Manželka verzus milenka. Ktorá zvíťazí?
Čaute baby,
prosím o názory na muža ktorý má manželku aj milenku. Všetko začalo nevinne. Našla som si milenca, ktorý je ženatý a má aj deti. Je mi s ním veľmi dobre a to isté tvrdí aj on. Avšak, že by sa chcel rozvádzať, o tom niet nejako náznaku. Viem, že mu to takto z časti vyhovuje, ale nemôže to ísť donekonečna. Neviem si predstaviť, že by sme vzťah ukončili. Myslíte, že je dobré ostať s rodinou, aj keď k manželke už nič necíti a ostáva len kvôli ďeťom? Alebo radšej sa rozviesť, ísť za svojím šťastím, za tým čo ho napĺňa a byť s "rodinou" v kontakte?
@lucia33366 deti su male, manzelka unavena, a chlap egoisticky slaboch. Mozno sa jej prave nechce sexovat kazdy den po celodennej sichte s detmi, mozno ma traumu z porodu, mozno je z nahlej zodpovednosti za malych tvorov v strese. To je uplne bezne a ak by si bola matkou jeho deti TY, zrejme si prejdete podobnou fazou tiez. Ber to tak ze si sexualna hracka, nahrada za nieco co momentalne mozno doma nema (vzrusenie, pravidelny sex atd). Tento chlap ale nema charatker a ako sa sprava k svojej zene, bude sa v buducnosti aj k tebe. Ozaj takeho chces?
@vianne hej ale ona si akurat teraz mysli, ze ked "zvitazi" tak chlapec pride do manzelstva tak ako jej chodi na obcasny milenecky sex - cisty, opraty, nazraty, vyhadany, bez kazdodennych problemov z bezneho spoluzitia, bez deti, bez (ex)zeny - a budu zit stastne pokial nepomreli😒😒😒
@lucia33366 ak muz naozaj tu milenku miluje, rozvedie sa a nezastavi ho ani 20 malych deti, plac manzelky, choroby a vsetky mozne ine vyhovorky co si vedia povymyslat. Ale vacsinou su to len kecy pre milenku aky on je doma nestastny a velakrat ta manzelka doma ani netusi, co jej manzel mimo domu vyvadza. Pretoze sa doma chova ako milujuci manzel. Pekne kecat vie kazdy chlap, len 90% z nich sa nikdy nepusti do konkretnych cinov, lebo si vzdy vymysli preco sa neda, alebo ak sa aj rozvedie, tak mozno len preto ze mu na to manzelka pride a vykopne ho, tak rychlo zmeni taktiku, akoze to on sa chce rozviest.
na milenca si zadovaz "translator rozumu"... 😉 😉 😉 😵 😵 😵
"moja zena ma nechape " v preklade... "zacina tusit ze mam milenku"
"moja zena sa so mnou vadi, je to hadava mrcha" v preklade "nasla mi skrytu sms od teba a chce aby som to ukoncil"
"s mojou zenou uz daaavno nespavam" ...v preklade "davno myslim posledne 2 dni nic nebolo"
"som s nou len kvoli detom" v preklade "vari chutnejsie ako ty"
"laska je mi s tebou dobre ako s nikym predtym" v preklade "uff ako som si dneska vecer uzil pri zasuvani"
@lucia33366 kto zvitazi? moze jedine ten, kto kona cestne... takze ty ani tvoj milenec to nebudete. aj keby sa rozhodol pre teba, jeho prva rodina tu uz bude navzdy a skus si tu na konikovi najst temy ako sa z toho "vytesuju" tie chapajuce druhe parnerky.
pises, aky mate uzasny vztah a nikto nikomu nic nevycita a sa chapete a on je stastny, ze ta nasiel...no dobre rano, realne taketo vztahy skor neexistuju, skor ci neskor pride kruta realita, pms, migreny, starosti.... uz nebude len sex a neznosti a butlava vrba a chlapcovi skor ci neskor dojde, ze je tam kde bol aj s prvou zenou akurat ma navyse alimenty na krku...
@lucia33366 Tak ty si nevies predstavit, ze by ste svoj "vztah" ukoncili. A co je na tom take nepredstavitelne ?
