icon

Priateľ mi nič nekupuje

somozajnemozna
27. feb 2015

v prvom rade, poprosím naozaj neútočné a k veci názory, o iné nestojím, zbytočne sa nehádajte. pre objektivitu mám iný nick, aj ked pravdupovediac nie som tu veľmi aktívna ani na tom starom. takže prejdem k téme, som celkom vytočená, takže aj môj príspevok bude asi v tomto duchu. ide o to, ze mám frajera zhruba 2 roky, som rozvedená, on je slobodný, nežijeme spolu. normálny, povedala by som celkom príjemný nekonfliktný vzťah máme, možno aj preto, že je svojim spôsobom ten náš vzťah "voľný" (samozrejme, máme hranice voľnosti). o čo ide? proste ma už neskutočne štve, že mi nič nekúpi, alebo z vlastnej vôle ani nenavrhne a ja nemám zlatokopecké sklony a neviem, ako na neho, aby sa aspon trochu dovtipil, že snád by nebolo od veci občas niečo poriešiť. dám príklad a pre info (ja zarábam 700 E on 2000E). včera sme sa bavili, že by som chcela skúsiť krabičkovú diétu a tak som mu nenápadne navrhla, čo na to povie, či ho predsa netrkne, že by mi mohol zainvestovať, vie ako veľmi to chcem skúsiť. nejde o to, či je to blbosť, možno je, nehádam sa, ide o to, že ked ma tak ľúbi, čakala som niečo ako "ok, nie som veľmi s tým stotožnený, ale ked teda chceš, prispejem ti na to, vyskúšaj".....namiesto toho mi dal 350 receptov nejakej stravy, ktoré by som nikdy nerobila ani nejedla a on ma pozná vie, že nie som dietovací typ, tak ma s tým iba podráždil. alebo: pol roka užívam HAK, vraj on mi to bude platiť, neni problém, dodnes mi dal na ňu len raz, ani ho to nenapadne a ja to neviem pýtať na drzovku, aj ten raz, ked mi dal tých 20e ani neviem ako k tomu došlo, niečo som spomenula a dal mi, inokedy som tiež spomínala, ale už nič, ani cent....neskutočne ma to štve, neviem ako na neho...ked vidím, ako investujú do svojich báb moji kámoši, s ktorými sa o tom bavím, je mi do plaču...jedina, jeho investícia je, ked si ideme niekam sadnúť, ja neplatím vôbec, aj ked možno niekto by povedal, že raz jeden by mal raz druhý, ja z princípu neplatím a ani nemienim, kedže inak do mna neinvestuje, nech platí reštiky a bary....minule sme si boli tiež sadnúť večer a vravím, nech mi dá moju kabelku radšej k sebe, aby mi ju niekto náhodou neukradol, ked budeme zaujatí jeden druhým a on na to, že či tam mám kopu peňazí, ked sa bojím a ja na to, že nie, že stačí, že peniaze má on a ja tým pádom do mesta žiadne nenosím, usmial sa, ale to bolo všetko....čo s tým? ako mu naznačiť? či mám pýtať ozaj na drzovku? v tomto smere finančnom z neho ozaj nič nemám

prego81
28. feb 2015

@preshibana
Tak chytro volaco mudre napis...nam uz asi dosli napady

preshibana
28. feb 2015

@prego81 vsetko mudre uz bolo popisane...od nedoceneneho opierania pisatelky, az po princip krabickovej diety (the best of 😀 ) ... ja len ze ci nam,neplatenym, no legalnym prostitutkam utierajucim sople, zakladatelka zase neozrejmi nejake tajomstva z klanu kur*iciek 😀 Ale asi nie, mozno robi vyuctovanie, alebo je pri svojej dcere.... tak dobru noc vsetkym... 🙂

libka1
28. feb 2015

vecer som si plnila svoje povinnosti prostitutky zijucej v manzelstve tak teraz docitavam a vidim ze to tu pekne zilo 😀

