Priateľove správanie
Ahojte dievčatá.
Neviem či je to vhodné riešiť tu ale skúsim či mi neporadite.
Mám priateľa už vyše dvoch rokov. Mám deti s iným ale ten nemá záujem o deti. Môj terajší priateľ má taktiež deti a mám ich rada ale problém je s priateľom.
Neviem ako by som začala rpetoze doteraz to nikdy také nebolo. Možno keď poviem že posledný pol rok sa zmenil a veľmi. Keď si vypije má veľmi zlú povahu ale nikdy takto sa nechoval ako teraz. Vždy sme sa smiali kecali všetko bolo fajn až pokým nezačal pit častejšie a viac.
Keď si vypije tak začne mať na mňa hlúpe reči dokonca sa opovazil na mňa povedať že som ku*va, pi*a atď. Že mám odísť z jeho domu. Áno bývam u neho v jeho dome ale doteraz ma nikdy nevyhodil. Teraz má dokonca vyhadzuje každý týždeň odtiaľto že mám ísť ku maminke a za svojím bývalim atď. Pritom bývalého neznášam a ani nechcem a ani po ňom netúžim. Potom mi vraví slová že ja ho vraj nemilujem no pritom on minule volal kamoške a zisťoval si vzťah o nej a jej priateľovi ako to je medzi nimi. Začal ma pred ňou ohovárať. Neviem ako to s ním riešiť pretože keď vytriezveje tak sa tvári ako neviniatko a povie mi že on nevedel prečo mi to takto povedal alebo že nevie prečo mi nadával. Vždy je proste jeho odpoveď neviem. A ja už sama neviem čo mu na to povedať. Už som zo silami na konci. Ďakujem za každú radu. Snaha ako sa s ním porozprávať za triezva neprichadza v úvahu lebo ostane ticho.
@haley7897 👎👎👎
ty tiež spravíš z komára somára...🙄
@deti95060810 jej komentáre mali útočný podtón. Na to nemá dôvod
@haley7897 možno v tvojom ponímaní...
autorka, maj Boha pri sebe a od toho človeka sa radšej pober kade ľahšie. NIKDY sa nezmení... To že ťa pred dvoma rokmi volal k tebe bývať ešte neznamená že je stotožnený s bývaním aj naďalej... jednoducho sa asi v jeho myslení niečo zmenilo a v triezvom stave si ti to neodváži povedať, kdežto v opitosti je hrdina a zrazu odvahu má...
Hovorí sa: triezvy myslí - opitý povie...
tie e od ex jednoducho žiadaj - rieš to. ako sa to takto necháš ogabať o peniaze? Tie e patria tvojim deťom a tebe veľmi pomôžu...
@sante81 autorka nema dobre rodinne zazemie, vychovavali ju stryko s tetou, takze sa od rodicov laskyplneho narucia asi nedockala. Budme empaticke, evidentne autorka nema naplnene svoje potreby, chyba jej sebaucta a sebalaska, preto sa na nu lepia nevhodni a nekvalitni partneri.
@sante81 no tak to mám rada takéto hrdinky ako si ty... a kde pôjdeš? do hotela, keď nemáš nazvyš e?alebo s deťmi pod most: tebe sa to povie, ale týraná žena po čase bude tak psych. ubitá - že sa nezmôže na slovo... takéto jednanie si nezaslúži žiadna žena...
@0silvia0 ďakujem veľmi pekne za radu určite sa o to posnažím aspoň s tetou a ujom o Tom porozprávať a poradiť ako ďalej .. bohužiaľ v živote som nemala šťastie na rodičov a lásku od nich .. keďže mama píla nechala má na starosť iným a otca ani len nepoznám.. s bývalim čo mám deti tak on ma psychicky týral urážal a opäť sa to opakuje pri terajšom..ja už neviem naozaj a to sa ukazoval zo začiatku ako dobrý chlap
Az mi ostalo tazko ked citam ako sa k tebe sprava ten muz.Alkohol vobec neospravedlnuje ze je to hulvat a debil.Si mlada pekna zena,zasluzis si muza ktory si ta bude vazit a ctit.Postav sa na vlastne nohy,kludne sa zadlz.Vacsina mame hypoteky a normalny kludny zivot,nie takyto ako ty..Odid od neho !
