icon

Manžel chce rozvod a ja nesúhlasím

luccka155
28. feb 2014

Zdravim mam taky problem s manzelom sme sa zacali hadat kvoli malickostiam potom som zacala chodievat obcas na diskoteky a tam som ho podviedla povedala som mu to a odpustil mi no len potom on zacal si pisavat s kamaaratkou a zacali sa stretavaat a zacal spavat u nej nechcel mik najprv nic povedat ale som si to zistil tak potom mi povedal pravdu a povedal ze ie podat na rozvod ale z druhej strany ja nechcem rozvod lebo ho milujem a on ku mne stale nieco citi uz nespava ani doma spava stale u nej a chodieva za malou ju pozret ako sa ma a vzdy ked pride ku nam domov tak je vsetko v poriadku sa rozpravame v pohode ako keby sme sa anni rozviest neisli ale spava snou a pritom bozkava aj mna a obyma ma.. Ja som mu povedala ze ho stale milujem a ze rozvod nechcem ale stale sa mi stym vyhraza ze uz somnou nechce byt ale zas keby nechcel tak by nerobil toto vsetko a povedal mi ze teraz co je stou babou tak ze to nebere ako chodenie a ze knej nic neciti myslite si ze to mi iba vsetko vracia ze to je iba taky ulet?.uz som zufala stale iba cakam kym sa ku mne vrati mam tomu nechat cas?

trend270
28. feb 2014

@luccka155 Má právo stretávať sa so svojou dcérou. Myslím, že sa nebudú hrať na novú rodinu, jednoducho to bude nejaká teta. Toho by som sa nebála. Naozaj skúste odlúčenie, hlavne v tom období žiadne podobné diskotéky, zamerajte sa na seba, nájdite si nejaký koníček. Malú mu vždy odovzdajte, riešte len praktické veci a nedovoľte žiadny intímny kontakt, bozky, objatia. Nech vie, že toto stratí, keď sa rozvediete. Teraz si je príliš istý a berie to trochu na ľahkú váhu. A vy mu tým, že sa správate akoby sa nič nestalo nepomáhate. On naozaj nevie, nakoľko Vás ľúbi, to mu pomôže zistiť len odlúčenie.

luccka155
autor
28. feb 2014

@janickacrazy vsak praveze toto vzdy ked prisiel z roboty mal navarene oprate nachystane vsetko a teraz co spava u nej ona mu ani nenavari pretoze sa chodieva najest do restauracie nepere mu pretoze ja mu este perem alu uz stym skoncim on sa tak pri nej zmenil ja ho vobec nespoznavam hlavne ze uz rozvod riesi dva tyzdne ale niekto mi vravel ze to sa iba papiere daju na sud a pride mi domov predvolanie ako by som zistila ci dal nniake papiere na sud

aneri66
28. feb 2014

ten váš vzťah je nejaký chorý nemyslíš ??? hovoríš, že ho miluješ a nemala si problém ho podviesť....ak niekoho milujem a mám s ním dieťa, tak niečo také predsa nespravím, no nie ??? myslím, že obaja nie ste zrelí na žiaden vzťah 😒

janickacrazy
28. feb 2014

@luccka155 Vieš muži majú hlavne silné reči, kamarátke sa muž vyhrážal rozvodom 2 roky, ona mu povedala, že ona nepodá návrh, lebo ona sa rozvádzat nechcela. On ho tiež nepodal, lebo podla mna on nechcel byt ten "zlý" kto to urobí. Nakoniec ho podala ona, lebo už to s ním nemohla vydržat, podvádzal ju. Dnes sú štastne rozvedení, ona má novú rodinu, on strieda milenky. Pekne mu pobal veci a nech si ide k nej....požiadaj o zverenie malej do tvojej starostlivosti a o výživné....možno sa trošku zlakne a uvedomí sa. Každopádne sa hned nerozvádzaj....čas všetko ukáže ako sa to vyvrbí.

luba28
28. feb 2014

@luccka155 ty mu este aj peres,varis???,...a on si v noci ide uzit vedla???,....spamätaj sa,prosim ta,....

mimake
28. feb 2014

@luccka155 Si si to vobec precitala po sebe? Pises ze ho milujes a podvedies ho? Ak niekoho milujes tak ho nepodvedies!!!! Asi k tomu nemam co ine dodat.....