@filipal ty si ma potesila, zakladatelka uz chcela temu asi uzavriet ale ty si jej vliala novu silu do zil. a to je spravne, tak to ma byt. a dala si podnetnu myslienku. asi za ten vcerajsok od muza nieco vydindam, napriklad mu povesim na krk vsetky deti a poslem ho aspon na 2 hodiny s nimi kade lahsie. kde sa na takyto dar hrabe guess kabelka 😅

ustrachana
28. feb 2015

Tuto temu som citala vcera a dnes ma pri tomto obrazku opat napadli niektore vase komenty 😂😂😂

fopka
28. feb 2015

ženušky,dočitala som to dnes ...hned je rano krajsie 😀 ... a ste si aj do vlaskov skocili kvoli slabo ocenemu medzinoziu,resp. nezaplatenej krabickovej, no teda 😀

libka1
28. feb 2015

@fopka ze? Aj ja som si ranko osviezila touto temickou 😉 niet nad to hned rano zistit ze je clovek celkom v pohode a aj normalny na rozdiel od kohosi. Ale zas podla nejakych prieskumov je v norme ked cloveku vraj 10 minut denne sibe.
@somozajnemozna som ti to tu poratala a s tebou to vyzera blbo... nevmestis sa do limitu 😀

margarita
28. feb 2015

@somozajnemozna
prepac, ale fakt mi neda nereagovat na Tvoj prispevok zo vcera 22.43, citujem>

"Mamičky,svet sa netocí len okolo deti a spoločenský akceptovanych stereotypov. "

svata pravda, v prvom rade pokial viem sa svet toci okolo vlastnej osi 😉 a po tomto vzore aj mnohi ludia sa tocia len a len okolo svojej vlastnej osi. co je aj tento pripad.

tzv. spolocensky akceptovane stereotypy mam vsak dojem,ze tu razis skor Ty, resp. ich mas este stale z tych filmov pre pamatnikov z 30tych rokov minuleho storocia.
Mozno ak by Ti priatel kupil ktorukolvek popularno naucnu knihu o historii poslednych 100 rokov v Europe, zistila by si tam, ze odkedy zeny mozu a chcu pracovat, nepotrebuju sa vydavat, aby ich muz spolocensky financne a celkovo zabezpecil. A okrem toho, na Slovensku maju zeny od 1918 aj volebne pravo, co ale, ked tu citam niektorych prispevky, je bohuzial dost skoda.
😀
takze stereotypy, na ktore Ty narazas, su podla mna tak aspon min.80 rokov stare.
svet sa medzitym trosku zmenil, ale fakt len trosku 😉

puklica13
28. feb 2015

Jezis zeny...toto je taka dobra tema...dufam ze ju admin neblokne 😀
...medzinozie, oldmanovo vysvetlenie krabickovej diety a volebne prava zien....😂😂😂az mi slzy tecu...

miskap2111
28. feb 2015

Baby, tu to stále ešte žije? 😀 😀 Treba tu asi viac takýchto fejkových tém s podobnou problematikou z času na čas. 😀 😀 Inak ja súhlasím s tým oldmanivým názorom, že @somozajnemozna je chlap. Definitívne je. A možno si ten chlap tu prišiel urobiť menší prieskum, ktorá by mu poskytla "služby" len tak, ani len peniaze za krabičkovú diétu či antiku by za to nepýtala. 😀

libka1
28. feb 2015

@miskap2111 chlap a zaroven aj ta ista osoba ako somtopokazila. ta druha tema zmlkla na druhej strane, tak bolo treba zase nove vzruso... staci pozriet kedy jedna tema skoncila a druha zacala...
ale tak zase, povedzme si na rovinu, dobre tato tema padne na osviezenie 😀

atrami
28. feb 2015

Bolo by škoda zavrieť túto tému. Keď si dve kočky vytiahli na prednáške krabičk s jedlom, hneď som si spomenula na túto tému.

