icon

Perly vašich manželov

lubikan
29. jún 2014

Ak mate zaujem,piste sem perlenie svojich manzelov,ktore by som povedala ze hranici az s psychickym terorom....resp. ako si se*u do huby.....

😀 😅 ☹

Mna tak narychlo napada ,ze:

keby nebolo mna,tak si na ulici,s bezdomovcami a pijes cuco,a dam ta sledovat kamaratmi a budem sa na tebe smiat....to na margo,ked som si ako zena na MD bez prijmu dovolila na iste veci nadavat 😠 ,chudacik,citil sa obmedzeny.....

tato diskusia ma nielen pobavit a podporit v situacii,v ktorej sa citime bezmocne a jedine na svete s takymto chlapom 🙂

0silvia0
29. jún 2014

@stefka33 ďakujem za objasnenie 😀 skoro som sa trafila 😀

25daniela
29. jún 2014

@lienkafoj to ten pomytok sme pouzivali aj my doma... to je taka handricka co sa s nou riad umyva.. asi je to z rusnactiny...

25daniela
29. jún 2014

No, ked som bola decko, dost davno som take slovicko nepocula 😀 😀 😀 krasne...

h2
29. jún 2014

@eikenella 😀 Tvoj príspevok mi pripomenul jeden starý vtip: Muž hovorí žene: "Neboj sa, mňa žiadne mladé, krásne, štíhle ženy nezaujímajú! Ja mám rád len Teba." 😀

maminuska
30. jún 2014

@mima4
@mamavera baby , baby nič mi nezostáva napísať len že s vami súhlasím 😀 . V týchto témach budem s Vami súhlasiť vždy.
Keby ženy mali vyššie nastavené kritéria na mužov , tak množstvo debilov by nemalo šancu sa rozmnožiť a ani si s prepáčením i vrznúť. Lenže dnes si mnohé ženy v panickom strachu z tikajúcich hodín urobia dieťa takmer s hocikým a v hocijakom vzťahu, stačí im že " ich nebije, nekričí po nich , nepodvádza ... to čo by malo byť samozrejmosťou , sa považuje teraz za vzácnosť.

A to čo napísala mima4 , že ak chcem princa, tak sa správam ako princezná je absolútna pravda. Pretože zdravo sebavedomá žena si pritiahne aj kvalitného partnera. Pretože len silný a vyzretý muž ju " utiahne ". Ak je žena submisívna a poddajná tak sa na ňu lepia darebáci a chmuľovia.
Moja kamoška, ktorá je nesmierne dobrý človek , ale aj dosť naivný a poddajný má za sebou manželstvo kde si prežila veľa zlého a psychologička jej doporučila si nehľadať dlhodobo nikoho lebo ona je ten typ čo má na čele napísané : Hľadám debila.

maminuska
30. jún 2014

A hláška môjho bývalého muža ?
" Moji rodičia že sa nezaujímajú o Andreja ? Zaujímajú, veď vždy na Vianoce donesie môj otec do školy stromček.

mariuskaa
30. jún 2014

following

mamavera
30. jún 2014

@maminuska máš úplnú pravdu, keby ženy dali jasne najavo mužom, aká je ich hodnota, boli by aj muži donútení zmeniť svoje postoje, alebo by len ťažko hľadali partnerku. Tak ako tu už bolo veľa krát písané, že muž sa v zahraničí ožení málokedy - musí to byť ozaj muž určitých kvalít, chmuľa, ktorý má trasu z práce cez krčmu, je hulvátom, doma nič neurobí a vydeľuje žene peniaze - takého si žena v zahraničí na krk rozhodne neuviaže. Neviem, čím to je, veď teraz už ľudia neriešia, ak žena nie je v 25 rokoch vydatá, ako pred desiatkami rokov. Prečo majú paniku z toho, že by mali mať najprv nejaké vzdelanie, prácu, trochu sa zabezpečiť, byť finančne nezávislá a nie hneď po maturite, alebo ešte pred ňou rýchlo, rýchlo dieťa, veď kamošky už majú a potom tu vyplakávať.
K tvojmu ďalšiemu príspevku - na Vianoce prinesie do školy stromček - no comment.....

