Milenka verzus manželka
ahojte, viem ze tu uz par takychto tem je, ale predsa len, kazda jedna to ma kusok ine. S priatelom sme spolu cca 3 a pol roka, byvame spolu, teda cely tyzden je umna a na vikend chodieva za svojimi detmi. Jeho manzelka to vie, ale neriesi, ved preco by aj, ved jej dava peniaze, ona je doma s detmi, nemusi sa o neho starat, daco si zarobi aj predajom, no prosto je jej dobre. O mna sa tiez priatel stara, dost mi financne vypomaha, ale mi to aj potom vsetko vycita. Mam dve deti, on s nimi moc dobry vztah nema :( Velmi ho lubim, a viem ze aj on mna, uz sme toho vela preskakali, ale nedokazeme sa rozist, aj ked to uz velakrat bolo na spadnutie. Neviem co dalej, uz to psychicky nezvladam, vikendy su hrozne, vela rozmyslam a potom som smutna, co on z komunikacie vyciti. Inak vela spolu komunikujeme, cez spravy, piseme v podstate vkuse, cize vieme co prave robi ten druhy.
O rozvode sme sa bavili, niekolkokrat som to vytiahla, ze si zelam aby to s nou ukoncil, pokazde sme sa velmi pohadali a povedal mi ze sa nerozvedie, co ma dost ranilo. Verim ze je to pre neho tazke, mam pocit ze sa jej boji, alebo ja neviem, boji sa co rodina jeho na to, ale viem, ze ona s tym je zmierena, uz sa aj rozvode oni dvaja rozpravali, ale asi tak ze ona mu povedala, nech poda ziadost a on jej povedal, ze nech ona poda. Oni dvaja nejak moc v kontakte nie su, ked je tam, moc nekomunikuje, ako je mi jasne ze nejaka ta komunikacia tam byt musi. On ked tam pride, porobi co treba a to ma tiez hneva, u mna dokopy nic nespravi, co chapem, kedze chodi z roboty dost unaveny, ale ma to vytaca, vsetko musim zvladat ja. Rano vstavam s nim, robim mu ranajky, chystam mu oblecenie, a ked pride z roboty, tiez chystam veceru. Periem mu, zehlim, ale mam pocit ze on to berie ako samozrejmost. Ta jeho mu v zivote nic neuvarila, aj ked ide cez vikend tam, vari on, lebo ona nevie varit.
Poradte, ako sa s nim porozpravat, chcem ho znova poziadat nech to s nou ukonci, ale nechcem aby to bral ze ho nutim, ani ze mu davam dake utlimatum
Ako riešenie: prekonvertovať na isté polygamii naklonené náboženstvo a je po probléme 😎 😝
dobre si to vie zariadiť chalan , full servis na oboch stranách - len sa mi zdá že tá prvá má trochu viac rozumu ako ty
Vždy keď čítam poniektore príbehy sa mi az rozum zastaví, co su niektore zeny schopne tolerovat :-/ keby sa chcel rozviest už je davno rozvedeny. Teba ma len ako sluzku a mimochodom ta jeho manželka je matkou jeho vlastnych detí, co ty bohužiaľ nie si...radšej vlastne ako cudzie..
@krejzinka11 ty kokso a to som si myslela, ze za hlupu je v manzelskom trojuholniku manzelka....a ono sa to da aj naopak..
Vztah pre manzelkou taji, takze s nou nespi tri roky a ona je v poho...kedze nevie varit, kto sa stará o deti cez tyzden? Nema dobry vztah s tvojimi detmi, jasne ked ziadnu buducnost s tebou neplanuje, naco by sa snazil to zmenit....a vies co? Tak ti treba, chces zobrat otca rodine, mozno dobrej zene, zeby ta povestna karma? Nabuduce si prosim hladaj muza bez manzelky, usetris trapenie min. 3 osobam, daj im pokoj, a najdi si vlastne stastie...
@krejzinka11 chlapik to ma dobre vymyslene. Ale nechapem preco si este s nim a este k tomu nema dobry vztah s tvojimi detmi. Katastrofa tento trojuholnik
@krejzinka11 ked som tuto temu zacala citat, myslela som, ze zijes so zenatym, ale manzelka je s tym uzrozumena a v podstate to vsetkym takto vyhovuje. ale ty ani nevies, ci jeho mazelka o tebe vie, ci ako? tuto je jediny vitaz, tvoj milenec. velmi ohladuplny manzel, ktory sa rozviest nechce a manzelku nezatazuje svojimi spinavymi ponozkami. teda!
