Riešenie partnerských sporov kvôli oblečeniu: Ako na to?
Muz neznasa vsetko moje oblecenie okrem uzkych dzinsov a pulovra. Nemozem si obliekat obtiahnute saty/sukne (mam peknu postavu, cislo 36-38, takze nie som ziadna narvata jaternica) lebo taky strih sa mu nepaci, nemozem si dat Ackove saty/suknu lebo to je “moc za damu”, nepaci sa mu biela farba aj ked som chladny zimny typ a biela mi vyslovene pasuje, neznasa ruzovu, nemozem mat prilis vela cierneho, jedine povolene farby su cervena a tmavomodra. Prave sme sa strasne pohadali, lebo zajtra odlietame na dovolenku a ja sa odmietam 4 a pol hodiny v lietadle tyrat v zarezanych tesnych dzinsoch, ktore mi robia cervene odtlacky na celom tele. Chcela som si dat take tie elegantne siroke gate s vysokym pasom, ale to zas tiez nie, lebo to je “moc do prace”. Prave som mu vykricala, ze som si nikdy nepredstavovala takto vztah a ze som nehladala modneho poradcu, a ze nepoznam ziadneho hetero chlapa co takto obsesivne riesi satnik svojej zeny. Nie je to prvy krat co sme sa pohadali kvoli jeho pindaniu ohladne mojich siat, je to u nas pravidelna tema vzdy ked niekam ideme. Podotykam, ze mam 65 kg na 173 cm, postavu presypacie hodiny, a poznam svoje farby a strihy, v ktorych vyzeram dobre. On ma obmedzuje na tesne dzinsy, v ktorych naopak vyzeram otrasne, lebo take tie skinny jeans nejdu moc presypacim hodinam, vyzerame v tom pribrate. Povedala som mu, ze ja mam teda na dovolenku zbalene, lebo budem cely tyzden vlacit dzinsy a tricko. Idem s prazdnym kufrom, kde mam len kozmetiku a fen.
@ahhola Ano, v uzkych dzinsoch v ktorych moje nohy vyzeraju ako dve jaternice a v teniskach.
autorka, teba je fakt skoda na rifle, mas doslova princeznovsku postavu, ako stvorenu na nosenie siat. co by ine za to dali.
Ja som presny opak, minimum siat na mne vyzera dobre, este ako tak puzdrove, ale zase v tych sa necitim pohodlne. v sukni ako mas ty, vyzeram ako tetka. Ja zas najlepsie vyzeram v rifliach a svetrikoch na telo. /ideal pre tvojho muza...ale nie,nechcem ho 😅/
@negymama To je prave to, ze kazda zenska postva vynikne v niecom viac, v niecom menej. Taka dvojmetrova baba s postavou supermodelky vyzera top v uzkych dzinsoch a stekloch, ale do takychto detailov sa tomu moj drahy samozrejme nerozumie.
Kde vy baby tých magorov furt nájdete?
Povolené farby?!!
Chod na dovolenku radšej bez tohto experta…
Ale niekto ti to už za 4 strany určite napísal
@jaroe presne, ťažké kosti nie sú mýtus. Sám chiropraktik aj fyzio mi povedal, že každý má inú hustotu a tým aj nižšiu/vyššiu váhu kostí. Väčšinou je to tak, že drobný štíhly človek má ten kostnej hmoty menej a robustný človek. A taký človek má aj skôr osteoporózu. Muži majú viac kostnej hmoty ako ženy = majú "ťažšie" kosti. Takisto, ten čo má kosti pórovité si rýchlejšie niečo zlomí a sú ľudia, ktorí si nič nezlomia aj keby spadli z 3.poschodia.
V takych cizmach ako štetka? Mal by vidiet moje, kteten jeden - uzke cierne uzky podpätok 12 cm. A A kamoska? Cierne lakovane do pol stehien, pouziva v spalni s muzom 😁 On nepotrebuje zenu ale babiku v zivotnej velkosti s vyhodami! Tej moze obliect co len chce.
Pre kiu mater si s takym dementom?? Uz davno som veru tak nehresila ako v dnesnych temach - same klenoty...
Na zaciatku vztahu mi to nevadilo?
Občas si daj džinsy s pilotom raz dvakrát do týždňa a ostatné dni sa obleč podľa seba.