zrka
30. jún 2014

My s manzelom ked sa s laskou dotahujeme:
ON: ty si ale slepica
JA: ty si teda slepec (on totizto naozaj nevidi)

A vzdy sa na tom sulame 😀

tykat
30. jún 2014

@stellamaris 😀 😀 😀 ja som sa začala smiať už pri tom ako KÚPIL FAX 😀 😀 😀

22beba
30. jún 2014

najlepšia perla???? VED to TY si mala urobiť, to je TVOJA robota, TY si mi neoprala TY si mala volať, TY si mala isť šeky zaplatiť ... TY TY TY TY .,...... niekedy mam takú chuť mu dať na pysk žeby mu sopeľ ucho urval 😀 aj vaši muži majú syndróm TY???? 😀 ako mame pekný vzťah ale toto je aj na mňa moc strašne mi to lezie na nervy ... a keď mi to povie po miliónty krát tak mám chuť vraždiť!!!! 😀

eikenella
30. jún 2014

@h2 aj u nas to vyznelo podobne 😀

mima4
30. jún 2014

@mamavera

"Prečo majú paniku z toho, že ..." - boja sa ze ostanu na ocot. 😉
Slobodny mladenec sa v nasej kulture "podava" ako sexi nezadany chlap so skusenostami, ktoreho srdce este nie je "dobite", ale slobodna zena je stara dievka, chudera, zakomplexovana, ktora ked povie "trava je zelena" znamena to, ze urcite zavidi vydatym a s detmi 😀 + pravdaze musi byt divna
Je to smutne, ale v nasej spolocnosti "radsej" rozvedena, ako slobodna...

eeffka
30. jún 2014

@mima4
@mamavera

viete co baby ja tak rozmyslam, poznate nejaku cca 40r ( mam 37 tak preto ten vek) zenu, ktora nema dlhodoby vztah, nie je rozvedena a nema dieta a JE normalna???
Lebo ja take panie, lebo to uz ani dievka neviem nazvat poznam a veru su to zakomplexovane osoby, co riesia uplne bezvyznamne veci a maju patent na vsetko.

lyzzy
30. jún 2014

@maminuska... Že typ hľadám debila🙂....ono je vedecký dokázané že keď si raz žena vyberie debila tak si ho vyberie aj sto krát za sebou.Väčšinou to úzko súvisí s tým aký vzor mali vo vlastnom otcovi

mima4
30. jún 2014

@eeffka
ale si vezmi, kolko poznas 40 rocnych vydatych s detmi, co riesia hovadiny a maju komplexy 😉 ale vinis za to to, ze maju vlastne rodiny? na 90 % nie...

Neviem ci stav a "detnost" hovori o charaktere cloveka, o jeho spravani...

Poznam aj take zeny... aj ked skutocne velmi malicko a "vykazuju" roznorodost tak ako vydate s detmi...

maminuska
30. jún 2014

@eeffka aj keď odkaz nepatril na mňa, ja takú poznám včera som s ňou sedela na kafči. Takmer 40 tnička, bezdetná , bez partnera, generálna riaditeľka jedného veľkého podniku a že úplne v pohode. Deti má rada, len jej sa nepodarilo si k sebe nájsť adekvátneho partnera, vzdelaného , slušne zarábajúceho lebo ako povedala ... že jej sa muži boja. 😀. Takže radšej bude slobodná a bezdetná ako si nabaliť hocikoho len aby splnila spoločenskú normu.

maminuska
30. jún 2014

@lyzzy no ja neviem , lebo ja som prvého manžela mala " takého všelijakého " a teda pri ďalšom vzťahu som si teda dala sakra pozor s kým uzavriem manželstvo . A musím povedat že už 7 rok si vravím , že " dobre si si vybrala " 😀.
Ale sú skutočne typy žien ktoré sa cyklia a cyklia, opakovane si vyberaju nevhodných partnerov a tam je to skutočne aj o tom otcovi ako si písala.