si v pekne sprostej situacii. chces radu, ako ho od nej dostat, ale prilis na neho netlacit. take neexistuje. to , co musis urobit je presne pritlacit na neho. a riskovat, ze sa zlakne a ujde. preco preboha, by on toto sam od seba riesil? ved ma kompletny servis od jednej aj od druhej. jedna sa mu stara o deti a dom cez tyzden, druha mu chysta ranajky a perie....
uplne zbytocne si namyslas, ze vies, ako to medzi nimi je, ked je u nej. vies len to, co chce aby si vedela.
ak manzelka o tebe nevie, ako by jej prosim ta vysvetlil, ze s nou 3 roky nema sex? nijako, lebo ten sex maju.
a to ti predsa nebude vesat na nos. presne ako pisali predo mnou, neverny muz ma kludne sex aj s manzelkou, aby nemusel vysvetlovat.
ak manzelka o tebe vie a je jej to jedno, ze jej chlap spi s inou..... je proste nad vecou a toleruje milenku.... nuz potom pre neho bude lahsie najst si inu milenku, nez rozhadzat si to s takouto mudrou manzelkou. koho si myslis ze vymeni, teba alebo ju? 😲
@krejzinka11 keby si si bola vymyslela novy nick, myslela by som si, ze je to vymysleny pribeh . Lebo nikto nemoze byt naozaj taky naivny 😖
Dievca, nechcela by som byt v Tvojich topankach. Predpokladam, ze sa ex manzel s Tebou rozviedol kvoli tomuto romaniku. Ty tri roky v sebe zivis nadej, ze onen *otec roka* sa k Tebe nastahuje a budete zit ako v rozpravke. Ale to sa neudeje.
Takze moja rada, okamzity rozchod a zacni investovat do vztahu so slobodnym muzom, ktory si Ta bude vazit a bude mat rad Tvoje deti.
Lebo takto, nehnevaj sa, si len obycajna *****, ktora si dava platit za svoje sluzby. Nic ine tam nevidim.
zakladateľka témy.....ked chceš, ostan s ním, ale nerob zo seba debila, neži s ním cez týžden, nerob servis, vycicaj ho z peňazí, reštiky, wellnes a pod. užiť si a tak, nech ti finančne prispieva (niečo za niečo predsa) 😎 ale trúbu zo seba nerob 😎
jaaaj, furt je to to iste: som si ista ze s manzelkou nespava. To ti on hovoril? no a mozno on iba doma cez vikend prezentuje, ako sa na tyzdnovkach narobi 😀
@krejzinka11 vy ste si vlastne s manzelkou vymenili miesta.
ona ho ma cez vikend, ale tym, ze sa naucila byt v klude a tolerovat, ma za to komfort. nestara sa o chlapa. on jej pride porobit, opravit, navarit. potesit sa s detmi. dava jej peniaze. kedze uz si zvykla a travi tam cas, je tu moznost, ze uz je v klude a vedia sa pokojne porozpravat. inak by asi odtial vzdy do hodiny vytoceny odisiel.
ty ho maz cez tyzden. varis, peries, gruntujes aj pre neho a sama. nema cas ti porobit, opravit, tvoje decka zase az tak nemusi. neviem, ci ti prispieva, asi ano. vie sa s tebou pohadat, aj dverami tresnut a dat ti zbohom (hoci sa zatial vzdy vratil - otazka je, kedy pride to posledne raz, ked sa uz nevrati. kazdym odchodom totiz kusok lasky a puta umrie. a zvyk na rozchod znizuje zle pocity z neho, aj smutok, aj tuzbu vratit sa.)
ale k uvedenym faktom:
- mozno s nou nespava. to si myslela aj znama, ked konecne vyhrala nad manzelkou a on sa k nej nastahoval. potom jej po par mesiacoch manzelka zdokumentovala kolkokrat za jeden vikend to s nou da. lebo tym, ze boli od seba, sa dusna atmosfera utriasla a ked uz dokazali spolu pokojne komunikovat, slovo dalo slovo a manzelka po tak dlhej dobe pre neho bola ako nova zena, ktoru objavoval rad.
- manzelka nevie varit. napriek vsetkemu si pri nej na rolu toho, co vari, zvykol a plni ju nadalej. domacnosti, kde varieva chlap, nie su zas tak zvlastne. a myslim, ze toto je to najmenej, co mu vadilo, kym spolu zili.
- ako s nou komunikuje, to nevies (verim, ze vies len to, co povie on). zato dobre vies, ze s tebou sa vie hadat, aj rozchadzat, ked na to pride.