tajomna21
28. feb 2014

@luccka155 nepros ho .. treba ho poslat milenke so vsetkym, nech mu perie, vari ona .... vsak k nej si ide zasexovat, domov si pride po vyprate veci ... nedovol mu ziadne bozkavacky, ked chce prist za malou, nech sa ohlasi par hodin vopred, ty mu ju priprav a nech idu spolu von ... alebo mu povedz, ze dojdes za hodinu-dve a odid z bytu ty .... musis si urcit jasne pravidla, inak s tebou bude mavat
spravila si chybu, ak si ho podviedla, ak si bola znasilnena tiez, lebo si to mala ohlasit policii a aj on by to inak bral (aspon si myslim) ...
ale teraz sa treba postavit k veci priamo a popritom sa neponizovat, taku zenu si muz nevazi .... ze ho lubis si mu uz povedala, viac mu to neopakuj, bude na koni .... teraz si dajte cas, na premyslenie, ci vobec chcete byt spolu a cas ukaze

maria1989
28. feb 2014

@luccka155 keď ťa už naozaj nechce, pokojne sa rozveď. nikoho nemôžeš donútiť aby ťa mal rád. tento stav čo máte je neúnosný. veď on sa už rozhodol, pre rozvod. v tom prípade ty nie si jeho handra, s ktorou bude robiť čo chce. tým, že mu budeš dávať pusy, atď... ti ho nevráti. skús sa s ním ešte raz rozumne porozprávať, či naozaj rozvod chce. ak nechce, asi by ste mohli ísť aj k psychológovi, a samozrejme musí s druhou ženou prestať.

jahodka8
28. feb 2014

@luccka155 Ja myslím, že žiadna druhá neexistuje. On si len vymýšľa, že spáva u druhej. Ved to by sa 100% najedol u nej alebo by chodili spolu do reštiky. On len chce, aby si sa cítila tak ako sa on cítil a ešte horšie. Keby má dosť objatí, milovania s inou, tak to s tebou neskúša. No je sám z toho zmätený. Nespáva u kamaráta, u rodičov, na nejakej ubytovni? Daj mu čas nech sa s tým vyrovná. Ved ho ľúbiš a každý robí chyby. Keby sa ti dostatočne venoval, tak by si nemusela chodiť von s kamarátkami.

jahodka8
28. feb 2014

@luccka155 Ja myslím, že ani tú žiadosť o rozvod nedal. Čaká na to, aby si ho poprosila, aby spával doma. Povedz mu ako si to dalej predstavuješ a či súhlasí. Každý robí chyby, čo tam po tom.

denae
28. feb 2014

@luccka155 otázka je, že dokedy ho budeš "milovať" pri takomto spôsobe života? Mne z toho vychádza len jedno: "Miluješ" ho tak veľmi preto, lebo ti odchádza, strácaš ho a tvoje ego je urazené. Keby situácia bola opačná, bolo by ti jedno, čo si myslí on. A tak máš, čo si (ne}chcela. Teda, ja by som sa ani nečudovala, keby na rozvode trval. Ale v každom prípade ste obidvaja ešte deti, čo majú dieťa.

kofoluska
28. feb 2014

Tha toto je dobre. U Teba ma full servis, u milenky sex. A vsetko s Tvojim pozehnanim. Baba spamataj sa. To, ze si Ty spravila kravinu je jedna vec - a nech uz to bolo ako bolo. Osobne si tiez myslim, ze ak by to bolo ako si napisala, mala si ist na policiu podat trestne oznamenie a keby si manzelovi povedala, ze to bolo takto, nereagoval by teraz ako reaguje. A urcite by Ti nepovedal, ze Ti to dvojnasobne vrati. Ale budiz, kazdy sme nejaky. Ty vies, co a ako sa stalo, nam to moze byt suma fuk.
Spakuj mu veci, odovzdaj ho milenke a urci jasne pravidla. Kedy moze vidiet dcerku, na ako dlho. Ty sa vyhybaj kontaktu s nim, ries s nim len prakticke veci. Aj ked ste len odluceni, mozes poziadat o zverenie malej do opatery a o vyzivne. Uvidis, ako zareaguje potom. On si musi uvedomit, co straca a o co prichadza. A tym, ze mu vsetko dovolis, ze sa nadalej staras o jeho ciste spodky a opakujes mu, ako nexces rozvod a ako ho milujes ho len utvrdzujes v tom, ze si naozaj moze robit co xce. Trosku hrdosti by nezaskodilo. To, ze ho milujes neznamena, ze mu mas vsetko dovolit a trpiet. Dokonca ani po tom, co si ho Ty podviedla.

