icon

Od muža dostanem iPhone 12 modrý, ale nie som spokojná s farbou

7. jan 2022

Baby? Je tu ešte niektorá?
Teraz večer mi muž povedal, že dostanem mobil IPhone 12 mini modrý. Potešila som sa ale som aj ostala zarazena lebo ja modrý nechcem. Bola som ticho a urobil z toho úplne veľký problém, že kúpil modrý a hotovo. Ako to vnímate vy? 😕 vie veľmi dobre, že milujem čierne mobily.

annamalaga
8. jan 2022

Áno si, pretože niektoré ženy nedostanú nič od chlapa, tobôž nie dar za 700€. Vieš . Riešiš nepodstatnost.

zuzanockamt
8. jan 2022

Autorka: Vezmi si svoju platobnú kartu a kúp si mobil, aký len chceš.

danielinaa
8. jan 2022

Ano si rozmaznana a bud rada ze ste na tom teraz ako ste. Ak sa to raz zmeni a pride choroba, alebo budete zivorit, sama si priznas aka krava si bola.

martul
8. jan 2022

Si a veľmi, iné starosti, s ktorými by sme mohli poradiť?!

janulik2008
8. jan 2022

Veď je to jedno 🤦 kúpim kryt a hotovo 😀

sasanka605
8. jan 2022

Mi napadlo, nie ani okolo fotaku nebude vidno. Ja mam nalepenú kovovú ochranu okolo a farby maju ake len chces.

monka105
8. jan 2022

Že by som bola rada, že mi vôbec nejaký mobil kúpil a kúpila by som si naň kryt. 🤷🏻‍♀️😄

larisa
8. jan 2022

Nechápem ako môžete takéto sprostosti tu riešiť a písať. To nemáš čo robiť ?

ibrunova
8. jan 2022

Toto je akože reálna otázka? Pochybujem

sense
8. jan 2022

Ak je farba mobilu jediný tvoj problém tak máš bezproblémový život...

ella_price
8. jan 2022

By som ti ho drbla o čelo a mohla by si ísť.

lucka114
8. jan 2022

Ja to vnímam tak, že by som ti nekúpila žiadny, a ešte to vnímam tak, že povrchné problémy povrchných ľudí ... 🤦🤦🤦

bory195
8. jan 2022

Môj muž je taky, ze nerád vysvetľuje svoje konanie, možno máš podobný prípad. A ktovie, ak telefón potrebuješ hneď, možno je problém zohnať... Kamarátka na nový iPhone čaká od októbra, mal byť pod stromčekom, a pravdepodobne najskôr v marci dorazí. A naozaj sa zaoberáš banalitou. Nepadne to dobre nikomu, nie ešte mužovi, ktorý, verím, mal ten najlepší úmysel.

majka2
8. jan 2022

No si a riadne

alvaluka
8. jan 2022

@autorka povedz mu nech vrati telefon a ty si kup sama cierny.

janajajka
8. jan 2022

Ano si rozmaznana a nevies komunikovat. Ak by si vedela komunikovat vedela by si preco kupil modry bez toho, aby si ho nas...

googlinqa
8. jan 2022

Tak vnímala by som to tak, že je to magor. Ste manželia vie čo sa ti páči tak si si mala vybrať čo chceš a hotovo. V skutočnosti nechcem žiadne prekvapenie v manželstve sú financie spoločne tak načo si jeden druhému strpčovať život áno aj s takýmito detailami. Nech si každý kúpi čo sa mu páči a vyhovuje.

liljana
8. jan 2022

Neries farbu, uz ti povedali, ze kryt to spravi. Spytaj sa iba, preco a ci sa neda mobil vymenit. Ak ti povie, ze na ten modry bola zlava, zohnal to niekde vyhodnejsie,... tak bud rada darceku a nehlad darovanemu konovi na zuby.