Mala som takeho priatela, ked som bola este slobodna.Neprajem Ti nic zle, ale on svoju zenu neopusti.Tebe bude rozpravat, aky je s manzelkou nestastny, ale neodide od nej, ma pri nej urcitu istotu, ona sa onho postara, on sa ma kam uchylit, keby to nahodou medzi vami casom neklapalo.Takito muzi sa tazko a viacmenej neradi zbavuju tej istoty.S Tebou sa sice citi lepsie, ale vyhovuje mu mat dve zeny naraz.Od manzelky sa neodputa, bude Ti do hlavy tlacit kaleraby, dlho Ta vodit za nos a casom Ti povie, ze "cau" a hoci nespokojny, ostane so svojou manzelkou.Tak to aspon urobil ten "moj".A ja som stratila cely rok aj pol s chlapom, ktory za to vobec nestal.Tolko z mojej skusenosti, prajem Ti, aby si bola stastna.
@prasiatko30 zabudla si dopísať že príde aj bez tých smradľavých ponožiek, ktoré mu perie manželka, nie milenka 😀 😀 😀
Nuz takto, ferovy chlap je taky ktory ma vysporiadane vztahy. Ked uz nechce byt s manzelkou , nech s nou nie je, uprace si stol a az potom si narazi novu partnerku. Ale povedat ze s nou nie je stastny, ale nie aby to riesil s tou manzelkou ktorej sa to tyka, ale uteka tajne z domu a este jej aj klame a podvadza, to je vzdy znak slabosstva. Skryvat sa za deti (ze ako kvoli nim s nou zostava) je ten najpreihaldnejsi trik na svete, nie je to nikdy pravy dovod. Oni takito muzi vedia byt pred novou pipkou okuzlujuci, o tom ziadna, mozu struhat frajerov a zaroven sa hrat na chudacikov, ktorym nie je doma dobre. Ale su to slabosi. Treba si uvedomit ze neriesia, tam kde by mali, na domacej pode a s tou ktorej sa to tyka, riesia to zbabelo oklamanim manzelky a utekom k nahrandej tesitelke. Ked ozaj deti lubi ako hovori, nech to dokaze, priskrti gule a zostane aj v nefunkcnom vztahu (samozrejme o napravu a znouozivenie sa da snazit vzdy, len je to tazsie a bolestivejsie a to sa maloktoremu slabochovi chce) a naozaj vrhne energiu do vychovy deti.
Kde ma milenka zaruku ze aj ked by sa (co je v praxi uplna mensina, nakolko vacsinou fakt len povyuzivaju a odkopnu zdroj sexu zdarma) naozaj po case rozviedol, kde ma zaruku ze s nou to nebude to iste, pohra sa, vycucne kym je mlada a svieza a potom ked bude zrobena a s detmi, zacne mat zase zajacie umysly a zase to nepojde skusat o dum dal, ved to je lahsie. Raz sa uz tak zachoval, takto riesil situaciu, kde je zaruka ze to nezopakuje?
