Nahota na susednej terase. Môžeme sa sťažovať?
Mam problem so susedmi.Byvame v dvojdome kde je na prizemi jeden byt a na poschodi druhy. My byvame v hornom spodny susedia maju aj zahradu. Tu prichadza k problemu. Suseda sa naha opaluje na zahrade. Dokonca sa uz vecer obaja nahy kupali. Bocnym susedom je to jedno lebo maju plny plot, ale my ich z poschodi vidíme. Mne a priatelovi to velmi prekaza,kedze mame otocene okna aj smerom do zahrady. Ja ani priatel nie dme zvedavy na niekoho hole cecky. Prosim kam sa mozem ist stazovat?Stazovat sa samotnym susedom nema zmysel, potrebujem nieco ucinnejsie
@macilaci no ani to neskusaj, mna to bavi :D
@monuska112 🤭
bohužiaľ s tým nespravíte nič… sú na svojom pozemku, cize robiť tam môžu čo chcú to je proste fakt. jedine keby možno skúsiť že pohoršujú nejakú mládež, ale tusim nemáte deti. a opäť opakujem, robia to ma svojom pozemku a nie na verejnom cize pochybujem že by to pomohlo. skôr mám pocit že ste sa niekoľkokrát s tými susedmi pohádali a robia to možno naschval? keď vidí že máte zastrete žalúzie tak ju to možno teší že ti to lezie na nervy… petícia nepomôže nič, museli by ju podpisat viacerí susedia, ale akí? veď k ním vidíte len vy a nikto iný pravdepodobne, okrem toho keby s týmto ides po susedoch, asi by ta vysmiali rovnako keďže to nie je ich problém a riešiť to nebudú…robiť im napriek ako napr hádzanie spakov dole by asi tiež nemalo význam lebo by tie svoje úlety len stupňovali dokym by sa niekto nezblaznil ….tu by ozaj pomohlo len keby sa odsťahuje, bohužiaľ
@mandarinka555 Hrozné, ako hlboko sa tu dá klesnuť...urázka na cti ti nieco hovori?
Je na case tuto diskusiu zastavit.
@karolinakr veď čo to nechápeš? Únava je únava, najlepšie ju zaženieš, keď si sadneš na stoličku k oknu a vezmeš k tomu pukance. Chceš sa pokochať pohľadom na prírodu a tam zrazu z prírody TOTO !!! Ešte aj silikónyyyyy!!!! (o)(o)
@elizabet173 Ale ako musia jej ich skúmať keď dokonca vedia že ma sko sama napísala hnusne silikóny 😄
@misinka0611 mna "dostal" ten hompalajuci sa bimbas vo virivke😂😂😂to uz museli ako zaostrit aby to zbadali .ale oni ich nesleduju☝️
Treba vlastný dom 🏡,obklopiť dvojmetrovým plotom a máš pokoj
@zdenkastanka Necudovala by som sa keby ma na parapete každý svoj vlastný ďalekohľad nech majú všetko ako na zlatom podnose 🤣🤣🤣
@misinka0611 podla mna staci zakricat na tu tetu ze : nepribrala si? Mozno sa tam chvilu neukaze a uz vobec nie hola 😃😃😃
@misinka0611 ja ked si predstavim nasu situaciu... byvame v radovke 4 "domy", kazdy ma svoj kusok dvora.ked som na poschodi a pozeram v detskej cez okno + tam mame aj balkon tak vidim susedov napravo nalavo... ale keby mam pozerat na nas dvor dole tak by som sa musela neviem ako vyklonit az z toho balkóna keby mame pod balkonom bazen.tak nech tu nepise ze ked sa pozrie cez okno z hora (kedze suseda byva dole) ze hned vidi kozy... to by musela suseda lietat vo vzduchu pred nimi.
