Muž mi nie je ochotný napísať polovicu domu
Ahojte
Muž pred manželstvom nadobudol dom. Najskôr spravil fejslift domu. Keď som prišla robili sme spoločne vnútro - bol to holodom. Nestalo to pár korún. Sme manželia, dom robíme priebežne. Keď som napríklad po otcovi z dedičstva mala 5000e tiež išli sem a tak podobne. Proste mám tu naliatych veľa peňazí.
Navrhla som mužovi nech mi napíše polovicu už viac x s tým, že nemienim dotovať cudzí dom. Nechce. Dom nie je hotový. Stále sem treba dať zo 40k...
Mám chuť sa rozviesť, kúpiť si svoje...bojím sa,že sa za 20r zobudím a muž má len tak vyhodi. Som vlastne bezdomovec....ako by ste to riešili
Predstavujem si diskusiu BEZ INVEKTIV
Názory postrehy vase reálne skúsenosti
@cicikmicik ked sa budete rozvadzat, tak si bude trieskat hlavu.😁
@jj298 pane bože či sme všetci tvoji
Nie ja som elektriku nerobila, ani som podlahy nedávala. A vieš prečo? Lebo to neviem! Objednali sme si ľudí, ktorí sa tým živia. Ale som rada, že si z formulácie zase vyhodnotila, koľko som investovala. Je dobré, , že ty to vieš. Môžeš mi ju poslať. Ja som si ju totiž neviedla, nemam ani faktúry a neviem vyčísliť konkrétnu sumu.
@cicikmicik to sem ani nepíš....🙈
Tak zase je zvláštne ze nevieš koľko stali opravy v dome ;)
@beataxxx robotníkom sa neplatí z účtu, ale v hotovosti.
Milá autorka , ja síce takéto problémy nemám , môj muž napísal na mňa aj nehnuteľnosť, na ktorú som vôbec nemala právo a ani ho o to nežiadala , aj dom v ktorom bývame máme spoločný , v BSM sa nevyznám , lebo zatiaľ nemusím ..
Ale ten apartmán v Dubaji v DOBROM závidím 😊
@simca06022011 dom sa robil 10 rokov. ZATIAĽ.
Nie fakt to neviem vyčísliť...robotníkom sa dávajú peniaze v hotovosti. Pamätam si niektoré veci, ale nie všetko....a keď už teraz mám chaos...bojím sa, že o 10rokov už vôbec...a ešte chápeš.... Ktovie čo sa vtedy bude dať za to kúpiť....inflácia funguje na všetko ...
@stanulienkat žijeme tak aby sme sa rozvádzať nemuseli
@cicikmicik prečo to spravil? Čím si ho presvedčila?
aj pri tomto postupe, ked nebudes investovat, pravdepodobne vznikne konflikt…dlhodoby... ked nebudes investovat do jeho domu.. za mna je toto naozaj velmi vazna, hakliva situacia.. ak nemate este deti, prehodnotila by som celkove spoluzitie, vsetko pre a proti.. s akym clovekom zijes.. preco ste sa ocitli v danej situacii.. pokusila by som sa s nim opat porozpravat, aspon mierne inym sposobom ak tie predosle nepochopil/nespracoval.. ak ani po tejto snahe nedojde k naprave, zacala by som uvazovat uz realne nad tym, co bude a ja osobne by som zmenila smer svojho zivota..
Akoze absolútne ničim😅 naozaj , ja som si ani nárok na to nerobila ..on je typ že toto chce mať vyriešené a zakladá si na Tom aby sme boli rovnocenný..
@cicikmicik čiže on ma čo?
@cicikmicik ideálny čas aby boli z našich kamoši 😂😂😂
Všetko máme napoli, máme dom , byt ,a samostatnú garáž ...všetko máme fifty fifty..
Na ten byt som pravo nemala , on mi polku dal ..
Nie, nič nechcem, ďakujem, spravila som si obraz aj bez toho. Hlavne po tvojich posledných správach, ako veľmi ti imponuje, keď niekto dostane niečo bez zásluh.
@cicikmicik Áno, tak žiju všetci, aby sa nemuseli rozvádzať . 😁😉 Napriek tomu je 50 percentná rozvodovosť.
@slniecko5 aha on mal už 1/5. Tomu rozumiem, čiže dedila len tú jeho 1/5. Tak to bola múdra, keď do toho neinvestovala.
@kristiii môj otec mi hovorieval keď nemáš povedať niečo rozumné alebo pekne, buď radšej ticho. Pekný zvyšok dňa ;)
Aha, takže každý kto nezdieľa tvoje myšlienkové pochody a nepritakava ti, má byť ticho. Ešteže tvojho muža učil jeho otec iné veci a tak asi dobre vie, preco na teba tu polku svojho domu nechce dať, dokonca ti ju ani odpredať. Maj sa.
@kristiii diskusia je pre ženy, ktoré majú vedomosti prípadne skúsenosti.
Ty viris vodu, mohli by tu vzniknúť hádky a načo? Ja sa tu nepotrebujem s nikým hádať...chcem si vypocut len názory a skúsenosti.....
A ak chce niekto súdiť a ťahať zo mňa koľko mám ZI....nemá tu aktuálne miesto. Toto má byť pohodová diskusia bez INVEKTIV a odsudzovania.
@www_vfmoda_sk ďakujem. Je to ťažké rozhodnutie.
@beataxxx a na teba muž napísal ?
@sasanka605 hra sa na Dominika Dana, len nie v kriminalitnej sfére ale realitnej, je to fakt debilný príspevok...
Skusila by som si spisat vsetky naklady, ktore som do domu dala. Porovnala voci trhovej hodnote domu a pozadovala zapisat adekvatny podiel. Napr. 1/6
Polovica domu mi pride troska cez ciaru, nakolko to nadobudol pred manzelstvom

@stanulienkat môj muž prepísal svoj byt , ktorý zdedil , a ešte vyplatil súrodencov zo svojho na mňa , polovicu, do ktorej som nevrátila ani euro
Aj dom mame na polovicu ..