Riešenie partnerských sporov kvôli oblečeniu: Ako na to?
Muz neznasa vsetko moje oblecenie okrem uzkych dzinsov a pulovra. Nemozem si obliekat obtiahnute saty/sukne (mam peknu postavu, cislo 36-38, takze nie som ziadna narvata jaternica) lebo taky strih sa mu nepaci, nemozem si dat Ackove saty/suknu lebo to je “moc za damu”, nepaci sa mu biela farba aj ked som chladny zimny typ a biela mi vyslovene pasuje, neznasa ruzovu, nemozem mat prilis vela cierneho, jedine povolene farby su cervena a tmavomodra. Prave sme sa strasne pohadali, lebo zajtra odlietame na dovolenku a ja sa odmietam 4 a pol hodiny v lietadle tyrat v zarezanych tesnych dzinsoch, ktore mi robia cervene odtlacky na celom tele. Chcela som si dat take tie elegantne siroke gate s vysokym pasom, ale to zas tiez nie, lebo to je “moc do prace”. Prave som mu vykricala, ze som si nikdy nepredstavovala takto vztah a ze som nehladala modneho poradcu, a ze nepoznam ziadneho hetero chlapa co takto obsesivne riesi satnik svojej zeny. Nie je to prvy krat co sme sa pohadali kvoli jeho pindaniu ohladne mojich siat, je to u nas pravidelna tema vzdy ked niekam ideme. Podotykam, ze mam 65 kg na 173 cm, postavu presypacie hodiny, a poznam svoje farby a strihy, v ktorych vyzeram dobre. On ma obmedzuje na tesne dzinsy, v ktorych naopak vyzeram otrasne, lebo take tie skinny jeans nejdu moc presypacim hodinam, vyzerame v tom pribrate. Povedala som mu, ze ja mam teda na dovolenku zbalene, lebo budem cely tyzden vlacit dzinsy a tricko. Idem s prazdnym kufrom, kde mam len kozmetiku a fen.
Trošku tebou manipuluje. Väčšinou to robia chlapi s narcistickou poruchou osobnosti. Prečítaj si niečo o tom.
Stačili mi prvé 2 vety. Ďalej nečítam. Ak mu krivdím, prepáč.
Prajem pohodový deň 🫶🏼🤗
Ako sa mu môžeš páčiť v niečom,v čom sa nepáčia sama sebe?Ja by som tie čižmy nosila nech sa aj poserie.Mojho muža podobne poradenstva chytajú,keď mám na sebe niečo voľné,on to neznáša,ale ja to tiež veľmi beoblubujem.No keď občas na niečo také natrafíme,skôr ako má v Tom vidí mu zahladim,nech sa ani neopovazi má kritizovať,lebo mne sa to páči.
Chyba je ze si mu to vôbec niekedy dovolila rozkazovať ti ohľadom takýchto veci. Nechapem ako to môžeš tolerovať. Je to despota. A predpokladám, ze toto nie je jediná vec v tvojom živote o ktorej rozhoduje. Smutné, zit v takomto vzťahu kde ta druha polovička utlaca a manipuluje.
@ibrunova To som mu tiez vyhodila na oci. Storocnu bundu opral az na moju 850-tu vyzvu, ze to nosi flakate, a na narodky som mu minule kupila sveter miesto toho, ktory vlaci asi poslednych 15 rokov a ma diery. Chodi vo volnom case ako bezdomovec z kontajnera, ze mu musim vyhadzovat derave ponozky, a pritom je veduci vo firme, takze zaraba.
@rorino Vies co, tie cizmy si hned po dovolenke obujem, nech sa aj poserie. Ideme teraz do tepla, ale doma po nasom navrate to bude este dlho na cizmy.
Omg…no tak sa zacni obliekat podla seba, ved nie si cvicena opica. Hadam sa nejdes do tepla obliekat do skinny jeansov 🙂
@crazy_cat_lady ešte je aj tretia možnosť.
Oblieka ju na obraz nejakej ženy z jeho okolia, ktorá sa mu páči.
Keby ho priťahovala tak by sa mu pacila aj vo výťahanom pyžame.
Autorka, hlavne si nenechaj pokazit dovolenku a vezmi si oblecenie, ktore si planovala….
Mne muz za 25 r nikdy nepovedal nic k obleceniu…este sa obcas zvykne spytat na moj nazor pri jeho veciach ;)
Prečítala som len asi prvé dva riadky. A jediné čo ma napadlo je či si úplne OK ty?