@alex1000 rozumiem, ze nevhodne rodinne zazemie napacha na dusi cloveka vela skod. Ty nie si naucena hajit si seba samu, za trochu lasky, ktoru ti niekto preukazuje si ochotna ubrat zo svojich narokov. Mysli na seba, na svoje deti, nauc sa byt narocna a sebecka a razna. Velmi ti drzim palce. Mestske urady maju oddelenia pre rodiny s detmi, informuj sa, ci nevedia pomoct. Bud aktivna, ty to das, ale bojuj. Tvoje deti potrebuju silnu matku, ktora ochrani seba aj ich.
@iv007 ďakujem pekne za odpoveď vážim si toho ako sa mi snažíte poradiť určite sa budem snažiť urobiť všetko preto aby som sa už konečne mala dobre a hlavne deti .. myslela som si že som našla konečne dobrého muža ktorý vie milovať a dávať lásku a všetko čo k tomu patrí že nieje zlý a hulvat voči ženám ale opak sa ukazal
Moja odpoved sa ti tiez nebude pacit. Hlavne si uz nerob s nikym deti. Je odvaha mat bez akehokolvek zazemia 3 deti s debilom, co ti ani neplati alimenty. Prepac, ale preco deti neplanujes a uz vobec s clovekom, co sa postara o rodinu? V zivote by som nedovolila, aby moje deti vyrastali v takomto prostredi. A už sa len sťahovať od otecka k oteckovi.
@0silvia0 ja mám odžite na 3 životy a neprajem to nikomu, a za svojím komentárom si stojím. A stalo má veľa síl byť tam kde som teraz. Ale ženy si za veľa veci môžu samé, tak ako ja pred 10rokmi, chlap si dovolí do teba iba toľko koľko mu dovolíš ty, a predstav si, hypotéku si platím sama a som sama s deťmi 6 rokov.
@viestta no tu je uz na ultimata neskoro. On ju ma uplne v prdeli. To, co opisala, je len chaby vytazok podla mna. Ked jej vulgarne nadava a vyhana ju opakovane, tak to nebude prechodne pominutie mysle. A kedze ona nema kam ist, tak drzi...A bude si nahovarat, ze je to len jeho opitostou. On sa jej chce realne zbavit. Sex. pritazlivost opadla a zostala len zenska s 3 detmi.
Zbytočne sa nehádajte a šetrite si dobre mienené rady. Je to strata času. Toto dievča si pamätám kvôli tomu postihnutému dieťaťu. Stále opakuje tie isté chyby, len zmenila nick. A v starších diskusiách má aj rodičov... @saskaaninka.
@heleninamama mám len mamu otca nemám keďže ho nepoznám .. a nick áno mám nový pretože od starého som zabudla ... Neviem čo tu teraz má spoločný starý nick s týmto ? Chcela som len poradiť keďže priateľ sa na začiatku tváril a bol správny chlap .. po dvoch rokoch sa zmenil a ja netuším prečo je voči mne takýto .. ale neprajem vám nič zle do života každému prajem len to dobré ale ja toho šťastia mám asi malo ..
