icon

Manžel má mimomanželský vzťah

sklamanaanestastna
25. nov 2014

Mám 30 rokov a mam 2 deti. 6 ročnú a 6 mesačnú dcéru. Pred týždňom som prišla na to že môj manžel ma mimomanželský vzťah, ktorý trvá už asi 7 mesiacov. O všetkom sme sa porozprávali, odpovedal mi na každú otázku čo som mu dala. Proste povedal mi všetko.Veľmi ho ľúbim. Že vraj on si vybral mňa a naše deti, ale že to bude pre neho ťažké zabudnúť na ňu. Pretože si s ňou rozumel a bolo mu s ňou dobre. Veľmi ma to bolí, ale chcem mu veriť. Len vraj sa s ňou chce ešte raz stretnúť aby to ukončil. Aby už mal pokoj on aj ja. Samozrejme u nej doma. Neviem čo mám robiť. Neviem či mu mám dôverovať. Poradte mi prosím.

katulik29
25. nov 2014

@linddi chapem a obdivujem ta. Stale vsak je to len chlap. Urobil to raz, urobi to znovu. V mojom okoli je vela takychto pripadov. Zakryli oci manzelkam recickami o poslusnosti a tym si vytvorili priestor na dalsie nevery. Tym ti nechcem nijako ublizovat. Iba treba brat do uvahy aj tuto moznost. Niecim ho predsa musi pritahovat ked je s nou stale. Teda ak to stale trva. Boze ti chlapi su len problemove tvory 😒 😒

leuska13
25. nov 2014

Bude pre teba veľmi ťažké sa rozhodnúť.Túto situáciu by som nepriala ani najväčšej nepriateľke. Na jednej strane stojíš TY, ktorá ho ľúbiš, vaše detičky a na strane druhej MILENKA. Ako už bolo vyššie popísané, keby sa to stalo raz, to by som pochopila - úlet, chlapské nadržanie. Ale 7 mesačný VZŤAH ????. V tom už nie je len sex, ale aj city !!!. Veľmi by som Ťa chcela potešiť, ale v tomto prípade sa staviam na stranu tých báb, ktoré Ti radili, aby si ho nakopala do gulí a ukončila to s hrdosťou. Bude to nesmierne ťažké, ale ak to neurobíš už nikdy nebudeš pokojná a šťastná, hoci pri vás ostane. Stále budeš mať chrobáka v hlave keď bude mimo domu. No a hlavne neostávaj pri ňom len kvôli deťom, to by nemalo zmysel. A čo sa týka toho jeho ukončenia mimomanželského vzťahu.....ja som v šoku ! To akože čo na teba hrá ? Nebuď naivná, nikdy to neskončí....načas sa to možno utlmí, ale bude to pokračovať ďalej. To, že ťa ľúbi bolo len na zaslepenie tvojej mysle, ľúbi hlavne JU !!!, inak by s ňou nebol až doposiaľ. A tak ako tlačíš ty na neho, bude tlačiť aj ona na neho. Never mu, čo ti narozpráva o ich poslednom stretnutí, bude klamať, až sa hory budú zelenať. DRŽÍM TI PALCE, nech sa už rozhodneš akokoľvek, ale rozhodni sa hlavne s čistou hlavou a bez citov. A nikdy sa pred ním neponižuj, to by bol celý happy, že ťa má tam, kam chce....Jedno je však isté DNES to bude pre teba určite nový začiatok / či už zostane alebo odíde /.

almea
25. nov 2014

@katulik29 je to len chlap je spravna veta. S kazdym dalsim partnerom clovek znizuje zo svojich narokov a robi viac kompromisov. Zena po 30 si vacsinou najde rozvedeneho, ktory pred tym tiez niekoho podvadzal, alebo slobodneho egoistu, ktory nikoho nelubil dostatocne na to, aby si ho zobral alebo mal dieta. Obrazne povedane. A to ma desi. Plus nove deti noveho partnera, nove deti stareho, byvale zeny, novy svokrovci, manazment odovdavania si deti - cista hroza pre mna. Na to som sa mala aj s tou neverou pridobre.