- s tvojimi detmi nema dobry vztah - aj keby ste spolu ostali, to vazne chces pre svoju velku lasku k nemu obetovat deti a zanechat im spomienku na otcima, ktory ich zase az tak nemusel?
pride mi, ze ty im nevedomky robis vztahovy katalyzator.
mali nezhody, on ich poriesil tebou (neviem, ci aj manzelka niekoho mala). ale dali si cas a cas lieci veci za nich. nakoniec sa problemy medzi nimi utrasu a on ti vysvetli, ze ho musis pochopit, ale oni su jeho rodina, ktoru vlastne nikdy neopustil (a.k.a. nerozviedol sa, len na cas odisiel byvat inam).
tahas za kratsi koniec a nahovaras si, ze si vyhrala prvu cenu.
naozaj - najdi si slobodného chlapa. tento ta pouziva ako docasne nahradne riesenie.
@krejzinka11 chlap,ktorý by si nerozumel s mojim dieťaťom, by v mojom živote miesto nemal.. mohla by som byť do neho zaľúbená koľko by som len chcela..
Načo ti je partner, ktorý si nerozumie s tvojimi deťmi??? Nedokázal by som riešiť niečo s partnerkou, keby som cítil že jej vzťah s mojim synom škrípe...
Tazko sudit, no ja odcudzujem kazdu zenu, co narusi manzelstvo, rodinu. Na vsetko treba dvoch, ale ako sa hovori " ked fena neda, pes si ..." Som vydata, a toto mi urobit manzel, neviem co by som urobila. Ze nema vztah s detmi? Necudujem sa,deti vsetko vnimaju, ci su male alebo velke. A zena by bola blba, keby sa rozviedla, len nech cica z penazi
V podstate najlepsie z toho vysla ta jeho manzelka. Ma od muza pokoj svaty, nemusi okolo neho skakat, este jej da aj peniaze, plati co treba a cez tyzden sa odtrepe naspat k nespokojnej milenke. Ona nema dovod sa rozviest. Len mi vysvetli naco je tebe taky vztah ked si v nom taka nespokojna? Este pochopim, ked sa v zaciatku vztahu mozno bal hovorit o vztahu, nechcel ho riesit v zaciatkoch, lenze po 3 rokoch, ked pises ze aj manzelka o vas vie tak kde je problem? Ved s detmi sa moze aj potom stretavat, inak preco tie deti neberie k vam, ale chodi tam? Inak pises, ze ani o ne sa velmi nestara ked tam je, ani tvoje nema rad tak ja nechapem naco ti je vlastne taky chlap? Ved rozmyslaj hlavou a rozumom a nie niecim inym. A ked si milenka, tak sa chovaj ako milenka. Milenky poskytuju vymenny obchod, proste si s nim len uzi, ber co dava a neponizuj sa pred nim, nech si najde podnajom alebo co chce a pobal mu kufre. Potom hned uvidis ako velmi ta miluje.
A este logicky, ok beriem mozno mu to v manzelstve neklapalo, stretol teba ok. Tak logicky sa rozvediem a zijem dalej, s detmi sa clovek nerozvadza. Lenze tu je to jasne, ten tvoj si myslel ze ma na to, hrat sa na Playboya, lenze teraz to uz nezvlada. Je to len samoluby egocentricky panacik, co sa nevie rozhodnut a ver tomu, ze radsej to rozhodnutie necha na teba. Tak sa uz konecne rozhodni.
@krejzinka11 ublizujes svojim detom, ublizujes jeho detom. to, v com zijete, nie je normalne a kazis im sancu mat v dospelosti normalne vztahy. chlap je poriadny zbabelec, predpokladam, ze sa nerozvadza kvôli majetku (co ak zena plati jeho zivot a Tebe dava jej peniaze), mozno aj kvoli nejakej verejnej mienke. jeho deti z toho ale musia byt na nervy, myslis, ze to nevidia, co sa u nich deje? To, ze chodi na vikendy domov kvoli nim, je blbost. Co si vlastne myslia, kde je cez tyzden? manzelka sa asi boji zostat sama, tak zatvara pred vsetkym oci a Ty mas financne vyhody, ako si pisala. Keby si si ale nasla normálneho partnera, tak by Ti to pomohlo viac, aj Tvojim detom.
Gratulujem chlapovi, ktorý si to takto vie zariadiť 🙂 Wau !!! Ale k veci ... manželka vie čo robí, načo by sa vzdávala veď jej dáva prachy, opraví, navarí a ona nemusí nič 🙂 A ty ??? varíš , perieš, pipleš 🙂 A vieš čo ona je na koni, ona je jeho manželka, ona má právo na všetko ... napr. keby sa ,,pánkovi,, niečo stalo tebe ostanú len oči pre plač a jej zvyšok 🙂 🙂 🙂 On sa nikde nerozvedie a nikdy nevzdá svojej pravej rodiny, takto mu to vyhovuje !!!!