25daniela
30. jún 2014

No, presne ako pisali niekde na tretej strane, mna si muz vybral a ja jeho prave preto, ze som bola samostatna, zarobkova, nezavisla a ked sme sa dali dokopy, neboli sme uz pubertiaci v skole ale uz sme vedeli, co chceme...
Nepotrebujem sa ani vychvalovat, ked to @serpentino tak berie, jednoducho mi nedalo a mala som chut povedat, ze vychvaluje nie velmi dobry stav, byt sam a este sa tym chvalit ma nenadchyna.. ale je mi to jedno, kazdy si je strojcom svojho stastia a kazdemu vyhovuje nieco ine...

0silvia0
30. jún 2014

Neviem na čo vlastne prispievam do tejto témy, ale chcem len napísať, že existujú aj normálni super muži, ktorí si nes...rú do huby a nepoužívajú psychický teror na zdvíhanie si svojho ega ako píše zakladateľka témy.
Vlastne mi je ľúto, že takéto niečo musíte niektoré prežívať, ale celkom dobre nerozumiem, z akého dôvodu ste niečo také svojim manželom/partnerom dovolili. Neviem v čom vám táto téma pomôže čičíkať si kolektívne povedomie nasratých žien, ale skôr by ste sa mali nad sebou zamyslieť, kde sa v živote nachádzate a kam smerujete...
Ak si v manželstve pestujete vzájomnú úctu jeden k druhému, vážite si jeden druhého ako človeka, ako priateľa, ako partnera, ako otca svojich detí a samozrejme je to aj opačne, takáto téma by nemohla vzniknúť. Neviem o tom, ale platí nejaká spoločenská norma že hocijaký dilino ale hlavne že je?
Skôr sa téma mohla orientovať na vtipné životné výroky manželov, ale takéto navážanie sa takýmto spôsobom sa mne osobne nepáči. Ak takto reaguje žena, matka, partnerka, tak aký má byť preboha jej chlap?

maminuska
30. jún 2014

@mima4 ano sexi nezadaný 40 tnik je muž " ktorý nenašiel ešte tú pravú " ale sexi nezadaná 40 tnička je žena ktorú nikto nechcel , je divná 😀 .

mima4
30. jún 2014

@0silvia0
"Neviem v čom vám táto téma pomôže čičíkať si kolektívne povedomie nasratých žien" - ale mnohe zeny ani nechcu viac, preto som v jednom prispevku uviedla, prečo nema vyznam ich nejako riesit..

"skôr by ste sa mali nad sebou zamyslieť, kde sa v živote nachádzate a kam smerujete..." - toto je to, čo vacsinou dievčatá s nadpisom na čele "pritahujem debilov" prave nechce... Vzdy je lahsie poukazat na cely svet, ktory zapricinuje ich nestastie, smutok a vinit za to inych ludi.. vzdy je pre ne lahsie povedat si "to su muzi a my sme chudinky zeny" ako zacat nieco riesit... a ked su uz v uzkych a niekto im to povie... zacnu urazat a vymyslat si, aby zas nemuseli nic "riesit".

Ja som o tom napisala kvazy taku splet mojich postojov - https://www.modrykonik.sk/blog/mima4/article/su-chlapi-deti-alebo-zeny-sa-potrebuju-s-koxyro/

Ja si myslim, ze my zeny sme krasne stvorenia a zasluzime si lasku, byt milovane 🙂

stefka33
30. jún 2014

Ešte ma napadlo s čím ma ten môj pravidelne zlostí - raz dávnejšie som mu zo žartu povedala, že keď mu o niečom hovorím tak vlastne nechcem počuť jeho názor, že úplne stačí keď povie: Áno miláčik. Máš pravdu miláčik. Odvtedy keď poviem napr: ja som ale krava, už mi dočista šibe, strašne som pribrala, dnes vyzerám hrozne atď. - tak pohotovo reaguje: Máš pravdu miláčik! 😀 😀

lubikan
autor
30. jún 2014

baby to uz kam tato tema speje,dam sem prispvok,tak aj na pobavenie,lebo neverim,ze kazda jedna mate 100 % chlapa,a ked aj mate,urcite je to porucha u neho....