Moje nervy som vydata 28rokov ale v živote mi muž nepovedal čo si mam obliect on dokonca ani nevie čo mam v skrini ,kedy si čo kupim ani si nevšimne ked mam niečo nove na sebe mna by porazilo keby som mala toto doma čo ty 😉
@simka17161 S pulovrom 😀
Tak už som ozaj videla všetko môj muž nerozozna poriadne ani farby nie strihy rifli 😄 a ešte aby mi kázal čo si mám vziať na dovolenku no konečná toto kde na tých idiotov chodite😄
Inak tiež si myslím ze len ziarli a ma potrebu ti organizovať živiť btw postavu máš perfektnú
Môj muž nerieši ani keby som chodila vo vreci. A to sa obliekam podľa nálady a počasia dám si aj tričko rifle tenisky aj kvietkovane šaty, aj elegantné nohavice aj koženú sukňu... A nikdy mi nič nepovedal. Poslala by som ho niekam. Ty sa necháš takto obmedzovať? Čo bude neskôr? Zákaze ti chodiť von?
Neskutočne by mi to vadilo. Ak sa mu niečo nepáči,vždy sa to dá povedať aj slušne a nie s hentakymi debilnými poznámkami. Vieš čo je chyba? Ze na to vôbec reaguješ..
Nabudúce si oblec co chceš a keď niečo povie,tak to odignoruj alebo mu povedz ,že podľa teba v tom vyzeráš pekne a to je hádam dôležitejšie 🤷♀️ ja sa rada s mojim partnerom poradím,ale toto by mu veru neprešlo. On mi skôr naopak,veľakrát povie,že si mám dať niečo "ešte krajsie" 😅
@barbora0308 nikto anonymnému trollovia nepíše, že má nadváhu.
Len niektoré spochybňujú to, že pri tej váhe nosí 36/38.
To je všetko.
@jaroe lebo kosti vážia približne rovnako. A typ postavy určuje skôr ich "ulozenie" ako objem. Zas taky veľký rozdiel "sirsie" kosti neurobia. Ale to len vzdelávacie okienko 😄 lebo ano,aj 170cm a 65kil môže nosiť S a môže vyzerať super. Skôr by som to pripísala svalom..tie vážia omnoho viac ako tuk a tak "makka" 60kilová žena môže vyzerať ako hroch a pevná môže mať tiež 60kg a krásnu atletickú postavu 🙂
Jedine co ti na toto poviem,je to divne!!!!a určite by už nebol mojim manzelom
@nyusika Pri akej vahe prosim ta??? Este viac ako moj chlap ma uz seru anorekticky, co maju potrebu utocit na moju vahu. Ked som vam tlsta, tak sa nepozerajte. Admin prosim zmazat temu.
Sa spamätajte žienky, ako, ja mám 165cm a 65kg a mám tehličky na bruchu. Hore nosím S a dole 38. Sa spamätajte niektoré, to že vy máte 65 kg tuku a ste jak jaternice neznamená že každá má pri 65kg pretekárske brucho a šunky na zadku, tobôž pri 175cm 😜🫣
No problem spociva v tom, ze si si uz davno mala nastavit hranice, tak niekedy to muselo zacat, nie?
Ako mozes niekomu dovolit, aby ti rozkazoval, co si mas obliect, prejavit svoje ja? Znie to uplne sialene, ze? Tak preco sa podriadujes? Preco to dovolis?
Podla mojho nazoru na teba ziarli, boji sa zaujmu druhych muzov o teba, najradsej by ta videl chodit vo vreci. Ale to je jeho problem, nech si v prvom rade vyriesi svoje komplexy. A ak sa mylim a je "len" manipulator, ktory ti chce riadit zivot...mimochodom,zacina to postupne.. utekaj.
On nie je spokojný so sebou a do teba len zrkadlí svoju nespokojnosť so sebou. Bol som prvak nazakladnej škole. Keďže sme ešte nevedeli čitat učiteľka mala take pečiatky gumové s rôznymi obrázkami: zajačik medvedík kuriatko nožík kladivo autíčko atd. Tým nám opečiatkovala zošity aby sme vedeli, ktoré sú naše a napísala nám na ne aj naše mená. Ja som dostal kuriatko. Hrozne sa mi nepáčilo. Nevedel som prečo. Všetky obrázky oných spolužiakov sa mi páčili. Aj kliešte aj nožík ktory mal môj spolusediaci. Problém nebol v obrázku. Problém bol v tom ako ma mama vždy strašila so školou a pripomínala mi moje nedostatky. Podľa mňa tvoj muz trpí niečom podobným a premietol si to z nejakeho dôvodu do teba a tvojho vkusu obliekania. Nesmieš sa nechať obmedzovať. V niečom mu vyhov a neprovokuj ho. Ale on musí riešiť seba. Nie je rovnako kriticky aj k deťom k majetku neprejavuje sa toto aj v niečom inom ako je tvoje obliekanie?

Ty si taky Burdovy typ a chlap chce z teba...??? potapaca v neoprene? 🤔😂