icon

Nahota na susednej terase. Môžeme sa sťažovať?

28. jún 2022

Mam problem so susedmi.Byvame v dvojdome kde je na prizemi jeden byt a na poschodi druhy. My byvame v hornom spodny susedia maju aj zahradu. Tu prichadza k problemu. Suseda sa naha opaluje na zahrade. Dokonca sa uz vecer obaja nahy kupali. Bocnym susedom je to jedno lebo maju plny plot, ale my ich z poschodi vidíme. Mne a priatelovi to velmi prekaza,kedze mame otocene okna aj smerom do zahrady. Ja ani priatel nie dme zvedavy na niekoho hole cecky. Prosim kam sa mozem ist stazovat?Stazovat sa samotnym susedom nema zmysel, potrebujem nieco ucinnejsie

moonlight1210
28. jún 2022

"Kolko toleratnich zien sa tu zislo a kazdej jednej by vadilo ze jej muz sa musi pozerat na hole cecky ked pride z roboty."

A este po praci!
Keby rano, ale po praci!!
Neuveritelne. Takto obtazovat pracujucu inteligentciu utokom na primarne pudy. Potom ako pride domov unaveny z prace, kde cely den pomahal produkovat HDP tohto statu.
Ta nehoraznost!

A miesto odmeny v podobe kresla, novin, teplych papuc a materskeho pohladkania od manzelky, ked mu serviruje na veceru vyzivnu domacu kuraciu polievku, je za oknom naha suseda.

Vzdyt to je do nebe volajici, velebnosti!!!

h2
28. jún 2022

Nečítala som všetko, lebo je to tu už dlhé, ale už sa teším, ako si to tu večer prečítam. Dúfam, že to dovtedy nezmizne. Ale predsa len, musím toho autorkinho priateľa poľutovať . Ten musí byť na smrť unavený, keď sa mu už ani na holé cecky nechce pozerať. 😁

viestta
28. jún 2022

@jaaanka21 ja sa za cy deň pozriem z okna tiež sto krát. V 99 prípadoch ani nevnímam co tam je. V tom jednom prípade zistím, že suseda je na dvore a ani netuším ci oblecena ci naha.
Tu je problém úplne inde. A to v tom, že susedia vôbec existujú a robia úplne normálne veci, ktoré bežní ľudia robia. Kosia trávu, zvoní im zvonček (mimochodom u mamy tiež počujeme zvončeky aj zhora aj z dola aj od naproti, dokonca zakaždým keď buchnu dvere na výťahu to počujeme, počujeme aj ked niekto ide po schodoch a teda robiť z toho aféru ešte nikomu nenapadlo), vadí jej, že sused kosi trávu, že im ide vírivka, že štartujú auto, že suseda sa neobuva na chodníku. Ten zoznam urcite nie je úplný. Táto debata jednoznačne vypovedá o tom aký kto je. Nie o susede, ale o autorke. A teda lichotívo to pre ňu nevyznieva.

mandzula
28. jún 2022

"Napisem peticiu a vlozim jej do schranky kde jej oznamym ze mi prekaze jej opaľovanie a vyzvem ju o ukoncenie". Čo týmto chcel básnik povedať?
@autor Inak túto hneď blízo nás je taká jedna samota, tam budeš mať svätý pokoj, teda vlastne nie, minule som tam počula belorítku vyspevovať a vraj sa tam aj medveď špacíruje. Bolo by to ok?

viestta
28. jún 2022
akje
28. jún 2022

@autorka

Ja si tiez myslim, ze si u seba doma mozu robit co chcu. No tak, ako vy zijete v spolocnom dome s nimi a mali by ste ich akceptovat a respektovat, mali by akceptovat a respektovat aj oni vas. Moj nazor.

