icon

Meno pre náše bábätko sa nikomu nepáči

zabakvak
8. dec 2014

Ahojte,

S manzelom sme vybrali pre syna meno Damian (priezvisko ma na D) co sa nam na zaciatku pacilo. No po reakciach ludi sa bohuzial nechcene nechavam ovplyvnit a zacinam uz aj ja pochybovat. Manzelovi sa meno velmi paci a je neoblomny, ja som smutna ze ludia reaguju ake je to divne meno a nech to radsej zvazime.

Pride vam meno Damian skutocne take divne? mate podobnu skusenost?

Dakujem 🙂

22beba
8. dec 2014

poznám asi 5tich damiánov 😀 a príde mi uplne normálne 🙂

filipkaja
8. dec 2014

Vec nazoru🙂 toto este nie je take ako Jessika, Ella , Enrique a pod . Najsmiesnejsie je na tom ked ma typicke slovenske priezvisko🙂 to je uz hotova katastrofa.
Tak nehovorte pre ake meno ste sa rozhodli a hotovo.
Ja osobne neznasam meno Risko , Dalibor to si predstavujem pehate rysave deti....a pritom pre niekoho su to krasne mena tak to neries🙂

carey
8. dec 2014

zvyknu si 🙂 Moja svokra dala pred 18 rokmi synovi meno Mikulas a tiez sa kazdy chytal za hlavu...

cerez
8. dec 2014

@zabka1124 Dobrý výber. Keď som syna čakala, tak sme sa rozhodovali medzi Matúšom a Matejom. Takže podľa starkej budeš mať možno dvoch Matejkov. 🙂

zmurkaz
8. dec 2014

moja svokra hovorí: každé meno je krásne - ak sa povie s láskou 😵 😵 😵 😵 😵 - a má pravdu 🙂 ... pre mňa osobne meno Damián je v pohode 🙂

zenulkaaa
8. dec 2014

Mne osobne sa veru toto meno nepáči, ale nikomu neberiem jeho názor. Ak sa vám páči, tak sa nenechajte druhými ovplyvniť. Je to predsa vaše dieťa a meno to nie je nijak zvláštne ani čudné. Je to len ich názor, že sa im nepáči, tak ako sa vám nepáči tisíc iných mien a pre iných sú úžasné.

kiki68
8. dec 2014

co poznam Damianov,tak jeden z nich je moj dobry kamos a dalsi su tiez v pohode. Urcite by som to meno dala svjmu dietatu. Uz len kvoli tomu,ze vsetci su to chytri, spolahlivi ludia,co ich poznam.

andreaka11
8. dec 2014

@zabakvak mne sa meno damian paci. nenechaj sa ovplyvnit druhymi. meno je krasne a ani on sa neskor za toto meno nemusi hanbit. ked bude maly, mozete ho volat dami, dam.

karolina04
8. dec 2014

hlavne že sa pači to meno Vam tebe a manželovi 😉, a nahodou je to pekne meno 🙂

senta_sofia
8. dec 2014

@zabakvak moja rada znie, nikdy nehovor meno popredu, aspon ti ho nikto nesprotivi 😉 je to vec osobneho vkusu a dohody rodicov...

mart1na26
8. dec 2014

necital som reakcie, podla mna je to krasne meno. Urcite je pre Vas vynimocne a mne by bolo suma fuk co si o tom myslia ostatny . Ked sme cakali druhe chlapcenske som mala nachystane Viliam a vsetci do jedneho nad tym len lamentovali. Nooooo mohla som ich nazor akurat tak pomilovat 😉

andisko
8. dec 2014

Inak, ked tak zbezne citam komentare.. existuje vobec nejake, HOCIJAKE, meno, na ktore nikto z okolia nemal reci? To je prilis novatorske, to je prilis stare, to je dlhe, to je kratke, to ma kazdy, to zas nikto nepozna.. seriozne, maminy.. dal niekto take meno, ze preslo hladko posudzovanim od okolia? 🙂

zuzka0605
8. dec 2014

neviem kde byvas.ale Damian je uplne normalne meno.;-}pouziva sa..ked som si precitala nazov tejto diskusie, cakala som ze mate vybrate uplne ine meno, mozno take, co som nikdy nepocula..nenechaj sa odradit. vlastna skusenost.moje deti sa volaju Zanetka a Alan.ked sme okoliu oznamili pocas tehu ake meno sme vybrali, stretali sme sa s roznymi reakciami....vsetci si zvykli behom prvych tyzdnov a uz si nedokazu an detoch predstavit ine meno.som rada ze maju moje deti mena, ktore sa tak casto nepouzivaju a nie su tuctove.