miskap2111
28. feb 2015

@atrami 😀 Mne zase včera dal manžel taký milý darček len tak, ale hneď som začala premýšľať, či to nebola odmena za niečo 😀

mircalla
28. feb 2015

Ja som si rano znovu precitala, ze by to mna na neoprel nikto ani zadara (podla zakladatelky), je mi z toho smutno a rada by som skusila tu krabickovu dietu. ale najprv mi ju musi niekto zacvakat, to je jasne

natalym
28. feb 2015

Mne sa tiež páči táto krabičková diéta a som si predstavila čo by mi povedal manžel keby som od neho pýtala na to peniaze.
,, Keby si nejedla, vyšlo by to lacnejšie.,,

@somozajnemozna Chcem sa opýtať: Keď do Teba zainvestuje, ako Ty hovoríš, čo od Teba dostane? Sex?
Alebo čo? Opratú košeľu? Sex je možné dostať v bordeli, niektoré radi dajú aj zadarmo a kvalitne a košeľe sa dajú zaniesť do práčovne a niektoré kočky predstav si dajú zadarmo aj košeľu operú, to je prekvapko, čo?

libka1
28. feb 2015

@natalym ked tak citam tvoje riadky tak zakladatelka dost straca na hodnote 😕 moze byt rada ze dostane aspon tu veceru 😀 rucas jej "realny" svet co si vybudovala...

libka1
28. feb 2015

@puklica13 neboj, admin ju neblokne, tym som si takmer na 100% ista 😉

lapalma
28. feb 2015

Nemyslím si, že autorka je chlap....skôr podľa štýlu písania je to žienka, ktorá tu pred časom písala pod menom "somtopokazila" alebo nejak tak ...čo ju priateľ nechcel zoznámiť s matkou a upratoval po nej zvratky u neho doma a podobné bonbóniky....ale aj tak je to jedno. Je veľa žien,ktoré očakávajú finančné injekcie od chlapa...nerobte sa, že sú všetky emancipované uvedomelé a dokonalé. Iba vo vyrovnanom láskyplnom partnerstve sa nerieši schéma "má dať a dal" a nerobí sa sumár. 😉

zita19
28. feb 2015

ja uz len tak bez humoru:
Podla mna, keby ten chlap chcel vztah, nielen obcasne radovanky spraval by sa inac. Mne to pripada, ze jemu to vyhovuje obcas prist zasunut a zakladatelka mozno matne tusi, ze on ju ma len ako zasuvku a nejak by to chcela zmenit. Lenze nevie ako. Ale ak by si vynutila darceky alebo sponzoring (aj tej trapnej krabickovej diety), jeho by to do vztahu neposunulo a na jej statuse pravidelneho potesenia, ktore obcas vyvencim na veceru by sa nezmenilo nic. Mala by nabrat tolko odvahy a sebaucty, ze by mu mala pribuchnut dvere. Lenze vie, ze by asi ostala sama a to tiez asi nie je to co chce.
A obavam sa, ze uz sa nam neozve. Ocakavala, ze ju podporime, ze jej pritakame, ze je to hazel jeden lakomy a tu sa z nej stala osoba v zárobkovom sexuálnom pomere, ktora nie je spokojna so svojou mzdou. Kedze asi takyto pracovnici nemaju ani svoje stavovske ani odborove organizacie a na MK podporu svojich poziadaviek nenasla, bude si to musiet vyriesit sama. Mozno vyhlasi varovny strajk v leze. Mozno aj ostry s kolenami pri sebe a chlap ma po prietrtkoch, kym poziadavkam nevyhovie... V kazdom pripade zlepsenie platieb za sluzby si musi vybojovat sama. A moze aj nevybojovat, lebo vsak chren si najde inu, nebude predsa preplacat, ked vie, ze ponuka je siroka.

vintage_lady
28. feb 2015

Ta co, konec?
@natalym napodobne 😀 som tak rozmýšľala, že vypytam od starého na krabicky nech je sranda a určite by zahlásil niečo zmysluplné 😀

libka1
28. feb 2015

len isla zarabat, sak je vikend 😉 hadam sa vrati, chybala by...

