icon

Nahota na susednej terase. Môžeme sa sťažovať?

28. jún 2022

Mam problem so susedmi.Byvame v dvojdome kde je na prizemi jeden byt a na poschodi druhy. My byvame v hornom spodny susedia maju aj zahradu. Tu prichadza k problemu. Suseda sa naha opaluje na zahrade. Dokonca sa uz vecer obaja nahy kupali. Bocnym susedom je to jedno lebo maju plny plot, ale my ich z poschodi vidíme. Mne a priatelovi to velmi prekaza,kedze mame otocene okna aj smerom do zahrady. Ja ani priatel nie dme zvedavy na niekoho hole cecky. Prosim kam sa mozem ist stazovat?Stazovat sa samotnym susedom nema zmysel, potrebujem nieco ucinnejsie

sissy27
28. jún 2022

ježiši autorka, keď nevieš kam s očami, tak ich nasmeruj do príručky slovenského pravopisu, lebo to je katastrofa... A o dosť väčšia ako holé kozy tvojej susedy. Mi nehovor, že keď pozrieš z okna alebo balkóna rovno pred seba, tak vidíš jej kozy dolu na trávniku. Pokiaľ sa tam cielene nepozrieš, tak nemáš šancu ich vidieť. Ale teba vadí všetko - najviac asi to, že susedia majú záhradu, vírivku, pekné kozy, veľkého vtáka a sú šťastní.

nykkushka
28. jún 2022

@modrykomik nechceš toto nejak spracovať 🤣🤣🤣

kvetinka75
28. jún 2022

k tomu zoznamu - bývaš v ,,paneláku,, tak s tým musíš rátať. Alebo sa majú pohybovať ako duchovia? Klapky na oči, štuple do uší - šťastný život, s tebou musí byť ,,sranda,, žiť

nahy_sused
28. jún 2022

@zdenkastanka najprv som si to myslel ale potom sa to odchýlilo :D

slovakboy
28. jún 2022

Chápem vás. Vidieť ich tak raz dvakrát to aj poteší pousmejete sa. Ale, furt to je urazajuce aj pre toho kto je tomu vystavovaný. Nedá sa to nevšímať. Treba si uvedomiť že v určitých situáciách a niektorých ľudí nahota uráža. A tak ako majú ľudia slobodu sexu a prejavu tak majú mat aj ľudia ktorí to nechcú byt od toho chránení.

lejusinka
28. jún 2022

Ja som myslela ze ja som divna ked mi vadi ze sused od rana do vecera hra na husle a nezlepsuje sa 😂😂😂

Kazdopadne - nahota je prirodzena, aj pre deti. Kym to nie je vyslovene sex na verejnosti neni sa na nic stazovat. Vadit ti to moze ale stazovat sa nemozes 🤷🏻‍♀️ Proste ked si kupis byt so susedmi musis ratat ze nebudu zit podla tvojich pravidiel. Predaj byt a kup si dom niekde vo vyhnanstve a uvidis. A k tej peticii 😂 akoze vazne obehas susedov ze sa nechces pozerat na holu zenu - nema to ani vyznam lebo nikoho okrem teba sa to netyka 😂😂😂 aby za par mesiacov nebola peticia proti tebe 🙈

martinkatinka
28. jún 2022

@slovakboy A preco si ty v skupine Silikonove prsia? 🤷

oblecenie99
28. jún 2022

@monuska112 No tie bubliny sú naozaj na šlaktrafenie. Neviem, akú majú, ale len keď vychádzam zo zvukov v takom wellnesse, čo za rámus urobí len vírivka.. naši majú tú nafukovaciu, majú ju v záhrade úplne v zadnej časti a keď sa v nej kúpu, počujem ju na predný dvor. Ja ju ani nevyužívam, max keď večer zaleziem do nej kvôli teplej vode že relax, ale nikdy ju nezapínam, lebo mi ide hlava odletieť - a to nehovorím o tom, že sa v nej doslova musíme prekrikovať, aby sme sa počuli navzájom :D kebyže túto srandu vybaví sused nad nami či pod nami na terase, či na dvore v bytovom dome, by ma s prepáčením j*blo.