janca2262
8. dec 2014

@zabakvak nerieš ostatných, zvyknú si, dajte si také meno, aké chcete vy a byť na vašom mieste, tak odteraz by som povedala, že im meno nepovieš, nech sa nechajú prekvapiť a dozvedia sa ho až po pôrode a bodka... 🙂

betunka39
8. dec 2014

Vobec nie je divne.poznam uz aj dospelych muzov s tymto menom a je pekne.Urcite krajsie ako tie prevzate zo zapadu a slovenske priezvisko k tomu.hotova kstastrofa.Ako dnes som pocula v radiu .ze dali meno chlapcovi Audi.ako auto.Nic si z toho nerob a ani nikoho nepocuvaj.My sme mali taky problem s nasou Alzbetkoh.kazdy len prikyvol.ale nikomu sa velmi nepacilo.Manzel nepolavil a teraz ju vsetci zboznuju a vobec neriesime jej meno

ali08
8. dec 2014

@zabakvak ahoj.damian je velmi pekne meno,na cypre volali dejmien strasne sa mi pacilo.ja mam synov Amir a Ali tiez neobvykle a tiez z roznymi poznamkami ale nerobila som si s tym velku hlavu,nam sa mena pacia a ini si zvyknu tiez,neboj sa.

licona
8. dec 2014

Mne sa meno Damian páči 🙂 Nič si z toho nerobte a dajte také meno, aké chcete vy 😉

sashulla
8. dec 2014

Krásne meno. Poznám dvoch. Smelo do toho. Nie je neobvyklé.

bronia13
8. dec 2014

mne napriklad meno Damian pride ovela krajsie ako Domnik 🙂

manzanillaa
8. dec 2014

My sme dali meno Janko (muž Ján, svokor Ján) a švagriná mi hneď po pôrode volala, že aké meno som to dala☹ A pritom je také pekné a dnes nie veľmi časté..

lulua777
8. dec 2014

presne viem co myslis mne tak okolie uz pokazilo tolko mien ze nemam ziadne na 100% ale kaslem na nich predsa je to moje dieta a ked oni budu mat svoje tiez sa im nebudem starat do toho ako sa bude volat 😀

maryanna
8. dec 2014

Meno damIan je caste, aj ked nikdy som nerozumela tomu preco ho tolko ludia davaju. To je asi jedno z troch mien ktore fakt neznesiem a nepaci sa mi. Ale to nic nemeni ma fakte ze komu sa paci nech si tak dieta Pomenuje. Mne by bolo totalne jedno ci sa meno dakomu paci alebo nie. Kasli na to, nezijeme v dobe kamennej, bud ososbnost a stoj si za svojim. Kasli na ostatnych

nicoletta77
8. dec 2014

Ahoj, ja mám synčeka Damiana a má 1,5 roka. Voláme ho Damian, Damianko. Žiadne skratky. Veľmi mu to meno svedčí. Keď som sa dozvedela, že budeme mať syna, tak meno Damian nám napadlo ako prvé. Svokrovci najprv troška hovorili, aké je to meno, ale všetci sú už dnes spokojní a nikto sa nepozastavuje. Dala som krátke a v mene, čiže Damian. Akurát sme riešili jeho meniny. Lebo sú dva dátumy, o ktorých sa hovorí, že by sa malo toto meno oslavovať. A oslavujeme na Cypriána, čiže 27.9.

fotoarch
8. dec 2014

@zabakvak a tehulky - nikdy pred porodom nepovedzte okoliu vytuzene meno.... az po porode kazdy povie..jej jake je krasne ... 🙂

dadka28
8. dec 2014

mam kamosku co ma rocneho Damianka,aj syn ma v triede/pripravka Damiana...ale absolutne som este u nas v okoli nepocula,zeby riesili meno ze je skarede...a neprestavam sa udivovat co vsetko ludi tak trapi,nemame kazdy dost sv.problemov,ale starat sa do inych,to nam ide...
cize ja s tymto nazorom som sa nestretla,a to som v obehu kolo deti a mamiciek 6rokov

lenka110611
8. dec 2014

Damian je nádherné meno, určite sa nedajte odhovoriť. A nepríde mi ani tak veľmi cudzie ako nejaký Enriqo alebo Justin čo v spojitosti so slovenským priezviskom vyznie otrasne 😀

angel257
8. dec 2014

Myslím , že na tom čo si myslí okolie nezáleží....dôležité je , že sa páči vám 🙂 a Damian je náhodou pekné meno

katusik19
8. dec 2014

pekne meno mne sa paci...a ostatny nech si vyseru oko a davaju svojim detom mena ake sa im pacia...damian ...krasne mne sa paci

maria117
8. dec 2014

@zabakvak ahoj, ja mam brata Damiana, ma 18r a v triede su traja s tymto menom. A podla mna je velmi pekne. Ked bol maly, volali sme ho Damik alebo Damianko 🙂

stellamaris
8. dec 2014

@zabakvak damian je este paradne meno,ked na niekomu nepaci,tak je to jeho problem. 😉 jednoducho blbe poznamky ignorovat 🙂