boze moj zeny prosim Vas sa zobudte konecne!! necitala som si predosle komenty pretoze mam v tomto radikalny nazor ,..... jasne ze sa koly tebe nerozvedie a prepac ale si strasne naivna ak tomu vsetkemu veris ,..nie nejedna moja kamaratka mala vztah zo zenatym muzom a vzdy to skoncilo rovnako ,..reci typu "teraz som stretol teba ty si pre mna ta prava/ no teba ma akurat tak na ulety, manzelku a deti jeho rodinu ma doma ,...len ty ma vies pochopit/ jasne po niekolkotyzdnovom alebo mesacnom vztahu si ty ta prava ktrora ho chape, zena ktoru ma doma roky rokuce ho urcite nevie pochopit, nemozem sa teraz rozviest lebo deti su male/ hej teraz su male, o par rokov pojdu do skoly potom nato nebude tiez vhodny cas, potom sa dostanu do puberty a budu potrebovat oboch rodicov, potom pojdu na vysku to tiez nebude tym najvhodnejsim casom, ani sa nenazdas a jeho deti sa ozenia/ vydaju a on sa stane aj starym otcom a tebe az potom trkne ze ta cely ten cas vodil za nos ,....prepac ale z takychto naivnych dievcat mi je fakt zle , ..este si ho ides lutovat chudacika ze je zenaty ,...odcudzujem aj jeho aj teba a je mi jedno ake reakcie vyvola tento komentar ,..ty raz pochopis ze robis chybu ,..raz ked aj ty budes mat manzela, deti, rodinu a tvoj vtacik bude behat za 10 rokov mladsimi pipkami ,..tiez nebudes z toho nadsena ,...a tvoj milenec no comment s tym by som sa ani nechvalila / mat doma zenu, deti a behat za inymi ,...co cakas ze sa rozvediet vezme si teba a budete zit spolu do konca zivota jak v rozpravkach ,..nie ,..ja by som ti radila vycuvat z tohto vztahu lebo vsetko sa ti raz vrati ,...ja osobne by som srdce nato nemala, ..aj tak si stale ta druha a nicit rodinu ,...velka skoda
@lucia33366 jasné,že si s tebou len užíva....na 1000000% nieje do teba zaľúbený,ani nič k tebe necíti,lebo keby bol z teba ,,paff,,tak sa rozvedie,lebo to tak býva.A nech si nevymýšla,že kvôli deťom...obyčajný chrapúň to je.Určite by som mu neverila,lebo podla mna doma šepká pri milovaný manželke doma to isté čo tebe.... 😒
@lucia33366 Ty si vieš predstaviť seba v koži tej ženy? Ako písala vyššie @majkuska k Tebe príde na hotové veget, pohoda, nič nerieši len si príde vrznúť, nechceš od neho aby platil účty, venoval sa deťom a pod.
Na Tvojom mieste by som sa hanbila pozrieť do zrkadla, ale máš krásnu obhajobu nie je šťastný s manželkou, je s ňou kvôli deťom a pod. 😀
Myslela som, že takýmto hlúpostiam veria len násťročné
@lucia33366 zabudni, iba male percento muzov co podvadzaju manzelky z rodinami su ochotny vymenit manzelku za milenku.... zabehnuty system s manzlkou je vyhodnejsi ako vsetko nanovo s milenkou... znova deti, starostlivost, financne naklady... milenka je chyba v statistike, prakticky je to iba take vyrovnavanie sa s frustraciou, ktoru muz nejakym sposobom nedokaze a najma nechce riesit so svojou manzelkou... no co uz?
@lucia33366 uz ten nazov mi znie smiesne...ze ktora "zvitazi" ? To akoze ty sutazis ? 😀 a vitazstvo je neverny chlap co podvadza svoju zenu ? no do kelu, ale o take nieco sutazit sa fakt neoplati 😉 ...podla mna zena, ktora "sutazi" o chlapa, si sama seba nevazi, ved predsa laska ma byt obojstranna, ak ma nemiluje, nebudem sa ponizovat predsa...no a k veci - drviva vacsina chlapov si najde milenku len preto, lebo vo vztahu so zenou im chyba to vzrusenie, ktore bolo zo zaciatku...chlapi si proste myslia, ze ta bezna rutina v manzelskom zivote je asi nieco zle, ze ked vyprchalo to pociatocne omamenie, tak to musia hladat inde...namiesto toho, aby to hladali doma opat a opat so svojou zenou...uz len preto by som takeho chlapa nechcela, lebo je jasne, ze ked ho uz nebavi vlastna zena, tak aj v pripade, ze naaahodou by sa so zenou rozviedol, tak ver tomu, ze skor ci neskor spravi to iste tebe...dlhodoba laska dospelych ludi nie je o tom, ze srdcu nerozkazes, ale prave naopak, je to o tom, ze CHCES niekoho milovat a byt mu verny... 😉
Ja si myslim ze milenky si hladaju muzi ktori neznesu realitu bezneho zivota. Od zeny cakaju len pohladenie, pochvalu, pomaznanie, sex, peknu chvilku...nechce sa im riesit ze deti su chore kto s nimi bude doma, ze manzelka ma psychicky problem a potrebuje podporit, ze nevyslo na dovolenku, ze manzelka a svokra sa nemaju v laske, ze doma treba pomoct s dom. pracami atd atd.. Neznesu kritiku na svoju hlavu, samozrejme sa to zaobali do okridlenej frazy "manzelka mi nerozumie, nie sme stastni". Nevedia najst stastie v realnom celozivotnom vztahu na ktorom treba pracovat, nie len cakat na pecene gastany. Namiesto toho aby sa snazili najst cestu k zene ktoru si vybrali, robia zo seba chudacika nepochopeneho a naivky milenky im to zobkaju aj s navijakom. Je to uplne jedno ci zenu opusti ci nie, verim tomu ze ak sa raz zas dostane do vazneho vztahu, nastanu tie iste problemy, lebo panko chce len smotanu zo vztahu lizat, a nie vsetko co k tomu patri.