@alex1000 ,co najskor odid,lebo ked este s tymto otehotnies, tak to bude este horsie.Uz si bude isty,vsak uz len pre jeho dieta,ostanes ,a utoky sa budu stupnovat.najskor popros tetu stryka o ubytko ,tam sa trosku skonsoliduj hlavne psychicky, a snaz sa po case,aby si im nebola na tarchu ,kedze deti su deti,a pre starsich je to zataz , a zacni riesit byvanie.Urcite v blizkom okoli, uz aj na dedinach su najomne byty .neboj zvladnes to,,,oblecene aj tu n mk devcata daju zadara,alebo sekace, moznosti cez iinternet hoci ake,len prosim ta hned si nezacni zase s nejakym chlapikom.,ani keby bol zlatom oblepeny.,
@alex1000 Máme rovnako staré deti, tie 6ročné. Cez to tehotenstvo som tu často chodila. Pamätám si, ako si tu písala, že ho chceš dať na adopciu, lebo nemáte kde bývať, priateľ pije, nepracuje, Tvoja matka ho neznášala, prvé dieťa si mala v 16-17-tích a je vážne postihnuté... Určite to tu niekde bude v starých diskusiách.
Baby Ti radili ako aj teraz a Ty si si išla svoje. To s týmto chlapom si si potom urobila ešte aj to tretie?
Chlapci sa nám narodili v približne tom istom čase. Často som rozmýšľala, čo je s Vami, lebo si sa potom odmlčala. Už sa spamätaj - myslím to v dobrom. A zabudni na záchranu akéhokoľvek alkoholika a vzťahu s ním - zachraňuj seba a deti.
Zacni riešiť výživné pre tvoje deti, ktoré majú na to právo, bude sa aj tebe lepšie dychat. A od tohto utekaj. Nič nezachránuj. Uz sa nezmení. Budeš len trpieť. A nerob si s ním dieta.
Odid, hoci aj do azyloveho domu. Ono to nadavkami len zacina. Moj otec to robil cely zivot. Na druhy den sa tvaril, ze nic, aj ked den pred tym zmlatil mamcu. Tiez nas stale vyhadzoval, a to bol byt spolocny. Kolko krat sme spali na schodoch alebo v pivnici, bud nas vymkol, alebo sme zo strachu usli. A rano do skoly 😢 Toto pre svoje deti nechces. Ked nepil bol ako med, ale ked chlastal, bol to diabol. A to bol vlastny otec, zober si, ze pre tvoje deti je to cudzi clovek a maju trpiet? Radsej v garzonke s kludom ako sa bat. Ja som si vzdy povedala, ze u mna sa partnertvo/manzestvo skonci, keby som sa mala muza bat. Ci uz fyzickeho nasilia, alebo co povie, ze som neuprataña, neuvarila,... Ani jeden den navyse by som neostala. Domov ma byt miesto, kde je clovek v bezpeci.
Je mi to ľúto. Ale v stave v akom sa nachádzaš ,si uz za to, môžeš aj ty. On samozrejme nemá žiadne právo ti nadávať,ani za opita ani triezva, ale tým ze s nim si aj naďalej,mu to akoby nepriamo umoznujes,ta ponižovať.
Hneď po prvom raze,si mala mať zabelne deti a dovi. Aby si svoje deti vystavila tejto situácii,ze pre ne cudzi ujo ich mamke nadáva? Alebo aby si este aj do deti dovolil. Musis chrániť deti,a seba. Osral pes takého "hrdinu" xo sa paticky opije a potom sa na to vyhovára,ze on sa nepamätá,ale ked mu das ukážku,je veľmi múdry 🤣 udať ta chce, by som videla toho vyšetrovateľa, ktorý mu da za pravdu, keď povie ...ale sa opijem, poviem tu frajerke ze je pica,ale si to nepamätám,tak ma natočí... chcem ju udať za nahrávanie toho aky som debil...
Rozid sa s nim, chrán svoje deti

@haley7897 lesana 25 na autorku neútočila.. len jej pripomenula , že na
sk inštitúcia kde sa riešia nevyplatené výživné... to že sa otec o deti nezaujíma ešte neznamená, že nebude na ne aj platiť... autorka by sa mala nad tým zamyslieť a dať si tieto veci do poriadku... veď o čo ľahšie by sa jej žilo keby mala nejaké e aj od ex - samozrejme pre deti...