icon

Podvádzam. Čo si o tom myslíte?

tamatam
4. aug 2013

mám partnera s ktorým som tri roky, spoznala som priateľovho kamaráta je odomňa o 15rokov starší má šťastnú fungujúcu rodinu, dve malé detičky - jedno má 3roky a druhé má 1mesiac - stretávam sa s níím od novembra minulého roku .. stále mi píše ako mu namne záleží , ako ma má rád a že je rád že ma spoznal...
spávame spolu!!!! od decembra sa to celé ťahá.. povedal mi že svoju ženu miluje má ju nadovšetko rád .. nás k sebe ťahá vášen, city a ked sme spolu tak cítim že aj on niečo ku mne prechováva nejaký cit.. ked mi oznámil že jeho žena čaká druhé bábetko, tak sme sa pohádali, nebavili sme sa , povedala som mu že už ho nikdy nechcem vidiet, že ako mohol byť somnou ked ona je tehotná a pokusaju sa o babetko.. cele to bolo komplikovane - povedala som mu ze ma ma len na sex a nic ine za tym nevidim... ale nemam taky pocit zeby to bolo len o tom ...
baby co si mam o tom mysliet? nevidim mu do hlavy.. myslíte si že môže kumne niečo cítiť?!
dakujem!

machovalucka
4. aug 2013

.....ked sa milenka stane manželkou,miesto milenky ostane volné....

bianka0111
4. aug 2013

Keby mal staršie deti tak si pomyslím, že...zrejme má manželstva plné gule, zrejme ho nebaví stereotyp, potrebuje si vyprázdnit gule........ale toto???? ja niesom hodná sudit....ALE má mesačné babatko!!! vieš, čo to znamená??? že to dieta či už trojročné, ale hlavne toto mrnavé chcel aj on!!!!možno si bola len zaplnením času medzi menzesom a príchodom ovulácie jeho ženy....Vieš, čo je smutné? Ty si slobodoná, máš frajera, ktorého klameš, to značí, že sa citiš byt samou...ale on??? kým sa jeho manželka obetavo stará o dve deti, kým vstáva k babatku a chodí s detičkami na prechádzky, on si možno užíva s Tebou....otoč si to! chcela by si život jeho ženy? chcela by si mat to individum pri sebe??? keby Ta tak velmi mal rád, postavil by sa k pravde a to mesačné babo by nemal...rozviedol by sa koly Tebe, skor ako by prišlo dalšie babatko. Stáva sa, že manželstvo jednoducho nevyjde, stalo sa to aj mne, ale toto je príliš silná káva, príliš....

anjelik87
4. aug 2013

Aj tvoj priatel ma milenku??? Vies o tom??? Nevies o tom??? Spava s inou??? Aky to je pocit o tom vediet??? Ty svojho priatela nelubis lebo ak by si ho milovala toto by si nedokazala spravit. Druha vec: tebe nevadi spat s priatelom a potom so zenatym muzom??? Co citis ked spis s priatelom? A ked spis s milencom tak ti to nevadi ze vcera on spal so svojou zenou??? (aj ked mesiac po porode pochybujem!). To bude ale hovado ten tvoj milenec!!! Uz len preto aky je by som s nim nespala!!! Uz si videla niekedy take male mesacne babatko??? Aaach boze. .. preco to robite tej jeho zene??? Ak on s tym neskonci tak skonci to ty. .. Nie je ti z toho zle???? Ved on ma predsa deti s inou!!!

minnie55
4. aug 2013

Ty sa pytas cudzich ludi, co si o tom myslia ? A co si o tom myslis ty ?? Nie je ti zo seba zle ? Dokazes rano vstat a pozriet sa na seba do zrkadla ? Lebo ja by som to nedokazala...

saska247
4. aug 2013

neodsudzujem ta,ale pozri sa na to aj z druhej strany..ako by sa ti pacilo,keby mas dve deti,druhe ma mesiac a chlap chodi za inou? za 15 rokov mladsou???? ako by ti bolo????
tak nerob druhym to,co nechces aby robili tebe....
a navyse,neviem,ake mas skusenosti s muzmi ale ja ti tu garantujem,ze s NIM nemas absolutne ziadnu buducnost 😉

cerez
4. aug 2013

Neviem čo dievky písali, ale môže ťa mať rád tak ako svoju manželku. Môj názor je taký, že hrá nefér hru. Zahral si s citmi svojej manželky a tebou. No bohužiaľ si si zahrala aj ty a tiež vedome. V podstate ste ublížili svojim partnerom a teraz budem fakt krutá. To akú bolesť si zažila, čo si myslíš akú bolesť by cítil tvoj priateľ a jeho manželka keby to prasklo? A zabudli ste ešte na dve deti. V podstate ste egoisti.

