Nahota na susednej terase. Môžeme sa sťažovať?
Mam problem so susedmi.Byvame v dvojdome kde je na prizemi jeden byt a na poschodi druhy. My byvame v hornom spodny susedia maju aj zahradu. Tu prichadza k problemu. Suseda sa naha opaluje na zahrade. Dokonca sa uz vecer obaja nahy kupali. Bocnym susedom je to jedno lebo maju plny plot, ale my ich z poschodi vidíme. Mne a priatelovi to velmi prekaza,kedze mame otocene okna aj smerom do zahrady. Ja ani priatel nie dme zvedavy na niekoho hole cecky. Prosim kam sa mozem ist stazovat?Stazovat sa samotnym susedom nema zmysel, potrebujem nieco ucinnejsie
tak si to zhrnieme-
vadí ti kosenie - asi preto ze nemáte vlastný trávnik
vadí ti zvonček - asi preto, že ho maju kvalitnejší ako vy
vadí ti grilovanie - opäť problém, lebo vám k takému pôžitku chýba pozemok
vadí ti susedka- asi preto, že je mladá, štíhla a očividne sa o seba stará
vadí ti jej manžel -asi preto, že ho má väčšieho ako ten tvoj
vadí ti že susedka chodí v opätkoch- asi preto, že ty, keďže sedíť doma na riti, nemáš tie opätky kde obuť,
vadí ti, že štartujú auto ráno o šiestej - asi preto, že buď nemáte auto, alebo majú lepšie auto ako vy
vadia ti celkovo vasi susedia - asi preto, že na rozdiel od vás, si žijú usporiadaným manželským životom so všetkým čo k tomu patrí a očividne si ten spoločný život vedia užiť.
ty sedíš doma zakomplexovaná, tvoj manžel drie od rana do večera v robote a keď sa vráti, asi na taku znudenu, sovšetkýmnespokojnú manželku už nemá ani chuť...
Preboha u seba doma si môže robiť čo chce ,čo ju po susedoch 🤦 nerusi nočný kľud ani nič ,len sa hola opaľuje,keď ti to vadí tak sa nepozeraj a hotovo . Mne je tak jedno čo susedia robia lebo sa im do dvora nepozerám ,a keby aj ,je to ich dvor môžu tam robiť aj stojky v klaunovskych kostýmoch ,mňa je do toho 💩 a ani nezvykneme tráviť čas pozeraním sa z okna 😁 a to tiež zo spálne máme "výhľad " rovno k susedom ale nikdy ma nenapadlo len tak sa postaviť a pozerať sa čo robia a dúfam že ani našich susedov to nenapada 😁
Ty si sa musela zblaznit aj s paragrafom😂 na svojom dvore si mozu robit co len chcu, na to paragraf neni, ale urcite je paragraf na ludi co umyselne sleduju inych ludi z ok a ked su nahi, je to uchylne, sak z okna nepozeraj a basta😂
@autor Dopustili ste sa trestného činu vzbudzovania verejného potešenia podľa paragrafu X odseku Y zákona Z v znení neskorších predpisov tým, že ste pani XYZ pod oknami behali s nahými ceckami a jej priateľ ZYX sa na to po práci opakovane musel pozerať a tým, že ste vo vírivke vystavovali na obdiv svoj holý natriasajúci sa úd. Takto to môže byť?
autorka - nie, ziaden paragraf na to neexistuje.
Zato existuje zoznam diagnoz a je mozne, ze by si si tam vhodnu pre seba nasla...
Pocuj a je ta zena vlastne naha, ci len hore bez? Tie silikonove prsia vas oboch musia riadne stvat.. ktovie preco.. 😁😁
Ja behám nahá po byte bez záclon /závesov. Zatiaľ sa nik nesťažoval. Pokiaľ neruším nočný kľud, neobťazujem susedov...... Kto chce očumuje, každého vec a v týchto teplách........
Ak idete s priateľom na kupko, kde je mnoho žien hore bez????? Máte čelenku na spanie?
Tak keď už to "komfrontovanie" nefunguje, jedine tá petícia za ukončenie opaľovania, no a už počkáš čo bude 🤔
Ty si ako tatár. Sú na vlastnom pozemku ! nikto im nemôže prikázať prestrešiť si terasu .
Bohužiaľ , bývanie na byte prináša aj takéto vymoženosti - vždy vieš, kedy susedka sexuje, kedy prišiel sused ožratý, aké majú rodinné problémy a aké má suseda cecky 🤘🏼 Mne osobne by to vadilo a ty s tým neurobíš nič 🤷🏼♀️ Jedine sa presťahovať …
Oni su bezdetni, vy ste bezdetni... Pridajte sa 👍👍
Milá autorka ty už nič nepíš. Čím viac píšeš, tým viac sa zhadzuje a to aj keď vynecháme gramatiku. Nemáš celé dni nič na práci, len sledovať co susedia. Miesto vybijania si energie na susedoch popracuj na sebe, zlepší to kvalitu tvojho života a v nemalej miere to zvýši aj kvalitu tvojich susedov.
Na keru prdel sa vykláňate z okna či terasy a čumite pod seba, do susedovej záhrady ?!? Veď aby ste ich videli, tak sa vykláňate a naročky.
Vy ste asi obaja psychopati, máte príliš dlhé vychádzky z Cajly, aby ste neustále okukovali čo sa deje v susedovej záhrade. Celé dni !.
To nemáš iný program ? Poupratuj, uvar, ozehli, čítaj knihy a časopisy, vyšívaj, pozeraj telku, cvič a deň ti zbehne. Alebo choď do práce, 8 hodín mimo domu a hlavy vytrčenej z okna, robí divy.