Môj bývalý sused si tiež urobil taký random striptíz predo mnou :D bola som u susedy, kávičkujeme, on prišiel s práce a ako sa s nami bavil, tak sa pritom začal vyzliekať, lebo jeho žena mala vo zvyku dať jeho pracovné oblečenie hneď do práčky a sušičky, aby mal aj na ďalší deň čisté.. susede to nevadilo, čiže takto ani mne, zaskočená som bola, ale tak čo už, videla som už podobné :D

jaskolka
28. jún 2022

Tak teoreticky by som ešte chápala ten problém s nahotou.Ok, nie každý je taky voľnomyslienkar, mne by to zrejme torz vadilo, a to sme neboli doma vychovani, že nahota je niečo príšerne, ale jednoducho tak, že áno je to normálne, ale na druhej strane sú na ňu aj určené okolnosti, teda nie ze budem chodiť len tak bežne hola doma, a vonku a neviem kde ešte. Otec mal na to vetu že "človek sa od opice líši aj tým, že sa zahaľuje". Tým samozrejme nemyslel, že teba chodiť v kožuchu a v egyptskej burke, ale ze treba premýšľať, že kedy, sa to hodí aj z ohľadom na iných ludi, ako nemusia byť zvedaví na cudzí holý zadok (a iné veci)
Ale po tých ďalších "problémoch" už myslím, že preháňas. Tebe vadí štartovanie auta, chôdza v podpätkoch, to, že griluju a ešte určite si x veci nenapísala
Ale v takom prípade ste mali si kúpiť vlastný, dom s vlastným pozemkom. Predstav si, že by ste žili v paneláku, to by už si asi skončila na ARE s porážkou a infarktom
Bohužiaľ, životv tesnej blízkosti s inými ľuďmi je o tom, že bude ten človek aj štartovať auto, aj chodiť po schodoch, ba môžeš počuť aj hluk z kúpeľne,možno aj sex a neviem aké zvuky ešte môžu byť.
A čo môžeš urobiť? Nič. Vlastne áno, predať tém svoj byt v dvojdome a kúpiť si vlastný dom s vlastný pozemkom.

oblecenie99
28. jún 2022

@jaskolka Jáj, to som nečítala celé, keď autorke vadí "všetko", tak potom tam nebude problém v nahých susedoch...

martinkatinka
28. jún 2022

@jaskolka v jednom komentari ale pisala, ze hlucne party od susedov by jej nevadili, radsej to ako to odhalovanie 🤷🙈

jaskolka
28. jún 2022

@martinkatinka lebo ich ešte nezažila..
Ale keď jej vadí štartovanie auta, a vírivka
... Naozaj si myslíš, že by dala dáku party s techno muzikou?🙈

prunee
28. jún 2022

Tebe to teda ani nevadi, len riesis partnerov problem, pretoze si chudak nemoze doma oddychnut kvoli tym prsiam na zahrade o poschodie nizsie. To ho musia velmi lakat, ked kvoli nim nevie oddychovat... Asi je to pre vas hrozna situacia, inak by si to tu neriesila. Stazovat sa mozes kde len chces, ale s tymto nikto nic neurobi. Jedine si zvyknut a dufat, ze nic horsie uz nepride, alebo sa odstahovat.

zdenkastanka
28. jún 2022

@viestta a zrejme treba upraviť aj cas prichodu z prace.aby nemusel potom o 20.00 kosit☝️

martinkatinka
28. jún 2022

@jaskolka jasne, ze nie 😆 pisem, ako sa vyjadrila...a potom tu capla zoznam, ze co jej na nich vadi.... No aj ja mam mensi problem so susedmi... Ale riesim to.

thoughtfulweirdo
28. jún 2022

Predpokladám, že väčšina vie pochopiť, že niekomu môže nahý sused vadiť. Tie vtipné reakcie budú skôr preto, že autorka dokola spomína len tie "cecky", ktoré dokonca pod oknami partnerovi tak vadia, že kvôli tomu nedokáže po práci oddychovať 🤭 a po tom, ako začala spomínať petíciu, už mi to celé príde ako žart. Jednoducho keď kupujem byt s priamym výhľadom na susedovie terasu, musí mi byť jasné, že budem vždy vidieť, čo na tej terasie robia. A teda oni by tam mohli robiť aj oveľa horšie veci než je nahé opaľovanie.