@zdenkastanka Veď práve toto isté som aj ja jej tu písala, toto zámerne ju sledujú aby mali vzrušenie nejaké. Ak budeš mať čas prečítaj si komentáre ja som sa riadne cez deň smiala 😄
@misinka0611 anooo, ved ja to tu citam od rana ci odkedy to tu je .😂ved som sa cez obed tu tak rehlila ze som skoro syna zobudila. Vecer pri uspavani detto😂
načo tam pozeráte? nevšimajte si ich. Ži a nechaj žiť, bože
Uz vieme kam sa teda ide podat peticia? Alebo bude sa volat policia? Su to fakt silikony? yDo ktorej strany je zahnuty bimbas?
No a možno je autorka iba frigidna a toto je cely kameň úrazu🤷🏼♀️
@viestta a este aj si dovoluju ist rano autom do prace a o zvonceku to ani nehovorim

Toto vsetko napisat do tej peticie. Chceme peticiu za tichsi zvoncek, peticiu za startovanie auta az po 10:00 hod a tiez samostatnu peticiu na zakaz nosenia podpatkov.
@henka123123 aj kosačku si ti hnusaci kúpili. Mohla suseda stvornozky strihať trávnik manikurovymi nožnicami a im by do okien otrcala očarujúca prirodzenú prdel a nie tie hnusne silikony.
A ešte každý víkend griluju steak z argentínskeho hovada, zatiaľ čo susedia na balkóne slintaju nad suchou korkou chleba, lebo na iné im po vyplatení hypotéky na statisicovy byt nezvýši.
@viestta štvornožky strihať trávnik a zároveň pustiť kozy na pašu 😂
Bože to Si fakt nevieš dať rady so susedmi? Sak sa postav k oknu a spust: zlato pozri ako susede stoja kozy keď leží, koľko myslíš že tam ma toho silikónu? Koľko podľa teba za to zaplatila? Alebo keď sú tam nahí obaja aj s mužom tak môžeš zhodnotiť ako dobre že som sa za teba vydala miláčik si hodne viac obdarený ako sused. Základ je stať pri okne dost blízko aby tá počuli a zároveň sa tváriť že nevieš že tá počujú 🤣🤣 myslím že ak budeš dost kreatívna v rozprávaní tak im to už začne byt trápne a oblečú sa.. ako zo začiatku by to asi bola aj pre mna sranda vidieť ich tam nahých ale toto vidieť pri pohľade z okna každý deň niekoľko desaťročí a ešte aj tvoje deti aby to stále pozerali tak toto nie 🤮 a taktiež počúvať ako každý večer sexuju? Sak zasa sa postáv k oknu a zavolaj si s kamoskou a medzi rečou spomeň že každý večer nemôžeš zaspať lebo musis počúvať ako tá plastikova suseda nahlas vzdychá. Ale nezabudni že základ je hovoriť dost nahlas aby tá počuli a zároveň sa tváriť že nevieš že tá počujú 😜
o pol roka su Vianoce, to uz budu mat aspon capice na hlave. aj tma bude skor. ved to je jasne svetlo na konci tunela.
Baby zase…chápem že sranda, ale keď si prečítate autorkine komentáre - mne vychádza že ta suseda bude riadna umelina. A bohužiaľ take majú sebavedomia na rozdávanie z tých plastik a z toho prameniacu drzosť až sprostosť by som povedala. Niečo spomínala že im robili problém s parkovaním. Mne by tiež nebolo prijemne keby prídem unavena z prace, dôjde arogantná umelina, zaparkuje aj cez môj pruh a teraz jej vysvetľuj že nech sa naučí parkovať, keď ona sama si o sebe asi mysli že nad ňu už neni, kto ma na to nervy a zbytočne nervové bunky vysvetľovať?….Take preplastikovane primitivky ktoré si myslia že môžu všetko a nerešpektujú že jej práva končia tam, kde začínajú moje…A najhoršie že s takým človekom argumentovať sa ani neoplatí… Jedna vec je keď ma baba dobrú postavu a chová sa normálne, ako zmyselná žena, a druha vec sú tie arogantne silikonove nádhery s vygumovanym mozgom. Asi by ste tiež taku nechceli za susedu.

Takú žiarlivú....zakomplexovanú chuderu ako ty, človek len tak nevidí...Chudák ten tvoj frajer...čaká ho s tebou peklo 👎