lucinocka
4. aug 2013

Cudujem sa , ze ti to stoji za to.. Jednak ten pocit, ze z druhej vyliezol a do teba vliezol, jednak, ze stretnutia s nim musis naplanovat a skryvat sa, v tom vztahu nemoze byt nic spontanne, uvolnene.. stoji ti za to, zit v takom strese? Byt tou druhou?
NIe je lahsie sa rozist s priatelom, ktoreho ocividne nelubis, a najst druheho, s ktorym budes mat to, co mas teraz s tym zenatym ? /a myslim slobodnym/ panecku, ved po svete chodi tooolko chlapov, tooolko charakterov..staci len zmenit vzduch a otvorit oci..

miruska7979
4. aug 2013

Kriste, ja by som taketo zeny ako si ty nakopala do zadku, ako mozes rozbijat niekomu rodinu ??? Kriste nemas hambu, mysli na tie deti!! Predstav si, ze sa to jeho zena dozvie a deti pridu o tatina, len koli tebe!! Ty moja sa spametaj a hladaj si slobodneho a bezdetneho a nehraj druhe husle!!! 😖 😖 😖

vikusjk
4. aug 2013

Jedna zdravá žena, ktorá vie, že má muž rodinu, s ním nevlezie do postele ani keby bol ten posledný chlap na svete. Neznížim sa natoľko, aby som ti otvorene napísala, čo si o tebe myslím, lebo by som musela byť vulgárna. Fuj!

iwesska
4. aug 2013

Ten uvod ma dostal: "má šťastnú fungujúcu rodinu..." To takto vyzera fungujuca rodina? Ze chlap si chodi a trtka kade tade a zena by bola urcite tiez ta "najstastnejsia" keby to zistila. Fakt ju lutujem. Ale co od toho ocakavas ty, to naozaj netusim, lebo urcite nie si jedina bokovka... 😅 Chodte najblizsie rovno do trojky, nech to ma aspon grady a potom daj vediet ako to dopadlo... 😉 😀 😀

froschka
4. aug 2013

vzdy budes hrat druhe husle, chlapik to ma premyslene, Chumaj jeden....doma zenicku co sa s nou prezentuje ako ukazkovy manzel a teba ma na postelne radovanky... nie si prva ani posledna. asi svoju zenu naozaj miluje pokial ti to aj povedal a prave ked su zeny tehotne a musia sa starat o miminko muzi najviac podvadzaju lebo doma sa sexu nedockaju...cia je to vina nejdem rozpitvavat....jeho manzelka sa mala o neho viac starat, on si mal viac vazit ju a ich puto, a ty si si mala drzat odstup....zial stalo sa ale necakaj zazraky

1katkas
4. aug 2013

ked podviedol svoju zenu s tebou, tak ver,ze nebudes jeho posledna... a na zeny co spavaju so zenatym chlapom mam svoj nie pekny nazor nemam rada,ked sa rozbijaju rodiny...

brmbo
4. aug 2013

Samozrejme že len na sex,čo čakáš?ty sa časom mu zunujes a nájde si druhý objekt a ty zistis že si svoje roky minala na nespravnom mieste!!!!co myslíš? ☹

detmar
4. aug 2013

Ja si myslím a ako som sa aj presvedčila, väčšina mužov neopustí svoju rodinu, ženu a deti, aj keby neboli zobratí. Takže si to zrátaj a rozhodni sa. Nebuď druhou, neťahaj ho od rodiny, jemu to maximálne vyhovuje. Doma má krásnu rodinu a ešte aj milenku a kedy chce ide za rodinou a keď chce ide za milenkou. Život gombička...Ale hrá sa aj s tebou aj so svojou ženou. Toť môj názor.

adri266
4. aug 2013

prepac, ale kolko mas vlastne rokov? 18??? Si chuderka, Tvoj stastne zenaty milenec ma babatko a stale miluje svoju manzelku a nemieni sa jej vzdat. A Ty premyslas, ci k Tebe nieco citi??? Samozrejme, rozkos, vzrusenie, pretoze si pre neho zakazane ovocie, radost, pretoze si mladsia, ochotnejsia v posteli, nie si unavena ako jeho manzelka, ktora vstava s babatkom kazde tri hodiny v noci...asi mas pevnejsie brusko ako ona, atd, atd. ALE...to co ponukas teraz, stratis, ked budes mat vlastne dieta...a on si bude hladat znovu nejaku 18tku,ktora bude doma rozjimat, ci ju lubi a preco TEBA neopusti....

