhý má 3 dcéry…taaakže človek mieni, ale… 😃

ro_manka
27. mar 2023

😂😂 môj muž má 4 bratov, žiadnu sestru. My máme Deborku, švagrovci Rachel 🙂

zuzanka2301
27. mar 2023

@gerrwie_girl prajem ti aby ti manželstvo vydržalo aspoň toľko rokov koľko rokov ja žijem v šťastnom manželstve a aby si mala takého muža ako je ten môj a nemyslí si že je pod papučou to určite nie a týmto končím diskusiu k tomuto príspevku

zuzanka2301
27. mar 2023

@bessie12 tak som asi tento kódex prehliadla

gerrwie_girl
27. mar 2023

@zuzanka2301 ďakujem, zatiaľ to klape vyborne 🙂.