Ja myslim ze keby to chcel ukoncit s manzelkou uz by to spravil, tak len zahovara, vacsina muzov sa nerozvedie lebo vie zeby stratili vsetko co nadobudli a deti su deti..asi lespie odist z takehoto vztahu ako sa trapit cely zivot a jemu je to viacmenej jedno..
Nikdy nebudes stastna,ked chces postavit svoje stastie na nestasti inych! Si si ista,ze s manzelkou malo komunikuje,mozno mu je s nou dobre,len Tebe nemusi hovorit pravdu.Keby s nou uz nechcel byt davno by sa rozviedol.Nerozumiem ako dokazes rozbijat rodinu,skus sa vzit do tej pozicie jeho manzelky ake to ona musi mat narocne,ked vie ze existuje zena ktora nici ich rodinu.
@radka168 Možno o nej nevie a myslí si, že muž pracuje na týždnovky, takých prípadov už bolo. Ja si myslím, že jeho pri žene držia deti a najma spoločný majetok, dom, záhrada, garáž, auto....všetko by si v prípade rozvodu museli predsa podelit. Niektorí ludia sa nechcú rozviest aj kvôli okoliu alebo náboženskému presvedčeniu a tak radšej žijú v takýchto čudných vzťahoch. U nás máme jednu, ktorá má 2 deti, našla si milenca, ktorý má svoje 3 deti a žijú spolu podotýkam ani jeden z nich nie je rozvedený, jej muž sa od nej odstahoval, ked zistil, že má milenca a ten jej milenec tiež chodieva cez víkend za ženou a detmi, žijú takto už asi 4 roky, podla mna je to choré. Hlavne že chodia do kostola a preto sa "nemožu" rozviest. 😀
@janickacrazy To je hrozne a to su veriaci ludia,hanba im.
@krejzinka11 vaz vztah nema ziadne pravidla. Si ako teliatko. Ja by mu dala ultimatum a ak nie koniec. Deti mozu chodit aj ku Vam, mas istotu ze nechrape so zenou, ze ju nelubi? Urcite nemas. Keby maly zly vztah alebo nebol tam rad tak by vikendy travil s Tebou. Poviem Ti pravdivu vetu jemu to tak evidentne vyhovuje a ma na haku ako sa citis.
@sopkape Veľmi múdro si to napísala....len doplním, aby sa jej to pekne nevrátilo a odvedie jej ho ďalšie naivné tupelo 😀 niekto by @krejzinka11 mal tresnúť po hlave, aby sa konečne spamätala, lebo hlúposť a naivita niektorých žien nemá obdobu 😖
@nyusika mala som jedného takého "herca".. moja malá ho nevedela vystáť.. nemal k nej vôbec žiaden vzťah.. on vlastne ani nevedel, čo je to vzťah voči nejakému dieťaťu a nieto ešte voči tomu môjmu.. ukončila som to po troch týždňoch "fungovania" a neľutujem ani deň,že som to urobila.. bolo to proste hovado 😀
@krejzinka11 mne sa zda ze ty si manzelka a jeho vlastna zena je milenka, pre nu navari, porobi a uzije si s nou a na teba sere.....a dobre ti tak, ked si nevies dat dokopy dva a dva.Ja byt on som taky isty....finacne ti pomaha a v com? Plati ti lizing auta alebo zivotne naklady? Mlzno ti da 200 evri a 300 na nom minies ty.Dobre si to pozri kolko ti dava a kolko ta stoji, mozno pochopis viac realitu....)))
To by som brala takú milenku, nech ho opere,, nakŕmi a sem tam mi ho pošle domov. 😀
@natalym ten muz si moze s manzelkou povedat ze maju stastie.....najst takuto ringlu,co ho tyden obskakuje, obriaduje vari a pecie je naozaj asi problem,....ja take stasticko nemam.... (((Jeho manzelka ma cely tyden doma cisto a cez vikend na arene a aj pdachy dostane....bola by svihnuta, keby si ten bordel nahala nosit domov....))) Jaaaaaaj....toto uz neni naivita zo strany autorky, ale obycajna ludska blbost.

ja nechapem vas zienky....UZ to konecn epochopte ze ten boj milenka vs manzelka NIKDY nedopadne dobre. Vzdy tam bude jedna strana co vyhra a druha prehraje...a chlap zunuje a posunie sa dalej lebo nebude si komplikovat zivot dalej.
Vsetko ma dve strany preco sa stalo tak ako sa stalo a drahy muzicek si nasiel milenku, alebo zena je v role milenky...nebudem perlit mudrosti, ale aj tak takyto grupac nikdy nebude harmonicky, jedine ze sa dohodli na spolocnych pravidlach, ale to je hotove sci.fi