SAmozrejme, nechcem Ta sudit, mozno Tvoji rodicia zili v takomto manzelstve, mozno je fakt dobry v posteli a mozno Ti dava za kazdu noc 100 Eur na stolik... Ale, ako sa tu uz spominalo, vsetko dobre, aj to zle sa Ti raz vrati. STonasobne...

A len tak pre srandu, preco sa pytas nas,mamiciek, ak si slobodna, nezadana, a nechapem, preco to nerozoberas niekde na FAcebooku ci pokeci. co vlastne od nas, vydatych, mamiciek ocakavas??? Radu, ako sa mas spravat? Spasu? Pohorsenie???

amelie123
4. aug 2013

baby, myslím, že sa zbytočne namáhate. zadávateľka má prázdny profil, dnes sa prihlásila, má len ten to príspevok a očividne nemá záujem o diskusiu. a asi sa dobre baví na vašom pohoršení. prázdniny.

barborienka28
4. aug 2013

T-R-A-P-N-E...dievčatkas i vymyšlaju ríbehy vo svojich hlavach, pretože o nich žiade nezakopne, a u vobec nie nejaký "šťastne ženatý muž s dvoma deťmi o 15 rokov starší " ..daj sa liečiť, nikto ti to tu nezhltne...!!! nakoľko sme tu dosť inteligentné mamičky, myslím si že všetky pochopili, že sa zasa len začali prazdniny a ty sa nudíš...zapni si facebook a otravuj život druhým...ten MK služi pre mamičky, buduce mamičky a pod. nie pre pubertiačky ktorým sa rodičia v detstve asi dostatočne nevenovali a potom maju taketo poruchy myslenia...

kia241
4. aug 2013

citi ale len tam dole...nikdy svoju zenu neopusti..daj mu podmienku nech necha zenu ked chce byt stebou...a podalsie spi s nou tak mu na nej zalezi ked cakaju spolu dalsie babo....znicis seba svoju rodinu aj jeho.. dajte si spolu sex a tym to konci vrat sa k svojej rodine,pokial vam na to niekto nepride...vzdy sa na to pride a potom tie nasledky...no nechcela by som.....

saurian
4. aug 2013

ahoj moj nazor a aj skusenosti hovoria jedno - ak ide do takehoto "vztahu" ako tretia osoba, spravidla odides z neho ty. nikto iny. s tym treba pocitat. ako sama pises je medzi vami najma vasen, zrejme to tak bude aj z jeho pohladu aj ked zrejme nejake sympatie z jeho strany su aj na tvoju osobu a osobnost. ale radsej od toho nic neocakavaj, nic si od toho neslubuj. ak ti to takto vyhovuje, uzi si to ale zbytocne nerob jemu vycitky pretoze tym si to len pokazis a jemu to uz nebude stat za to, zbytocne si komplikovat zivot. ved s tebou je preto aby si ho sprijemnil. to ci je to spravne a moralne je vec vasich nazorov, kazdopadne musis byt vyrovnana s faktami takehoto vztahu. takze si ho pokial mozno bez vycitiek uzivaj, pri narocnych chvilach - to je ked je s nou a to su zrejme vecery, vikendy, sviatky.... si najdi vlastny program a venuj sa tomuto programu, resp. svojmu partnerovi. tolko moj pohlad.

cinkatko
4. aug 2013

Predtim, nez jsi se s nim vyspala - premyslela jsi nad tim, ze by to v budoucnu mohlo ohrozit jeho vztah s manzelkou a pozadala by treba o rozvod?
Jeho deti pro tebe nemaji zadnou cenu? ☹ Pokud k nemu zacinas neco citit/nebo citis, tak musis samozrejme mit i jeho deti rada, i kdyz jsi je treba nikdy nevidela.
Proc mu rozbijis manzelstvi a detem nejspis podvedome nicis budoucnost??? ☹ Stoji ti to za to i presto, ze kvuli vasemu romanku, budou trpet hlavne jeho deti? 😒 ☹
A tvuj pritel? On ti duveruje a ty mu spis s kamaradem... Jak by ti bylo, kdyby to bylo naopak?
Tu spoust, kterou spusobite, kdyz se bud omrzite navzajem a nebo vam na to nekdo prijde... ☹
On je u mne ubozak - ktery nevi, co chce. A ty jsi bezcitna mrcha. Promin, ale takhle to z tveho prispevku citim...

ladymum
4. aug 2013

Čo si o tom myslím?