katulik29
25. nov 2014

@leuska13 uplne si mi zobrala slova z ust. Vystihla si to uplne presne

lienkan
25. nov 2014

@sklamanaanestastna Ked mi to sluboval 1krat nenapadlo by ma , ze to moze prist opat a prislo- ako suvenir som dostala dalsie babeno - bola som v 9 tt ked sa to opat prevalilo.... nechcem ti brat iluzie.... ale tak lahko by som mu to nedarovala!!! napriek vsetkemu - vela zdravia a stastia..,,

sopkape
25. nov 2014

Bohuzial poznam, teraz si vo faze, za kazdu cenu ho chcem spat, neskor pride faza, preco to urobil...on sa ti nepriznal sam, prosim urob jednu vec teraz, potom uz bude neskoro, posli ho prec, alebo odid ty, ziskas dokaz ze o vas stoji a velmi ti to pomoze pri obnove dovery, a zaroven mu ukazes, ze tu nebudes vzdy, ze ta realne moze stratit, ze nie si samozrejmost, ja som to neurobila...dlho som potom hladala dokazy, ze ma ma rad, a ze to ozaj ukoncil...staci ked odides na mesiac, jemu nehovor, za ten cas si uvedomis, ci ho chces a aj on bude mat cas uvedomit si, ktora je ta prava, a uvidis, veci sa vyjasnia, 7 mesiacov ako aj u nas nie je len sex, a ver mi nie je nic horsie pre zenu ako rozmyslat ci nie je s tebou len z povinnosti, tak ti dokaze ze ty si ta prva

mikema
25. nov 2014

@miskap2111 pretoze ked ti niekto, komu plne doverujes, nieco take spravi, zasluzi si len krik a nadavky. Ja osobne by som ho hned vykopla, lebo si vazim samu seba a ak si ma chlap nevazi, tak nech vypadne. Sme ludia, mame city a to, co radis ty, je len divadielko, ktorym jeho utvrdi v tom, ze s nou moze takto zaobchadzat a ona si tiez nepomoze. Zufalstvo, zklamanie a smutok patria von z cloveka a nie hrat chapavu. A nie, neda sa to pochopit, ako moze clovek niekoho podvadzat. Uz len z respektu sa radsej rozidem, ako podvadzam!

miskap2111
25. nov 2014

@mikema vieš, každý sme iný. Ja vždy a zásadne volím cestu- "Kto do teba kameňom, ty do neho chlebom". A možem smelo povedať, že táto cesta sa mi v živote vždy vyplatila. Ale je to možno aj tým, v akom prostredí som vyrastala a žijem.

mikema
25. nov 2014

@miskap2111 ja tiez nie som pomstychtivy clovek ale ked niekto zklame moju doveru, tazko ju vyhra spat.aj ja davam druhe sance ale v tejto situacii, ona tehotna a on sa ku*vi a este si dava podmienky. Podla mna je to bezcharakterne...

julichen
25. nov 2014

jednoznacne by som ho vyhodila ako spinave pradlo, nestrpela by som to nezniesla by som to kebyze sa ma ma dotknut, ked sa predtým dotykal inej, nezniesla by som to vyrazila by som s nim aj veci aj dvere ako spinave pradlo lahko sa mi to vravi, ale verte mi viem o com vravim, u nas u mojich blízkych sa to stalo a vo mne vrie doteraz ja neviem ja by som ho vyrazila a nezniesla nan pohlad pri pohlade nan by som vracala , nechcela by som ani vediet vysvetlenie, ale v ziadnom piriade odspustenie nie nezhadzovala by som sa mam svoju cenu a nestrpela by som jeho pracky mozno ani na mojich detoch , jednoznacne vooooovvvnnnnn ked dokazal taketo svinstvo co este dokaze,

maminuska
25. nov 2014

@almea tak tu s tebou nesúhlasím s každým ďalším znižuje svoje nároky. Ja som ich zvyšovala , lebo zobrať si ešte väčšieho deba , no tak to radšej mať kamoša s benefitom alebo byť sama.. Po rozvode som presne vedela čo chcem . Mala som 34 a dve deti na krku , z toho jedno postihnuté.

morning
25. nov 2014

@mikema @miskap2111 su aj ine porekadla a prislovia, napr. : pomsta je sladka, bozie mlyny melu pomaly ale isto, aky pozicaj taky vrat, co je lacne nie je vzacne, vlk premeni srst ale nie naturu. 🙂

miskap2111
25. nov 2014

@morning veď v pohode- nech si vyberie, čo sama chce. A ešte ja pridám jedno príslovie- "Každý je strojcom vlastného šťastia".

janage
25. nov 2014

@sklamanaanestastna a prečo u nej doma? A nie na verejnosti? Ak sa chce vážne s ňou rozíjsť....Pridávam sa k tým čo im to "nevonia" ☹

morning
25. nov 2014

@miskap2111 tak v tomto s tebou uplne suhlasim.