trend270
28. feb 2014

To, ze mu strci dieťa a pôjde na diskoteku jej ho nevráti. Veď táto situácia ich rozdelila. Musi mu ukázať, ze je rozumná žena a nie decko. Ak on bude pri malej a ona bude lietať kade-tade, bude si mysliet, ze ktovieco tam vyvadza a len sa utvrdi v tom, ze dobre urobil, keď si našiel inú.

froschka
28. feb 2014

@luccka155 prepac ale taketo sracky ako ty si nezasluzia ziadneho chlapa! Malilo sa ti doma a teraz tu nariekas? Ries si problemy sama a nenervac tu

lucinocka
28. feb 2014

a tak to dopadne, ked 20 rocne tvrdia, ze su uz vyzrele 🙄

lzusak
28. feb 2014

@luccka155 nechápem ako takéto nevyzreté decká majú deti. doplácajú na to hlavne tie malé detúrence, ktoré nemôžu za to akých maju rodičov. čistá puberta toto ešte.

maria1989
28. feb 2014

@lucinocka to ma pobavilo, keď sama máš o 6 viac 😅

aneri66
28. feb 2014

@luba28 pozri kde vznikol problém...ona s tým začala

froschka
28. feb 2014

@maria1989 o 6 viac je o dost viac

maria1989
28. feb 2014

@froschka nehádam sa, každého názor 😀

luba28
28. feb 2014

@aneri66 zacala a on chce rozvod,..neni co riesit,...co si navarila to si musi zjest,...ale prat mu,varit a on prespava u inej???to je riadne ponizujuce,...ci???

aneri66
28. feb 2014

@luba28 no hej to je ...no ani sa mu nečudujem , že chce rozvod 😒

eliska31
28. feb 2014

ale teraz uprimne, preco utocite nanho?? Ako prve by mala dostat poriadnu ocistu hlavou zakladatelka temy. Pise ze zacali sa hadat na blbostiach a tak sa spakovala a zacala chodit na diskoteky a uz to islo dolu vodou. Ako nech sa na mna nikto nehneva, ale toto urcite je bombove riesenie. To takto riesia pubertacky a nie vydate zienky co maju aj dieta. Ja si to mozem dovolit ze sa odujem piatok aj pojdem do resetu hlavy a dam sa pretiahnut s chlapom co mi ako-tak sympatak abo da nieco do napoja lebo som slobodna a bez zavazkov...ale ostatok nech trosku rozmysla alebo nech potom znasaju dosledky 🙂 🙂

janinah
28. feb 2014

aký išiel,takú našiel 😒 nezrelosť,nezodpovednosť,naivita...len škoda,že je tam už dieťa a bude rozvodom trpieť..a že k rozvodu dôjdete skôr či neskôr,to je na 99% isté

luccka155
autor
28. feb 2014

@jahodka8 no ja som sa ho pytala preco chce somnou nieco ked ma ju a povedal mi iba ze newie to je jeho odpoved spava u nej viem to velmi dobre chodievaju aj spolu sa zabavat aj vonku ona ma dieta a moja kamaratka ich videla spolu dnes som mu povedala nech si pobali veci a nech mi cez vikend vola a dam mu malu na 3hodiny uvidim ako to bude dalej

luccka155
autor
28. feb 2014

@lucinocka no moja ja nemam 20rokov

lzusak
28. feb 2014

@maria1989 myslím si že 6 rokov urobí veľa. 26 a 20 je dosť velký rozdiel

luccka155
autor
28. feb 2014

@lzusak podla mna nezalezi na veku ale sme sa uponahlali to stale tvrdim

martina2006
28. feb 2014

@luccka155 nekonecny primitivizmus.Ty citas co pises?Mas 22 rokov a si tak tupa?Taky ludia ako ty ma privadzaju do zufalstva.

lzusak
28. feb 2014

@luccka155 máš pravdu, nezáleží. Záleží na rozume, ktorého tu je nedostatok. správajte sa v prvom rade ako rodičia a nie ako súložiace individuá v cudzích posteliach, lebo raz jeden, raz druhý a dcéra žije len tak pomimo mam pocit.