Mali by ste sa o tom skusit normalne porozpravat. Zdover sa im, ze sa nerada pozeras na nahotu inych ludi a kludne sa ich spytaj, ci by s tym vedeli nieco urobit a ak hej, tak co. Skusit najst kompromis.

jaaanka21
28. jún 2022

@viestta tak to som uplne všetko nečítala, len keď pipne upozornenie, prečítam. Tak to potom je nato len jedno riešenie, predať byt odsťahovať sa na dedinu, kde ešte nikto v okolí nieje vybudovaný alebo nájsť si zamestnanie a zamestnávat sa niečím iným. Fakt necítim.vsetky komentáre, nemám nato čas, ja som sa vyjadrovala len k tej nahote.

melanta
28. jún 2022

@akje nemyslím si, že toto je riešenie. Keďže autorka by musela žiadať susedov aj o to, aby do práce chodili pešo, lebo jej vadí keď štartujú auto, musela by ich žiadať aby negrilovali na záhrade lebo jej to vadí, aby svoj trávnik nekosili lebo jej vadí zvuk kosačky, aby im ľudia nezvonili lebo jej vadí ich zvonček a ešte nejaké ďalšie vecí.

a_andrejka4
28. jún 2022

Proste zavidis😆 a nie že nie, ale ano a dost🤔 proste sa tam nepozeraj, nehladaj chyby, ukludni svoju svoju zavistlivu dusu, zi a nechaj žit, urob si kozy, zaviaz muzovi oči, vyzlec sa aj ty, kup si virivku alebo sa proste odstahuj a neohovaraj preboha🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ stazovat sa mozes aj na lamparen, ved pobavis aspon dalsich ludi🤣 ty podla mna ani kompromis nechces robit ani s nou normalne rozpeavaz, ty len mas chut jej vyskriabat oči za to ze existuje a ma sa dobre

elizabet173
28. jún 2022

@karelova
@henka123123
@cocolino234 co uz? Kon kriva, covid, ockovanie ani vojna uz nie su v kurze, dokonca ani byvanie so svokrou nie je "in"...tak vznikaju taketo temy

beataxxx
28. jún 2022

mala som podobny problem so susedou na chalupe, je to asi 20 rokov dozadu, tiez som sa v nasej zahrade opalovala rada bez plaviek za zivym plotom, nebolo ma velmi vidiet, len ked sa oni velmi vyklonili z okna, co jej muz zrejme robil, ja som si to nikdy nevsimla........bola ma kamaratsky poprosit, ze ona ma o 30 kg viac ako ja a ze ak som kamoska, tak si dam plavky.....potom mi uz bolo blbe sa tam opalovat aj v plavkach...lebo som kamoska🙂🙂🙂

akje
28. jún 2022

@melanta jaj, ja ze ta nahota je problem. 🤷🏼‍♀️

pallacinka29
28. jún 2022

Na lamparni… naco sa tam pozerate?

akje
28. jún 2022

@beataxxx to bolo ake zlate 🙂

kuriatko84
28. jún 2022

A skusila si ich konfrontovat vasim pozeranim sa na nich? Mozno im to bude neprijemne, ked sa tam budu kupat a opalovat ako na nich cumite z okna a smejete sa🤪 a mozno to potom prestanu robit😂

limoncino
28. jún 2022

Ja by som inak veľmi rada videla príspevok druhej strany. 😀😀
Dobrý den, bývame v dvojdome a keď sme vonku na záhrade, susedia na nás pozerajú cez okno. Ja sa rada opalujem naha, na čo mám nárok na vlastnom pozemku, no moja zakomplexovana susedka má problém s mojimi umelými prsiami, na ktoré som si ťažko zarobila. Jej manžel na mne pravidelne čumi každý večer a dívali sa na nás, aj keď sme sa kúpali vo vírivke, kam chodíme relaxovať po ťažkom dni v práci. Susedom prekáža, že grilujeme, že chodím v opätkoch a neustále ma s nami pani problém 😀😀

retatka
28. jún 2022

@limoncino Presne 😀👍

pribinak
28. jún 2022

@number19 tak áno, dlho tu nebolo take vzrušo 🤣🤣🤣🤣

simsalabim
28. jún 2022

Autorka - vies ty vobec, co to je “peticia”? Poznas vyznam toho slova? Ak ano, naco jej tu peticiu budes hadzat do schranky? Myslis, ze ju oba podpise?