nasta55
25. nov 2014

@sklamanaanestastna wau, ty si inak tolerantna

tilda
26. nov 2014

@morning 😀 ...doplnim moje oblubene: na kazdu svinu sa vari voda

tova
26. nov 2014

@almea chudak tvoj muz lebo uz trtkat nemoze kedy sa mu zachce. A ze je najlepsi muz? radsej by som brala takeho co neuprace, nepomoze ale je mily a nezasuva kde sa mu zachce. Pri sobasi muz slubuje vernost a nie upratovanie a nosenie tasiek. sama vies, ze ta to bude hryzt do konca vasho manzelstva a toto su len utechy ako sa s tym vyrovnat. Mam znamu co caka uz 40r. na svojho teraz uz ex ze sa konecne spameta a bude mu chodit po rozume len ona jedina. Tiez to zacalao podvadzanim kym bola tehotna s 2 dietatom, este Rovno z porodnice letel za frajerkou. aj zili od seba par rokov, potom sa vratil sluboval, non stop podvadzal, neskor sa rozviedli, aj ona mala kedejakych ale stale caka ze ten princ sa spameta a ma takmer 60r.

luka2510
26. nov 2014

@sklamanaanestastna ahcera tak ako sito vcera zvladla...to cakanie ked si vedela ze jej u nej muselo byt hrozne pre teba. a vecer ako ked prisiel?

sklamanaanestastna
autor
26. nov 2014

@linddi Ďakujem za tvoje slová. Chcela by som vediet ako to funguje doma teraz

sklamanaanestastna
autor
26. nov 2014

@luka2510 To čakanie bolo strašné. Keď prišiel, poďakoval mi za to že som mu to umožnila, za to že aká som a že ma obdivuje. Všetko mi povedal, ako to prebiehalo. A že rozhodol sa tak aže verí že je to správne a že to raz bude dobré.

sue
26. nov 2014

@sklamanaanestastna pošli ho na testy na pohlavné choroby - nech sa bude akokoľvek čertiť, nemá právo...a nejakú dobu mu to dávaj vyžrať + odkladaj si peniaze. Prešlo mu to príliš ľahko 😔

morning
26. nov 2014

@sklamanaanestastna A co mu chudacikovi nepochopenemu este chybalo ku stastiu, ze chodil skakat do cudzej postele, to ti tiez povedal? Dufam ,ze ti ten uboziak vyvazi tvoje trapenie poradnym diamantom v platine, novym autom a ze na Silvestra buchnete sampanske na Kube. A dovolenka v lete jedine na Seycheloch pod palmami. Ze na to nema ? Tak nech sa snazi, lebo taku chapavu milujucu zenu by ani zlatom nevyvazil. 🙂

jolinka
26. nov 2014

@sklamanaanestastna len skoda ze ta tak neobdivoval, ked si rodila a vychovavala jeho deti 😒 😒

a veri ze to RAZ bude dobre??? chudacik, ako sa prekonal ...

ach jo, ty mi prides velmi dobrucka k nemu. 😖 a chlapik to zneuziva. Mne tie sladke kecy nesedia...vyjde s pravdou von, JEDINE preto ze ty si na to prisla. a zrazu sa preklopi do obdivu k tebe... 😕
a keby ze mu na to neprides, dalej obdivuje milenku a hlavne seba aky je sikovny... 😨