Opytaj sa sama seba, ako si predstavujes vas vztah po rozvode. On kazdy druhy vikend s rodinou a detmi, jeho deti u vas na Vianoce, po vase ty chces vase vlastne dieta, ziarlivost na ex.. Ta ex rodina totiz bude jeho sucastou uz navzdy, aj ked mu trenky budes prat ty. Jeho mama bude aj tvoja svokra, jeho financne problemy budu aj tvoje, jeho problem s prostatou aj tvoj, jeho zle nalady, jeho zlozvyky..nie len to pozlatko ktorym ta teraz zaslepuje. Nevygumujes jeho minulost, a nezmenist jeho charakter aby tebe bol oporou a snazil sa zachranit vas vztah ked budete mat problem, lebo to nevie ani s terajsou oficialnou zenou.
No...prispevok od @lucia33366 inymi slovami:
caute. mam milenca. zenateho chlapa, ktory ma svoju rodinu,ale zjavne aj akesi problemy v manzelstve. ci uz je to zla komunikacia,alebo nejake zranenie od manzelky, o ktorom mi nikdy nepovedal, neviem. to je jedno. svoju frustraciu vyriesil so mnou - som jeho milenka, nezavazny vztah, kde si telesne ulavi, dusevne pritazi... Nasledkom tejto nevery, o ktorej sice jeho manzelka nevie je -cuduj sa svete !!! - dusno v ich manzelstve. Vzdy ked sa stretneme, tak mi vravi, ze ma lubi, coho dokazom je, ze sa stretavame a spavame spolu. Takze to bude pravda. Myslite si, ze opusti svoju zenu, ktoru zrejme stale lubi, ale nevie s nou komunikovat? A je mu stale tazsie byt pri nej, aj kvoli vycitkam svedomia....no asi k nej stale nieco citi, ked este od nej neodisiel...
Prepac...stavat svoje stastie na nestatsi ineho...nepochopim a nikdy neprijmem ako nieco spravne. Vztah, ktory sa rodi z nevery a klamstva nikdy nemoze byt pravou laskou, mozno laskou k sebe samemu a svojim pudom. Mas sancu mat pekny zivot, chlapa, ktory pozna slovo vernost (v stasti aj nestasti, ze...tak to nejako zvyknu hovorit ked sa sobasia...), rodinu a deti - postavenu na pravej laske a zdravom zaklade. K tomu treba povedat zbohom milencovi.... vela stastia...
@lubkamik
@zuzkat1 baby, áno, časť tých žien je bez chrbtovej kosti, bez morálky, zdravého rozumu... ale časť z nich je len obeťou kurevníka, ktorý ešte aj tú milenku klame, nepovie jej o rodine...
v týchto aférkach je z môjho pohľadu vždy viac vinný ten, ktorý vie, že ho doma niekto čaká, ktorý sľuboval vernosť niekomu inému...
a s tými devami bez zábran je to asi tak ako s alkoholom alebo cigaretami - sú tu, sú voľne dostupné, často sú núkané aj zadarmo, ale nikto ťa nenúti si vziať a vždy môžeš odmietnuť...
