Nahnevaná rodina
Ahojte začala by som tým ze som prvorodicka mame tyzdnoveho synka. Stala sa taka vec ze priateľovi umrel rodinný príslušník a bude pohreb. Lenže ja tam ísť nechcem som krátko po pôrode a priateľ sa tiež vyjadril že bude radšej so mnou doma ak by som ho náhodou potrebovala. Lenže tu nastáva problém ze jeho rodina mi síce nedala najavo ze sú nahnevany ale cítim také opovrhovanie z ich strany že prečo neprídeme aspoň na chvíľu alebo aspoň priateľ že sa to patrí. Prosím ako sa mam brániť čo mám robiť nechcem aby bolo zase peklo
Anonym - ja sa ani necudujem, ze ta nemusia, ked takto ich synovi komandujes cas
Citis napatie a chces ho tymto este prehlbovat?
Nerob to!
Neustaly tlak, manipulacia trvaju vzdy len docasne - moze sa to velmi obratit proti tebe a hlavne tymto ich este utvrdis v nazore na teba.
2h nevydrzis? A ked pojde do prace?sa zrutis ci co. Zena vzchop sa. Priatel nech ide a ty si sed doma
Nechce ist on alebo ho nechces pustit ty? Ja by som sa teraz bala jedine toho, ze donesie domov covid..tiez sme mali jeden pohreb pocas vlny, zucastneni sa dohodli ze ziadny fyzicky kontakt medzi rodinami a nakoniec sa aj tak kazdy pusinkoval a podaval si ruky..
A čo konkrétne nezvládneš na tom, aby si bola pár hodín sama s vlastným dieťaťom? Odkedy si porodila tak bol muž nonstop vedľa teba? Je to od teba sebecké, má ísť na pohreb blízkej osoby a nie sa opijat s kamaratmi..
Sorry, ale pri takomto pristupe by som ta na rodinnu grilovacku nevolala ani ja 😅...
@barbora0308 napodobne, ibaze to boli klieste napokon, pumpa nepomohla. Manzel vtedy rozbiehal biznis, pred 5-6 sa domov nevracal
Autorka: Jasné, že otec dieťaťa (nie je to ani tvoj manžel) by mal ísť na pohreb. Ty asi na dieťa a rodinu moc zrelá nie si, keďže nevieš vydržať sama s dieťaťom a starať sa o neho. Chudáčisko chlap.
@zuzanockamt to nie je o tom, ze ona by to nedokazala, asi je to z jej strany pomsta, kedze si nerozumie z jeho rodinou, tak chce priatela odlucit od nich, od kontaktu s nimi.
Bezna manipulacia vo vztahoch - zbavit cloveka kontaktu s rodinou, ci kamaratmi, aby mohol byt ovladany parnerkou / partnerom.
Čo znamená veľmi blízky príbuzný? Otec? Dedko? Brat? Lebo napríklad strýko už pre mňa do tejto kategórie nespadá. Ak by to bol jeden z vyššie menovaných, Tvoj priateľ by tam mal byť. Hlavne, ak kvôli tomu netreba cestovať. Mala by si mu to umožniť tým, že mu povieš, nech pokojne ide, že to bez neho zvládnete. Ak Ty trváš na tom, aby bol pri Tebe, lebo si týždeň po pôrode, dostávaš ho medzi dva mlynské kamene.
@zmrzlinka2021 Snáď ten chlap dokáže použiť rozum a vzoprie sa.
Sorry, zle som oznacila. Mala to byt odpoved na @katkatonkova
@zuzanockamt no niekedy ani nie, ale niekde sa to v nom bude hromadit a potom, ked mozno uz budu mat 3 deti, tak to vykypi a proste on urobi nejaku vec, ktoru ona vobec necaka.
To akože tie max dve hodiny sama neprežiješ alebo čo?
@zuzanockamt dieťa bolo vymodlene vytúžené, priateľ je šťastný ze malú mame jednoducho mam pocit ze ani on tam ísť nechce lebo vraj cíti povinnosť byť pri mne
toto ti bude jedneho dňa vyčítať - keď to budeš najmenej čakať....
@h2 Tak autorka pise ze je to pre manzela "velmi blizska osoba" ...takze aj keby to bol sused Fero, ale pre manzela je ta osoba blizska, aj tak je to zo strany autorky sebeckost. Z prispevkov usudzujem ze je zdrava a nic jej v tom nebrani, aby ostala par hodin sama s babatkom Aspon je to moj osobny nazor.
Ani sa mu nečudujem, že cíti povinnosť pri takomto správaní 🤦
Nehnevaj sa, toto je tak trápne. Že nemôže odísť na chvíľu na pohreb blízkemu príbuznému.
Veď nech rovno povie, že nechce ísť kvôli vzťahom. Ale nevyhovárajte sa na dieťatko.
@abbey1 on s rodinou problém nemá.... To je v poriadku
snáď aspoň tvoj priateľ bude mať rozum. A nehnevaj sa, ja vo vašom vzťahu budúcnosť nevidím...
Tak bud dobra partnerka a ho tam posli. Tie 2h to zvladnes sama. Ine zeny su same aj dlhsie. Aby to on potom nelutoval,ze sa nerozlucil
@barbora0308 Ja som to pochopila tak, že sa jedná o blízky rodinný vzťah. Ak by mu ten človek bol naozaj srdcu blízky, tak by tam chcel ísť.
veď týždňové dieťa len spí...sama by som ho poslala na pohreb, teda môj by išiel automaticky
@h2
@barbora0308 A nie je to napokon jedno?
A vysrať sa môže ísť tvoj parner? Ako prežívaš bez neho, keď je 15 minút zavretý na hajzli? Alebo keď je v obchode? 🙏😅

Prepac, ale neviem pochopit to, ze ocakavas od manzelaz aby nesiel na pohreb blizskej osoby iba preto, lebo ty nechces par hodin ostat s dietatkom sama 🤷 ... Musis byt na neho riadne naviazana, az mi to pride ako sebeckost z tvojej strany. Ja osobne by som toto manzelovi nikdy nespravila. Takto aj chapem, ze to rodine pride zvlastne, mne by to tiez prislo cudne.