Že ak máš doma lopatu, tak si vykop čo najhlbšiu jamu a od HANBY a NEMORÁLKY sa tam zakop.

Bolo by iné, keby mu nefungoval vzťah. Keby sa hádal so ženou a nespával s ňou napr.v jednej izbe. Keby sa schyľovalo k rozvodu. Ale takto, keď on JU miluje a TEBA pichá je to trocha bizarné. Ukonči to a povedz mu pri rozchode, aby láskavo svojej žene do konca života kupoval každý deň KVETY a BONBONIÉRU a nosil ju na rukách,brával na dovolenky a hovoril ako ju má rád. A nech už v živote nezasunie toho hnusného nenásytného vtáka do inej. A nech sa spamätá a určí si v živote priority...

A pokiaľ nie, tak nech si vykope jamu vedľa Teba. !!!

katussamus
4. aug 2013

je mi jedno či si si to vymyslela alebo je to pravda, ale pre mňa si úboha chudera , a ten čo ťa preťahuje, ten mi nestojí ani za jednu slabiku . . . 🙄

evkakorcek
4. aug 2013

Musis s tym prestať. Pretože ti to karma vráti (pravdepodobnena tvojom manželovi!). chcela by si sa cítiť ako tvojho milenca manželka??? ak nie tak stým okamžite prestaň. sexuálny chtíč a vášen si radšej odlož pre partnera, ktorý bude patriť len a len tebe! a nie niekomu inemu.

lenkab1984
4. aug 2013

Je mi na grcanie z takych ako ty. Aj z takych ako je on.

horana
4. aug 2013

Myslim si o tebe ze bud klames o tejto situacii alebo v pripade ze hovoris pravdu ze nemas rada deti a myslis inym organom nez mozgom.

abbie
4. aug 2013

je mi ta strasne luto, vedela si, ze musi spavat aj so svojou zenou a pritom si mu aj ty liezla do postele ... vazis si vobec samu seba? mas aspon stipku hrdosti?

maruska24
4. aug 2013

pýtať sa čo si o tom tuná myslíme je blbosť nie? veď je jasné že ťa nikto pre toto nepochváli, Povie ti, že miluje svoju ženu a ty sa pýtaš či k tebe cíti niečo viac ako je sexuálna túžba, pokial jeho žena bola tehotná a nemohli spolu spávať? Nebuď naivná. Chlap čo robí toto svojej žene je k...t. Dúfam že mu jeho žena na to čoskoro príde. Alebo...posnaž sa o to ty, otvor jej oči a uvidíš ako ťa on velmi miluje. 😀

beaska
4. aug 2013

cele zleeeeeee a chore ☹

zuzka105
4. aug 2013

Necitala som ostatne odpovede, ale moja odpoved na rovinu a otvorene: Nicis zivot min. piatim ludom. Svojmu muzovi, zene svojho milenca, sebe, a dvom detom ktore ma tvoj milenec so svojou zenou a to je to najhorsie. Ak mas co len trosku moralneho citenia v sebe, tak s tym prestan. Viem, ze si asi zaslepena niecim co urcite nazves laskou k svojmu milencovi, ale taketo nieco je nieco chore, nieje to laska ako ma byt. Teda laska co hlavne neublizuje druhym. Je to nieco co ublizuje a co sa ti raz bohuzial vrati ako bumerang, lebo bozie mlyny melu pomaly ale isto. Nechcem ta odcudzovat lebo kazdy mame svoje chyby a aj zivotne omyly....ale....si dospela osoba, mas rozum, predpokladam ze ho obcas aj vies pouzit. Tou spravnou chvilkou na jeho pouzitie nie je doba ked si uzivas s milencom, ale doba ked si sama a vies sa realne zamysliet nad terajsou situaciou. Takze jedina rada co ti dam je urob to, zacni pouzivat mozog. Tvoj milenec ta nielen ze nemiluje ale je moralna zumpa. Nemiluje ta preto, lebo keby ta miloval, opustil by svoju zenu kvoli tebe a davno predtym ako jej urobil druhe dieta. A moralna zumpa je preto lebo ublizuje zene aj svojim detom.

tereziah
4. aug 2013

Predstav si to celé naopak, že ty si tá podvádzaná manželka, ako by si sa cítila, riešiš tu takú hlúpu, vec či k tebe niečo cíti, prepáč ale nechápem také ženy, ktoré si začínajú so ženatými a ešte aj otcami. Mala by si sa nad sebou zamyslieť