Odporucam precitat si knihu od Keleovej-Vasilkovej TA DRUHA. Verim, ze sa v nej najdes.
to mi pripomina tu scenu: kde ide francuzky kral? franc. kralovna: za svojou metresou. anglicky vyslanec: a Vy mu to nechcete vratit na oplatku? kludne Vam ponuknem svoje sluzby. Franc. kralovna: Ano, chcem mu to vratit, preco by aj nie,ale Vy mate tiez doma krasnu manzelku a princip ostane rovnaky,aj ked tu budete trvdit,ze je nudna a nemilujete ju.. Takze nebudem ublizovat dalsej zene,ktora je na tom rovnako ako ja.
Takze nerobme inemu to,co by sme nechceli aby sa stalo aj nam. Milenka bude vzdy len milenka a nech to znie ako chce,tak vacsina muzov sa v rozhodujucej situacii stiahne. Ja milenky nechapem, lebo cakaju v podradnej pozicii na nieco,co mozno ani nepride a ak aj pride,tak kde maju zarucene to,ze o par rokov pana krala nezacnu nudit, neoskaredeju po nejakom tehotenstve a pan kral nebude zase hladat dalsie spestrenie.
Tej dalsej zase bude len ten muz tvrdit,aka je ta,co je doma blba, nudna, ako je s nou zle,ako nevie varit a ma s nou nedopatrenim deti....
"so ženou si nerozumiem"... bože to je jak obohratá páska už... sa divím, že tomu je ešte niektorá schopná uveriť. 😖 😒 😠 😝
@lucia33366 No moze byt aj pravda, ze im to doma nefunguje a ze s manzelkou nespava,. Ale potom by sa mal rychlo rozhodnut, rozviest a zacat zit s tebou. Neverim, ze by niekto neutiekol z nefungujuceho vztahu a este, ak by mal niekoho koho miluje. Ak to takto tahate dlhodobo, tak sa rozviest nechce a vsetko su to len prazdne reci. Navyse, ak by im vztah az tak nefungoval, asi by to riesila aj jeho manzelka, snad kazdej manzelke by bolo divne, ze muz nie je casto doma a nespava s nou. Takze zrejme to u nich bude inak.
Len moj postreh aj na nazov temy: ani jedna nevyhra.... mozno manzelka ked sa ho zbavi. Moj nazor je, ze je normalne ze si jeden najde niekoho ineho. Proste laska a hormony su laska a hormony. Nenormalne pre mna je, ak sa nehra cista hra a klame sa vo vztahu.
povedz mu, ze si tehotna a uvidis na com si 😀 😀 😀
uz ti doniesol oprat zasr... spodky a smradlave ponozky? vyvalil sa na gauc, na ktorom si schuti ulavil a cakal kym mu naservirujes teplu veceru?
ze nie? tak si predstav, ze tohto sa jeho manzelka zbavi a ty to zdedis. tak si to uži 😒

ak chces vediet na com si, tak na neho zatlac. Ak je naozaj ich manzelstvo nefunkcne, tak nech pozbiera odvahu, skonci ten nefunkcny vztah, postara sa o deti, mozno ich dostane do striedavej starostlivosti..co bude mat nasledky aj pre teba. Ak ta naozaj lubi, a chec byt s tebou, tak toto dokaze urobit. Ak nie, tak pravda je kdesi inde, bud to ich manzelstvo nie je na tom, ako tvrdi, a si obycajna milenka zenateho chlapa, co rozbia rodinu :( V tom pripade utekaj, a zacni zit normalny zivot s niekym, pre koho budes ta jedina,... a nie ta dalsia (a urcite nie posledna). Charakterny chlap dokate svoj zivot riesit...zbabelec ma milenku, manzelsku a asi aj dalsiu milenku....takze nic moc pre teba. A nezabudni mysliet aj dopredu...rozvedie sa, kazdu chvilu budes mat jeho deti, ktore ta zrejme budu nenavidet, exmanzelka ti to osladi pri kazdej prilezitosti. z vasho rozpoctu pojdu stale peniae na jeho deti...ak budete mat spolocne dieta, k nemu ti pravidelne pribudne starostlivost o dalsie deti...a o rok tu mozno zalozis temu: neznasam jeho deti, robia mi zo zivtoa peklo, nemam priestor pre moje dieta, lebo mam na krku dalsie nevlastne deti, manzel ma pdvaza....