henka123123
28. jún 2022

Toto musi byt vymyslene

sticker
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
misinka0611
28. jún 2022

No tak sa im nepozerám do záhrady. Suseda sa nebude skrývať na svojom pozemku kvôli tebe, keď sa chce opaľovať. Sťažnosťami nič nedosiahneš nič neporušuje. To je mínus takýchto dvojposchodovych dvoj či štvordomov. Možno zas jej vadi že jej kukáš do dvora, tebe zas že sa opakuje na svojej záhrade nahá. Nemáte si čo vycitat. Musíš vydržať a počkať na jeseň zimu.

fliacik
28. jún 2022

Na odľahčenie - keď tam bude najbližšie sused nahý, vyjdi na balkón, ukáž mu na rozkrok a strašne sa začni rehotať, myslím, že ho to prestane baviť 😀 Alebo postav na balkón zo 10 chlapov s ďalekohľadmi, nech na susedu popiskujú a aj ju to prejde...možno 😀DD

jaaanka21
28. jún 2022

@viestta kto vie, možno je to tak ako vravíš, ja nevravím, že ju nutia, ale tiež by sa mi to nepáčilo, keď sa do nej tak obuvaju, že nemá tam pozerať, tak teraz nená asi nič robiť. Ja som napríklad na balkóne aj 30x za deň (nefajciar), vkuse niečo robím, vzdy sa pozriem vonku.
Ktovie ako to je, len chcela počuť názory a dostala ich tu XY.
Môj názor je ten, že mne by to vadilo a teda dosť.

viestta
28. jún 2022

@martinkatinka keď tu tak čítam co všetko jej vadí, keď čítam poniektoré návody ako to riešiť, prestávam byt prekvapená z toho kde až sme to na Slovensku dotiahli. Alebo aj inac, som prekvapená, že sme len tam kde sme. Vidím ešte veľké rezervy kam až to môže dojst

anonymous87
28. jún 2022

@mandzula co suseda, mna by zaujimalo, ci je fesny sused 😂

mondolina
28. jún 2022

@cocolino234
to je jedno, že troll, téma " nahota u suseda" je teraz v lete aktuálna.

beronsche
28. jún 2022

@slovakboy ako moze niekoho cudzia nahota urazat? To je co za nezmysel??

Moze to niekoho uvadzat do rozpakov, moze byt z toho nesvoj, citit sa neprijemne, moze ziarlit, zavidiet, ale urazat?
Vo vseobecnosti nahota je prirodzena, takze keby mi takto velmi vadili nahi susedia v ich vlastnej zahrade, kde sa za plotom opaluju a kupu, zamyslela by som sa nad vlastnym vnimanim nahoty a vlastnym nastavenim.. Lebo tam by bol zrejme problem..

jana_eyre_2
28. jún 2022

Autorka, lenže ty si nepochopila z týchto komentov to základné : tvoj priateľ sa na jej cecky pozerať nemusí.. on môže svoj pohľad nasmerovať na zábradlie svojej terasy, na stenu, oproti stojaci dom, na ihrisko pod domom.. možnosti je veľa, avšak keď vás tak ten pohľad priťahuje 🤷 rozmýšľam, keby bol oproti stojaci dom v takom uhle že by bolo vidno do cudzieho bytu a susedia čo radi chodia nahí, by nemali záclony, tak aj to by ste písali petíciu alebo by ste proste zatiahli svoje závesy?

A len tak mimochodom, keď budeš tu petíciu písať - to myslím v dobrom.. daj si skontrolovať pravopis, pretože ak budeš písať tak ako tu, suseda tá môže vysmiať za gramatiku..

akrobrab
28. jún 2022

Autorka.. a keby si skusila susede kupit plavky? Nepomohlo by to?

elizabet173
28. jún 2022

@mondolina jasne, ze je to jedno, ja som si este ani kavu nerobila, rehocem sa tu ako cely kolektiv

beronsche
28. jún 2022

@martinkatinka v tej skupine ho zrejme nahota nijako neuraza..
ze @slovakboy ? Chodis tam ocumovat, ci len planujes zene zaplatit silikony?