brembo
8. jan 2022

bud rada,že si nejaký dostala. Poznám ženu,čo zarába 300€ z čoho musí vyžit. Pracuje na polovičný uvazok,lebo jej zdrvotný stav jej nedoluje pracovat viac. Po 4 hodinách sa ešte musí postarat o seba,i ked je ubitá ako kon. Keby nemala 2 psov,už by sekla životom,lebo len oni ju tu držia. Tak si váž aj ten zasraný modrý,čo si dostala.

alberto1
8. jan 2022

Kúpim modrý iphone 12 mini za výhodnú cenu.....Ponúknite.... 🤣

liljana
8. jan 2022

@alberto1 asi tak

sticker
victory7897
8. jan 2022

Trapna si až to bolí..kúpila by som Ti modrú nokiu 3310 a trepla Ti s ňou po čele.by si videla čo je kvalitný mobil a nie iphone 🤣🤣

jana_eyre_2
8. jan 2022

@googlinqa magor je nakoniec jej muz, lebo kúpil modrý mobil namiesto čierneho? To ako vážne? 😦
Magor? Ešte chápem ak by išlo o červený kabát a pritom nenávidis cervenu, to je vec čo nosis na sebe, uputas ním, ovplyvní ta.. ak by mne muž kúpil červeny kabát tak by ma napadlo že čo má sakra vôbec nepozná, že v červenej sa cítim príliš výrazne a to ja nemám rada a už som mu to povedala x krát... Ale mobil? Tá mala vec, čo držím v ruke a následne supnem do kabelky či vačku? A za to si jej manžel vyslúži na nete pocastovanie "magor" a strpčuje život? A ja som si myslela že strpcovanie zivota sú iné udalosti.. ale ono je to farba mobilu 🤣🤣🤣

kitycat
8. jan 2022

Ja viem, ze to bude zniet povrchne ale tiez by ma stvalo dostat modry telefon ked by som chcela biely, zlaty alebo ruzovy. Ale ja si tak drahu vec kupim sama aby som mala istotu 🤣🤣

Asi iny nebol dostupny a on ti ho chcel silou mocou kupit a nebral to tak. Ja som dostala minule vianoce jeden technicky doplnok k fotaku modry, tiez som sa nevedela zmierit s farbou a bola som ho vymenit. Chvilu bol nastvany. Ale ja v tomto autorku chapem, ze skratka modry nie je babsky a ani obal to nezmeni 🤣🤣🤣

jana_eyre_2
8. jan 2022

@kitycat takže toto sú témy a problemy, ktoré sú vhodné na MK? (Pre niekoho kto nepochopí moju poznámku, len narážam na inú diskusiu)

betulinka1
8. jan 2022

Ked si das kryt nebude vidiet modrú farbu lebo z predu su vsetky rovnake. Ja mam biely a z predu po okrajoch je aj tak cierny.

katka708
8. jan 2022

Musela som si dat teraz dolu kryt lebo ja netuším akej farby je môj iPhone a je mi to fuk.(Je tmavo šedý) ale keďže mám zozadu kryt a na displeji ochranné sklo s čiernym oramovanim tak nikto vrátane mňa farbu nevidí. Frajerovi /mužovi podakuj a teš sa z neho ako keby bol cierny

googlinqa
8. jan 2022

@jana_eyre_2
@jana_eyre_2 tak vidíš už v názve ,,nie je spokojná,, a každý muž by sa mal snažiť aby tá žena spokojná bola či? A áno ja si poprosím takú farbu ktorá sa mi páči. To je to najmenej čo môže partner urobiť pokiaľ mu záleží na tom aby manželke urobil radosť. A magor no to slovíčko môžem nahradiť aj ignorant? Alebo neviem ako. Pointa ostáva.

brembo
8. jan 2022

@googlinqa tvoj muž musí byt z teba naozaj štastný.

ikissedagirl
8. jan 2022

Zjavne sa tu vsetkym zda farba telefonu ako malichernost. Autorku to zjavne vazne trapi, asi nema ziadne horsie problemy. Clovek bude vzdy nespokojny, len to kazdy den bude nieco ine.