A tomu tvojmu, keď príde domov, to čo má za nápad pridať sa k tebe a čumíte spolu. Pozerajte pred seba, okolo seba, aj hore, pri vyklanani z okna sa vám urobia na bruchu mozole. Alebo tam máš vankúše ?
Ani netušíš čo všetko susedia musía tolerovať vám dvom !
Musíš mať veeeelmi smutný a ťažký život, keď takto blbo riešiš susedov, čo a ako. A čo na to tvoj psychiater ? Pýtam sa v dobrom a slušne, asi ti predpísal slabu liečbu, alebo berieš kontaminovany matroš
@cacianka Ja normálne plačem pri tom tvojom prispevku, od smiechu 😀 Som si predstavila také 2 vankúše prilepené o zábradlie balkóna 😂😂😂
Ináč tieto domy majú malé pozemky pri dome tak to naozaj sa musí človek vyklanat to nieje že pozriem dopredu a vidím ešte zahradu.
@beataxxx ty si podarena 😁😁.
Nasi susedia nemaju na dome zavesy a tak ked svietia vidno im az tatam. A teda mne je to aj neprijemne sa tym smerom vobec obzriet, aby si niekto nemyslel, ze cumim 😁🤷♀️, alebo ze ich tym pohladom vyrusujem. Takze take 1% ti rozumiem. Popracuj na sebe autorka, dvihni si sebavedomie, ukaz, ze aj doma moze mat muz na co sa pozerat 😉. A my sa nevieme dockat kedy zastrieme plot (uz coskoro), aby sme sa mohli premavat aj v spodnom pradle. Mne by inak vadilo keby na mna niekto cumakoval, autorka mozno jediny mozny sposob aby obmedzili svoje nahotiny 😁bude presne toto, ze okna nebudete zastierat a budete normalne fungovat a teda aj vidiet ich a oni vas. Stale sa snazim vcitit sa do svojej situacie a asi by mi vadil skor nahy sused ako suseda 😁. Niekedy proste clovek vidi aj co nechce 🤷♀️
@nurielka ty rebelka 😂😂
Suseda sa mi opaluje naha pod oknami vo vyrivke sedia vecer holy mne to prekaza ale ja mam psychicki problem. Psychicky problem ma ten komu sa to zda v poriadku a toleruje svojmu staremu pozerat na susedine hole cecky.Chcela som od vas poradit lebo hlupacka sa tu roztahuje vytlacili nas s parkovania vykuruju nas kazdy vikend grilom a teraz vecerne kupanie a hole cecky.Aj ja mam svoje prava a chcem si ich uplatnit.Vidim ze tu je banda velmi tomerantnich zien a vasim muzom pritom davate klapky na oci. Prosim vas ak by mi niekto vedel rozumne a seriozne poradit napiste a napisem vam sukromnu spravu.Viac sa tu vysmievat nenecham pritom v mojej kozy by ste byt nechceli
@misinka0611 vankúše uviazané lanom, dokonca autolanom...
Ťa záhrada by musela mať aspoň hektár a dobre dlhá aby pri pozeraní z okna ,pri státí či sedení videla v horizonte hole cecky a chlpatého bimbasa.
To naozaj musia stáť na okraji terasy ,tesne pri okne a pozerať dole. No a preto tie vankúše, aby im sadlo neoškrelo to ostrie na ráme zábradlia...
A ano uz som ich komfrontovala ze som ich pocula pri sexe a obaja sa my vysmiali.Ziadna rozumna rec snimi nieje.Odstahovat sa kvoli arogantnym hlupakom nebudem.Dala som stotisice za byt a mam tu trpiet aj ja mam svoje prava. Prosim kto my vie seriozne poradit napiste
Zase chyba, toto bude viac ako 20 stran!!! (Odhad po poslednom prispevku.)
@petronellla87 petícia proti holým ceckom,šuške a bambusu 🤣🤣🤣už som asi čítala všetko 👍.Nie 🤣🤣🤣
Veď práve - POD oknami, tak sa nevykláňaj.
Bodka
Ale urobila si nám humorný veselý deň 👍
:D treba si kupit dom niekde na samotke
Inac velmi zaujimava tema. Konecne nieco ine ako vojna, covid, zdrazovanie... A autorka je mi luto. Naozaj s tym nic nepravis. Majitelia domu maju pravo sediet vo svojej virivke doma vyzleceni. Je to dokonca zdraviu viac prospesne ako v tych plavkach.
Aj ja som dala státisíce na rodinný dom a vieš čo? Susedia si postavili svoj tak blízko že nám vidia do celej záhrady zo svojho balkona.. našťastie netrpia stihomanom, takže nechodia na nás pozerat čo robíme na záhrade.. ani ja to nerobím, to čo robia na svojej záhrade je ICH VEC..
Pokiaľ sused neobťažuje hlukom a smradom, tak POHLAD sa dá vyriešiť velmi jednoducho.. lenže ty proste len žiarlis že tvoj chlap ocumuje susedu.. ale to nie je problém susedy, to je proste takt tvojho muža..
Prosím vás, kto dokáže ešte slovo v koži napísať v kozy? Pomoooooc!

Jedine na lamparen a aj tam ta vysmeju, sak nekukajnz okna, ja mam tiez zo spalne okna do zahrady susedov a kukam tam len ked okna umyvam, inak tam ma zaluzie a zavesy a ani by ma nenapadlo sadnut si na parapetu a cumiet im do dvora🤦🏼♀️🙈