Čo ti má čo kázať čo si obliekať.... Nechápem fakt
@qwert87 Ja inak nosim M-ko len kosele a gombikove svetre, lebo mam vacsie prsia (80D) a nechcem, aby sa mi roztahovali gombiky. Ostatne S-ko alebo 36, a dost zavisi aj od znacky. S-ko v Mangu napriklad je pomaly L-ko v H&M.
nechapem to vysvetlenie, ze sa mu chces pacit. radsej sa mu pacit ako byt v pohodli a pacit sa sebe? ved si rob po svojom a povedz mu, nech tvoj satnik odteraz uz nekomentuje. nepoznam muza, ktory by toto riesil - moj max poradi, ked sa ho JA opytam na nazor, sam od seba asi nikdy.
no tak tento tvoj opis.. na verejnom fore.. tiez sa zamysli ci s nim chces byt...laska tam nie je.. to je vacsi problem ako vase handry
@macekovam Mam 173 cm a 65 kg, na co mi niektore pisu, ze som tlsta. Kazdopadne, baby maju pravdu - odteraz si obliekam co chcem a ked sa mu nepaci, moze si hladat miss rifle a tricko. Mam 33 a nebudem behat ako studentka.
Nie si postihnutá aby si potrebovala pomoc s obliekanim. Nie je tvoj rodic ani vychovavatel, aby ti zakazoval alebo povoloval. Nie si vytvor, ktory treba kritizovat alebo hodnotit. Namiesto tej dovolenky sa zbal od neho prec a zbav sa gule na nohe. Uz tu bola aj taká, co jej chlap vycital svoju zdravotnu starostlivost.... takato manipulacia sa bude stupnovat.
Len pre zeny, co tu hustia do autorky, ze je "baculka" a je nemozne, aby nosila S/M 🤦. Ako som uz pisala vyssie, mam 168 cm a 62-63 kg, nech sa paci ako dokaz fotka. Len teda mam postavu hrusky, aku ma aj autorka. Modelka nie som to mi je jasne, par kg by este do leta mohlo ist dole a idealne ak by som sa viacej dala na cvicenie...ale osobne si myslim, ze "baculka" nie som.
Ja by som tie rifle vyhodila. Nepacia sa ti, ani sa v nich necitis dobre, tak kvoli muzovi by som ich urcite nenosila. Ja sa musim citit dobre v tom co mam na sebe. Tiez mam take kusky, ktore sa mu na mne nepacia, ale ja ich mam rada a nosim ich. Tak isto sa mne nepaci cela jeho garderoba, ale nech si nosi ked sa v tom dobre citi. Zbal sa podla seba a na tie rifle ani nepomysli.
Existuje takýto typ muža, všetko chce určovať on....obliekaj sa podľa seba, si štíhla, predpokladám, že ani ty nehovoríš do mužových vecí, tak bude si musieť na to zvyknúť, že si neoblečieš to, čo ti on dovolí...partnerský vzťah je aj o tom, že musíme prijať toho druhého a nie snažiť sa ho zmeniť na svoj obraz.
Pošli ho kade ľahšie 😂
@barbora0308 Tu som ja baculka vo velkosti S
Autorka, bez toho, aby to vyznelo nevhodne, vyzeras paradne😍
Krasne saty, vyzeras v nich uzasne 👍
Zvláštny to chlap. To takto buzeruje každého naokolo a sám je najkrajší?
Keď sa mu nepáčiš ako žena, zvazila by som 0o dovolenke poobzerať sa po inom ktorému sa budeš páčiť vo všetkom čo si oblečieš.
Dakujem vam krasne vsetkym 😘😘 tie saty mam velmi rada, od nad nimi len ohrna nosom, ze mam prilis vela kvietkovanych 🤣🤣
Podla mna na teba neskutocne ziarli a vidi ze si sexy a on az tak nie preto preferuje aby si bola v skinny jeans ktore ti az tak nejdu (podla tvojich slov) neviem co sa tu da poradit ignorovat to?
@lapersefona Uz som si postavila hlavu, ze od dnes nosim vsetko, co budem chciet.

Máš 2 možnosti:
A: nosiť čo ty chces a zmieriť sa s tým že sa mu nepáčis v Tom
B: nájsť si chlapa ktorému sa páčis v Tom, čo nosis