monuska112
28. jún 2022

@simsalabim sak ale ona jej ju hodi uz podpisanu, od nej samej :D

simsalabim
28. jún 2022
misinka0611
28. jún 2022

Ináč, vyzlecte sa aj vy a vylezie na balkón. Jednoducho ich konfrontujte so svojou nahotou a čo ty vieš možno hneď ako vás zbadá vás pozve k sebe na zahradu a do vírivky a budú všetci spokojní až tak že ti nebudú vadiť jej hnusné silokonove prsia, muž že si chudák po ťažkej robote oddýchne vo vírivke a ženská že sa pol dňa ( keďže toľko si písala že tam je ) nemusí sama opaľovať a môže pokecať 😀

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
misinka0611
28. jún 2022

@beronsche Určite na 100% som si tým istá, že on omylom vpadol do tej skupiny. Chcel ísť do inej ale bohuzial zle klikol. 😂😂😂

ndrag
28. jún 2022

Ty kono, tuto temu ako keby nejaka dochodkyna co vsetkym v bytovke strpcuje zivot zakladala 😂. Ze klopkanie podpatkov, startovanie auta 😂 Bavim sa, dakujem 😀 👍

monuska112
28. jún 2022

@ndrag to sa do dôchodku este len vypeckuje 😅😅

misinka0611
28. jún 2022

@ndrag Nezabudaj na hlučnú vírivku. Suseda keby mala trochu chochmesu tak zoberie slamku a bublinky si urobí fúkaním do nej aby nevytvárala hluk 😂

autor
28. jún 2022

Vidim ze ste moj posledny komentar nepochopili.Nestazujem sa na zvoncek na auto ani na gril. Prekaza mi to ale nestazujem sa ani im nic nehovorim lebo to tolerujem tym ze to patri k domu a susedskemu nazivaniu.Naposledy som susedov komfrontovala ze zle parkuju ta arogantna hlupacka sa iba vyfarbila aka je hlupa od vtedy si ich spristelom nevsimane iba ich tolerujeme. Nezavidim nikomu nic nam sa spodni byt zo zahradou neusiel keby mam zahradu tiez si mozem dovolit vyrivku nemam co teda zavidiet. Nepochopili ste ze sa tu pytam kde sa mozem stazovat na to ze pod oknom my behaju nahe cecky a moj priatel sa na to po praci musi pozerat.Vysmievate sa ze iba mne to prekaza vobec to tak nieje povedal mi to priatel sam od seba ze mu prekaza ked pride k oknu pozrie dolu a tam hole cecky.Nezaujima nas ani holy ud suseda ako sa mu natriasa vo vyrivke.Urcite je na to paragraf.My mame terasu zaterasenu nieje nas vidiet mozem ziadat aby si ju zaterasili aj ony?

sojorez
28. jún 2022

@elviku11 Naboso po vchode, topanky s podpatkami v ruke a potom odtlacit auto do vzdialenosti, kde nebude pocut startovanie 🤦🏼😂

nurielka
28. jún 2022

Daj si dokopy sebavedomie a kúp si štuple do uší, áno aj so stuplami do uší budeš počuť budík do práce. Rolety si nastav tak aby neboli pretocene smerom dole na ich záhradu, ale smerom hore na krásnu oblohu. Ak závidis gril, mala si si kúpiť dom so záhradkou. Najlepšie však pre teba bude odsťahovať sa na samotu do lesa. A myslím si, že aj to by ti vadilo. Zachvilu by totiž prišli z lesa medvede. Tu sa naozaj sťažovať nemôžeš. Ako tomu zabrániť?
Rada- normálne by som si urobila pukance a zakaždým keď sa bude pani opaľovať nahá, tak vyjdem na terasu nastavim sa na ňu so stoličkou, nespustim z nej pohlad a pustím si hlasnú striptíz hudbu. (😆)