a hned sa urazat,ze same si za to mozeme,ze co sme si vybrali,to mame,,,tak pekne prosim,teda,2 ludia sa spoznavaju v podstate cely azivot a ked sa dokonale spoznaju,tak sa preto po 20-30 a viac rokoch rozvedu,pretoze pocas 2 rokov chodenia a sa jednoducho nenqajdu situacie u ktorych zistim vsetky neduhy toho druheho....

ludia sa rokmi menia,to co mi vyhovovalo (aj partnerovi) za mlada,mi po rokoch zacne vadit a jemu nemusi a tam sa ukaze,ci mi ten partner nadalej vyhovuje....

lyzzy
30. jún 2014

@lubikan.... No ver či nie....ÁNO MÁM DOMA 100% CHLAPA.A milujem ho aj s jeho "poruchou". Ten tvoj úvodný príspevok vôbec nebol smerovaný do vtipnej kategórie podľa mňa

0silvia0
30. jún 2014

@lubikan ja som asi nejaký suchár, ale mňa pôvodný príspevok vôbec nepobavil, skôr som z neho cítila životnú prázdnotu, sklamanie a smútok...
Ja si svojho manžela vážim a je to môj najlepší priateľ a partner a som šťastná, že mi bolo v živote dožičené spoznať, čo je to skutočné manželstvo.

babulka82
30. jún 2014

@zuzanockamt tiež poznam take pary ktore sa prezentuju vonku ako užasne fungujuca rodinka a pritom žiju otrasne a po par rokoch sa rozvadzaju.Ale niekomu robi dobre ked sa može rped druhym prezentovat ako im je dobre čo je pre mna nepochopitelne sice ,lebo neviem aky pocit mam mat z toho že niekto si niečo o mne mysli.

amanda0405
30. jún 2014
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@mima4
@mamavera
no tak vy dve nemáte chybu...vás by mali normálne naklonovať alebo by ste mali dávať školenia ..najviac sa mi páči ako si navzájom píšete a rozdávate rozumy na všetky strany, aj keď je to úplne mimo témy...keby boli všetky ženy ako vy a mali tých pánov úžasných tak by tu ani jedna nenapísala, že má nejaký problém alebo starosti...nemyslím si že sú ženy čo majú na čele napísané priťahujem debilov,len vekom a fázou zamilovanosti mnohé veci človek nevidí, nepočuje a nerozmýšľa rozumom ale srdcom...aj ja som bola mladá a robila hlúposti, ktoré by som dnes už neurobila... netreba sa brať tak vážne, lebo život vie byť riadna potvora a neviete ako dopadnete..aby ste si o pár rokov nehovorili, akého debila som mala po svojom boku ja...nehovorte že vám sa to nemôže stať, osud neprekabátite.... 🙂

lyzzy
30. jún 2014

@0silvia0...a potrebu počuť niečo čo by ju uistilio že nie je sama

michaelkanr
30. jún 2014

@lubikan suhlasim, kazdy chlap ma svoje muchy, neexistuje 100% chlap rovnako ako neexistuje 100% zena. Ide o to, ake su tie chyby (laska k alkoholu, automatom, drogy a ine zavislosti by mali byt pre kazdu zenu tabu) a ci ich zena dokaze tolerovat. Ked je chlap napr. rybar a "potrebuje" chodit na ryby pravidelne, tak by to jeho nastavajuca mala vediet a bud sa k nemu pridat alebo si spravit svoj program a neplakat doma, ze jej muz je zase prec. Pri tom vsetkom si ale myslim ze aj pri vzajomnom poznani sa moze vyskytnut premenna x. Nejaka zasadna zivotna udalost, ktora moze partnera zmenit a to sa neda predvidat. Preto nikdy nikto nemoze so 100% istotou povedat ze s niekym zostarne, pretoze ludia sa mozu velmi zmenit.