prego81
28. feb 2015

Mozno len prehodnocuje investicny plan...

mircalla
28. feb 2015

Ta uz sa nevrati...skoda.....skusa forum www.zlatokopky.sk

natalym
28. feb 2015

No moje príde z víkendu a padneme na prdel.........

atrami
28. feb 2015

@natalym s krabičkovou dietou a novými plastovými oknami?

zita19
28. feb 2015

@atrami mozno s novyn monoklom 😀 😀

steinarka
28. feb 2015

maka jak fretka.. po vikende sem dojde aj s bordovou pindou 😀

sam2
28. feb 2015

Ufff....ja nerozumiem zenam, ktore su zavisle od chlapa dobrovolne (nazvime ich trebars zlatokopky). Pre mna je to neuveritelne ponizujuce. Vidim to okolo seba, mam neuveritelne vela takychto kamaratok. No ale pridu mi ako take zvieratka. Chlap zapiska a oni stoja v pozore. Lebo musia. Vsak ich zivi (tak to bobuzial beru tyto muzi). Nevazia si taku zenu. Je to len ozdoba. Ja som hrda nato, ze sa dokazem uzivit sama. A ked ma manzel naserie kopnem ho do riti 😀 😀 (to sa asi nikdy ale nestane) s kludom, ze zivotny standart mna a mojho drobca ostane rovnaky...Lebo sa dokazem o nas postarat, lebo som emancipovana, hrda a sebestacna zena.... A poviem ti, ze moji kamarati, ktore maju taketo frajerky/manzelky, do ktorych musia "investovat" si ma vazia a beru ako seberovnu. Lebo vedia ze na mna neplati a ani nikdy neplatilo ked mi pred nosom niekto zamava zlatou kartou....

Zlata moja, zacni sa spravat ako dospela hrda zena a nie ako rohozka (co bohuzial aj zlatokopky su). Sice hovoris ze nie si zlatokopka, ale bohuzial si...nikdy by mi nenapadlo pytat od frajera peniaze na HAK, dietu, kadernicku, manikuru....Ak sa ti zda ze mas maly plat, skus vymenit pracu (aj ked rozumiem, ze jednoduchsie je ked do teba frajer "investuje" a ty mozes spinkat do 10, potom kavicka s kamoskami, nakupy a najlepsie s kreditkou "investora" 😉 )

nikawero12
28. feb 2015

@sam2 tlieskam ti za tvoj životný postoj a zdravé sebavedomie 🙂

sam2
28. feb 2015

@nikawero12 dakujem 😉 ja za to dakujem hlavne mojej mame 😉 Aj ked jej zvyknem zo zartu hovorit, ze ma nevychovala pre tento svet. Ze som mohla mat vilu na slavine a absolvovat tie kavicky 😀 😀
Ale ona mi cely zivot opakovala, ze nie je nic horsie ako byt zavisla od chlapa... Tak som si zivot postavila tak aby som nebola. Mojho muza milujem a on je hrdy ze ma zenu, ktora nema problem vytiahnut v restike ci bare penazenku. Ked sme zacali spolu chodit bol zhrozeny ked som to prvykrat urobila pri bare. Povedal zeby sa prepadol od hanby keby ma nechal zaplatit...ale pre mna by bola hanba keby za mna celu noc platil. Takto aspin nikdy nemam pocit ze som niekomu nieco "dlzna" 😅

matko10
28. feb 2015

@somozajnemozna ...s tym prvym si sa rozisla ze ti nedal tiez nic? Vies co? Rozid sa s nim, naco ti je chlap co zaplati len v restauracii a sem tam da 20 evri?.....Najdi si takeho, akeho maju kamaratki.....))))) Cakas, ala sama nie si schopna dat,...hmmmmmm,....zacni od seba a mozno tvoj cin zmeni realitu.Kamaratov nepocuvaj, velakrat to je uplne inak ako hovoria.Na verejnosti machruju a ked k nim prides nemaju co zrat.....)))