nuvaring
26. nov 2014

nebude to nikdy, nikdy dobré.pamätaj na moje slová, po rokoch si spomenieš. teraz tebou zmietajú protichodné emócie a keďže je to pre teba predpokladám prvá skúsenosť, si ešte zatiaľ aj naivná. nepíšem vôbec vzlom, časom sa sama presvedčíš....prešla som tým istým...úplne....ale zatiaľ čo my sme mali s exmanželom tisíc iných problémov, milenka (neskôr ďalšie) to bola už len čerešnička na torte a ja som prestala byť pohodlná a koooooonečne sa rozviedla. ty máš ešte väčšiu smolu v tom, že zatiaľ čo v mojom prípade sa to čakať celkom dalo (že si nájde niekoho), v tvojom prípade (tehotenstvo a pôrod) vášho spoločného dieťaťa a milenka v tom čase?????....ups...to ani nejdem nijak nazývať, lebo by som bola priveľmi vulgárna a ani neviem, či treba k tomu niečo viac dodať na margo charakteru tvojho muža.....iné som chcela a síce napísať ti moju skúsenosť....ja som mu to zistila hneď a tiež bola situácia, že to išiel riešiť a teda ukončiť....mňa dokonca poprosil, aby som aj s dcérou odišla na víkend k rodičom, aby si "usporiadal myšlienky" a aby som ho nevidela už oficiálne ísť na dotyčnou s cieľom ukončiť to. fajn. dala som mu priestor, "ukončil" to. poprosil ma, nech urobíme za tým hrubú čiaru. ok. fajn. v tom čase mal narodeniny a tak sme ich išli spolu osláviť v rámci utuženia nášho vzťahu, všetko úžasné, perfektné... 😀 dopili sme prvú fľašu vína a tak dostal nápad, že ide kúpiť ešte jednu...ok....čakala som doma, ved atmoška bohova bola 😀 ked nechodil hodinu, volala som mu, mal obsadené, ked nechodil ani druhú hodinu, volala som mu, mal obsadené, išla som spať a viac som sa s ním nebavila...celý ten čas sedel v kčme a telefonoval so svojou milenkou, neskor sa priznal, že chcel byť v ten večer s nou, ale kedže do toho baru už ísť nemohla neskoro v noci, tak pretelefonovali spolu asi 2 hodiny, čo som následne zistila z jeho telefónu. čiže tákato "hrubá čiara" za milenkou to bola 😀 😀 😀 nakoniec sa tváril, že taká hrubá čiara za milenkou platí, aj sa zdržiaval doma, aj bol milý, aj telefón "čistý" zžiadne sms, hovory....vravím si aké neuveriteľné 😀 😀 😀 kým som nezistila, že si kupil novú sim kartu z ktorej jej vyvoláva a tak bol definitívny koniec a ja som dnes spokojná a šťastná ako pes....jeho po roku od rozvodu tá trúba nechala, lebo prišiel o robotu a o príjem, ja som si našla nového partnera....čiže ak čakáš že sa vráti? zabudni na to...vráti, ako k matke tvojich detí a gazdinke, ktorá udržuje teplo rodinného krbu. ako žena - milenka si skončila. inak by nikdy nehľadal ďalšiu a ver že či už bude táto alebo iná, časom nejaká bude. 😎

evkakorcek
26. nov 2014

@sklamanaanestastna Ja by som len chcela vedieť koľkatky dioptrie nosíš tie ružové okuliare čo máš na očiach. Prečo nepočúvaš to čo ti tu píše napríklad @nuvaring . Ona má s tým osobnú skúsenosť. Tak tvoj manžel spával viac ako pol roka s inou ženou. "prizná" sa ti so všetkým až vtedy ked mu na to prídeš 😖 a ty mu ešte aj to čo ti povedal - to čo si myslíš že ti akože všetko povedal - veríš?????? Ved ťa klamal taký dlhý čas. a ty mu veríš to čo ti teraz povedal aj otom že to snou skončí?? teda možno aj skončí, ale na ako dlho? a odkial máš tu istotu, že to aj naozaj skončil? čo ty vieš čo spolu robili. Muž má na klamstvá dobrý rozum. škoda len že nie na iné veci.
-Oklam ma raz tvoja hamba. Oklam ma druhý krát hamba mne-
Som zvedavá ako si budeš búchať hlavu o stenu 😒

luka2510
26. nov 2014

@sklamanaanestastna viem ze je to tazke a aj viem ze kdesi vnutri vies ze uz to nikdy nebude take ako predtym...stale budes mysliet na to kde je a s kym je. . . nedvihne ti telefon a hned ako prve budes mysliet na neveru...
viem , ze chces od nas pocut podporu ale aj ked mi je to tazke hovorit, dievcata maju pravdu..viem ze je to tvoj manzel a mozno po socialnej stranke sa chces zachovat ako "spravna manzelka" a myslis si ze tymto gestom stupnes v jeho ociach...a ver mi ze strasne by som ti priala aby 1. si manzel naozaj uvedomil co urobil a naozaj pochopil ze si len ty a po 2. aby sa ti vratili pociti , ktore si k nemu a k vasmu manzelstvu citila pred tym ako si zacala daco tusit....
uz nikdy nebude dovera plnhodnotna...budes sa trapit a budes sa stale citit neisto...
je to velmi tazke a obivujem zeny ktore sa po takomto zazitku vedia spamatat a hlavne naucit sa muzom doverovat...

mimina00
26. nov 2014

@sklamanaanestastna plakal na kolenach,ze to nikdy neurobi,ze si radsej sam ublizi aby neublizil zase mne,ze som to najlepsie co ho v zivote stretlo,miluje ma ako vsetko mozne to by bolo na dlhe pisanie,ze nikdy nedovoli aby sme sa rozisli,ze spolu stravime starobu,ze nebude zit jedyni den bezomna.....a....urobil to znovu

mirka49
26. nov 2014

@sklamanaanestastna tak sa stretnite....vsetcia spolu....naposledy...tyka sa to aj teba...zoadne take ze sam....nabucha ju a si v .....

mimina00
26. nov 2014

@mirka49 uz sa stretli bez nej