Nevďačná mama
Baby, co by ste robili na mojom mieste? Mamina mala 50, parkrat spomenule ze by chcela najnovsi Iphone, neviem sice naco kedze je to stara skola a na mobile vyuziva max internet a volanie...bohuzial som nemala tolko penazi aby som jej ho kupila, vedela by som si dovolit ak by som sa aj s otcom zlozila nastarsi model ale najnovsi urcite nie, no a ona trvala na tom najnovsom...kupili sme jej drahsie sperky, samozrejme lacnejsie ako dany mobil, kedze rada nosi sperky...no a vravela mi ze sa jej v robote pytali co dostala a ona vraj od hanby povedala ze peniaze ze si kupi ten iphone ze jej bolo trapne povedat ze sperky ktorych ma uz aj tak dost...velmi ma to zamrzelo lebo aj na tie sperky som si musela par mesiacov odkladat...ano mohli sme jej fakt dat s otcom peniaze a nech si dolozi na ten iphone lenze rodicia nie su ma tom financne extra dobre a viem ze by tie peniaze minula na noeco ine a chcela som jej dat aspon to na co mam...len to co povedala ma tak zabolelo ze rozmyslam ze jej poviem nech mi tie sperky vrati, ked sa tak hanbi, a dam jej teda tie peniaze...
@minenkaa ktorá to bola diskusia? teraz neviem
@anonym_autor len pre zaujimavost...mamina nam este dlho vycitala ze nedostala ten mobil a ze sa strasne hanbi v robote kvoli tomu...nedavno s tym zase zacala a velmi sme sa pohadali lebo som.sa jej snazila vysvetlit ze som tolko penazi nemala na najnovsi typ iphonu, ona mi na stol hodina cca tolko penazi kolko stali tie jej sperky a vzapati tie sperky hodila do kosa lebo ze uz si s nimi mlze robit co chce kedze uz nie su dar...velmi ma to mrzi dievcata, ja som uplne v soku z jej spravania...
Otrasne 😵💫
Asi by som hej kúpila ten iphone, položila na stôl a zbohom. Už by som sa s ňou ani nebavila. Pomiatla sa na rozume tá žena.
By som si zobrala peniaze aj šperky z koša a tak pol roka sa jej nepozvala, nech mám od toho pokoj 😅

@minenkaa ktorá to bola diskusia? teraz neviem
@karolinakr kde sa sesternica nechcela kontaktovať s rodinou